Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #popiacrunchy

Images, videos and stories tagged with #popiacrunchy

POPIA NESTUM | RM 12 
COD AREA KANGAR ! ❌ DM 
HOW TO ORDER ? CLICK LINK ON BIO 🙋

#popianestum#popiacrunchy#homemade#popianestumrangup#bestseller
Popia Nestum by @popya.bunga 🌸 Lama cik bunga diamkan diri heheh tak bermakna business tak jalan okay? Cik bunga busy sikit lately sorry yeee haa tengoklah banyak order masuk. Percaya ke tak yang Popia Nestum by @popya.bunga ni DELICIOUS & CRUNCHY? 🤭 hihi…
Popia Nestum by @popya.bunga 🌸 Lama cik bunga diamkan diri heheh tak bermakna business tak jalan okay? Cik bunga busy sikit lately sorry yeee haa tengoklah banyak order masuk. Percaya ke tak yang Popia Nestum by @popya.bunga ni DELICIOUS & CRUNCHY? 🤭 hihi of course lah kan dah tu tagline @popya.bunga mestilah kena percaya 🥰 jum jum order now whatsapp or dm cik bunga okay? 😘 . #popyabunga #popia #popianestum #popianestumsedap #popianestumrangup #popiarangup #popiacrunchy #delicious #crunchy #kunyahkunyah #yummy
HAI SEMUAAA!! Masa nak buat assignment, mesti rasa nak kunyah sesuatu kan? Bosan sangat sampai tak tahu nak makan apa🥺 Haaa, nak bagitau ni, yang saya ada jual *Popia Crunchy* untuk korang!! 😍 Suka takkkkkk😆 Korang boleh pilih nak 🌼Nestum 🌼Cheese Pedas 🌼Coklat…
HAI SEMUAAA!! Masa nak buat assignment, mesti rasa nak kunyah sesuatu kan? Bosan sangat sampai tak tahu nak makan apa🥺 Haaa, nak bagitau ni, yang saya ada jual *Popia Crunchy* untuk korang!! 😍 Suka takkkkkk😆 Korang boleh pilih nak 🌼Nestum 🌼Cheese Pedas 🌼Coklat Satu bekas cuma *RM 6 JE*❗❗❗ RM 6 JE GAIS❗ Mana dapat harga murah macam ni🥰 Makan sekali, mesti nak lagi. Tunggu apa lagi? Beli lah sekarang. Kalau nak, boleh pm saya https://wa.me/60129631652 #popiacheesepedas #popianestum #popiacoklat #popiacrunchy #popianestumsedap #popiacheesemurah #kuantanfood #kalaulapar,janganlupaorder #janganmalujangansegan #apatunggulagiordersekarang #janjitakrugikalaubeli #rangupsehinggamenjilatjari #sekalibeliconfirmnaklagi #makanluhbarubuatkerja
Alhamdulillah 🌸 terima kasih semua sebab sudi repeat order dari #popiacrunchybybelle 🙏🏻 Moga korang berpuas hati dengan homemade popia crunchy2 kami 🤗 . Esok kita start open order. cepat2 pilih malam ni ☺️ #popiacrunchyijok #popiacrunchybybelle #popianestum…
❀ Adakah anda sering berasa lapar? inginkan sesuatu untuk mengunyah? Sesuatu yang sedap dan murah? Haa cepat dm kami.. kami boleh menyelesaikan masalah anda dengan menyediakan “The Marvelouss Popia” #HomemadePopia #Popiacrunchy #Themarvelousspopia #deliciousfood…
Bingka Ubi Wan & Popia Crunchy.

Tq Aslinda.. #popiacrunchy #bingkaubi #bingkaubiwan #kakwan0122085939 #kuihmuihdwanayu #tamanmelawatikl
Ade peminat popia tak?? Kudapan popia ni berhantu... Sekali hadap je tak sedar dah abih sebalang. 😱 . Dengan Kerangupan kulit popia di tambah perisa crunch cheese hot spicy kompem korang susah stop makan😆😆 . 🧀Rm10 sebekas Berminat leh ws⬇️⬇️⬇️ http://www.wasap.my/601164060995syira…
Alhamdulillah rezeki 14hb
Makin diminati🥰... Terima kasih customer baru... Satu belum habis.. Dah ckp awal2 nnti nk repeat lagi.. Syukur alhamdulillah..silakan2.. Customer puas hati, kami syukur alhamdulillah..🤲🤲🤲
#popiaCrunchy #original #spicy #DDapurQu
Alhamdulillah rezeki 14hb Makin diminati🥰... Terima kasih customer baru... Satu belum habis.. Dah ckp awal2 nnti nk repeat lagi.. Syukur alhamdulillah..silakan2.. Customer puas hati, kami syukur alhamdulillah..🤲🤲🤲 #popiaCrunchy #original #spicy #DDapurQu
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
Popia crunchy spicy n origina.....done.!!!🌹👍
Terima kasih customer baru..
