Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #kptmbangi

Images, videos and stories tagged with #kptmbangi

Worry not darlings! 😉 We feel your concern. Korang boleh check kelulusan KKM produk Bougas Beauty kat https://www.npra.gov.my/ ⁣⁣ ⁣Kalau korang nak dapatkan boleh Place your order now and kita nak bagi 7 free gifts!!! 🎁 😍 So, click the Whatsapp link on bio…
Worry not darlings! 😉 We feel your concern. Korang boleh check kelulusan KKM produk Bougas Beauty kat https://www.npra.gov.my/ ⁣⁣ ⁣Kalau korang nak dapatkan boleh Place your order now and kita nak bagi 7 free gifts!!! 🎁 😍 So, click the Whatsapp link on bio ⁣⁣ @bougasbeauty____ now!!!!!🛒🛍⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ☎️🗯⁣⁣ Whatsapp NOW !! : 0176269255 ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣Love, Bougas Beauty Liyana. ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #bougasbeauty #elfiraloy #elfiraxfaris #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #ioiputrajaya #bangisentral #bangigetaway #alamanda #ukm #upm #uniten #kptm #kptmbangi #mfi #bangi #cyberjaya #putrajaya #gmibangi⁣⁣⁣⁣ #bougasbeautybangi ⁣⁣⁣⁣ #BougasBeautyputrajaya #teamelfiraloy #bougasbeauty
Open order lunch&dinner delivery jumaat 23 ogos 2019 OPEN ORDER Lunch order 7 PM - 12 AM Dinner order 8 AM - 2 PM DELIVERY TIME Lunch Delivery 12 PM - 2 PM Dinner Delivery 6 PM - 8 PM Minimum order 2 packs RM2 delivery charges For order 3 packs or above FREE…
Open order lunch&dinner delivery jumaat 23 ogos 2019 OPEN ORDER Lunch order 7 PM - 12 AM Dinner order 8 AM - 2 PM DELIVERY TIME Lunch Delivery 12 PM - 2 PM Dinner Delivery 6 PM - 8 PM Minimum order 2 packs RM2 delivery charges For order 3 packs or above FREE delivery charges COD Bandar Baru Bangi/UKM Bangi/GMI Bangi/UNIKL Bangi/KPTM Bangi/Jalan Reko Kajang Sebarang pertanyaan dan order boleh whatsapp 0179544254 📞 #fooddeliverybangi #gmibangi #ukm #bangi# #malaysiafood #bandarbarubangi #ukmstudent #lunchboxbangi #lunchbox #foodhunter #bangigateway #bangisentral #kptmbangi #pendudukbangi #bangisentral #bangigateway #makan #jommakan #foodlover #malaycuisine
Now available in store!! 😘😘😘
.
Jemput2 singgah ke outlet kami di teras jernang bangi,
Waze bangi lanai hotel
.
Open setiap hari from 3pm to 12 midnight
.
Whatsapp only,  01121292664
.
Thanks!
Now available in store!! 😘😘😘 . Jemput2 singgah ke outlet kami di teras jernang bangi, Waze bangi lanai hotel . Open setiap hari from 3pm to 12 midnight . Whatsapp only, 01121292664 . Thanks!
Now available in store!! 😘😘😘
.
Jemput2 singgah ke outlet kami di teras jernang bangi,
Waze bangi lanai hotel
.
Open setiap hari from 3pm to 12 midnight
.
Whatsapp only,  01121292664
.
Thanks!
Now available in store!! 😘😘😘 . Jemput2 singgah ke outlet kami di teras jernang bangi, Waze bangi lanai hotel . Open setiap hari from 3pm to 12 midnight . Whatsapp only, 01121292664 . Thanks!
Sempena menyambut hari kemerdekaan yang ke-64 tahun. Kami jugak ingin turut serta memberi harga special sempena hari yang special ini. #thinkertable #coworkingspace #workingspace #bangisentral #bangicomunitty #bangigateway #seminarroom #eventhall #eventspace…
Open order for this authentic Victoria secret perfume

Offer offer now until 31 august.

Rm89 including postage. 
For more details follow @officialdotbyus
Open order for this authentic Victoria secret perfume Offer offer now until 31 august. Rm89 including postage. For more details follow @officialdotbyus
Stress betul lepas makan je kena touch-up. Muncung-muncung kat depan cermin toilet pakai liptint. Dah macam muncung itik dah tauu 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp je Erin…
Stress betul lepas makan je kena touch-up. Muncung-muncung kat depan cermin toilet pakai liptint. Dah macam muncung itik dah tauu 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp je Erin kat sini 👇 - - 📲018-2646320 📲018-2646320 📲018-2646320 - - p/s : student yang nak buat side income meh la. Erin open DROPSHIP TANPA YURAN. FREE je tau. Tapi untuk 10 orang yang pertama jee hehe!
#beatboss Ya Allah cantiknya 😍 Korang nak tau tak liptint Beat Beauty ni best sangat sebab : - - 💋Dirumus khas dari KOREA 💋Memelihara kelembapan bibir sepanjang 💋Water gel liptint 💋Sangat ringan 💋Tak melekit 💋Tahan sepanjang hari hari. Tak kering! Best!!…
#beatboss Ya Allah cantiknya 😍 Korang nak tau tak liptint Beat Beauty ni best sangat sebab : - - 💋Dirumus khas dari KOREA 💋Memelihara kelembapan bibir sepanjang 💋Water gel liptint 💋Sangat ringan 💋Tak melekit 💋Tahan sepanjang hari hari. Tak kering! Best!! 💋PARABEN FREE 💋15 ml dgn hanya RM49/pcs - - Ada DUA CODE: 🍑 PEACH : orangy nude n natural! 🍉 WATERMELON : reddish fav korean! - - Cod area : BANGI - KAJANG - SERDANG - BALAKONG - PUCHONG - - Whatsapp sis 018-2646320 Whatsapp sis 018-2646320 Whatsapp sis 018-2646320 - - [stock sangat limited!]
