Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #popiaviral

Images, videos and stories tagged with #popiaviral

Tumpang iklan Kak Yong 😇😇 Sekali Rase...Konfem Ketagih😋😋 Repeat Banyak Kali Punyer Laahhh .. 🐔POPIA CHICKEN CARBONARA CHEESE 🐂POPIA BEEF SALSA CHEESE 10 BIJI ~ RM12 Sahaja ✔pasti menjadi faveret seisi keluarga ✔tidak pedas dan sedap giler😋 ✔jimat masa ,,hanya…
Tumpang iklan Kak Yong 😇😇 "Sekali Rase...Konfem Ketagih😋😋 Repeat Banyak Kali Punyer Laahhh" .. 🐔POPIA CHICKEN CARBONARA CHEESE 🐂POPIA BEEF SALSA CHEESE 10 BIJI ~ RM12 Sahaja ✔pasti menjadi faveret seisi keluarga ✔tidak pedas dan sedap giler😋 ✔jimat masa ,,hanya goreng & siap! ✔buat bekal anak2 sekolah pun..Terbaik👍 NAK TEMPAH UTK SEBARANG MAJLIS PUN BOLEH SIKIT PUN BOLE...BANYAK PUN BOLE!!👍😘 WASSAP LAAA NI JUGAKK! 😇 www.wasap.my/60102328549/nakoderpopia #popiacarbonaracheese #popiaviral #popiasedap #popiasedapgiler #minumpetang #bentoanak2 #selayang #manjalara #kepong #kl #btcaves #sentul #damansara
| GOLDEN SALTED EGG | Rebut peluang ini sementara golden salted egg pada harga yang rendah! PS BERTINDAK SEGERA SEMENTARA ADA MASA #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral #kitaberkrukkrak #kpmim #kuantan #produktempatan #berbaloiteroks #etr2583…
| CHEESE PRIMO | Rebut peluang ini sementara cheese primo pada harga yang rendah! PS BERTINDAK SEGERA SEMENTARA ADA MASA #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral #kitaberkrukkrak #kpmim #kuantan #produktempatan #berbaloiteroks #etr2583 #madamnasha
| CHOCOLATE SUPREME | Rebut peluang ini sementara chocolate supreme pada harga yang rendah! PS BERTINDAK SEGERA SEMENTARA ADA MASA #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral #kitaberkrukkrak #kpmim #kuantan #produktempatan #berbaloiteroks #etr2583…
Stok da masuk!! . . Jom order 🏷️RM10 sebotol Sedap tak hengat😆 . 🚙SEKITAR AINSDALE,LABU 🚚 Postage seluruh Malaysia . WA 016-5023900 . . #viralcrunchiesseremban #seremban2centrio #seremban2 #bandarainsdale #rembau #nzcrunchies #nzcrunchiesseremban #popiaviral…
Hi uolls!!! Order as usual still on going tak sempat nak update 😆 ________________________ Popia Cheese✔ Popia Pedas✔ Popia Tomyam✔ Kerepek Brownies✔ Crabstick✔ ________________________ Boleh order untuk majlis keraian, goodies, reseller/agent. Dalam balang…
Hi uolls!!! Order as usual still on going tak sempat nak update 😆 ________________________ Popia Cheese✔ Popia Pedas✔ Popia Tomyam✔ Kerepek Brownies✔ Crabstick✔ ________________________ Boleh order untuk majlis keraian, goodies, reseller/agent. Dalam balang ada packing ada. Postage available. Dan kami sangat berpengalaman dalam postage. Nak cari income dengan produk kami pun tak de hal ğŸ˜Ž. Klik sahaja link di bio / WhatsApp 0125461640 ________________________ #kerepekfresh #kerepekcheesesedap #kerepekketam #popiaviral #popiacheese #popiapedas #popiatomyam #browniescookies #kerepekbronis #ipohipohajer #perak #like #cheeselover #agentneeded