Terima kasih yg tolong promote🌹💖 semoga Allah gandakan rezekimu.. Aamiin
#popiaCrunchy #original #spicy  #saizBesar #saizKecik  #DDapurQu
Jom sambaq sebekaih #popiacrunchycheesebbst Rasa pedas2 manja gituw😘 Kalau dah start masuk mulut Mmg bahaya... Payah nak berenti😅😅 Rm10 je ...cod boleh... Pos pon boleh sajok!! 😉 Berminat??! Wsp terus ye ke no. Ni⬇️⬇️ http://www.wasap.my/601164060995syira…
Ade peminat popia tak?? Kudapan popia ni berhantu... Sekali hadap je tak sedar dah abih sebalang. 😱 . Dengan Kerangupan kulit popia di tambah perisa crunch cheese hot spicy kompem korang susah stop makan😆😆 . 🍅Rm10 sebekas Open order wsp http://www.wasap.my/601164060995syira…
Yeayyy seronoknyaaa dapat beli Popia Nestum untuk buat raya 😍 . Thank you borong 3 balang Popia Nestum by @popya.bunga 🌸 Whatsapp +6017-8703118 atau nak senang boleh tekan link dekat bio cik bunga okayyy? Seronoknyaaaa 🥰 . #popyabunga #popia #popianestum…
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨…
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨ .. . #haziramanjelegacy #manjelipmatte #popiacoklat #popianestum #popianestummilo #popiacrunchy #cheesycrisphy #wondercheese #popiacheese #milocube #milocubemurah #malaysiaku #sayajualmurah #makananmurah #coklat #suprisegift #bouquetflowers #kekmurah #kekbatik #zirabeauty #hmlegacy
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨…
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨ .. . #haziramanjelegacy #manjelipmatte #popiacoklat #popianestum #popianestummilo #popiacrunchy #cheesycrisphy #wondercheese #popiacheese #milocube #milocubemurah #malaysiaku #sayajualmurah #makananmurah #coklat #suprisegift #bouquetflowers #kekmurah #kekbatik #zirabeauty
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨…
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨ .. . #haziramanjelegacy #manjelipmatte #popiacoklat #popianestum #popianestummilo #popiacrunchy #cheesycrisphy #wondercheese #popiacheese #milocube #milocubemurah #malaysiaku #sayajualmurah #makananmurah #coklat #suprisegift #bouquetflowers #kekmurah #kekbatik #zirabeauty
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨…
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨ .. . #haziramanjelegacy #manjelipmatte #popiacoklat #popianestum #popianestummilo #popiacrunchy #cheesycrisphy #wondercheese #popiacheese #milocube #milocubemurah #malaysiaku #sayajualmurah #makananmurah #coklat #suprisegift #bouquetflowers #kekmurah #kekbatik #zirabeauty
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨…
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨ .. . #haziramanjelegacy #manjelipmatte #popiacoklat #popianestum #popianestummilo #popiacrunchy #cheesycrisphy #wondercheese #popiacheese #milocube #milocubemurah #malaysiaku #sayajualmurah #makananmurah #coklat #suprisegift #bouquetflowers #kekmurah #kekbatik #zirabeauty
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨…
Dah scroll² tu kalau berkenan wassap zira terus yee..💋💘 Kite deal sampai jadi💋 .. . Wassap: 0173183365 . Cara² nak order : 1.screenshoot gambar barang yang anda ingin order 2.tekan link whatsapp diatas 3.submit order kepada saya Terima kasih..💋💖 # HM Legacy✨ .. . #haziramanjelegacy #manjelipmatte #popiacoklat #popianestum #popianestummilo #popiacrunchy #cheesycrisphy #wondercheese #popiacheese #milocube #milocubemurah #malaysiaku #sayajualmurah #makananmurah #coklat #suprisegift #bouquetflowers #kekmurah #kekbatik #zirabeauty
Selamat hari raya aidiladha untuk semua umat Islam 😘 Maaflah ya kesayangan semua yang mana order last minute cik bunga tak dapat tunaikan permintaan you all 😭 tapi jangan risau lepas je raya kita pulunnn buat order kesayangan semua ya? Love you all 🥰 . #popyabunga…
Bingka Ubi Wan & Popia Crunchy.