Pernah tak pakai liptint lepastu bibir merekah sebab terlalu kering? Dah merekah mestilah tangan ni gatal je nak kupas kupas kan. Eh kupas? 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp…
Pernah tak pakai liptint lepastu bibir merekah sebab terlalu kering? Dah merekah mestilah tangan ni gatal je nak kupas kupas kan. Eh kupas? 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp je Erin kat sini 👇 - - 📲018-2646320 📲018-2646320 📲018-2646320 - - p/s : student yang nak buat side income meh la. Mini Agent serendah RM2** jee hehe. Untung-untung dapat duit shopping extra tiap bulan 😉
Okay guys ⁣⁣ ⁣Wait for the abang postman to knock your door and deliver your holy grail!😍 ⁣ ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣ Siapa lambat mmg rugilah sebab orang lain semua dah cantik flawless, tapi awak masih lagi tercari2 jalan untuk flawless!😍 ⁣⁣ So make sure cepat2 dapatkan…
Okay guys ⁣⁣ ⁣Wait for the abang postman to knock your door and deliver your holy grail!😍 ⁣ ⁣⁣ ⁣ ⁣ ⁣⁣ ⁣ Siapa lambat mmg rugilah sebab orang lain semua dah cantik flawless, tapi awak masih lagi tercari2 jalan untuk flawless!😍 ⁣⁣ So make sure cepat2 dapatkan Bougas serum, cleanser & face scrub sebab mmg best gilaaaaa!😍 ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣ ⁣⁣Haa, and then jangan lupa pulak nak scan hologram nanti boleh lah redeem merchandise from bougas beauty💯 ⁣⁣ ⁣Kalau korang nak dapatkan boleh Place your order now and kita nak bagi 3 free gifts!!! 🎁 😍 So, click the Whatsapp link on bio ⁣⁣ @bougasbeauty____ now!!!!!🛒🛍⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ☎️🗯⁣⁣ Whatsapp NOW !! : 0176269255 ⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣Love, Bougas Beauty Liyana. ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ ⁣⁣ #bougasbeauty #elfiraloy #elfiraxfaris #bougaslover #bougasbeauty #bougasserum #bougasbeautyserum #ioiputrajaya #bangisentral #bangigetaway #alamanda #ukm #upm #uniten #kptm #kptmbangi #mfi #bangi #cyberjaya #putrajaya #gmibangi⁣⁣⁣⁣ #bougasbeautybangi ⁣⁣⁣⁣ #BougasBeautyputrajaya #teamelfiraloy #bougasbeauty
Jom guys, byk kami restock ni 😘😘
.
Drop by our store
.
Waze bangi lanai hotel
Open 3 pm to 12 midnight daily
.
Whatsapp only, 01121292664
.
Thanks!!
.
#bundlemalaysia #bundlebaju #bundlekasut #bundlekl #bundlebangi #lebeardedbundle
BARANG BAEK💰 BRAND YG TERKENAL DGN RASA YG PADU. TOP BRAND BY HONEY JUANA SALT NIC FLAVOUR. BRAND INI MENGELUARKAN 7 JENIS RASA. CLICK #fv_available UNTUK LIHAT STOCK AVAILABLE👍🏻 . HONEY STRAWBERRY🔥 HONEY PINEAPPLE🔥 HONEY MANGO🔥 HONEY GRAPEGUM🔥 MELON BUBBLEGUM🔥…
BARANG BAEK💰 BRAND YG TERKENAL DGN RASA YG PADU. TOP BRAND BY HONEY JUANA SALT NIC FLAVOUR. BRAND INI MENGELUARKAN 7 JENIS RASA. CLICK #fv_available UNTUK LIHAT STOCK AVAILABLE👍🏻 . HONEY STRAWBERRY🔥 HONEY PINEAPPLE🔥 HONEY MANGO🔥 HONEY GRAPEGUM🔥 MELON BUBBLEGUM🔥 PEACH BUBBLEGUM🔥 GUAVA BUBBLEGUM🔥 . 💢FRUITY 💢10ml 💢35mg/50mg 💢VG/PG : 50/50 💢RM 20 SEBOTOL ( POSTAGE RM10 SM RM15 SS) 💢COD BKT JELUTUNG, SEC 13 SHAH ALAM . Berminat? Whatsapp 016-9234143 ataupun klik link di bio 😉 . #VapeMalaysia #vapecone #BarangBaek #vapepaduteruk #vapeshahalam #vapemurahmalaysia #vapebangi #gmibangi #ukmbangi #kptmbangi #uniklmfi #msushahalamcampus
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang…
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #
The Mannequin Challenge 👊🏿 By BS101 Lecturer
#bs101 
#kptmbangi 
Credit to @annessa.aquira editting the video
@dayangfauzianahs @syafik.salleh @zuriati_m @syafiquek @jimy9009 @khalila_liyana @chashairazi
promo coming ! uolls nk order boleh grab cepat cepat taw . jarang kakji bagi rege murah mcm ni 😘😘 list harga ! lagi bnyk order lagi murah sisss 🤭. . polaroid kualiti mantap ✅ . harga serendah 25sen sekeping ✅ . freegift disediakan ✅ . lagi bnyk order dpt…
promo coming ! uolls nk order boleh grab cepat cepat taw . jarang kakji bagi rege murah mcm ni 😘😘 list harga ! lagi bnyk order lagi murah sisss 🤭. . polaroid kualiti mantap ✅ . harga serendah 25sen sekeping ✅ . freegift disediakan ✅ . lagi bnyk order dpt lagi murah ✅ . gambar waterproof ✅ . anti uv ray ✅ . kertas gmbar original ✅ . jom oreder dgn kakji 😍 . we will always giving a best to all of you ❤️👍🏻. . #polaroidmurah #polaroidmurahmalaysia #polaroidcantik #polaroidcamera #polaroidkelantan #polaroidkedah #polaroidterengganu #polaroidmelaka #polaroidpahang #ump #unisza #unikl #kptm #kptmbangi #uitmsriiskandar #uitmdihatiku #ubatkurus #ubatputih #gambarpolaroid #bajurayamurah #leeyanarahman #qiszar #zefiksraya2019 #gambar #polaroidmurahmalaysia
promo coming ! uolls nk order boleh grab cepat cepat taw . jarang kakji bagi rege murah mcm ni 😘😘 list harga ! lagi bnyk order lagi murah sisss 🤭. . polaroid kualiti mantap ✅ . harga serendah 25sen sekeping ✅ . freegift disediakan ✅ . lagi bnyk order dpt…
