Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #vitaminc

Images, videos and stories tagged with #vitaminc

Jom tengok apa lagi simptom kekurangan Vitamin C pada badan: Sentiasa keletihan dan stress Mudah terjadi tanda lebam pada badan Selalu mengalami gusi berdarah Jika luka, sangat lambat proses penyembuhan, luka lambat kering Mengalami anemia Rambut gugur Kerap…
Jom tengok apa lagi simptom kekurangan Vitamin C pada badan: Sentiasa keletihan dan stress Mudah terjadi tanda lebam pada badan Selalu mengalami gusi berdarah Jika luka, sangat lambat proses penyembuhan, luka lambat kering Mengalami anemia Rambut gugur Kerap mengalami sakit sendi Berlaku pendarahan kecil dalam mata Mengalami stress yang teruk dan depression Kesan Ekzema Kerap mengalami masalah pencernaan Jadi jika anda mengalami salah satu atau beberapa simptom di atas, bermakna tubuh anda memerlukan tambahan Vitamin C #vitaminc #vitamincshaklee #cantik #muda #kesihatandalaman #cantik #jerawat #anak #shakleeampan #shakleepandan #shakleekl #surirumahbergaji #wanitamuslimah #wanitacantik #vilaishaklee Berminat whatsapp www.wasap.my/601135665569
VITAMIN C ACTIVATING SQUARE😍😍 . Apa yang best Mengenai VITAMIN C ni yang patut anda tahu??? 💓Pure Vitamin C means tak ada sebarang campuran apa2 *concentrated VITAMINC C only* 💓Merupakan serum yg membantu anti Penuaan Kerana garis penuaan di /kedutan di area…
VITAMIN C ACTIVATING SQUARE😍😍 . Apa yang best Mengenai VITAMIN C ni yang patut anda tahu??? 💓Pure Vitamin C means tak ada sebarang campuran apa2 *concentrated VITAMINC C only* 💓Merupakan serum yg membantu anti Penuaan Kerana garis penuaan di /kedutan di area mata semakin berkurangan. 💓 *No 1* dalam Beauty Market only from MARY KAY yang berbentuk ACTIVATING SQUARE (bukan dalam bentuk kapsul/ serbuk/ cecair) 💓mempunyai _*Brightening Effect-Vit C*_ yang kaya dengan Anti Oksida. Brighther inside and outside Kesan terhasil dalam masa 4 minggu saja 😱😱😱😱 Free consultation promo details👇 💓Amy 💄Mary Kay Independent Beauty Consultant 📱http://www.wasap.my/+60198208908 #MaryKaySarawak #marykaylawas #marykaysabah #marykaykotakinabalu #vitamincserum #vitaminc #activatingsquare #MarykayMalaysia #serumc #serumvitaminc #serumputih #serumjerawat #serumantiaging #serumantipenuaan #serumviral #serumglowing #serumjerawat
Carrie’s go-to @pcaskin product is the C&E Advanced Antioxidant Treatment! It uses Hexylresorcinol and Silymarin with maximum concentrations of pure vitamins C and E🍊🌻 What does it do exactly?? ✨REPAIRS skin with collagen-inducing ingredients and melanin…
Carrie’s go-to @pcaskin product is the C&E Advanced Antioxidant Treatment! It uses Hexylresorcinol and Silymarin with maximum concentrations of pure vitamins C and E🍊🌻 What does it do exactly?? ✨REPAIRS skin with collagen-inducing ingredients and melanin inhibitors ✨PROTECTS against harmful UVA/UVB rays with potent antioxidants. ✨PREVENTS free radical damage with anti-inflammatory properties 20% off all skincare products at Chevy Chase Facial Plastic Surgery until Friday (6/21/19). Stop in and get your hands on our other PCA skin products!! #CCFPS #freshface #chevychaseface #drjenniferparkerporter #pcaskin #vitaminc #vitamine #uvbprotection #antioxidantprotection #skincarehealth #skincare #skincareroutine #healthyskin #glowingskin #summerskincare #skincarefavorites #tox2go
Ini juga latepost..dibuatnya waktu libur lebaran yang panjangnya seminggu kemarin itu. Jus nanas dan jeruk pamelo, niatnya mau niru huromamerica yang membuat jus nanas dan grapefruit berhubung disini grapefruit itu apa yak..jeruk besar?? Adanya jeruk bali…
Ini juga latepost..dibuatnya waktu libur lebaran yang panjangnya seminggu kemarin itu. Jus nanas dan jeruk pamelo, niatnya mau niru huromamerica yang membuat jus nanas dan grapefruit berhubung disini grapefruit itu apa yak..jeruk besar?? Adanya jeruk bali ok deh saut saja dijus (pakai gula ya dua sendok..kalo gak, kecut..) dan enak rasanya..tapi ibuku bilang seperti jus jambu monyet..masak begitu? Tapi ini jus gak ada sepetnya, kalo jambu monyet kan ada sepet getirnya begitu..nanas dan jeruk pamelo enak..segerr 💛 Menurut huromamerica jus nanas dan grapefruits bisa untuk meremajakan tubuh yang lelah dan meningkatkan kekebalan tubuh karena banyak mengandung vitamin c. Libur lebaran meski judulnya libur..tapi nyatanya ya capek kan, umyeg sana umyeg sini..bikin roti, kue-kue momong ponakan, kunjung-kunjung silaturahim dst dst-nya itu, jadi mau coba membuat jus ini. Pas juga ada nanas sisa membuat selai nanas untuk nastar dan lagi musim jeruk pamelo dapat kiriman dari saudara.. . . #juice #pinneaple #grapefruit #fruit #fruits #fruitarian #hurom #healthy #vitaminc #rejuvenate #revitalize
Hello Girls 💖💖 Hope you all are well 🌷🌷 . Today I want to share with you these wonderful products I received from @gopurebeauty . Im a big fan of this brand. . I have been using them for a week, and Im very happy with the results, They make my skin clean…