Flavour ni paling banyak tempahan. Kita orang dah restock banyak pun akan sold out cepat. Siap ada yg dah booking awal awal before kita orang restock lagi. Siapa yg lambat tu memang susah nak dapat lah. Yg ni memang highly recommended. Memang sedaplah rasa…
Flavour ni paling banyak tempahan. Kita orang dah restock banyak pun akan sold out cepat. Siap ada yg dah booking awal awal before kita orang restock lagi. Siapa yg lambat tu memang susah nak dapat lah. Yg ni memang highly recommended. Memang sedaplah rasa dia. Cheese dia pun tak sendu tau. So cepat cepat order sebab flavour ni tinggal beberapa balang je lagi. 😊 1 balang rm12 3 balang rm30 Exclude postage/cod #kptmbangi #popiacheese #popiaviral
Thankyou Aqish&Ira for supporting our weed 💕 . Korang taknak try ke? Cik Aqish & cik Ira kita dah cuba! . For order, uolls boleh klik je link kat bio. We will reply as soon as possible! . -you can taste the sea when you take a bite- . #popiaseaweed #popia…
Kita goreng panas panas, korang tinggal ngap je! Cepat order, malam pun kita available 😘 . . Call/Whatsapp: +6010-4601725 (Syira) #popia #popiacarbonaracheese #popiacarbonara #bandarsripermaisuri #popiaviral #food #cheras #dramasweetdreams #popiacarbonaramarvellous…
GOLDEN SALTED EGG TURUN HARGA WEH🧀 Rebut peluang ini untuk mencuba atau repeat crunchies perisa telur masin pada harga yang lebih rendah✂ P/S Sementara stok masih ade. BERTINDAK SEGERA! Berminat pm link di bio🤗 #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral…
CHEESE PRIMO TURUN HARGA WEH🧀 Rebut peluang ini untuk mencuba atau repeat crunchies perisa cheese pada harga yang lebih rendah✂ P/S Sementara stok masih ade. BERTINDAK SEGERA! Berminat pm link di bio🤗 #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral #kitaberkrukkrak…
CHOCOLATE SUPREME TURUN HARGA WEH🧀 Rebut peluang ini untuk mencuba atau repeat crunchies perisa cokelat pada harga yang lebih rendah✂ P/S Sementara stok masih ade. BERTINDAK SEGERA! Berminat pm link di bio🤗 #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral…
Poppiness - Popia Nestum . (Original Flavour) . ♥️RM35 (600 gram) ♥️RM25 (350 gram) Walk in ke Concourse level Suria KLCC, berhadapan butik Marks & Spencer. Or whatsapp 011-60879616 utk order. #poppiness #poppinesshq #popianestum #popiamurah #popiahnestum…
. Tenqiusomuch dear customer 🌹 . COD AREA (cas cod dikenakan) 👉 Serdang 👉 Bukit Jalil 👉 Balakong 👉 Bangi 👉 Seri kembangan 👉 Cheras 👉 Kajang 👉 Puchong Kinrara 👉 Putrajaya 👉 Sungai Besi 👉 Bandar Tasik Selatan (Dan kawasan berdekatan) . #popiaviral #popiacheese…
. Tenqiusomuch dear customer 🌹 . COD AREA (cas cod dikenakan) 👉 Serdang 👉 Bukit Jalil 👉 Balakong 👉 Bangi 👉 Seri kembangan 👉 Cheras 👉 Kajang 👉 Puchong Kinrara 👉 Putrajaya 👉 Sungai Besi 👉 Bandar Tasik Selatan (Dan kawasan berdekatan) . #popiaviral #popiacheese #cornflakeschocolate #kudapanvirallmasakini #kerepekkentangberkeju #kerepekkentang #kentangcheese #kudapanraya2019 #kerepekpopiamurah #kerepekpopia #popianestum #popianachoscheese #popianachos #popiasuperingcheese #popiaseaweed #kuihraya2019 #codpopia #kerepekviral #popiachocolate #popiaberhantu #popiacheeseberhantu #codpopia #popiacheesemurah #kudapanviral #popiabersalutcoklat #popiabersalut