promo coming ! uolls nk order boleh grab cepat cepat taw . jarang kakji bagi rege murah mcm ni 😘😘 list harga ! lagi bnyk order lagi murah sisss 🤭. . polaroid kualiti mantap ✅ . harga serendah 25sen sekeping ✅ . freegift disediakan ✅ . lagi bnyk order dpt lagi murah ✅ . gambar waterproof ✅ . anti uv ray ✅ . kertas gmbar original ✅ . jom oreder dgn kakji 😍 . we will always giving a best to all of you ❤️👍🏻. . #polaroidmurah #polaroidmurahmalaysia #polaroidcantik #polaroidcamera #polaroidkelantan #polaroidkedah #polaroidterengganu #polaroidmelaka #polaroidpahang #ump #unisza #unikl #kptm #kptmbangi #uitmsriiskandar #uitmdihatiku #ubatkurus #ubatputih #gambarpolaroid #bajurayamurah #leeyanarahman #qiszar #zefiksraya2019 #gambar #polaroidmurahmalaysia
promo coming ! uolls nk order boleh grab cepat cepat taw . jarang kakji bagi rege murah mcm ni 😘😘 list harga ! lagi bnyk order lagi murah sisss 🤭. . polaroid kualiti mantap ✅ . harga serendah 25sen sekeping ✅ . freegift disediakan ✅ . lagi bnyk order dpt…
promo coming ! uolls nk order boleh grab cepat cepat taw . jarang kakji bagi rege murah mcm ni 😘😘 list harga ! lagi bnyk order lagi murah sisss 🤭. . polaroid kualiti mantap ✅ . harga serendah 25sen sekeping ✅ . freegift disediakan ✅ . lagi bnyk order dpt lagi murah ✅ . gambar waterproof ✅ . anti uv ray ✅ . kertas gmbar original ✅ . jom oreder dgn kakji 😍 . we will always giving a best to all of you ❤️👍🏻. . #polaroidmurah #polaroidmurahmalaysia #polaroidcantik #polaroidcamera #polaroidkelantan #polaroidkedah #polaroidterengganu #polaroidmelaka #polaroidpahang #ump #unisza #unikl #kptm #kptmbangi #uitmsriiskandar #uitmdihatiku #ubatkurus #ubatputih #gambarpolaroid #bajurayamurah #leeyanarahman #qiszar #zefiksraya2019 #gambar #polaroidmurahmalaysia
KACANG KRUNCHY SEDAPPPP!
RM3.50 sepacket
Beli 3 - RM10 📲📲📲 WA Azim Akhiri 
http://www.wasap.my/60139341050/NakKacangKrispy 📲📲📲 WA Alif Akhiri
http://www.wasap.my/60137121050/NakKacangKrispy

#youngentrepreneur #kptmbangi #uniklmicet
KACANG KRUNCHY SEDAPPPP! RM3.50 sepacket Beli 3 - RM10 📲📲📲 WA Azim Akhiri http://www.wasap.my/60139341050/NakKacangKrispy 📲📲📲 WA Alif Akhiri http://www.wasap.my/60137121050/NakKacangKrispy #youngentrepreneur #kptmbangi #uniklmicet
☑️Done replacement Lcd iPhone 7 & Replace Tempered Glass iPxs Max - Thank Sis mengunakan khidmat service kami. Pilihan yang tepat memilih kami. Yang penting tak perlu tinggal phone kan😀Sis malu2 orang nya☺️ . . . Ada masalah iphone korang ?? Lcd pecah , battery…
☑️Done replacement Lcd iPhone 7 & Replace Tempered Glass iPxs Max - Thank Sis mengunakan khidmat service kami. Pilihan yang tepat memilih kami. Yang penting tak perlu tinggal phone kan😀Sis malu2 orang nya☺️ . . . Ada masalah iphone korang ?? Lcd pecah , battery kembung , kamera blank , charge tak masuk & lain2 masalah ?? . . . Ayuhh gais !! Click link bio. Kami bantu masalah korang 💪 . . Jom selamatkan phone korang yang masalah tu ! Bagitahu kami masalah & phone model apa ? Dengan pantas kami datang baik pulih phone depan anda 😉 . . 📌Yang penting tak perlu tinggal phone & harga confirm murah bossku 👍 #bangi . . . 🤙🏾WhatsApp / Call » Set Oppointment : . . . 📱+60172308656 | 📞+60192641032 . . #fzrepairphone #repairiphone #iphone #repairiphoneputrajaya #repairiphoneserdang #repairiphonekajang #repairiphonecheras #repairiphonebangi #repairiphonekl #repairiphonemurah #selangor #kajang #bangi #kptmbangi #gmibangi #unitenbangi #ukmbangi #iuklbangi #Serdang #puchong #cheras #semenyih #nilai #bandarseriputra #instafamous #ysuku #petalingjaya #artistsoninstagram #artismalaysia #viral
Flavour ni paling banyak tempahan. Kita orang dah restock banyak pun akan sold out cepat. Siap ada yg dah booking awal awal before kita orang restock lagi. Siapa yg lambat tu memang susah nak dapat lah. Yg ni memang highly recommended. Memang sedaplah rasa…
Flavour ni paling banyak tempahan. Kita orang dah restock banyak pun akan sold out cepat. Siap ada yg dah booking awal awal before kita orang restock lagi. Siapa yg lambat tu memang susah nak dapat lah. Yg ni memang highly recommended. Memang sedaplah rasa dia. Cheese dia pun tak sendu tau. So cepat cepat order sebab flavour ni tinggal beberapa balang je lagi. 😊 1 balang rm12 3 balang rm30 Exclude postage/cod #kptmbangi #popiacheese #popiaviral
Repair iphone putrajaya Murah Face-to-face Repairing LCD - ip4/ip4s = RM1xx LCD - ip5/ip5s = RM1xx LCD - Ip6 = RM1xx LCD - Ip6+ = RM1xx LCD - ip6s = RM2xx LCD - ip6s+ = RM2xx LCD - ip7 = rm2xx LCD - ip7plus = rm2xx Bateri ip5 = RM7x Bateri ip6 = RM8x Bateri…
Repair iphone putrajaya Murah Face-to-face Repairing LCD - ip4/ip4s = RM1xx LCD - ip5/ip5s = RM1xx LCD - Ip6 = RM1xx LCD - Ip6+ = RM1xx LCD - ip6s = RM2xx LCD - ip6s+ = RM2xx LCD - ip7 = rm2xx LCD - ip7plus = rm2xx Bateri ip5 = RM7x Bateri ip6 = RM8x Bateri ip6+ = RM8x Bateri ip6s = RM8x 1 bulan warranty high grade/gred AAA insyallah 30-60 minit je Sekitar putrajaya & berhampiran tukar glass sahaja - 1hari tinggal iphone glass ip7 rm330 glass ip7+ rm350 glass ip8 rm250 glass ip8+ rm400 glass ipx rm750 glass ipxs rm950 glass ipxs max rm1150 whatsap 0102965169 testimoni banyak kat fb page Blatz Store #putrajaya #bangi #serdang #serikembangan #dengkil #cyberjaya #repairiphone #repairiphoneputrajaya #repairiphonebangi #repairiphonedengkil #repairiphonekajang #repairiphoneserdang #repairiphonecyberjaya #repairiphoneserikembangan #repairiphonemurah #repairface2face #uitmdengkil #baikiiphone #iphonerosak #puchong #sepang #shahalam #kptmbangi #gmi #kajang #semenyih #upm #ukm #uniten #sepang #iukl