Tq Riena @ Celcom Axiata.. #bingkaubi #bingkaubiwan #popiacrunchy #kakwan0122085939 #kuihmuihdwanayu #tamanmelawatikl
🎀Popia simpul kasih🎀
.
Grab yours now!! Limited stock!
.
💯Homemade.
💯Dijamin halal.
💯Sedap.
💯Rangup.

#popiasedap #popiasimpulkasih #popiasimpulrangup #popiacrunchy #allaboutpopia
Kruk2 bila makan  tak boleb berhenti..ada pedas.ada manis!. Cubalah..
#popiacrunchy

Wsap0164471962
Kruk2 bila makan tak boleb berhenti..ada pedas.ada manis!. Cubalah.. #popiacrunchy Wsap0164471962
Tempahan pagini order dr zizi.. #kuihkolekacang 
#popiacrunchy
Tak kenal maka tak cinta, bila dah kenal haa tak tidur malam mengidam ye 🤭 . Thank you borong 6 balang Popia Nestum by @popya.bunga 🌸 Whatsapp +6017-8703118 atau nak senang boleh tekan link dekat bio cik bunga okayyy? Seronoknyaaaa 🥰 . #popyabunga #popia…
Sikit lagi guys!!! Support us guys 🔸 SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah…
Sikit lagi guys!!! Support us guys 🔸 SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb.. 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun pewarna tiruan. Hanya menggunakan kulit popia halal, Serbuk Nestum/Milo dan sedikit gula 🤗, InshaAllah selamat untuk dimakan. 🔸 Sekali Rasa Pasti Nak Lagi 🔥🔥🔥 🔸 Apa yang specialnya ?? 🔸 🔥 Ranggup crupp crupp 🔥 Perisa yang mengliurkan😍 🔥 Takkan muak 🔥 RM6 je wei!!!! 🔥 Promo 2 balang RM10 weii!!! 🔸 🔸 Murah gila kan ? Buat apa jual mahal2 kalo boleh jual murah2 kan ??? 🔸 Booth kami bertempat dihadapan Gloria Jean's Coffees, U-Plaza, MSU 🔸 Cepat ❗❗Cepat❗❗ Order sekarang👇🏻 atau tekan link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 🔸 🔸 www.wasap.my/60176865258/NAKPOPIA www.wasap.my/60133902582/NAKPOPIA www.wasap.my/60168952685/NAKPOPIA www.wasap.my/60169322583/NAKPOPIA www.wasap.my/60198203195/NAKPOPIA 🔸 🔸 Korang nak rasa malas nak datang untuk beli ? 🔸 TAKPE KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA... TAPI HANYA COD DI LOKASI BERIKUT... 🔸 COD 🚗. 🔸 ✔Sekitar Batu Tiga 🔸 ✔Bukit Jelutong 🔸 ✔Seksyen 13 🔸 ✔MSU 🔸 * dan kawasan berdekatan. 🔸 💰 Cas Delivery ikut kawasan ye. Kalau dekat percuma je guysss 😎 🔸 PEMBELIAN 5 BALANG DAN KEATAS Free COD GUYSSSS 😍 🔸 #popiacrunchy #popianestum #popiahmilo #popiahviral #takmuak #popia #snack #homemade #popiasedap #sebalangtakcukup #mestinaklagi #codshahalam #msumalaysia #fisetechnoprenuerday2019 #MITEC2019 🔸 @dr_irsyad @lookevin76 @mohammedalkawaz @sitihadijahshariff
HARI NI LAST DAY ORDER RAYA HAJI ❗️ cepat2 ws or dm kami sebelum pukul 6 ptg nie. Popia Crunchy Cheese paling diminati ramai 🔥 . kalau korang nak rasa 3 perisa popia crunchy2 dan jenis yg berjimat cermat 🤗 korang boleh order Combo Set discount 15% tau ☺️…
HARI NI LAST DAY ORDER RAYA HAJI ❗️ cepat2 ws or dm kami sebelum pukul 6 ptg nie. Popia Crunchy Cheese paling diminati ramai 🔥 . kalau korang nak rasa 3 perisa popia crunchy2 dan jenis yg berjimat cermat 🤗 korang boleh order Combo Set discount 15% tau ☺️ -COMBO SET A (Nestum, Horlicks, Cheese) -COMBO SET B (Nestum / Horlicks, Cheese, Cheese) . untuk order : 📲boleh terus klik link ws dibio atas untuk order atau / 📲boleh ws agent kami: - agent kl/ampang : 0186646851 . 🚗COD HARI SABTU 📍 ijok📍bestari jaya📍k.selangor📍puncak alam📍 kuala Lumpur dan 📍Ampang *luar dari kawasan diatas akan kami charge sevice penghantaran 🤗.. . #popiacrunchyijok #popiacrunchybybelle #popianestum #popiahorlicks #popiacheese #popiapalam #popiaijok #popiakl #popiaampang #popiakselangor #popia #popiacrunchy #fpopiacrunchybybelle