Hello Girls 💖💖 Hope you all are well 🌷🌷 . Today I want to share with you these wonderful products I received from @gopurebeauty . I'm a big fan of this brand. . I have been using them for a week, and I'm very happy with the results, They make my skin clean , soft and feel healty. . . 🌸🌸 Details 🌸🌸 . * Gopure Vitamin C facial cleanser with Vitamin C, Rosehipoil and Aloe vera. No sulfates, No parabens, No fragrance, No alcohol. . . . * Gopure hydrating facial toner with witch hazel , Aleo vera and Roshipoil. . . . * Gopure vitamin C moisturizer deep hydration with jojoba oil , shea butter,  vitamin C and green tea. . .  If you like to try them check out  gopurebeauty.com. try any of their products at 10% off by using this code " By.siham " . . . . . السلام البنات💖💖 كيف الأحوال ؟؟ نتمنى تكونو بألف خير وعطلة سعيدة للجميع 🌷🌷 اليوم بغيت نشارك معاكم هاد المنتجات للي توصلت بيها من @gopurebeauty هاد الماركة كيعجبوني منتجاتها زوينين بزاف والأهم أنهم خالين من أي مواد مضرة بالبشرة وهاد الحاجة  للي ديما كنكون مركزة عليها فالمنتجات التجميلية للي كنستعمل. . . . . . . @rimsspace @ghizolina_beauty_usa @beautyaddictsam  #gopure #gopurebeauty #skincare #cleanbeauty #healthyskin #moisturizer #hyaluronicacid #vitaminc #skincareroutine #skincareaddict #skincarelover #beautytalk #retinol
🍑พีชชี่โกลด์ ✔️บำรุงผิวให้กระจ่างใส เนียนนุ่ม ✔️ฟื้นฟูผิวที่คล้ำเสียจากแสงแดด ✔️เพิ่มวิตามินให้กับผิว ✔️ใช้ได้นาน 1-2 เดือน ✔️ขนาด 100 ml ราคาขวดละ 189฿ ——————————————————————————— #somebymitoner #somebymi #somebymithailand #somebymiserum #vitaminc #vitamincserum…
🍑พีชชี่โกลด์ ✔️บำรุงผิวให้กระจ่างใส เนียนนุ่ม ✔️ฟื้นฟูผิวที่คล้ำเสียจากแสงแดด ✔️เพิ่มวิตามินให้กับผิว ✔️ใช้ได้นาน 1-2 เดือน ✔️ขนาด 100 ml ราคาขวดละ 189฿ ——————————————————————————— #somebymitoner #somebymi #somebymithailand #somebymiserum #vitaminc #vitamincserum #วิตามินซีเกาหลี #เกาหล#วิตามินซี #วิตามิน #รีวิวเกาหลี #ของดีบอกต่อ #ถูกและดีบอกต่อ #พร้อมส่ง #คอลลาเจนเกาหล#amplen #amplenpeptide #amplenvc #amplenพร้อมส่ง #amplentoner
#Repost @vitalongc_id (@get_repost) ・・・ Gelas F @vitalongc_id Morning Sahabat Vitalong C 😊 Hari ini mimin mau tantang kalian untuk ikutan #vitalongcquis 😁 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah dari #vitalongc senilai total ratusan…
#Repost @vitalongc_id ( @get_repost) ・・・ Gelas F @vitalongc_id Morning Sahabat Vitalong C 😊 Hari ini mimin mau tantang kalian untuk ikutan #vitalongcquis 😁 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah dari #vitalongc senilai total ratusan ribu rupiah. Caranya gampang banget : 1. Follow Instagram @vitalongc_id dan akun IG kamu tidak di setting private 2. Repost postingan ini di instagram kamu dan tulis jawaban yang benar ke @vitalongc_id pada caption IG kamu 3. Jangan lupa ya untuk tag @vitalongc_id dan 5 orang teman kalian 4. Komen DONE dipostingan ini Yuk segera ikutan ya, jangan sampai ketinggalan! 😊 #kuisberhadiah #withvitalongc #vitalongc #vitaminc #halal #fitalongday #gakgampangsakit
Khasiat jeruk lemon dalam lemmo frash juga dapat membantu dalam menyembuhkan masalah pernapasan, terutama pada orang yang menderita asma. #lemmofrash #lemon #llemonsegar #lemonasli #100%sarilemon #minumankesehatan #minumansegar #minumandiet #dietsehat #vitaminc
Sesuai dengan sifat Air yang akan mengalir ke tempat yang lebih rendah. Gelas F. @vitalongc_id @thio1961 @netha79 @ahmad_zham @lady_puspita @m.z.romansyah #Repost @vitalongc_id • • • • • • Morning Sahabat Vitalong C 😊 Hari ini mimin mau tantang kalian untuk…
Sesuai dengan sifat Air yang akan mengalir ke tempat yang lebih rendah. Gelas F. @vitalongc_id @thio1961 @netha79 @ahmad_zham @lady_puspita @m.z.romansyah #Repost @vitalongc_id • • • • • • Morning Sahabat Vitalong C 😊 Hari ini mimin mau tantang kalian untuk ikutan #vitalongcquis 😁 Ayo ikutan dan ajak semua teman untuk berlomba mendapatkan hadiah dari #vitalongc senilai total ratusan ribu rupiah. Caranya gampang banget : 1. Follow Instagram @vitalongc_id dan akun IG kamu tidak di setting private 2. Repost postingan ini di instagram kamu dan tulis jawaban yang benar ke @vitalongc_id pada caption IG kamu 3. Jangan lupa ya untuk tag @vitalongc_id dan 5 orang teman kalian 4. Komen DONE dipostingan ini Yuk segera ikutan ya, jangan sampai ketinggalan! 😊 #kuisberhadiah #withvitalongc #vitalongc #vitaminc #halal #fitalongday #gakgampangsakit
#TopList⁣ ⁣ Two drops of Vitamin juice for your skin! Apply 1-2 drops of this wonder and feel the improved skin tone and texture 😌✨⁣ ⁣ Dear Klairs Freshly Juiced Vitamin Drop for Rs.1570 ⁣💕⁣ ⠀⠀⠀⠀⁣ #klairs #dearklairs #vitamin #drop #serum #glowy #veganfriendly…
SHAKLEE FLASH SALE ! . Beli Ostematrix twinpack anda layak dapat 10% ! Lagi murah dari harga ahli dan jimat berbulan bulan ! 😍 OSTEMATRIX SHAKLEE BAGUS UNTUK SENDI & TULANG . Pengambilan ostematrix boleh mengantikan susu kalsium yg sepatutnya diambil oleh…
SHAKLEE FLASH SALE ! . Beli Ostematrix twinpack anda layak dapat 10% ! Lagi murah dari harga ahli dan jimat berbulan bulan ! 😍 OSTEMATRIX SHAKLEE BAGUS UNTUK SENDI & TULANG . Pengambilan ostematrix boleh mengantikan susu kalsium yg sepatutnya diambil oleh setiap manusia. . . FUNGSI OSTEMATRIX : . 💟 Melegakan sakit gastrik 💟 Untuk melegakan usus dan perut 💟 Memberi kelegaan akibat lenguh pada sendi 💟 Membantu dalam kesihatan tulang yg retak atau patah dgn pgmbilan yg konsisten 💟 Melembutkan najis Pengambilan kalsium sangat penting untuk tubuh badan kita. Preggy mommy yang alah dengan susu boleh ambik 3 biji sehari sebelum tido bagi mengantikan susu. Wasap Didie untuk grab promo Flash Sale ni ya. Ada 7 hari je lagiiiii !