Repair iphone putrajaya Murah Face-to-face Repairing LCD - ip4/ip4s = RM1xx LCD - ip5/ip5s = RM1xx LCD - Ip6 = RM1xx LCD - Ip6+ = RM1xx LCD - ip6s = RM2xx LCD - ip6s+ = RM2xx LCD - ip7 = rm2xx LCD - ip7plus = rm2xx Bateri ip5 = RM7x Bateri ip6 = RM8x Bateri…
Repair iphone putrajaya Murah Face-to-face Repairing LCD - ip4/ip4s = RM1xx LCD - ip5/ip5s = RM1xx LCD - Ip6 = RM1xx LCD - Ip6+ = RM1xx LCD - ip6s = RM2xx LCD - ip6s+ = RM2xx LCD - ip7 = rm2xx LCD - ip7plus = rm2xx Bateri ip5 = RM7x Bateri ip6 = RM8x Bateri ip6+ = RM8x Bateri ip6s = RM8x 1 bulan warranty high grade/gred AAA insyallah 30-60 minit je Sekitar putrajaya & berhampiran tukar glass sahaja - 1hari tinggal iphone glass ip7 rm330 glass ip7+ rm350 glass ip8 rm250 glass ip8+ rm400 glass ipx rm750 glass ipxs rm950 glass ipxs max rm1150 whatsap 0102965169 testimoni banyak kat fb page Blatz Store #putrajaya #bangi #serdang #serikembangan #dengkil #cyberjaya #repairiphone #repairiphoneputrajaya #repairiphonebangi #repairiphonedengkil #repairiphonekajang #repairiphoneserdang #repairiphonecyberjaya #repairiphoneserikembangan #repairiphonemurah #repairface2face #uitmdengkil #baikiiphone #iphonerosak #puchong #sepang #shahalam #kptmbangi #gmi #kajang #semenyih #upm #ukm #uniten #sepang #iukl
Pagi guys. Hari ni kami bawa masuk barang baik lagi guys 🔥 set G ada 3 item lagi pergh. Sikit punya baik barang ni original lagi guys 💯 Siapa yang taknak kan pakai barang original. Kalau berminat terus dm kami okay 😚 Set G Cable + Earpods Lightning + Adapter…
Pagi guys. Hari ni kami bawa masuk barang baik lagi guys 🔥 set G ada 3 item lagi pergh. Sikit punya baik barang ni original lagi guys 💯 Siapa yang taknak kan pakai barang original. Kalau berminat terus dm kami okay 😚 Set G Cable + Earpods Lightning + Adapter - RM205 Postage & COD Postage RM7 (Semenanjung) RM12 (SS) #earpods #earpodmurah #earpodsiphone #earpodsapple #earpodmalaysia #earpodsoriginal #lightningconnector #kptmbangi #uitmshahalam #mcdodo #mcdodocable #androidcable #iphonecable #mcdodotech #airpod1:1 #freegift #casingiphone #casinglawa #casingsilicone #setoriginal #murahmurahje #setA #setB #setC #setD #setE #setF #setG #setoriginal
Selamat Pagi🤗 . Nampak gayanya ramai yang nak Admin buat PROMO Lcd ni haha😀 Takpe min bagi masa untuk korang Vote lgi ye.. Sampai waktu yg tepat min akan umumkan. Ayuhh guyss Vote sekarang !! PROMO Kaw kaw.. »» (iG story) . — 📌Jom selamatkan phone yang masalah…
Selamat Pagi🤗 . Nampak gayanya ramai yang nak Admin buat PROMO Lcd ni haha😀 Takpe min bagi masa untuk korang Vote lgi ye.. Sampai waktu yg tepat min akan umumkan. Ayuhh guyss Vote sekarang !! PROMO Kaw kaw.. »» (iG story) . — 📌Jom selamatkan phone yang masalah tu ! Bagitahu kami masalah & phone model apa ? Dengan pantas kami datang baik pulih phone depan anda, yang penting tak perlu tinggal phone gaiss ! 😉 #bangi . . . WhatsApp / Call » Set Oppointment : - . . 📱+60172308656 | 📞+60192641032 — . #fzrepairphone #repairiphone #iphone #iphonerosak #baikiphonemurah #repairiphoneputrajaya #repairiphoneserdang #repairiphonekajang #repairiphonecheras #repairiphonebangi #repairiphonekl #repairiphonemurah #selangor #repairiphoneselangor #kajang #bangi #kptmbangi #gmibangi #unitenbangi #ukmbangi #iuklbangi #Serdang #puchong #cheras #semenyih #bandarseriputra #cyberjaya #petalingjaya
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang…
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #kerja ja #morning #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang…
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #selamatpagi #keje #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang…
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang…
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang…
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
Korang yang mana satu?

Peach 🍑 atau pun yang Watermelon 🍉
[SPAM TERBANYAK AKAN DAPAT FREE LIPTINT DARI ERIN]
-
-
21/8/19-25/8/19 GOODLUCK! 💋
Korang yang mana satu? Peach 🍑 atau pun yang Watermelon 🍉 [SPAM TERBANYAK AKAN DAPAT FREE LIPTINT DARI ERIN] - - 21/8/19-25/8/19 GOODLUCK! 💋
Pernah tak pakai liptint lepastu bibir merekah sebab terlalu kering? Dah merekah mestilah tangan ni gatal je nak kupas kupas kan. Eh kupas? 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp…
Pernah tak pakai liptint lepastu bibir merekah sebab terlalu kering? Dah merekah mestilah tangan ni gatal je nak kupas kupas kan. Eh kupas? 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp je Erin kat sini 👇 - - 📲018-2646320 📲018-2646320 📲018-2646320 - - p/s : student yang nak buat side income meh la. Mini Agent serendah RM2** jee hehe. Untung-untung dapat duit shopping extra tiap bulan 😉
Korang yang mana satu?