Thank you for supporting us!!! 🔸 Aunty dalam first pic ni mmg padu guys... 🔸 Dia beli 4 balang pastu repeat order lagi 2 balang guysss!!! 🔸 COME AND GRAB YOURS NOW!!! 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo…
Thank you for supporting us!!! 🔸 Aunty dalam first pic ni mmg padu guys... 🔸 Dia beli 4 balang pastu repeat order lagi 2 balang guysss!!! 🔸 COME AND GRAB YOURS NOW!!! 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun pewarna tiruan. Hanya menggunakan kulit popia halal, Serbuk Nestum/Milo dan sedikit gula 🤗, InshaAllah selamat untuk dimakan. 🔸 Sekali Rasa Pasti Nak Lagi 🔥🔥🔥 🔸 Apa yang specialnya ?? 🔸 🔥 Ranggup crupp crupp 🔥 Perisa yang mengliurkan😍 🔥 Takkan muak 🔥 RM6 je wei!!!! 🔥 Promo 2 balang RM10 weii!!! 🔸 🔸 Murah gila kan ? Buat apa jual mahal2 kalo boleh jual murah2 kan ??? 🔸 Rugi guys yang belum rasa lagi. Serious tak menyesal weiii dahh mkan sekali confirm nak lagi. Hehehe 😍. Sedap tak terkata dan nikmat sampai terangkat bebb. Makan sambil tengok drama tak sampai 5 minit dahh licin 😭. 🔸 Cepat ❗❗Cepat❗❗ Order sekarang👇🏻 ATAU Datang Terus ke booth kami yang terletak berhadapan Gloria Jean's Coffees 🔸 🔸 www.wasap.my/60176865258/NAKPOPIA www.wasap.my/60133902582/NAKPOPIA www.wasap.my/60168952685/NAKPOPIA www.wasap.my/60169322583/NAKPOPIA www.wasap.my/60198203195/NAKPOPIA 🔸 🔸 Korang nak rasa malas nak datang untuk beli ? 🔸 TAKPE KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA... TAPI HANYA COD DI LOKASI BERIKUT... 🔸 COD 🚗. 🔸 ✔Sekitar Batu Tiga 🔸 ✔Bukit Jelutong 🔸 ✔Seksyen 13 🔸 ✔MSU 🔸 * dan kawasan berdekatan. 🔸 💰 Cas Delivery ikut kawasan ye. Kalau dekat percuma je guysss 😎 🔸 PEMBELIAN 5 BALANG DAN KEATAS Free COD GUYSSSS 😍 🔸 #popiacrunchy #popianestum #popiahmilo #popiahviral #takmuak #popia #snack #homemade #popiasedap #sebalangtakcukup #mestinaklagi #codshahalam #MITEC2019 #msumalaysia #fisetechnoprenuerday2019 @dr_irsyad _irsyad @mohammedalkawaz @sitihadijahshariff
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb..…
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb.. 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun pewarna tiruan. Hanya menggunakan kulit popia halal, Serbuk Nestum/Milo dan sedikit gula 🤗, InshaAllah selamat untuk dimakan. 🔸 Sekali Rasa Pasti Nak Lagi 🔥🔥🔥 🔸 Apa yang specialnya ?? 🔸 🔥 Ranggup crupp crupp 🔥 Perisa yang mengliurkan😍 🔥 Takkan muak 🔥 RM6 je wei!!!! 🔥 Promo 2 balang RM10 weii!!! 🔸 🔸 Murah gila kan ? Buat apa jual mahal2 kalo boleh jual murah2 kan ??? 🔸 Rugi guys yang belum rasa lagi. Serious tak menyesal weiii dahh mkan sekali confirm nak lagi. Hehehe 😍. Sedap tak terkata dan nikmat sampai terangkat bebb. Makan sambil tengok drama tak sampai 5minit dahh lincin 😭. 