Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #kekasih

Images, videos and stories tagged with #kekasih

Kejujuranlahh kunci utama sebuah hubungan...
#sahabat#kekasih#teman
Hubungan TTM ini perlu diwaspadai. Berawal dari menanyakan nomor HP. Lalu melangkah pada chattingan setiap hari. Sehingga ingin untuk lebih dekat. Lalu menjadi teman tetapi selalu MESRA. Bagi sebagian pasangan boleh jadi tak pernah ketemu. Dan beritikad kuat…
Hubungan TTM ini perlu diwaspadai. Berawal dari menanyakan nomor HP. Lalu melangkah pada chattingan setiap hari. Sehingga ingin untuk lebih dekat. Lalu menjadi teman tetapi selalu MESRA. Bagi sebagian pasangan boleh jadi tak pernah ketemu. Dan beritikad kuat tak mau berpacaran seperti lainnya, yang jalan berdua dan kencan. Namun yang namanya teman tapi MESRA yang seperti ini pun tetap bermasalah meskipun hanya lewat Chatting. Islam telah memperingatkan hal ini. Ini karena khawatir akan terjerumus pada perkara haram yang lebih besar. “Dan janganlah kamu mendekati zina; sesungguhnya zina itu adalah suatu perbuatan yang keji. Dan suatu jalan yang buruk.” (QS. Al Isra’: 32). Maksudnya mendekati zina saja tidak boleh apalagi melakukannya. Mendekati yang dimaksud adalah tidak melakukan berbagai hal yang bisa menjerumuskan dalam zina. Zina tentu ada pembukanya, dan ada PERANTARA yang menuju perbuatan tersebut. Teman Tapi Mesra ini salah satunya. Jadi sangat jelas pertemanan seperti ini perlu dibatasi. TTM (Ta’aruf Terus Menikah) Ini Yang Keren Melakukan ta’aruf dalam rangka untuk mendapatkan jodoh itu sah-sah saja. Hal yang seperti ini sangat dianjurkan bagi laki-laki atau perempuan yang sudah pantas untuk menikah. Dengan jalur perkenalan melibatkan kedua belah pihak, baik orang tua, tetangga atau bahkan guru yang dipercaya untuk dapat menjadi penasehat ketika acara ta’aruf dimulai. Bukan berdua saja Bila memang semuanya cocok dan siap melangkah lebih lanjut, islam telah menganjurkan untuk di khitbah. Ta’aruf, didalamnya tertata jelas tata cara mengungkapkan cinta namun tetap berada dalam jalur agama. Bila memang sudah cocok tidak perlu waktu lama mengungkapnya, karena tiket untuk jadi halal itu lebih baik daripada bersama dalam kemaksiatan. Kesimpulannya Wanita bergaullah dengan wanita, demikian dengan Pria. Jika demikian akan terjaga diri dan kehormatan kalian. . *TAG SAHABATMU!!! . . 📝ilovenyolnyol Artikel tongkronganislami.net dengan perubahan #kartunmuslimah #nyolnyol #ilovenyolnyol #pacar #kekasih #dagelan #sayangku #valentineday #valentine #anakjamannow #couple #anaklangit #beraniberhijrahmuslimah
AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. . . STAY TUNE DENGAN KAMI💃🏼🕺🏻 Kaler combo terbaru kali ni memang mengancam terok sampaikan korang terpaksa beli berkotak kotak! Dan mungkin kotak kekaSih pon korang tak sanggup nak buang🤫. . . . Hampa rasa…
AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. . . STAY TUNE DENGAN KAMI💃🏼🕺🏻 Kaler combo terbaru kali ni memang mengancam terok sampaikan korang terpaksa beli berkotak kotak! Dan mungkin kotak kekaSih pon korang tak sanggup nak buang🤫. . . . Hampa rasa @kekasih_hq nak keluarkan apa ??? . . . Lipmate kaa Eyeshadow kaa Blusher ? . . . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
Sambungan .... Manusia hanya mampu menilai dari luaran, yang nampaknya pada perbuatan. Disebalik suka duka, gelak tawa tak semua mengetahui apa yang tersirat.. . Nantikan 23June2019 @kekasih_hq #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte…
🔥KEKASIH LIPCREAM BY THE MELVINS🔥 . Mempunyai 4 warna menawan 💋 kandungan minyak argan & shea butter 💋 bersifat lighweight 💋 Water proof 💋 Dalam bentuk cecair ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 💋 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir…