🛍 DOORGIFT MURAH 🌟 TERIMA TEMPAHAN walaupun 50pcs ke BAWAH 🔛🛍👰🏻🤡 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ☎️ “Pm 019 407 6592â€ğŸ“ž #crunchycheese #feedbackcrunchycheese #crunchycheesebykakmar #homemadebykakmar #kepepekviral #popiacheese #popiacheesemurah #popiagoreng #popiasedap #popiaviral…
🛍 DOORGIFT MURAH 🌟 TERIMA TEMPAHAN walaupun 50pcs ke BAWAH 🔛🛍👰🏻🤡 🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔶🔶🔶🔶🔶🔶 ☎️ “Pm 019 407 6592â€ğŸ“ž #crunchycheese #feedbackcrunchycheese #crunchycheesebykakmar #homemadebykakmar #kepepekviral #popiacheese #popiacheesemurah #popiagoreng #popiasedap #popiaviral #kerepek #kerepekcheese #kerepekbronismalaysia #kerepekmalaysia #doorgiftmurahkajang #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #doorgiftbufday #doorgiftaqiqah #doorgifttunang #doorgiftseremban #doorgiftmurahbangi #doorgiftkualalumpur #doorgiftselangor
Terima kasih kerana membeli dengan kami😍😍♥️
#popiacrabstick
#popiaviral
#popiacrabsyummy
#popiapsas
Terima kasih kerana membeli dengan kami😍😍♥️
#popiacrabstick
#popiaviral
#popiacrabsyummy
#popiapsas
Terima kasih kerana membeli dengan kami😍😍♥️
#popiacrabstick
#popiaviral
#popiacrabsyummy
#popiapsas
Terima kasih kerana membeli dengan kami😍😍♥️
#popiacrabstick
#popiaviral
#popiacrabsyummy
#popiapsas
Terima kasih kerana membeli dengan kami😍😍♥️
#popiacrabstick
#popiaviral
#popiacrabsyummy
#popiapsas
‼️ ATTENTION TO POPIA & CHEESE LOVERSSS ‼️ Anda semuaaa boleh dapatkan popia ketam dengan sos cheese yang sangat creamy berdekatan dengan area PSAS, TANJUNG MALIM 😊 Haa, apa yang menarik sangat popia ketam ni? 😋🤔 🌟 Homemade 🌟 Menepati citarasa 🌟 Harga murah…
‼️ ATTENTION TO POPIA & CHEESE LOVERSSS ‼️ Anda semuaaa boleh dapatkan popia ketam dengan sos cheese yang sangat creamy berdekatan dengan area PSAS, TANJUNG MALIM 😊 Haa, apa yang menarik sangat popia ketam ni? 😋🤔 🌟 Homemade 🌟 Menepati citarasa 🌟 Harga murah 🌟 Produk tempatan 🦀 5 PCS : RM 3 🦀 COD AREA PSAS 🦀 SELF-PICKUP AVAILABLE Klik link di bio kami ⏩ Tasya : www.wasap.my/0136922749 ⏪ #popiaketam #popiacheese #popiaterlajaksedap #popiagulung #popiarangup #popiamurah #popiaviral #popiacheeseviral #popiabytasyazakaria #sayajualawakbeli #sayabuatawakmakan
GOLDEN SALTED EGG KEMBALI! Crunchies berperisa telur masin yang menjadi pilihan ramai sudah kembali😋 Perisa telur masin yang padu ini sudah boleh diambil tempahan😙 Stok adalah terhad! Berminat pm di link bio😆 #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral…
Thank you for buying with us 😊✨ #popiaketam
#popiacheese
#popiaviral
#popiasedap
#popiamurah
#popiapsas
#psas
#codmakanan