🔸 Cepat ❗❗Cepat❗❗ Order sekarang👇🏻 atau tekan link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 🔸 🔸 www.wasap.my/60176865258/NAKPOPIA www.wasap.my/60133902582/NAKPOPIA www.wasap.my/60168952685/NAKPOPIA www.wasap.my/60169322583/NAKPOPIA www.wasap.my/60198203195/NAKPOPIA 🔸 🔸 Korang nak rasa malas nak datang untuk beli ? 🔸 TAKPE KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA... TAPI HANYA COD DI LOKASI BERIKUT... 🔸 COD 🚗. 🔸 ✔Sekitar Batu Tiga 🔸 ✔Bukit Jelutong 🔸 ✔Seksyen 13 🔸 ✔MSU 🔸 * dan kawasan berdekatan. 🔸 💰 Cas Delivery ikut kawasan ye. Kalau dekat percuma je guysss 😎 🔸 PEMBELIAN 5 BALANG DAN KEATAS Free COD GUYSSSS 😍 🔸 #popiacrunchy #popianestum #popiahmilo #popiahviral #takmuak #popia #snack #homemade #popiasedap #sebalangtakcukup #mestinaklagi #codshahalam #msumalaysia #fisetechnoprenuerday2019 #mitec2019
For MSU Student!!! 🔸 We open our booth in front of Gloria Jeans Coffees 🔸 COME AND GRAB OUR CRUNCHY POPIA BY TODAY!!! 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun…
For MSU Student!!! 🔸 We open our booth in front of Gloria Jean's Coffees 🔸 COME AND GRAB OUR CRUNCHY POPIA BY TODAY!!! 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun pewarna tiruan. Hanya menggunakan kulit popia halal, Serbuk Nestum/Milo dan sedikit gula 🤗, InshaAllah selamat untuk dimakan. 🔸 Sekali Rasa Pasti Nak Lagi 🔥🔥🔥 🔸 Apa yang specialnya ?? 🔸 🔥 Ranggup crupp crupp 🔥 Perisa yang mengliurkan😍 🔥 Takkan muak 🔥 RM6 je wei!!!! 🔥 Promo 2 balang RM10 weii!!! 🔸 🔸 Murah gila kan ? Buat apa jual mahal2 kalo boleh jual murah2 kan ??? 🔸 Rugi guys yang belum rasa lagi. Serious tak menyesal weiii dahh mkan sekali confirm nak lagi. Hehehe 😍. Sedap tak terkata dan nikmat sampai terangkat bebb. Makan sambil tengok drama tak sampai 5minit dahh lincin 😭. 🔸 Cepat ❗❗Cepat❗❗ Order sekarang👇🏻 atau tekan link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 🔸 🔸 www.wasap.my/60176865258/NAKPOPIA www.wasap.my/60133902582/NAKPOPIA www.wasap.my/60168952685/NAKPOPIA www.wasap.my/60169322583/NAKPOPIA www.wasap.my/60198203195/NAKPOPIA 🔸 🔸 Korang nak rasa malas nak datang untuk beli ? 🔸 TAKPE KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA... TAPI HANYA COD DI LOKASI BERIKUT... 🔸 COD 🚗. 🔸 ✔Sekitar Batu Tiga 🔸 ✔Bukit Jelutong 🔸 ✔Seksyen 13 🔸 ✔MSU 🔸 * dan kawasan berdekatan. 🔸 💰 Cas Delivery ikut kawasan ye. Kalau dekat percuma je guysss 😎 🔸 PEMBELIAN 5 BALANG DAN KEATAS Free COD GUYSSSS 😍 🔸 #popiacrunchy #popianestum #popiahmilo #popiahviral #takmuak #popia #snack #homemade #popiasedap #sebalangtakcukup #mestinaklagi #codshahalam #msu
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb..…
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb.. 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun pewarna tiruan. Hanya menggunakan kulit popia halal, Serbuk Nestum/Milo dan sedikit gula 🤗, InshaAllah selamat untuk dimakan. 🔸 Sekali Rasa Pasti Nak Lagi 🔥🔥🔥 🔸 Apa yang specialnya ?? 🔸 🔥 Ranggup crupp crupp 🔥 Perisa yang mengliurkan😍 🔥 Takkan muak 🔥 RM6 je wei!!!! 🔥 Promo 2 balang RM10 weii!!! 🔸 🔸 Murah gila kan ? Buat apa jual mahal2 kalo boleh jual murah2 kan ??? 🔸 Rugi guys yang belum rasa lagi. Serious tak menyesal weiii dahh mkan sekali confirm nak lagi. Hehehe 😍. Sedap tak terkata dan nikmat sampai terangkat bebb. Makan sambil tengok drama tak sampai 5minit dahh lincin 😭. 