Conquer the summer and it’s sweltering heat with a #vitaminC loaded #popsicle with #oranges and #redfruits #BeatTheHeat with #LeGustav #Lebanon
#vitaminc#soothing#💉#ขาวกว่านี้มีอีกมั้ย
taking PREORDERS now! 🍊🍊🍊 #vitaminc #sheetmasks #crueltyfree #biodegradable #skinglow
.
✦พูดเลยว่า กินเองกินจริงๆดีจริง และขายดีมาก💧
🐟คอลลาเจนเพียวแท้บำรุงมากกว่าผิว60แคปซูล390.-
ส่งฟรีEmsตั้งแต่ซองแรก 💗คุ้มสุดดดด ทานได้ 2เดือนกับอีก 15วัน ตกวันละ 10฿ ถูกกว่านี้มีอีกไหม‼️
. ✦พูดเลยว่า กินเองกินจริงๆดีจริง และขายดีมาก💧 🐟คอลลาเจนเพียวแท้บำรุงมากกว่าผิว60แคปซูล390.- ส่งฟรีEmsตั้งแต่ซองแรก 💗คุ้มสุดดดด ทานได้ 2เดือนกับอีก 15วัน ตกวันละ 10฿ ถูกกว่านี้มีอีกไหม‼️
#JuicyFruit : Satisfying sweet, but low-calorie, #melon is a perfect #summersnack with the added advantage of containing #diseasefighting #antioxidants ! #DrNeinReads
•
✦คอลลาเจนแท้จากญี่ปุ่น ไม่ผสมแป้ง หรือสารเคมี🌿
ทานแล้วผิวก็จะใสๆ สวย แบบนี้แหละ✨ 🌸 1 ซอง 390฿
🌸 2 ซอง 780฿ แถมคอลลาเจน 30 แคปซูล
📮 ส่งฟรี EMS / ทุกออเดอร์
• ✦คอลลาเจนแท้จากญี่ปุ่น ไม่ผสมแป้ง หรือสารเคมี🌿 ทานแล้วผิวก็จะใสๆ สวย แบบนี้แหละ✨ 🌸 1 ซอง 390฿ 🌸 2 ซอง 780฿ แถมคอลลาเจน 30 แคปซูล 📮 ส่งฟรี EMS / ทุกออเดอร์
WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️ Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃 . . Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️ . . Nak jugak camni? PM ira sekarang IRA +6013 461 8384 IRA +6013 461 8384 IRA +6013 461 8384 . . atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my…
WOW PATUTLAH CHANTIQ❗️ Drip #vitaminc rupanya uolls💃💃 . . Tak heranlah kan kalau dulu hitam legam sekarang dah #gebu❗️ . . Nak jugak camni? PM ira sekarang IRA +6013 461 8384 IRA +6013 461 8384 IRA +6013 461 8384 . . atau klik je sini http://originalvitcinjection.wasap.my . . . #arabsaudi #sheepplacenta #miraclewhiteinjection #glutax680000gr #cindella1200mg #originalvitcinjection #suntikanpemutih #srilanka #nexenturymalaysia #japanplatinum #aquaveniscy #whiteninginjection #aquaskinveniscy #me #popular #flawless #putihkankulit #photo #evgenisregeneration #stemcell #rocheupgraded #nexentury29 #placentalucchinisheep #ovibeautyempire #mixingwhite #complextion6 #handbags
Ni un solo filtro tiene este #jugo de #zanahoria #mandarina y #naranja 🧡Para hacerlo usé: 1 naranja (pelada) para jugo, 1 mandarina (pelada) y 2 zanahorias. 🧡Coloco todo en la juguera y extraigo el jugo. Listo para tomar. 🧡Para el que no tiene juguera, se…
Ni un solo filtro tiene este #jugo de #zanahoria #mandarina y #naranja 🧡Para hacerlo usé: 1 naranja (pelada) para jugo, 1 mandarina (pelada) y 2 zanahorias. 🧡Coloco todo en la juguera y extraigo el jugo. Listo para tomar. 🧡Para el que no tiene juguera, se puede colocar todo en la licuadora, licuar y luego colar con un filtro de tela. 🧡🧡Ni hace falta agregar agua. Contiene altos niveles de vitamina C. Ideal para luchar contra las pestes de esta temporada. Que lo disfruten!!! #healthyfood #healthylifestyle #juice #vitaminc #oranges #carrot #livewell #loveyourself #morning #bodycare
❛Korea Eundan Vitamin C 1000 mg 60 caplets 290 บาท❜ ♥︎ วิตามินซีโคเรียอึนดันจากประเทศเกาหลี ยอดขายอันดับ 1 นานกว่า 10 ปี เป็นวิตามินที่พิธีกรระดับชาติของเกาหลี ยูแจซอก ทานเป็นประจำเลยค่ะ ♥︎ วิตามินซีโคเรียอึนดัน 1 เม็ด = วิตามินจากผลส้ม 15 ลูก 🍊 ผลิตจากวัตถุดิบที่ควบคุมมาตรฐานการเพาะปลูกตามหลักมาตรฐานสากล…
❛Korea Eundan Vitamin C 1000 mg 60 caplets 290 บาท❜ ♥︎ วิตามินซีโคเรียอึนดันจากประเทศเกาหลี ยอดขายอันดับ 1 นานกว่า 10 ปี เป็นวิตามินที่พิธีกรระดับชาติของเกาหลี ยูแจซอก ทานเป็นประจำเลยค่ะ ♥︎ วิตามินซีโคเรียอึนดัน 1 เม็ด = วิตามินจากผลส้ม 15 ลูก 🍊 ผลิตจากวัตถุดิบที่ควบคุมมาตรฐานการเพาะปลูกตามหลักมาตรฐานสากล บรรจุฟรอยด์อย่างมิดชิดเพื่อป้องกันการปนเปื้อนจากภายนอก ✔︎ เสริมสร้างภูมิคุ้มกัน ป้องกันและลดความรุนแรงของไข้หวัดลดอาการของโรคภูมิแพ้ ✔︎ ช่วยต่อต้านอนุมูลอิสระ ป้องกันผิวหยาบกร้าน เสื่อมโทรม ✔︎ กระตุ้นการสร้างคอลลาเจน ทำให้ผิวดูอ่อนเยาว์ ✔︎ ลดริ้วรอยสิว จุดด่างดำบนใบหน้า ผิวกระจ่างใส ☆ _._._._._._._._ ★ วิธีรับประทาน : ทานหลังอาหารเช้า 1 เม็ดเป็นประจำทุกวัน หากช่วงไหนมีอาการเป็นหวัด ผิวโทรม หรือต้องการให้เห็นผลเร็วขึ้น สามารถทานเพิ่มได้อีก 1 เม็ดก่อนนอนค่ะ ☀︎ _._._._._._._._ ☁︎ Korea Eundan Vitamin C 1000 mg ขนาด 1 แพค 60 เม็ด (ทานได้ 1-2 เดือน) ราคา 290 บาท _._._._._._._._._ ❁ สอบถาม/สั่งสินค้า ⓁⒾⓃⒺ : beautifulchillin _._._._._._._._._ ❁ ค้นหาผลิตภัณฑ์ Eundan #beautifulchillineundan ค้นหาผลิตภัณฑ์อาหารเสริม #beautifulchillinsupplementary ﹎﹎﹎﹎﹎﹎ ☂︎ #koreaeundan #vitaminc #vitaminceundan #วิตามินซีเกาหลี #วิตามินซี #อึนดัน #วิตามินซีอึนดัน