Thank you for buying with us 😊✨ #popiaketam
#popiacheese
#popiaviral
#popiasedap
#popiamurah
#popiapsas
#psas
#codmakanan
Thank you for buying with us 😊✨ #popiaketam
#popiacheese
#popiaviral
#popiasedap
#popiamurah
#popiapsas
#psas
#codmakanan
Thank you for buying with us 😊✨ #popiaketam
#popiacheese
#popiaviral
#popiasedap
#popiamurah
#popiapsas
#psas
#codmakanan
Thank you for buying with us 😊✨ #popiaketam
#popiacheese
#popiaviral
#popiasedap
#popiamurah
#popiapsas
#psas
#codmakanan
Thank you for buying with us 😊✨ #popiaketam
#popiacheese
#popiaviral
#popiasedap
#popiamurah
#popiapsas
#psas
#codmakanan
CHOCOLATE SUPREME KEMBALI! Crunchies berperisa cokelat ini kembali bagi mereka yang gemar snek manis😋 Perisa cokelat yang manis² manja ini sudah boleh diambil tempahan😙 Stok adalah terhad! Berminat pm di link bio😆 #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral…
CHEESE PRIMO KEMBALI! Crunchies berperisa spicy cheese ini kembali untuk menghantui hidup anda😋 Perisa cheese yang digemari ramai kini sudah boleh diambil order😙 Stok adalah terhad! Berminat pm di link bio😆 #krukkrakforevah #krukkrak #popiamurah #popiaviral…
Customer2 yg dh cuba Popia Carbonara @d_kadinda..jom kita tgk apa kata depa 👍🏻👍🏻👍🏻 CRUNCHY!! CREAMY!! TASTY!! 😋😋😋 #popia#cheese #popiacarbonara #cheese #cheeselover #cheeselovers #food #foodhunter #sedap #popiaviral #crunchy #creamy #tasty #klfood #foodhunters…
Customer2 yg dh cuba Popia Carbonara @d_kadinda..jom kita tgk apa kata depa 👍🏻👍🏻👍🏻 CRUNCHY!! CREAMY!! TASTY!! 😋😋😋😋 #popia #cheese #popiacarbonara #cheese #cheeselover #cheeselovers #food #foodhunter #sedap #popiaviral #crunchy #creamy #tasty #klfood #foodhunters…
Thanks Dato’ tauke kereta kerana memilih Popia Carbonara Cheese @d_kadinda sebagai menu sampingan utk dinner. CRUNCHY!! CREAMY!! TASTY!! 😋😋 #popia #cheese #popiacarbonara #cheese #cheeselover #cheeselovers #food #foodhunter #sedap #popiaviral #crunchy #creamy…
#ChabulakReview Order & Eat 😋 tak kenal maka tak cinta, dah kenal pasti cari lagi.. Eh apa tu? 😕 nie haa sis nk bgtau KaripapMini&PopiaSimpul dari IG @amlfoodkemaman @amlfoodkemaman.. Rugi tak grab korang 😋 makanan fresh dan yang pasti bukan stok lama.. Rm8.00…
#ChabulakReview Order & Eat 😋 tak kenal maka tak cinta, dah kenal pasti cari lagi.. Eh apa tu? 😕 nie haa sis nk bgtau KaripapMini&PopiaSimpul dari IG @amlfoodkemaman @amlfoodkemaman.. Rugi tak grab korang 😋 makanan fresh dan yang pasti bukan stok lama.. Rm8.00 (100 biji) - PopiaSimpul Rm8.00 (50 biji) -KaripapMini 🚗 Cod Kemaman & Jauh kite pos ya 🚛 #karipapminibyaml #popiasimpulbyaml #kemamaninternationalmotocrosschallange #kemamansupplybase #kuihviral #popiaviral #karipapminisedapmurah #borong #malaysia #madeinterengganu #paidreview #paidreviewmurah #giftreview #giftreviewmurah #giftreviewmalaysia #paidreviewmalaysia