🔸 Cepat ❗❗Cepat❗❗ Order sekarang👇🏻 atau tekan link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 🔸 🔸 www.wasap.my/60176865258/NAKPOPIA www.wasap.my/60133902582/NAKPOPIA www.wasap.my/60168952685/NAKPOPIA www.wasap.my/60169322583/NAKPOPIA www.wasap.my/60198203195/NAKPOPIA 🔸 🔸 Korang nak rasa malas nak datang untuk beli ? 🔸 TAKPE KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA... TAPI HANYA COD DI LOKASI BERIKUT... 🔸 COD 🚗. 🔸 ✔Sekitar Batu Tiga 🔸 ✔Bukit Jelutong 🔸 ✔Seksyen 13 🔸 ✔MSU 🔸 * dan kawasan berdekatan. 🔸 💰 Cas Delivery ikut kawasan ye. Kalau dekat percuma je guysss 😎 🔸 PEMBELIAN 5 BALANG DAN KEATAS Free COD GUYSSSS 😍 🔸 #popiacrunchy #popianestum #popiahmilo #popiahviral #takmuak #popia #snack #homemade #popiasedap #sebalangtakcukup #mestinaklagi #codshahalam #msu
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
MALAM2 MACAMNI NORMAL LA KAN STUDENT CARI KUDAP KUDAPAN🤪 NASIB BAIK POPIA SALTED EGG ADA‼️ . . 🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 . . ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
🧡 THANKYOU GRAB SALTED EGG POPIA DEAR CUSTOMER🧡 ____________________________________________________ COD : GAMBANG-SG ULAR ( JUMAAT ) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
SOLD OUT‼️‼️‼️‼️ . . Thankyou for customer grab our first batch🥰 . . @saltedeggcrunchy will be restock 15/8 ni ya! Grab yours🔥‼️ . . COD : GAMBANG-SG ULAR ( SABTU-AHAD) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi…
Alhamdulillah siap order utk pagi ni
#popiacrunchy
Apa‼️‼️‼️‼️ . . Tinggal lagi 6 balang⁉️ cepat2 nanti lepas raya haji baru restock balik tau! Free cod area kuantan untuk first batch ni!💋💋 . . Cepat WhatsApp‼️‼️ link do bio💋 . . #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust…
Lemak manis ada, garing pedas pun ada.. Menarik kombinasi Puan Yasmin utk majlis farewell hari ni. Terima kasih sudi order dari kami 😁 Sebarang pertanyaan atau order 😃 📲 Wassap 👉 http://www.wasap.my/+60122753886/kuihopah Jom tengok apa lagi yg ada 😃👇 ✅ Like…
Lemak manis ada, garing pedas pun ada.. Menarik kombinasi Puan Yasmin utk majlis farewell hari ni. Terima kasih sudi order dari kami 😁 Sebarang pertanyaan atau order 😃 📲 Wassap 👉 http://www.wasap.my/+60122753886/kuihopah Jom tengok apa lagi yg ada 😃👇 ✅ Like page 👉 fb.me/kuihopah 📸 Follow insta 👉 https://instagram.com/kuih_opah #kuihopah #homemadekuih #kuihtradisional #kuihshahalam #kuihkotakemuning #kuihjalankebun #makanpetang #minumpagi #kenduri #makanmakan #akikah #potluck #doorgift #kuihmuihshahalam #kuihmuih #serimukapandanasli #serimukapandanaslishahalam #popiacrunchy #popiacrunchyshahalam #karipapkentang #karipapkentangshahalam
Alhamdulillah..1st batch dah habis dlm masa 2 hari je..x sempat nak jual online..offline dah abis dah 😂 now dah ada yg 2nd batch.. sesiapa berminat nak order popia crispy bersalut coklat dan nestum ni..dm saya yer..btw harga rm20 jek..bekas leh tahan besor…
Alhamdulillah..1st batch dah habis dlm masa 2 hari je..x sempat nak jual online..offline dah abis dah 😂 now dah ada yg 2nd batch.. sesiapa berminat nak order popia crispy bersalut coklat dan nestum ni..dm saya yer..btw harga rm20 jek..bekas leh tahan besor 😍👍 self pickup kat PV2 taman melati 💖 Cod kat KLCC pun muleeeh 💖 #premiumingredients #homemade #popiacrunchy #snacks