Peach 🍑 atau pun yang Watermelon 🍉
[SPAM TERBANYAK AKAN DAPAT FREE LIPTINT DARI ERIN]
-
-
21/8/19-25/8/19 GOODLUCK! 💋
Korang yang mana satu? Peach 🍑 atau pun yang Watermelon 🍉 [SPAM TERBANYAK AKAN DAPAT FREE LIPTINT DARI ERIN] - - 21/8/19-25/8/19 GOODLUCK! 💋
CODE PALING LAJU SOLD OUT 💋 Harga satu RM49 (15ml) Tapi cadangan sis better amek combo. Dapat FREE POST / COD & Free Gift Special lagi 😍 - - Cod Available Area : ✔️ UNITEN ✔️ UKM ✔️ UPM ✔️ IUKL ✔️ KPTM BANGI ✔️ KAJANG ✔️SERDANG ✔️ BALAKONG ✔️ CYBERJAYA -…
CODE PALING LAJU SOLD OUT 💋 Harga satu RM49 (15ml) Tapi cadangan sis better amek combo. Dapat FREE POST / COD & Free Gift Special lagi 😍 - - Cod Available Area : ✔️ UNITEN ✔️ UKM ✔️ UPM ✔️ IUKL ✔️ KPTM BANGI ✔️ KAJANG ✔️SERDANG ✔️ BALAKONG ✔️ CYBERJAYA - - 018-2646320 | MINI AGENT Serendah RM264 sahaja 😎
KKM REGISTRATION NUMBER 😎

Jadi tak mahu ragu-ragu sayang, aku tetap disini. Ewahh ! 💋
KKM REGISTRATION NUMBER 😎 Jadi tak mahu ragu-ragu sayang, aku tetap disini. Ewahh ! 💋
#Beatbeautyfeedback ERIN DAH HABAQ TAK MELEKIT 😍 Liptint yang tak mengeringkan dan bau wangi sangat uolss ! 💋15 ml dgn hanya RM49/pcs - - Ada DUA CODE: 🍑 PEACH : orangy nude n natural! 🍉 WATERMELON : reddish fav korean! - - Cod area : BANGI - KAJANG - SERDANG…
#Beatbeautyfeedback ERIN DAH HABAQ TAK MELEKIT 😍 Liptint yang tak mengeringkan dan bau wangi sangat uolss ! 💋15 ml dgn hanya RM49/pcs - - Ada DUA CODE: 🍑 PEACH : orangy nude n natural! 🍉 WATERMELON : reddish fav korean! - - Cod area : BANGI - KAJANG - SERDANG - BALAKONG - PUCHONG - - Whatsapp sis 018-2646320 Whatsapp sis 018-2646320 Whatsapp sis 018-2646320 - - [stock sangat limited!]
Bukak je Chanrakter semua datang. Haha 😂 . Mai rasa @chanrakter_my . Chanrakter ❤️ 1 set include : 🇹🇭 250ml original thailand taste caramel milk 🇹🇭 cincau jelly kenyal 🇹🇭 1 pek biji selasih chia seed 🇹🇭 sebotol boleh mkn 2-3 mangkuk Bagi yang tinggal di area…
Bukak je Chanrakter semua datang. Haha 😂 . Mai rasa @chanrakter_my . Chanrakter ❤️ 1 set include : 🇹🇭 250ml original thailand taste caramel milk 🇹🇭 cincau jelly kenyal 🇹🇭 1 pek biji selasih chia seed 🇹🇭 sebotol boleh mkn 2-3 mangkuk Bagi yang tinggal di area BANGI DAN KAJANG, saya boleh COD SAMPAI DEPAN RUMAH BERMINAT NAK BELI BOLEH HUBUNGI SAYA http://www.wasap.my/+60182170775/NakChanRakTer Stock limited, ramai nak & repeat byk kali. . #chanrakter #chanraktermy #malaysia #thealley #xifutang #kajang #bangi #selangor #kedah #johor #penang #seremban #nilai #gmi #germanmalaysianinstitute #kptmbangi #mfibangi #ukm #uniten
Mai rasa @chanrakter_my . Chanrakter ❤️ 1 set include : 🇹🇭 250ml original thailand taste caramel milk 🇹🇭 cincau jelly kenyal 🇹🇭 1 pek biji selasih chia seed 🇹🇭 sebotol boleh mkn 2-3 mangkuk Bagi yang tinggal di area BANGI,KAJANG,PUTRAJAYA saya boleh COD SAMPAI…
Mai rasa @chanrakter_my . Chanrakter ❤️ 1 set include : 🇹🇭 250ml original thailand taste caramel milk 🇹🇭 cincau jelly kenyal 🇹🇭 1 pek biji selasih chia seed 🇹🇭 sebotol boleh mkn 2-3 mangkuk Bagi yang tinggal di area BANGI,KAJANG,PUTRAJAYA saya boleh COD SAMPAI DEPAN RUMAH BERMINAT NAK BELI BOLEH HUBUNGI SAYA http://www.wasap.my/+60182170775/NakChanRakTer Stock limited, ramai nak & repeat byk kali. . #chanrakter #chanraktermy #malaysia #thealley #xifutang #kajang #bangi #selangor #kedah #johor #penang #seremban #nilai #gmi #germanmalaysianinstitute #kptmbangi #mfibangi #ukm #uniten
KEREPEK PISANG 🤤
Baru restock!! mai cepat2 order!!