Mana 1 pilihan hati . ◽Nz crunchies ◽Aducktive salted egg cornflake . . Stok otw gais Laku keras dua2 ni Bole booking dlu . WA 016-5023900 for order . . #viralcrunchiesseremban #seremban2centrio #seremban2 #bandarainsdale #rembau #nzcrunchies #nzcrunchiesseremban…
Tunggu apa lagi tu.. dok fikir lama lama buat apa? Nanti fikir lama lama stok dah habis pula. Order sekarang je sementara stok masih ada. Stok habis.... padan muka. Sapa suruh lambat. Kah kah.. 😂

#readystock #popiaviral #kptmbangi
Tunggu apa lagi tu.. dok fikir lama lama buat apa? Nanti fikir lama lama stok dah habis pula. Order sekarang je sementara stok masih ada. Stok habis.... padan muka. Sapa suruh lambat. Kah kah.. 😂 #readystock #popiaviral #kptmbangi
Popia Seaeeed Original - RM10
Popia Seaweed Cheese - RM13
to order just click link on bio or dm tq...
.
#popiaseaweed #popiaseaweedmurah 
#kerepek #popiaviral #polisas #digitalentrepreneur #kuantan
Customer ni cakap xpuas makan, hehehe sbb sedap sgt!!😇😇😇 Alhamdulillah tq beli Popia @d_kadinda 👍🏻👍🏻👍🏻 #popia #cheese #popiacarbonara #cheese #cheeselover #cheeselovers #food #foodhunter #sedap #popiaviral #crunchy #creamy #tasty #klfood #foodhunters #foodaddict…
Customer ni cakap xpuas makan, hehehe sbb sedap sgt!!😇😇😇 Alhamdulillah tq beli Popia @d_kadinda 👍🏻👍🏻👍🏻 #popia #cheese #popiacarbonara #cheese #cheeselover #cheeselovers #food #foodhunter #sedap #popiaviral #crunchy #creamy #tasty #klfood #foodhunters #foodaddict…
Hai ... Assalammualaikum gais, kepada kakak² & abang² yang suka mengunyah sesuatu ketika bosan tetapi tak tahu nak mengunyah ape??? Jangan risau now sis open order untuk popia seaweed ni ... cuba sekali mesti jatuh hati😍 Popia Seaeeed Original - RM10 Popia…
Hai ... Assalammualaikum gais, kepada kakak² & abang² yang suka mengunyah sesuatu ketika bosan tetapi tak tahu nak mengunyah ape??? Jangan risau now sis open order untuk popia seaweed ni ... cuba sekali mesti jatuh hati😍 Popia Seaeeed Original - RM10 Popia Seaweed Cheese - RM13 to order just click link on bio or dm tq... . #popiaseaweed #popiaseaweedmurah #kerepek #popiaviral #polisas #digitalentrepreneur #kuantan
ITS TOMORROW GAISSS! 🌟

5 PCS : RM3 🌟

DONT FORGET TO SINGGAH OUR KIOSK 🌸😍 #popiaviral
#popiaketam
#popiacheese 
#psas
#polibehrang
#codpsas
#makanansedap
#sayajual
#dapatkansegera
So gaiss , Setelah Dibalut dan Digoreng , Jadi terhasilah Popias Crab Yummy 😍🦀. Sedap kan kalau Makan waktu petang macam ni 😍 , Jadi Tunggu apa lagi . Dapatkan dengan segera Popias Crab Yummy ğŸŽˆ Untuk warga PSAS bole singgah mai ke gerai kami pada isnin…
So gaiss , Setelah Dibalut dan Digoreng , Jadi terhasilah Popia's Crab Yummy 😍🦀. Sedap kan kalau Makan waktu petang macam ni 😍 , Jadi Tunggu apa lagi . Dapatkan dengan segera Popia's Crab Yummy ğŸŽˆ Untuk warga PSAS bole singgah mai ke gerai kami pada isnin ni di Biz Garden #popiagorengketam #popiaviral #popiarangup #popiaemy #popiapsas Sila klik Link di Bawah👇 untuk Order www.wasap.my/0109065925