Pada yang mengimpikan bulu mata yang lebat merimbun lentik terlentok tu, semestinya maskara Herra makanan dia. Maskara yang mengandungi serum pelebat bulu mata yang dapat membantu pertumbuhan bulu mata dengan sempurna bagai dibaja-baja. Dengan kandungan antibakteria…
Pada yang mengimpikan bulu mata yang lebat merimbun lentik terlentok tu, semestinya maskara Herra makanan dia. Maskara yang mengandungi serum pelebat bulu mata yang dapat membantu pertumbuhan bulu mata dengan sempurna bagai dibaja-baja. Dengan kandungan antibakteria dalam maskara ini, dapat mengelakan kegatalan disekitar kawasan mata. Berita baik bagi yang bermata sensitif. Tidak sama sekali mencomotkan atau meninggalkan kesan hitam dibawah mata. Tidak bergumpal dan berketul. Sangat mudah dicuci walaupun hanya menggunakan air biasa ia ibarat peel off. Hanya tarik je dan tertanggal. Paling teruja bila hasilnya seperti memakai bulu mata palsu. Tak caya? Cubalah sendiri. . . #HERRA #jerawat #jeragat #cantik #cun #mua #facemist #instashop #treatmentFD #bazarpaknil #produkhalal #instamalaysia #sayajual #putih #muaselangor #muamalaysia #FoundationViral #PrepSerum #instamalaysia #bazarmalaysia #sayajualmakeup #produkkecantikan #foundationmurah #kosmetikoriginal #kosmetikmalaysia #makeupnikah #arganoil #flawless #vitaminc #mascara
#Focus on : La vitamine C 🍊 La vitamine C est l’un des meilleurs nutriments pour la peau ! Elle aide à affiner le grain de peau naturellement et participe à la production de collagène, composant essentiel qui assure la fermeté de la peau. Notre organisme…
#Focus on : La vitamine C 🍊 La vitamine C est l’un des meilleurs nutriments pour la peau ! Elle aide à affiner le grain de peau naturellement et participe à la production de collagène, composant essentiel qui assure la fermeté de la peau. Notre organisme est incapable de la synthétiser, c’est pourquoi nous devons puiser ce précieux antioxydant dans l’alimentation. On peut également combler son apport en vitamine C grâce aux compléments nutritionnels. C'est l'un des précieux actifs de notre Activateur de Régénération ! Pour une peau éclatante de santé et intégralement préservée, cette formule experte stimule le renouvellement cellulaire, améliore la qualité du grain de peau et protège activement les tissus des radicaux libres, responsables du vieillissement cutané prématuré ✨ . #Repost @dlabnutricosmetics
#EclaQuiz Time! Dear mau dapat ECLA C-LITE Cover Shield gratis? Coba cari jalan keluar melalui beberapa rute jalur diatas yuk! . Cara ikutannya mudah 1. Follow IG @Eclabeauty 2. Like postingan ini dan tulis sebanyak-banyaknya jawaban kamu di kolom komen 3.…
#EclaQuiz Time! Dear mau dapat ECLA C-LITE Cover Shield gratis? Coba cari jalan keluar melalui beberapa rute jalur diatas yuk! . Cara ikutannya mudah 1. Follow IG @Eclabeauty 2. Like postingan ini dan tulis sebanyak-banyaknya jawaban kamu di kolom komen 3. Tag ke 3 teman kamu untuk ikutan juga - Dua jawaban secara acak akan mendapatkan hadiah produk dari ECLA C-Lite! Periode kuis sampai 31 Juli 2019. Good luck Dear! - #WajahCerah #SerumWajah #VitaminC #KulitPutih #FaceCare #FaceBeauty #Cosmetic #KrimWajah #BeautyCare #EclaTips #BeautyTips #HealthTips #KuisJakarta #QuizTime #EclaQuiz #KuisID #QuizIndonesia #Giveaway #GiveawayJakarta #KuisGratis
2nd session done :) #antiaging  #vitaminE #vitaminC #collagen #placenta 😘😘😘
Orange chow for breakfast!