Free delivery (KPTM BANGI & HOSTEL) 
500gram - RM18

#kerepekpisang
#kptmbangi
#bandarbarubangi 
#kerepekbangi
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang…
PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
#batikfaiq REGULAR PATTERN!! SIZE M-XL👕 . . PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah…
#batikfaiq REGULAR PATTERN!! SIZE M-XL👕 . . PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
REGULAR PATTERN SIZE M-XL....👕 . . PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE…
REGULAR PATTERN SIZE M-XL....👕 . . PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
REGULAR PATTERN!! SIZE M-XL... . . PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE…
REGULAR PATTERN!! SIZE M-XL... . . PROMO MERDEKA SALE!!📢📢 NEW ARRIVAL❤️ . . . 👕BUTIK KAMI DI BANGUNAN ARKED MARA KAJANG SELANGOR DAN DI BAZAR KARAT BANGI! OPEN SETIAP HARI... ISNIN CLOSED❎ di bazar karat bangi. untuk pembelian WhatsApp no di bawah bawah 01133305851..SUE #Batikfaiq #arkedmarakajang #bangigatewaystreetmall #ogos #merdeka #cuti #kptmbangi #kptmcheras #konvokesyen #kptm #eksklusifbatik #batikfaiq #GMI #UKM #uitm #berbuka #iftar #ramadhan #bajuraya2019 #padu #pishang #maluapabossku #jem #viral #motifviral #malaysiaku #berbukapuasa #buffetramadhan
KEREPEK UBI PEDAS 🤤🔥
Our new addition!! Mai lekaih order!! 500gram - RM 12
Slide to our dm now! ☺️ or WS 📱 (013-2587427) 
#kerepekubipedas 
#kerepekubi
#kptmbangi
#bangi 
#kerepekpisang
💪💪💪
.
Jemput2 singgah ke outlet kami di teras jernang bangi,
Waze bangi lanai hotel
.
Open setiap hari from 3pm to 12 midnight
.
Whatsapp only,  01121292664
.
Thanks!
💪💪💪 . Jemput2 singgah ke outlet kami di teras jernang bangi, Waze bangi lanai hotel . Open setiap hari from 3pm to 12 midnight . Whatsapp only, 01121292664 . Thanks!
Pernah tak pakai liptint lepastu bibir merekah sebab terlalu kering? Dah merekah mestilah tangan ni gatal je nak kupas kupas kan. Eh kupas? 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp…
Pernah tak pakai liptint lepastu bibir merekah sebab terlalu kering? Dah merekah mestilah tangan ni gatal je nak kupas kupas kan. Eh kupas? 😆 - - Beat Beauty Liptint tak macam tu tau. Korang tengok sendiri apa yang bestnya Beat Beauty ni. Dah berkenan whatsapp je Erin kat sini 👇 - - 📲018-2646320 📲018-2646320 📲018-2646320 - - p/s : student yang nak buat side income meh la. Mini Agent serendah RM2** jee hehe. Untung-untung dapat duit shopping extra tiap bulan 😉
Ada code watermelon tak? - - Fyi, code paling laku keras adalah WATERMELON tauu! Kejap je habisss. Tapi bukan bermakna code Peach takde orang beli. Nooooo! - - Yang suka buat look ala-ala korea mesti amek code Peach + Watermelon. Buat ombre lips 💋 Perghhh…
"Ada code watermelon tak?" - - Fyi, code paling laku keras adalah WATERMELON tauu! Kejap je habisss. Tapi bukan bermakna code Peach takde orang beli. Nooooo! - - Yang suka buat look ala-ala korea mesti amek code Peach + Watermelon. Buat ombre lips 💋 Perghhh cantikkkk! - - 1 pcs Liptint RM49 tau. Tapi nak jimat beli 2 terus. Dapat FREE GIFT SPECIAL & FREE POSTAGE lagi tau! 😍 - - Whatsapp Erin now 018-2646320 COD AREA : Bangi - Kajang - Serdang - Balakong
#beatboss Ya Allah cantiknya 😍 Korang nak tau tak liptint Beat Beauty ni best sangat sebab : - - 💋Dirumus khas dari KOREA 💋Memelihara kelembapan bibir sepanjang 💋Water gel liptint 💋Sangat ringan 💋Tak melekit 💋Tahan sepanjang hari hari. Tak kering! Best!!…
#beatboss Ya Allah cantiknya 😍 Korang nak tau tak liptint Beat Beauty ni best sangat sebab : - - 💋Dirumus khas dari KOREA 💋Memelihara kelembapan bibir sepanjang 💋Water gel liptint 💋Sangat ringan 💋Tak melekit 💋Tahan sepanjang hari hari. Tak kering! Best!! 💋PARABEN FREE 💋15 ml dgn hanya RM49/pcs - - Ada DUA CODE: 🍑 PEACH : orangy nude n natural! 🍉 WATERMELON : reddish fav korean! - - Cod area : BANGI - KAJANG - SERDANG - BALAKONG - PUCHONG - - Whatsapp sis 018-2646320 Whatsapp sis 018-2646320 Whatsapp sis 018-2646320 - - [stock sangat limited!]