👀 C H E E S E A L E R T!!💥😋 ✔ Are u craving for some cheese?? ✔ Bila customer kami order #popiacheesepenang ni, confirm depa akan repeat order sbb mmg sedap & rangup krukk3... ✔RM12 sahaja.. Hampa nak murah macam mana lagii..murah sgt dh ni 😭 Whatsapp / dm…
Buat.. abes..buat..abes.. #popiacrunchy
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb..…
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb.. 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun pewarna tiruan. Hanya menggunakan kulit popia halal, Serbuk Nestum/Milo dan sedikit gula 🤗, InshaAllah selamat untuk dimakan. 🔸 Sekali Rasa Pasti Nak Lagi 🔥🔥🔥 Cepat ❗❗Cepat❗❗ Order sekarang👇🏻 atau tekan link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 🔸 🔸 www.wasap.my/60176865258/NAKPOPIA www.wasap.my/60133902582/NAKPOPIA www.wasap.my/60168952685/NAKPOPIA www.wasap.my/60169322583/NAKPOPIA www.wasap.my/60198203195/NAKPOPIA 🔸 🔸 Korang nak rasa malas nak datang untuk beli ? 🔸 TAKPE KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA... TAPI HANYA COD DI LOKASI BERIKUT... 🔸 COD 🚗. 🔸 ✔Sekitar Batu Tiga 🔸 ✔Bukit Jelutong 🔸 ✔Seksyen 13 🔸 ✔MSU 🔸 * dan kawasan berdekatan. 🔸 💰 Cas Delivery ikut kawasan ye. Kalau dekat percuma je guysss 😎 🔸 PEMBELIAN 5 BALANG DAN KEATAS Free COD GUYSSSS 😍 🔸 #popiacrunchy #popianestum #popiahmilo #popiahviral #takmuak #popia #snack #homemade #popiasedap #sebalangtakcukup #mestinaklagi #codshahalam #msu
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb..…
SNACK PALING KETAGIH ABAD INI‼ POPIA NESTUM, MILO!! Anda terasa lapar dan inginkan sesuatu yang lain daripada lain untuk dimakan ? 😋. Jangan risau kami ada jalan penyelesaiannya. Tengok pun dah tau sedap kan! belum kunyah lagi! sedap yang tak terhingga bebbb.. 🔸 Flavour yang disediakan:- 🔸 ⭕ Popia Nestum Horlick ⭕ Popia Milo 🔸 🔸 Popia Crunchy Nestum/Milo Tiada bahan pengawet, Tiada MSG ataupun pewarna tiruan. Hanya menggunakan kulit popia halal, Serbuk Nestum/Milo dan sedikit gula 🤗, InshaAllah selamat untuk dimakan. 🔸 Sekali Rasa Pasti Nak Lagi 🔥🔥🔥 🔸 Apa yang specialnya ?? 🔸 🔥 Ranggup crupp crupp 🔥 Perisa yang mengliurkan😍 🔥 Takkan muak 🔥 RM6 je wei!!!! 🔥 Promo 2 balang RM10 weii!!! 🔸 🔸 Murah gila kan ? Buat apa jual mahal2 kalo boleh jual murah2 kan ??? 🔸 Rugi guys yang belum rasa lagi. Serious tak menyesal weiii dahh mkan sekali confirm nak lagi. Hehehe 😍. Sedap tak terkata dan nikmat sampai terangkat bebb. Makan sambil tengok drama tak sampai 5minit dahh lincin 😭. 🔸 Cepat ❗❗Cepat❗❗ Order sekarang👇🏻 atau tekan link di bio 👆🏻👆🏻👆🏻 🔸 🔸 www.wasap.my/60176865258/NAKPOPIA www.wasap.my/60133902582/NAKPOPIA www.wasap.my/60168952685/NAKPOPIA www.wasap.my/60169322583/NAKPOPIA www.wasap.my/60198203195/NAKPOPIA 🔸 🔸 Korang nak rasa malas nak datang untuk beli ? 🔸 TAKPE KAMI DATANG KE TEMPAT ANDA... TAPI HANYA COD DI LOKASI BERIKUT... 🔸 COD 🚗. 🔸 ✔Sekitar Batu Tiga 🔸 ✔Bukit Jelutong 🔸 ✔Seksyen 13 🔸 ✔MSU 🔸 * dan kawasan berdekatan. 🔸 💰 Cas Delivery ikut kawasan ye. Kalau dekat percuma je guysss 😎 🔸 PEMBELIAN 5 BALANG DAN KEATAS Free COD GUYSSSS 😍 🔸 #popiacrunchy #popianestum #popiahmilo #popiahviral #takmuak #popia #snack #homemade #popiasedap #sebalangtakcukup #mestinaklagi #codshahalam #msu