Whats your plans on this fine holiday?

#chow #orangechow #trinichow #localseasonings #trinidad #treat #breakfastsnack #vitaminc #aakashvani #holidayvybz
APA ISTIMEWANYA VITAMIN C 500mg SHAKLEE ini berbanding yang lain? . 👍 Satu tablet mengandungi 500 mg vitamin C daripada sumber SEMULAJADI (BUKAN sintetik!) 👍 Dilengkapi co-factor semulajadi seperti bioflavonoid daripada buahan sitrus (lemon, oren dan limau…
APA ISTIMEWANYA VITAMIN C 500mg SHAKLEE ini berbanding yang lain? . 👍 Satu tablet mengandungi 500 mg vitamin C daripada sumber SEMULAJADI (BUKAN sintetik!) 👍 Dilengkapi co-factor semulajadi seperti bioflavonoid daripada buahan sitrus (lemon, oren dan limau bali), hesperidin dan rose hips untuk fungsi optimum (BUKAN asid askorbik semata-mata!) 👍 Bersifat “Sustained Release“ di mana vitamin C akan dilepaskan sedikit demi sedikit ke dalam darah (setara dengan satu setengah biji oren setiap sejam, dalam masa 5 jam) . Apakah kelebihan Vitamin C Shaklee? . 🍊 Baik utk imunisasi dan tahan badan 🍊 Mengurangkan simptom demam dan selsema 🍊 Perlindungan sinar UV. 🍊 Mengurangkan kesan SUNBURN 🍊 Menjadikan kulit lebih gebu 🍊 Melembapkan kulit dari dalam 🍊 Mengurangkan minyak di muka 🍊 Mengurangkan kedutan dan tanda penuaan 🍊 Tona kulit menjadi lebih sekata 🍊 Bertindak sebagai anti-histamim yang berkesan. 🍊 Melindungi badan dari radikal bebas 🍊 Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka. 🍊 Merendahkan tekanan darah tinggi 🍊 Memastikan saluran darah mengepam dengan baik 🍊 Mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak 🍊 Mencerahkan kulit semula jadi 🍊 Membantu kelihatan lebih muda 🍊 Membantu untuk kurus 🍊 Merendahkan paras insulin 🍊 Mengekalkan berat yang ideal 🍊 Mengimbangi sistem dalam badan. 🍊 Membantu penghasilan dopatime dalam sistem saraf 🍊 Membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan 🍊 Menhalang terkena serangan jantung 🍊 Mengawal komplikasi diabetes 🍊 Mengawal kelemumur. 🍊 Meningkatkan pertumbuhan rambut 🍊 Mengurangkan keguguran rambut 🍊 Menghasilkan rambut yang lembut dan cantik 🍊 Mengelakkan dari uban . Your Beauty and Health Consultant, Putri | 0133821091 @shakleebyputri . #shakleebyputri #readystock #shakleemalaysia #shakleeampang #shakleejohor #shakleesabah #shakleesarawak #bazaarpaknil #EspShakleePromo #vitaminc #vitamincshaklee #shakleepromo #cerahkankulit
🌼BEZA VITAMIN C ALLURA DGN YG LAIN🌼 . . . -Vitamin c kita ade usp tersendiri Unique selling point -Vit c Allura vit c pertama jenis serbuk -Boleh di minum,kemam,buat scrub n masker -Kanak2 pun boleh minum.... Just guna secubit vit c then masukkan dalam air…
🌼BEZA VITAMIN C ALLURA DGN YG LAIN🌼 . . . -Vitamin c kita ade usp tersendiri Unique selling point -Vit c Allura vit c pertama jenis serbuk -Boleh di minum,kemam,buat scrub n masker -Kanak2 pun boleh minum.... Just guna secubit vit c then masukkan dalam air masak -Boleh campur dalam apa2 jus -Dan serbuk lebih mudah menyerap dalam badan berbanding tablet/biji/kapsul dan kesan lebih cepat bila amalkan serbuk vit c -Vitamin C Allura jgk mempunyai 3 sijil lab test yg dah lulus semua ujian dan selamat utk di amalkan -Testimoni terkumpul jgk lebih 15 ribu testimoni berjaya dari pelanggan Jadi ini la beza vitamin c kita dan yg lain 😉 . . #vitamincuntukkulitcanik #nomoresinus #allura #VitaminC #immunebooster #tiarakids #teamninaarkeata #allurasg #allurapurevitaminc #vitamincpowder #vitamincviral #testimonivitaminc
Ergebnis nach 6 Bahandlungen Microneedling alle 3 Wochen. Nach wie vor meine liebste Behandlung! In Kombination mit der richtigen Pflege und vor allem einem hohen Lichtschutz . Kundin happy - Sara auch ❤ #microneedlinghamburg #retinol #vitaminc #lsf50 #medicalspahamburg…
El café tiene 500 veces más antioxidantes que la vitamina C: la bebida para no envejecer

#coffee #antioxidant #antioxidante #vitaminC #betterwithcoffee #cafe #cafeza 
Ver más: https://bit.ly/31NxQ06
Croître is a light product used for growing out hair ✨ YES , you can use it on the little ones ✨ YES, it goes phenomenal with natural hair ladies ✨ Men looking to grow your hair as well TRY IT ✨ #blackentrepreneurs #supportblackownedbusinesses #northmiami…
Croître is a light product used for growing out hair ✨ YES , you can use it on the little ones ✨ YES, it goes phenomenal with natural hair ladies ✨ Men looking to grow your hair as well TRY IT ✨ #blackentrepreneurs #supportblackownedbusinesses #northmiami…