🌷HEELADINA MEN🌷 _ 📌Regular Fit Basic T-shirt Normal Price : 1 pcs RM29 **exc postage **free box _ 🌹Set Giftbox🌹 Heeladina Men muat satu box 2 helai je, if 3 helai tak muat nak tutup box. _ Postage ‼️ SM add RM8 SS add RM12 _ To order : 0175688189 | 0104398406…
🌷HEELADINA MEN🌷 _ 📌Regular Fit Basic T-shirt Normal Price : 1 pcs RM29 **exc postage **free box _ 🌹Set Giftbox🌹 Heeladina Men muat satu box 2 helai je, if 3 helai tak muat nak tutup box. _ Postage ‼️ SM add RM8 SS add RM12 _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be different due to lighting x💓 @ Bandar Baru Bangi #eyelash #shawl #shawleyelash #kptmbangi #sayajualeyelashshawl #sayajualshawl #sayajualbawalshawl #studentkptmbangi #mppkptmbangi #teamheeladina #heeladina #heeladinateam #heeladinashawl #heeladinamalaysia #heeladinascarf #heeladinadropship #dropshipheeladina #teamheeladinaxszindore #bangi #tudung #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudungviral #tudungmurah #tudungsatin #tudungmalaysia #tudungraya #heeladinauthorisedds #heeladinamen
PROMOSI YURAN PENDAFTARAN . Jangan lepaskan peluang promosi ni! Belum cuba belum tahu 🙊 Banyak kelebihan bila jadi ahli aamobiletopup ni 😇 . Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau…
PROMOSI YURAN PENDAFTARAN . Jangan lepaskan peluang promosi ni! Belum cuba belum tahu 🙊 Banyak kelebihan bila jadi ahli aamobiletopup ni 😇 . Nak grab promosi yuran rm30 sahaja untuk pakej yang paling tinggi? DM atau whatsapp Hazira di no 011-15767759 atau nak senang, just klik link whatsapp dekat bio sekarang 😊 Kita bincang sampai jadi 😁 #agent #topup #agenttopup #agenttopupmurah #agenttopupneeded #agenttopupdiperlukan #agenttopupwanted #ukm #ukmbangi #uitm #uitmsriiskandar #upmserdang #kptmbangi #kptmipoh #politeknikungkuomar #puo #kuis #kuiskajang #aamobiletopup #jualtopup #daftarmurah #daftaragentmurah #jualtopupmurah #topupmurah #agenttopupmalaysia #agenttopupmalaysiamurah #agenttopupmurahmalaysia #studentsideincome #sideincome #sideincomestudent
🌷HEELADINA MEN🌷 _ 📌Regular Fit Polo Shirt Normal Price : 1 pcs RM39 **exc postage **free box _ 🌹Set Giftbox🌹 Heeladina Men muat satu box 2 helai je, if 3 helai tak muat nak tutup box. _ Postage ‼️ SM add RM8 SS add RM12 _ To order : 0175688189 | 0104398406…
🌷HEELADINA MEN🌷 _ 📌Regular Fit Polo Shirt Normal Price : 1 pcs RM39 **exc postage **free box _ 🌹Set Giftbox🌹 Heeladina Men muat satu box 2 helai je, if 3 helai tak muat nak tutup box. _ Postage ‼️ SM add RM8 SS add RM12 _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be different due to lighting x💓 @ Bandar Baru Bangi #eyelash #shawl #shawleyelash #kptmbangi #sayajualeyelashshawl #sayajualshawl #sayajualbawalshawl #studentkptmbangi #mppkptmbangi #teamheeladina #heeladina #heeladinateam #heeladinashawl #heeladinamalaysia #heeladinascarf #heeladinadropship #dropshipheeladina #teamheeladinaxszindore #bangi #tudung #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudungviral #tudungmurah #tudungsatin #tudungmalaysia #tudungraya #heeladinauthorisedds #heeladinamen
🌷HEELADINA MEN🌷 _ 📌Regular Fit Basic T-shirt (HM21) Normal Price : 1 pcs RM29 **exc postage **free box _ 🌹Set Giftbox🌹 Heeladina Men muat satu box 2 helai je, if 3 helai tak muat nak tutup box. _ Postage ‼️ SM add RM8 SS add RM12 _ To order : 0175688189 |…
🌷HEELADINA MEN🌷 _ 📌Regular Fit Basic T-shirt (HM21) Normal Price : 1 pcs RM29 **exc postage **free box _ 🌹Set Giftbox🌹 Heeladina Men muat satu box 2 helai je, if 3 helai tak muat nak tutup box. _ Postage ‼️ SM add RM8 SS add RM12 _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be different due to lighting x💓 @ Bandar Baru Bangi #eyelash #shawl #shawleyelash #kptmbangi #sayajualeyelashshawl #sayajualshawl #sayajualbawalshawl #studentkptmbangi #mppkptmbangi #teamheeladina #heeladina #heeladinateam #heeladinashawl #heeladinamalaysia #heeladinascarf #heeladinadropship #dropshipheeladina #teamheeladinaxszindore #bangi #tudung #tudungbawal #tudungonline #tudungcantik #tudungviral #tudungmurah #tudungsatin #tudungmalaysia #tudungraya #heeladinauthorisedds #heeladinamen
this is definitely a perfect gift for your loved ones! we have a lot of giftbox edition to choose ! Grab one & make your partner happy now! 😜🌹 _ _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be different due to lighting…
this is definitely a perfect gift for your loved ones! we have a lot of giftbox edition to choose ! Grab one & make your partner happy now! 😜🌹 _ _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be different due to lighting x💓 @ Bandar Baru Bangi #eyelash #shawl #shawleyelash #kptmbangi #sayajualeyelashshawl #sayajualshawl #sayajualbawalshawl #studentkptmbangi #mppkptmbangi #teamheeladina #heeladina #heeladinateam #heeladinashawl #heeladinamalaysia #heeladinascarf #heeladinadropship #dropshipheeladina #teamheeladinaxszindore
hurry up and grab yours! We have a lot of pretty colours selection that can definitely be a great match with any of the outfit you choose to wear & of course, perfect for everyday wear as it doesnt make you feel hot and easy to shape 🌹 _____________ 🌻COTTON…
hurry up and grab yours! We have a lot of pretty colours selection that can definitely be a great match with any of the outfit you choose to wear & of course, perfect for everyday wear as it doesnt make you feel hot and easy to shape 🌹 _____________ 🌻COTTON SQUARE B45🌻 Material : Cotton voile Size : Bidang45 Normal Price : 1pcs RM10 **not include postage _ Postage ‼️ RM8 SM RM12 SS _ Promo Price ↙️ 4 pcs with box : RM60 5 pcs with box : RM70 6 pcs with box : RM80 10 pcs with box : RM118 16 pcs with box : RM190 28 pcs with box : RM310 _ **include box & postage _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be different due to lighting x💓 @ Bandar Baru Bangi #eyelash #shawl #shawleyelash #kptmbangi #sayajualeyelashshawl #sayajualshawl #sayajualbawalshawl #studentkptmbangi #mppkptmbangi #teamheeladina #heeladina #heeladinateam #heeladinashawl #heeladinamalaysia #heeladinascarf #heeladinadropship #dropshipheeladina #teamheeladinaxszindore