POPIA CHEESE/NESTUM/COKLAT/SAMBAL . Popia, minicupcake,chocojar masih ada ye.. cuma x berkesempatan update dalam social media.. sempat dia status ws sahaja..so mana mana yang berminat, boleh klik link di bio ok 😊 . dijamin puas hati !!😋 kalau tak sedap, saya…
POPIA CHEESE/NESTUM/COKLAT/SAMBAL . Popia, minicupcake,chocojar masih ada ye.. cuma x berkesempatan update dalam social media.. sempat dia status ws sahaja..so mana mana yang berminat, boleh klik link di bio ok 😊 . dijamin puas hati !!😋 kalau tak sedap, saya refund😘 . JOMM cuba produk dari kami..😄 . Jaminan: 💯menepati selera anda😘 💯sedap melampau!! 😆 💯money back guarantee ğŸ˜Ž . Macam mana nk dapatkan nya? boleh klik link di bawah/bio ya🤗👇🏼👇🏼👇🏼 . Http://wasap.my/601126332175 . #popiaviral #popiasedap #popia.sedapp #nestum #cheese #coklat #pedas #sambal #blueberry #strawberry #topping #chipsmore #oreos #nur2 #killthislove #dondesang #dududublackpink #temberang #bendabolehbincang #lawakking #lawakhambar #ame19 #nur2 #babysayang #endgame #avengersendgame
. Popstick ğŸŽ† Popia Bersalut Chocolate . 1 balang Rm12 . COD AREA (cas cod dikenakan) 👉 Serdang 👉 Bukit Jalil 👉 Balakong 👉 Bangi 👉 Seri kembangan 👉 Cheras 👉 Kajang 👉 Puchong Kinrara 👉 Putrajaya 👉 Sungai Besi 👉 Bandar Tasik Selatan (Dan kawasan berdekatan)…
. Popstick ğŸŽ† Popia Bersalut Chocolate . 1 balang Rm12 . COD AREA (cas cod dikenakan) 👉 Serdang 👉 Bukit Jalil 👉 Balakong 👉 Bangi 👉 Seri kembangan 👉 Cheras 👉 Kajang 👉 Puchong Kinrara 👉 Putrajaya 👉 Sungai Besi 👉 Bandar Tasik Selatan (Dan kawasan berdekatan) . #popiaviral #popiacheese #cornflakeschocolate #kudapanvirallmasakini #kerepekkentangberkeju #kerepekkentang #kentangcheese #kudapanraya2019 #kerepekpopiamurah #kerepekpopia #popianestum #popianachoscheese #popianachos #popiabersalutcoklat #popiasuperingcheese #popiaseaweed #kuihraya2019 #codpopia #kerepekviral #bandartasikselatan #popiachocolate #popiaberhantu #popiacheeseberhantu #codpopia #popiacheesemurah #popianestum #popiacoklat #borongpopiacheese #bukitjalil
🔥 ANSON POPIA CHEESE 🔥 Nikmati keranggupan popia dan keenakan cheese. Sekali rasa pasti nak lagi👍 . ⚠Kini telah diedarkan kepada dropship kami di kawasan teluk intan dan ipoh . ➡3 Jenis flavour - Popia Cheese Biaso(120 g) - Popia Cheese Spicy(120 g) - Popia…
🔥' ANSON POPIA CHEESE '🔥 Nikmati keranggupan popia dan keenakan cheese. Sekali rasa pasti nak lagi👍 . ⚠Kini telah diedarkan kepada dropship kami di kawasan teluk intan dan ipoh . ➡3 Jenis flavour - Popia Cheese Biaso(120 g) - Popia Cheese Spicy(120 g) - Popia Cheese Lemak manis(120 g) . Harga promosi hanya RM 6 sahaja!!💯 . Open order untuk tempahan popia cheese (1 KG) . Click untuk order👇 https://wa.me/60174271390 https://wa.me/601128456635 . #popiaviral #popiacheese #popiacheeseviral #anson #ansonbay #ipohviral #ipoh #telukintan #tamancempaka #ampang #makananviral #makanansedap #maluapabossku #onxon #wow #budakhot #smkseriperak #raya2k19
❀ Marilah cuba “The Marvelous Popia” iaitu mini popia rangup !