Croître is a light product used for growing out hair ✨ YES , you can use it on the little ones ✨ YES, it goes phenomenal with natural hair ladies ✨ Men looking to grow your hair as well TRY IT ✨ #blackentrepreneurs #supportblackownedbusinesses #northmiami…
Matcha green tea contains chlorophyll and is a natural detoxifier. It can easily be enjoyed as tea or combined with your favorite clay to create a simple but relaxing skin mask. Provides vitamin C, selenium, chromium, zinc, and magnesium to protect from free…
Matcha green tea contains chlorophyll and is a natural detoxifier. It can easily be enjoyed as tea or combined with your favorite clay to create a simple but relaxing skin mask. Provides vitamin C, selenium, chromium, zinc, and magnesium to protect from free radicals and UV damage; balance hormones, fade scarring, and increase healthy collagen production #holisticskincare #plantbasedskincare #lawofattraction #plantsmakepeoplehappy #matchagreentea #matchalatte #greentealatte #skincareregime #healingherbs #well #happinesss #chlorophyll #healinghartford #hartfordhealers #hartfordct #hartford #vitaminc
กินเมล็ดองุ่นแล้วผิวขาวจริงหรอ? . 🍇ถามหากันมาเยอะเลยทานอะไรให้ผิวใส ไม่โทรม หน้าเด้ง ดูไม่แก่บ้าง!! . 🏆➽ราชินีแห่งขาวใส . ➽ผิวตึงเปรี๊ยะ!! . ➽ลดเส้นเลือดขอด ➽สลายเซลลูไลท์ . ➽เสริมการทำงานคอลลาเจนได้ดีมาก ค่า OPC สูงสุด . ☀️ทำไมกินอะไรก้อไม่ขาว รอยไม่หาย…
กินเมล็ดองุ่นแล้วผิวขาวจริงหรอ? . 🍇ถามหากันมาเยอะเลยทานอะไรให้ผิวใส ไม่โทรม หน้าเด้ง ดูไม่แก่บ้าง!! . 🏆➽ราชินีแห่งขาวใส . ➽ผิวตึงเปรี๊ยะ!! . ➽ลดเส้นเลือดขอด ➽สลายเซลลูไลท์ . ➽เสริมการทำงานคอลลาเจนได้ดีมาก ค่า OPC สูงสุด . ☀️ทำไมกินอะไรก้อไม่ขาว รอยไม่หาย ผิวกระดำกระด่าง ผิวยังเหี่ยวขาวเคลือบ ? ลองทาทั้ง กลูต้า คอลาเจน ยังเหมือนเดิม? มาเท่าไหร่ไม่เคยพอ... สุดยอดวิตามินผิวขาวใสสู้แดดไม่ดำคล้ำง่ายจากธรรมชาติ 100% ยิ่งทานคู่ Ausway High Strength Vitamin C 1200 mg ยิ่งใสวิ้ง #vitaminc . ➽สารสกัดจากเมล็ดองุ่น โดสแรงขนาดนี้ 50,000 mg ต่อเม็ดแถมเป็นสูตรดูดซึมเร็วแบบ ซอฟเจลด้วยแล้ว และ High Potency คุณภาพแน่นบอกเลย ว่าผิวแข็งแรงขึ้น ดารา พริตตี้ เค้าไม่ทานกลูต้ากันแล้วนะจ๊ะ อยากขาวใส ไม่ดำง่าย กับกิจกรรมกลางแจ้งต้องตัวนี้เลย ต้านแก่ ชะลออายุ ธรรมชาติ 100% #healthway #ausway #nubolic #grapeseed #วิตามินผิวขาว #วิตามินกันแดด #nubolic #biocollagen #auswaygrapeseed50000mgㅤㅤㅤ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ ㅤㅤㅤㅤ 💁แม่ค้าใจดีจ้า
กินเมล็ดองุ่นแล้วผิวขาวจริงหรอ? . 🍇ถามหากันมาเยอะเลยทานอะไรให้ผิวใส ไม่โทรม หน้าเด้ง ดูไม่แก่บ้าง!! . 🏆➽ราชินีแห่งขาวใส . ➽ผิวตึงเปรี๊ยะ!! . ➽ลดเส้นเลือดขอด ➽สลายเซลลูไลท์ . ➽เสริมการทำงานคอลลาเจนได้ดีมาก ค่า OPC สูงสุด . ☀️ทำไมกินอะไรก้อไม่ขาว รอยไม่หาย…
กินเมล็ดองุ่นแล้วผิวขาวจริงหรอ? . 🍇ถามหากันมาเยอะเลยทานอะไรให้ผิวใส ไม่โทรม หน้าเด้ง ดูไม่แก่บ้าง!! . 🏆➽ราชินีแห่งขาวใส . ➽ผิวตึงเปรี๊ยะ!! . ➽ลดเส้นเลือดขอด ➽สลายเซลลูไลท์ . ➽เสริมการทำงานคอลลาเจนได้ดีมาก ค่า OPC สูงสุด . ☀️ทำไมกินอะไรก้อไม่ขาว รอยไม่หาย ผิวกระดำกระด่าง ผิวยังเหี่ยวขาวเคลือบ ? ลองทาทั้ง กลูต้า คอลาเจน ยังเหมือนเดิม? มาเท่าไหร่ไม่เคยพอ... สุดยอดวิตามินผิวขาวใสสู้แดดไม่ดำคล้ำง่ายจากธรรมชาติ 100% ยิ่งทานคู่ Ausway High Strength Vitamin C 1200 mg ยิ่งใสวิ้ง #vitaminc . ➽สารสกัดจากเมล็ดองุ่น โดสแรงขนาดนี้ 50,000 mg ต่อเม็ดแถมเป็นสูตรดูดซึมเร็วแบบ ซอฟเจลด้วยแล้ว และ High Potency คุณภาพแน่นบอกเลย ว่าผิวแข็งแรงขึ้น ดารา พริตตี้ เค้าไม่ทานกลูต้ากันแล้วนะจ๊ะ อยากขาวใส ไม่ดำง่าย กับกิจกรรมกลางแจ้งต้องตัวนี้เลย ต้านแก่ ชะลออายุ ธรรมชาติ 100% #healthway #ausway #nubolic #grapeseed #วิตามินผิวขาว #วิตามินกันแดด #nubolic #biocollagen #auswaygrapeseed50000mgㅤㅤㅤ ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃ ㅤㅤㅤㅤ 💁แม่ค้าใจดีจ้า
Orange Smoothie ส้มโยเกิร์ต🍊🍊🍊 เครื่องดื่มที่เหมาะสมกับทุกเพศทุกวัย เพราะมีวิตามินซี และสารต้านอนุมูลอิสระมากมาย 😊😊 ให้ความสดชื่น บำรุงผิวพรรณ 👦👧😉 แวะมาเติมวิตามินให้ผิวกันได้ที่ @smoothree_3 นราธิวาส ซอย 5 สาทร กันได้นะครับ #orange #smoothie #smoothree #vitaminc…
Orange Smoothie ส้มโยเกิร์ต🍊🍊🍊 เครื่องดื่มที่เหมาะสมกับทุกเพศทุกวัย เพราะมีวิตามินซี และสารต้านอนุมูลอิสระมากมาย 😊😊 ให้ความสดชื่น บำรุงผิวพรรณ 👦👧😉 แวะมาเติมวิตามินให้ผิวกันได้ที่ @smoothree_3 นราธิวาส ซอย 5 สาทร กันได้นะครับ #orange #smoothie #smoothree #vitaminc #antioxidants #antiaging #refreshing #hellothursday #sathorn #แล้วเราจะพบกัน
We call this Vitamin C with a smile! ☺️
Orange Juice Mimosas are yummy any time of year! ⚡ Its the perfect drink on a hot summer day or your Saturday night party! ☀️ Swipe for the recipe.