HEELADINA AS HANTARAN ! 😍 this is definitely a perfect gift for your loved ones! we have a lot of giftbox edition to choose ! Grab one & your partner happy now! 😜🌹 _ _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be…
HEELADINA AS HANTARAN ! 😍 this is definitely a perfect gift for your loved ones! we have a lot of giftbox edition to choose ! Grab one & your partner happy now! 😜🌹 _ _ To order : 0175688189 | 0104398406 | 0122343601 _________________ p/s : colour might be different due to lighting x💓 @ Bandar Baru Bangi #eyelash #shawl #shawleyelash #kptmbangi #sayajualeyelashshawl #sayajualshawl #sayajualbawalshawl #studentkptmbangi #mppkptmbangi #teamheeladina #heeladina #heeladinateam #heeladinashawl #heeladinamalaysia #heeladinascarf #heeladinadropship #dropshipheeladina #teamheeladinaxszindore
“LIPTINT BEAT BEAUTY PALING MENIPU! 😭 ” - - Ishhhh rasa tertipuuu sgt pakai liptint beat beauty ni? KENAPA ? KENAPA ?!! - - Sebabnya Erin pakai dari pagi tanpaa touch up. Dah malam pun still ada lagi kat bibirr. Ingatkan tahan lama sampai tengah hari saja…
“LIPTINT BEAT BEAUTY PALING MENIPU! 😭 ” - - Ishhhh rasa tertipuuu sgt pakai liptint beat beauty ni? KENAPA ? KENAPA ?!! - - Sebabnya Erin pakai dari pagi tanpaa touch up. Dah malam pun still ada lagi kat bibirr. Ingatkan tahan lama sampai tengah hari saja 😭 - Tak menyesal beli ! - - Haahh! Tahan sampai malam uoallsss, sampai rasa tertipu! Biar betul kannn?? Memang berbaloi kalau beli😊 - - Tunggu apa lagi? FREE GIFT masih ada beberapa sahaja lagi ❤️ jangan lambat2 nanti disambar orang😋 — Terus tekan link whatsapp di bio 018-2646320
Korang yang mana satu? Peach 🍑 atau pun yang Watermelon 🍉
[SPAM TERBANYAK AKAN DAPAT FREE LIPTINT DARI ERIN]
-
-
21/8/19-25/8/19 GOODLUCK! 💋
Korang yang mana satu? Peach 🍑 atau pun yang Watermelon 🍉 [SPAM TERBANYAK AKAN DAPAT FREE LIPTINT DARI ERIN] - - 21/8/19-25/8/19 GOODLUCK! 💋
Post sebelum ni Ayun tunjuk banyak contoh produk kann, ada skincare ada shampoo laah semua. So yang ni Ayun share untuk kulit wajah sahaja. Haa nak bagi kita lagi nampak, berapa banyak amount yang kena apply dkt kulit setiap produk2 ni. Bagi kita tak membazir…
Post sebelum ni Ayun tunjuk banyak contoh produk kann, ada skincare ada shampoo laah semua. So yang ni Ayun share untuk kulit wajah sahaja. Haa nak bagi kita lagi nampak, berapa banyak amount yang kena apply dkt kulit setiap produk2 ni. Bagi kita tak membazir guna semua produk skincare kita. Ada yang cepat habis ada yang lambat habis laa. . Hadam elok2 tau! . Jom #roadtoflawless dengan Ayun!! 013-2150913 013-2150913 013-2150913 . 📍COD AREA JEMPOL , N9 | BANGI 📍POSTAGE SELURUH NEGERI 📍BANK IN CEPAT, POS HARI YANG SAMA 😍 . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #DTRANGERS #ayunfighters #kulitcantik #serumviral #kulitsihat #ainaaserumjempol #ainaaserumseremban #ainaaserumukm #ainaacleanserjempol #ainaacleanserseremban #ainaacleanserukm #negerisembilan #jempol #seremban #kualapilah #ukm #bangi #negerisembilan #kajang #putrajaya #semenyih #kptmbangi #kptm #uniten #skincare #tutorial
BANYAK MANA YANG KITA PERLUKAN UNTUK SEKALI PAKAI SESUATU PRODUK 😆😆 . Selamat petang!! Haa sekarang ayun nak share dengan korang panduan ni. Ikut mana yang korang selesa je okayy. Ni just panduan je tauuu. . Cuba tengok bahagian SERUM, tak perlu pakai banyak2.…
BANYAK MANA YANG KITA PERLUKAN UNTUK SEKALI PAKAI SESUATU PRODUK 😆😆 . Selamat petang!! Haa sekarang ayun nak share dengan korang panduan ni. Ikut mana yang korang selesa je okayy. Ni just panduan je tauuu. . Cuba tengok bahagian SERUM, tak perlu pakai banyak2. Macam #ainaaserum tu 1 pam dah cukup untuk 1 muka. CLEANSER and SUNSCREEN tu ikut selesa korang mcm mana nak jimat okayy. SWIPE SEBELAH! TENGOK SAMPAI HABIS! . Jom #roadtoflawless dengan Ayun!! 013-2150913 013-2150913 013-2150913 . 📍COD AREA JEMPOL , N9 | BANGI 📍POSTAGE SELURUH NEGERI 📍BANK IN CEPAT, POS HARI YANG SAMA 😍 . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #DTRANGERS #ayunfighters #kulitcantik #serumviral #kulitsihat #ainaaserumjempol #ainaaserumseremban #ainaaserumukm #ainaacleanserjempol #ainaacleanserseremban #ainaacleanserukm #negerisembilan #jempol #seremban #kualapilah #ukm #bangi #negerisembilan #kajang #putrajaya #semenyih #kptmbangi #kptm #uniten #skincare #tutorial
Morning! Kalau tgk kan list ni, Ayun kotak yang ke-3 sampai ke-6 😷 Kena improve diri sendiri ni!!! Ayun bolehhhh!! . Korang pulak ada ke ciri2 dalam list ni? 😕 . Jom #roadtoflawless dengan Ayun!! 013-2150913 013-2150913 013-2150913 . 📍COD AREA JEMPOL , N9…
Morning! Kalau tgk kan list ni, Ayun kotak yang ke-3 sampai ke-6 😷 Kena improve diri sendiri ni!!! Ayun bolehhhh!! . Korang pulak ada ke ciri2 dalam list ni? 😕 . Jom #roadtoflawless dengan Ayun!! 013-2150913 013-2150913 013-2150913 . 📍COD AREA JEMPOL , N9 | BANGI 📍POSTAGE SELURUH NEGERI 📍BANK IN CEPAT, POS HARI YANG SAMA 😍 . #ainaaserum #ainaacleanser #ainaasunscreen #DTRANGERS #ayunfighters #kulitcantik #serumviral #kulitsihat #ainaaserumjempol #ainaaserumseremban #ainaaserumukm #ainaacleanserjempol #ainaacleanserseremban #ainaacleanserukm #negerisembilan #jempol #seremban #kualapilah #ukm #bangi #negerisembilan #kajang #putrajaya #semenyih #kptmbangi #kptm #uniten #skincare #tutorial