Sekali maian confirm nak lagi😏
Sesiapa berminat boleh dm kami atau ws ke nombor 012-6225263

#popiaviral #makananviral #kualalumpur #LimitedEdition  #foodgrams #foodaddict #popiarangup
🦀 ONCE EAT, REPEAT MORE 🦀 Im guarantee that once you gaiss open your mouths, you will repeat moreeeee 🤩😍 sedap sampai nak lagi dan lagi ‼️‼️ siapa siapa yang belum mencuba, boleh dapatkan sekarang ‼️ yang dah mencuba, nak repeat order, boleh cepat cepat…
🦀 "ONCE EAT, REPEAT MORE" 🦀 Im guarantee that once you gaiss open your mouths, you will repeat moreeeee 🤩😍 sedap sampai nak lagi dan lagi ‼️‼️ siapa siapa yang belum mencuba, boleh dapatkan sekarang ‼️ yang dah mencuba, nak repeat order, boleh cepat cepat ws kami 🌟 🌟 5 PCS : RM3 🌟🌟 🌟🌟 COD Area PSAS 🌟🌟 For any enquiries & pre-order ⏩ Tasya : www.wasap.my/0136922749 ⏪ #popiacheese #sedapgaisss #panaspanasgaisss #dapatkansekarang #popiaketam #popiaterlajaksedap #popiabytasyazakaria #popiagulung #popiarangup #popiaviral
* OPEN ORDER NOW * Cuma nak cakap yang kita open order sehingga 17hb ni! Cepat rebut peluang anda, SEBALANG HANYA RM5 SAHAJA! RM5 RM5 Jarang kan popia sebalang berharga RM5 ☺️ Bukan biasa biasa ! . Klik link ws di bio untuk order 🤗 #popiasedap #popiarangup…
Popia Nestum & Popia Coklat new snacks untuk anda! Sekarang tengah open order hingga 17hb! Mari pakat pakat satu keluarga order! Berbaloi tau! Jarang kan popia sebalang berharga RM5 ☺️ Bukan biasa biasa ! . Klik link ws di bio untuk order 🤗 #popiasedap #popiarangup…
* OPEN ORDER NOW * Cuma nak cakap yang kita open order sehingga 17hb ni! Cepat rebut peluang anda, SEBALANG HANYA RM5 SAHAJA! RM5 RM5 Jarang kan popia sebalang berharga RM5 ☺️ Bukan biasa biasa ! . Klik link ws di bio untuk order 🤗 #popiasedap #popiarangup…
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Coklat. Ha tengok tu serbuk diaaa banyak kan?! secukup rasa! Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss biar korang puas makan!! Makan…
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Coklat. Ha tengok tu serbuk diaaa banyak kan?! secukup rasa! Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss biar korang puas makan!! Makan sekali mesti ttba da habis! Konfirm!! So berapa sebalang ni agak2? 😍 HANYA RM5 SEBALANG! Kenapa tak percaya ke? Ya Hanya RM5 JEEE SEBALANG!! Jarang kan Popia Nestum harga RM5 sebalang? So tunggu aapa lagi? Pakat2 la order! ☺️ CEPAT SEMUAAA!! REBUT PELUANG YG ADA! . Klik link ws di bio untuk order 🤗 #popiasedap #popiarangup #popianestum #popiacoklat #popiajohor #popiapontian #popia #popiaviral #popiaKai #popiaofinstagram #KauMakanKauPuas
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Coklat. Ha tengok tu serbuk diaaa banyak kan?! secukup rasa! Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss biar korang puas makan!! Makan…