We call this Vitamin C with a smile! ☺️ Orange Juice Mimosas are yummy any time of year! ⚡ It's the perfect drink on a hot summer day or your Saturday night party! ☀️ Swipe for the recipe.
Introducing @ernolaszlonyc to my skincare routine, and I’m thrilled with the results so far. The Dual Phase Vitamin C-Peel leaves my skin brighter and glowing ✨ #LaszloIcon #GlowingSkin . Fun fact: @ernolaszlonyc skincare line was Marilyn Monroe’s beauty…
Introducing @ernolaszlonyc to my skincare routine, and I’m thrilled with the results so far. The Dual Phase Vitamin C-Peel leaves my skin brighter and glowing ✨ #LaszloIcon #GlowingSkin . Fun fact: @ernolaszlonyc skincare line was Marilyn Monroe’s beauty secret - Introduzindo @ernolaszlonyc à minha rotina de cuidados com a pele e estou muito feliz com os resultados. O The Dual Phase Vitamin C-Peel tem deixado a minha pele mais clara e com um glow ✨ #LaszloIcon #GlowingSkin . Fato Interessante: a linha de cuidados da pele @ernolaszlonyc era o segredo de beleza da Marilyn Monroe
📣 งานผิวช่วงนี้ต้องแน่น ต้องปัง ต้องฉ่ำเงา การันตีที่ดีที่สุดต้องออกจากปากลูกค้าเนอะ นี่เอามารอบที่เท่าไหร่แล้วไม่รู้หมดไวมาก . 🍒Tart Cherry สารสกัดจากเชอร์รี่รสเปรี้ยว สรรพคุณหลักงานผิวโดดเด่นคือ 🔹บำรุงให้ผิวพรรณเปล่งปลั่งมีน้ำมีนวล ช่วยกระตุ้นให้ร่างการผลิตคลอลาเจนได้เอง…
📣 งานผิวช่วงนี้ต้องแน่น ต้องปัง ต้องฉ่ำเงา การันตีที่ดีที่สุดต้องออกจากปากลูกค้าเนอะ นี่เอามารอบที่เท่าไหร่แล้วไม่รู้หมดไวมาก . 🍒Tart Cherry สารสกัดจากเชอร์รี่รสเปรี้ยว สรรพคุณหลักงานผิวโดดเด่นคือ 🔹บำรุงให้ผิวพรรณเปล่งปลั่งมีน้ำมีนวล ช่วยกระตุ้นให้ร่างการผลิตคลอลาเจนได้เอง 🔹ช่วยลดการผลิตเมลานินเม็ดสี ส่งผลให้ผิวของเราขาวใส ฉ่ำวาว ไบร์ทสุดๆ 🔹ผิวทนแดด อมชมพูดูสุขภาพดี 🔹ป้องกันเซลล์ DNA ถูกทำลาย 🔹ต้านการอักเสบของสิว 🔹ลดไขมันตัวเลว LDL 🔹ลดน้ำตาลในเลือดป้องกันเบาหวาน 🔹ลดอาการโรคภูมิแพ้ . 💊90 เม็ด ทานได้ 3 เดือน ส่งฟรีค่าา . 💵 ราคา 1090 บาท . #vitamin #vitaminC #วิตามินนำเข้าUSA #Coq10 #q10 #gluta #collagen #rosehip #SOD #cla #บำรุงตับ #ดีท็อก #melatonin #biotin #astaxanthin #NAC #ALA #ลดน้ำหนัก #ผม #ผิว #เล็บ #hair #skin #snails #lutein #royaljelly #grapeseed #ผิวขาว #ผิวขาวใส #คลอลาเจน
Sis ni risau sangat sebab parut eksiden dia belum hilang.  Alhamdulillah, berkat sebulan consume #DianzVitamin parut lenyap teruih weh!  Kulit makin cerah dan sihat lak tu!  Bukan biashe-biashe sis ni! 😘
.
.