Hello everyone kita dah restock @saltedeggcrunchy dah boleh grab ya guys🔥 Let’s try! 💯 homemade • KPTM KUANTAN • KPTM BANGI - - Tudia, tudia tudia bukan student KPTM KUANTAN je tau boleh dapatkan popia kami, di KPTM BANGI pun boleh dapat kan. LIMITED ‼️‼️‼️…
Hello everyone kita dah restock @saltedeggcrunchy dah boleh grab ya guys🔥 Let’s try! 💯 homemade • KPTM KUANTAN • KPTM BANGI - - Tudia, tudia tudia bukan student KPTM KUANTAN je tau boleh dapatkan popia kami, di KPTM BANGI pun boleh dapat kan. LIMITED ‼️‼️‼️ cause we r homemade 💯 from Kuantan Pahang. Stock tak banyak kita hantar dekat Bangi ‼️ Hurry up‼️ - HARGA STUDENT MENANTI! 😋 WHATSAPP LINK DI BIO KAMI💋 - COD : GAMBANG-SG ULAR ( SABTU-AHAD) COD : BANDAR KUANTAN EVERYDAY (8:00PM-10PM) #popiasaltedegg #kptmkuantan #kptmbangi #mppkptmbangi #mppkptmkuantan #helloaugust #popiaviral #popiacrunchy #love #blessed #senorita #codkuantan
Popia cruncy.. tempahan pagini..tq2.. #popiacrunchy
#50pcsrm30je
OPEN ORDER‼️OPEN ORDER‼️OPEN ORDER ‼️ . Popia Crunchy Nestum ✔️ Popia Crunchy Horlicks ✔️ Popia Crunchy Cheese ✔️ 🔥🔥*PEMBELIAN COMBO SET DISKAUN 15%*🔥🔥 . untuk order : 📲boleh terus klik link ws dibio atas untuk order atau / 📲boleh ws agent kami: - agent kl/ampang…
OPEN ORDER‼️OPEN ORDER‼️OPEN ORDER ‼️ . Popia Crunchy Nestum ✔️ Popia Crunchy Horlicks ✔️ Popia Crunchy Cheese ✔️ 🔥🔥*PEMBELIAN COMBO SET DISKAUN 15%*🔥🔥 . untuk order : 📲boleh terus klik link ws dibio atas untuk order atau / 📲boleh ws agent kami: - agent kl/ampang : 0186646851 . 🚗COD HARI AHAD 📍 ijok📍bestari jaya📍k.selangor📍puncak alam📍 kuala Lumpur dan 📍Ampang *luar dari kawasan diatas akan kami charge sevice penghantaran 🤗.. . #popiacrunchyijok #popiacrunchybybelle #popianestum #popiahorlicks #popiacheese #popiapalam #popiaijok #popiakl #popiaampang #popiakselangor #popia #popiacrunchy #fpopiacrunchybybelle
Popia Nestum 👩🏻‍🍳 100 Gram - RM3.00
200 Gram - RM5.00
500 Gram - RM13.00
1 Kg - RM25.00 
#popianestum #popiahnestum #popiaviral #popiasedap #popiasimpul #popiacrunchy #popiamini #syedaskitchen
Kudapan ringan tuk customer..tq 
#popiacrunchy 
#bobbys_baker 
#pjs1 #petalingjaya .
.
Wssp 0192215893
Assalamualaikum 🌸 Its been awhile 🤗 . kepada yg dm dan ws sis tanya pasal open order, yes, harini dah start OPEN ORDER SEHINGGA JUMAAT SEBELUM 6pm ☺️ actually, dah beberapa hari tak update pape sbb busy siapkan order customer ni. dan harini lapang sikit,…
Assalamualaikum 🌸 Its been awhile 🤗 . kepada yg dm dan ws sis tanya pasal open order, yes, harini dah start OPEN ORDER SEHINGGA JUMAAT SEBELUM 6pm ☺️ actually, dah beberapa hari tak update pape sbb busy siapkan order customer ni. dan harini lapang sikit, tinggal main tampal2 sticker saja 🤩 . so, tunggu apa lagi. mai cepat2 dm or ws sis/agent kl ampang untuk order ya. macam biasa, kita akan buat COD HARI AHAD ☺️ #popiacrunchyijok #popiacrunchybybelle #popianestum #popiahorlicks #popiacheese #popiapalam #popiaijok #popiakl #popiaampang #popiakselangor #popia #popiacrunchy #fpopiacrunchybybelle