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Coklat. Ha tengok tu serbuk diaaa banyak kan?! secukup rasa! Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss biar korang puas makan!! Makan sekali mesti ttba da habis! Konfirm!! So berapa sebalang ni agak2? 😍 HANYA RM5 SEBALANG! Kenapa tak percaya ke? Ya Hanya RM5 JEEE SEBALANG!! Jarang kan Popia Nestum harga RM5 sebalang? So tunggu aapa lagi? Pakat2 la order! ☺️ CEPAT SEMUAAA!! REBUT PELUANG YG ADA! . Klik link ws di bio untuk order 🤗 #popiasedap #popiarangup #popianestum #popiacoklat #popiajohor #popiapontian #popia #popiaviral #popiaKai #popiaofinstagram #KauMakanKauPuas
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Nestum. Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss. Makan sekali mesti ttba da habis! Konfirm!! So berapa sebalang ni agak2? 😍 HANYA RM5…
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Nestum. Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss. Makan sekali mesti ttba da habis! Konfirm!! So berapa sebalang ni agak2? 😍 HANYA RM5 SEBALANG! Kenapa tak percaya ke? Ya Hanya RM5 JEEE SEBALANG!! Jarang kan Popia Nestum harga RM5 sebalang? So tunggu aapa lagi? Pakat2 la order! ☺️ CEPAT SEMUAAA!! REBUT PELUANG YG ADA! . Klik link ws di bio untuk order 🤗 #popiasedap #popiarangup #popianestum #popiacoklat #popiajohor #popiapontian #popia #popiaviral #popiaKai #popiaofinstagram #KauMakanKauPuas
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Nestum. Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss. Makan sekali mesti ttba da habis! Konfirm!! So berapa sebalang ni agak2? 😍 HANYA RM5…
Popia by Kai * OPEN ORDER NOW * Homemade Popia Nestum. Mempunyai rasa manis secukup rasa, kerangupan yang tak terhingga tau! Sebab popia ni kita buat tebal2, bukan nipisss. Makan sekali mesti ttba da habis! Konfirm!! So berapa sebalang ni agak2? 😍 HANYA RM5 SEBALANG! Kenapa tak percaya ke? Ya Hanya RM5 JEEE SEBALANG!! Jarang kan Popia Nestum harga RM5 sebalang? So tunggu aapa lagi? Pakat2 la order! ☺️ CEPAT SEMUAAA!! REBUT PELUANG YG ADA! . Klik link ws di bio untuk order 🤗 #popiasedap #popiarangup #popianestum #popiacoklat #popiajohor #popiapontian #popia #popiaviral #popiaKai #popiaofinstagram #KauMakanKauPuas
Yaaaa ini lah dia! Homemade Popia by Kai. Ramai orang tk akan berhenti kunyah! Apa ni? Popia rangup untuk semua 😍 . Agak2 berapa ya untuk satu balang ni? 🤔 Cuba korang teka? . Popia Nestum & Popia coklat . #popiasedap #popiarangup #popianestum #popiacoklat…
Homemade popia by Kai. Sumpah korang makan tak berhenti punya!!
.
#popiasedap #popiarangup #popianestum #popiacoklat #popiaviral #popiaKai #popiaofinstagram
Popia nestum & coklat -* NEW SNACKS * Yaaaa ini lah dia! Homemade Popia by Kai. Ramai orang tk akan berhenti kunyah! Apa ni? Popia rangup untuk semua 😍 . Agak2 berapa ya untuk satu balang ni? 🤔 Cuba korang teka? . Popia Nestum & Popia coklat . #popiasedap…