Berminat?😊 Whatsapp 01135418471
Sis ni risau sangat sebab parut eksiden dia belum hilang. Alhamdulillah, berkat sebulan consume #DianzVitamin parut lenyap teruih weh! Kulit makin cerah dan sihat lak tu! Bukan biashe-biashe sis ni! 😘 . . Berminat?😊 Whatsapp 01135418471
Stepping out in Summer is no more a problem. All thanks to @pondsindia Sunscreen. It protects my skin with its SPF 30 & 50. Now go out freely in the sun with the new PONDs Sunscreen at just ₹99. Link in the bio #PondsIndia #PondsNonOilySunscreen #BeSunReady…
#JUNEGIVEAWAY!!! We are giving away an #EyeCream & #SpotControl Treatment to one lucky person. To qualify to stand the chance of #winning this awesome prize please make sure 1 to 5 below are done: 1. Like this post. 2. Like the #AgePure page https://www.facebook.com/agepure/…
#JUNEGIVEAWAY!!! We are giving away an #EyeCream & #SpotControl Treatment to one lucky person. To qualify to stand the chance of #winning this awesome prize please make sure 1 to 5 below are done: 1. Like this post. 2. Like the #AgePure page https://www.facebook.com/agepure/ 3. Share this post on your Facebook page 4. Tag at least 5 people in the comments who you think would absolutely love this 5. Giveaway ends 24 June 2019 and winner will be announced by 28 June 2019 T’s & C’s apply. E&OE (Prize is 20g Eye Cream & 10ml Spot Control Treatment) #AgePure 0834918888 agepure.products @gmail.com https://agepureproducts.wixsite.com/home #giveaway #competition #beauty #acne #acnetreatment #eyetreatment #aloeveragel #teatreeoil #greentea #vitaminc #fenneloil #sheabutter #vitamine @ilovedurban @whats_on_durban @whats_on_umhlanga
Did you know the number one cause of premature aging of face is ultraviolet exposure ? By wearing sunscreen you are slowing down the development of wrinkles and leathery skin. I cannot emphasise further to all of you how important is for your skin. Keeping…
Did you know the number one cause of premature aging of face is ultraviolet exposure ? By wearing sunscreen you are slowing down the development of wrinkles and leathery skin. I cannot emphasise further to all of you how important is for your skin. Keeping this in mind, made me look for a good sunscreen and that’s when I found the Mamaearth Ultralight Indian Sunscreen. Now, it’s a part of my daily beauty regime and I simply adore it @mamaearth.in . . #mamaearth #sunscreen #facewash #sunsafe #skincare #mamaearthskincare Picture Courtesy- @shivam_maurya_2520 . . . . . . . #mamaearth #sunscreen #facewash #sunsafe #skincare #mamaearthskincare spf # #sun #summer #beauty #sunblock #skincareroutine #skin #moisturizer #antiaging #roromendut #vitamincserum #makeup #serum #sunprotection #hellopeachplease #pimplecream #vitaminc #vcsannona #beautymist #vitaminccleanser #vitamimcbeautymist #skincaretips #vitaminctablet #dermaroller
|Power C| Retinol + Silk🍊🍊🍊. Tratamiento especialmente indicado para todo tipo de piel (seca, cansada, deshidratada, piel flácida) que requiere una rápida recuperación, piel con manchas y poros dilatados. Ven a disfrutar nuestros servicios en @flaviajose11…
|Power C| Retinol + Silk🍊🍊🍊. Tratamiento especialmente indicado para todo tipo de piel (seca, cansada, deshidratada, piel flácida) que requiere una rápida recuperación, piel con manchas y poros dilatados. Ven a disfrutar nuestros servicios en @flaviajose11 . . . . . . #flaviajose11 #beauty #studio #beautiful #skincare #cejas #celebration #felicidad #fashion #life #vitaminc #fashionstyle #skin #aesthetic #smile #gorgeous #belleza #lifestyle #beauty #experience #facialaesthetics #happyday #gift #happiness #spa #party #flowers #relax #timeforyou #vitc
Ni customer sye sekarang dah jadi dropship sye plak. X sampai seminggu jadi dropship dah dapat kumpul order 6 paxs. Hebat kan👏👏 . Sis Fana sangat happy lepas guna Young & Glow beberapa bulan, katanya bukan sahaja mencantikkan malah dapat merawat kulit wajah…
Ni customer sye sekarang dah jadi dropship sye plak. X sampai seminggu jadi dropship dah dapat kumpul order 6 paxs. Hebat kan👏👏 . Sis Fana sangat happy lepas guna Young & Glow beberapa bulan, katanya bukan sahaja mencantikkan malah dapat merawat kulit wajah dia. Tu yang terus nak jadi dropship sebab dia confident dengan Young & Glow🥰 . 🌸RM60 🌸Postage all over Malaysia 🌸COD: Shah Alam, Klang, Padang Jawa, Paradigm Mall PJ, Mantin, Beranang & Nilai 🌸 Free gift 🌸 0125934044 #youngandglow #youngandglowhq #youngandglowmalaysia #makeup #foundation #cosmetic #skincare #makeup #antiaging #medcoverage #fullcoverage #glowingskin #moisturiser #sunblock #spf45 #serum #multivitamin #arganoil #ekstrakpudina #vitaminc #vitamine #halal #mesrasolat #takbercapuk #takberminyak #youngandglowshahalam #youngandglowselangor
#ad Getting #summerready with my favorite @rawsugarliving products!☀️🙌🏻⁣ ⁣ I’m taking my self care routine with their ColdPressed, healthy, wholesome beauty products. It’s just what my skin needs to get that nice, summer glow and stay moisturized this season!…
#ad Getting #summerready with my favorite @rawsugarliving products!☀️🙌🏻⁣ ⁣ I’m taking my self care routine with their ColdPressed, healthy, wholesome beauty products. It’s just what my skin needs to get that nice, summer glow and stay moisturized this season! This Pineapple + Berry + Coconut is my favorite scent yet!⁣ ⁣ New season, new vibes, new products and new reason to visit @walgreens! Look out for the Bamboo Tops next time you visit your local store and be part of @rawsugarliving amazing mission. With every purchase, they will give a bar of soap to a family in need! It’s beauty you can feel good about! ⁣ ⁣ #Rawlovin #Rawthankyou
“You’re the most informative and thorough waxer I’ve had.” 💁🏼‍♀️ #EnoughSaid
Get waxed!
“You’re the most informative and thorough waxer I’ve had.” 💁🏼‍♀️ #EnoughSaid Get waxed!
Cari tau manfaat lemmo frash untuk kesehatan anda

#lemmofrash #lemon #llemonsegar #lemonasli #100%sarilemon #minumankesehatan #minumansegar #minumandiet #dietsehat #vitaminc
DIE WUNDERWAFFE VITAMIN C! [Werbung]
#Vitaminc #Ernährung 
THE WONDERVILLE VITAMIN C!