🔥KEKASIH LIPCREAM BY THE MELVINS🔥 . Mempunyai 4 warna menawan 💋 kandungan minyak argan & shea butter 💋 bersifat lighweight 💋 Water proof 💋 Dalam bentuk cecair ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 💋 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir 💋 Texture sangat ringan seperti tidak calit apa - apa 💋 Tidak melekit dan melekat 💋 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 💋 Tiada bahan kimia & Bebas Paraben 💋 Bau wangi iaitu bau pisang Ingredients utama : ❤ Shea butter ❤ Vitamin E ❤ Argan oil #jammurah #kekasih #themelvislips #dsjamuratu
Ingin mencari income lbih... Jom join agent atau dropship kami...jd dropship xprlu pos brg hnya perlu iklan kn je... Utung ponw dpt.. Hnye iklan je... Dpt duit... Jom join xprlu modal utk dropship.. Utk agent whatsap kami...kami amik dlm 10jew y btul2 utk…
Mindset fikiran muda mudi masa kini ttg membahagiakan ortu sllu hnya semata-mata hal materi Inilah KESALAHAN FATAL!!, pdhl yg utama adalah akhlak dan taqwa/ibadahlah yg paling penting dstu ada bnyk kebaikan, keberkahan dan amalan yg baik jika kita komitmen…
Mindset fikiran muda mudi masa kini ttg membahagiakan ortu sllu hnya semata-mata hal materi Inilah KESALAHAN FATAL!!, pdhl yg utama adalah akhlak dan taqwa/ibadahlah yg paling penting dstu ada bnyk kebaikan, keberkahan dan amalan yg baik jika kita komitmen jalankan, n mmg imbas kebaikan jahiriyah pun sngt baik banget ke ortu, materi itu hal FANA tdk akan menyelamatkan dan memberi syafaat akhirat utk ortu, muda mudi susah payah kesna kemari kejar mimpi banting tulang demi ortu tp di sela langkahnya trnyta Tdk krjakan sholat 5 wktu atau di sela jalan ada perilaku negatif misal pacaran smpe ke zina aplg kalo hsl materi dr hal haram maka sia-sia lah smua, sy di industri di jkrta malahan lebih ngeri bnyk temen Trutama cewek bangga jd model seksi, sexy dancer dan bermusik di tmpt maksiat di bar pub ,club' malam blm lg ada krja sampingan jd cwek BO ( sy pemusik tp sdh sadar betul mmg bner ada hal haram di musik yg skrg bnyk kita halalkan) mreka smua bahagia merasa sdh kerja bner tnpa sadar dia buka liang keburukan ke ortu bs jd kalo tdk taubat perilaku dan krjaannya lah yg akan menjebak ortunya ke neraka Krn kt smua sm2 tau tugas berat ortu di hr penghisaban yg akan di mintai pertanggungjawaban atas amanah anak2nya di dunia .so sayangilah ortu kita di mulai dr hal kecil dan ringan ajh yg gampang banget di lakukan tiap hr yaitu sholat 5 wktu yakinlah sholat itu membuat kita takut dan tdk mau berbuat yg gk baik. Salam kebaikan utk kita smua, tulisan ini jg feedback nya utk pribadi sy 🙏 Krn sy jg skrg blm sempurna aplg melihat dr sy brpa tahun lalu jaman jahiliyah 🙏😁 #islamituindah #islam #sufi #salafy #jamaahtabligh #mudamudi #ikhwan #akhwat #rejeki #kerjaan #musikindonesia #jakarta #makassar #balikpapan #pacaran #kekasih #cinta #halal #haram
What’s next ? Emmmmm 🥰🥰🥰 tak sabar nyaaaa #kekasihhq #themelvinscircle #kekasih
Hi semua, kekasih lipmatte bukan sahaja utk lips tau ! Boleh jadi eyeshadow and blusher lagi ‼️‼️‼️ nampak tak bertapa jimatnya kekasih ni ? #kekasihhq #kekasih #themelvinscircle #kekasihmelaka #agentwanted #dropshipwanted
Sesiapa yang tertanya2 atau belum tau lagi, Kekasih bebas bahan kimia yg terlarang dan bebas paraben ✔️✔️✔️ Sememangnya layak utk dijadikan Kekasih hangpa 💕 #kekasihteamsha #kekasihlipmatte #kekaSih #kekasihviral #kekasihhq #likeforlikes #likes4like #likeforlikeback…
Sesiapa yang tertanya2 atau belum tau lagi, Kekasih bebas bahan kimia yg terlarang dan bebas paraben ✔️✔️✔️ Sememangnya layak utk dijadikan Kekasih hangpa 💕 #kekasihteamsha #kekasihlipmatte #kekaSih #kekasihviral #kekasihhq #likeforlikes #likes4like #likeforlikeback…
Cantik kan semua founder @kekasih_hq kite ni !!!! . Haa kalau hampa nak tahu KEKASIH BY THE MELVIN’s akan keluarkan produk baruu 😍😍😍 mesti excited kann !!! . Agak agak apa eh produk terbaru tu ??? Jom kite teka sama sama 🤣 . 💄 lipmatte ? 💄eyeliner ? 💄foundation…
Cantik kan semua founder @kekasih_hq kite ni !!!! . Haa kalau hampa nak tahu KEKASIH BY THE MELVIN’s akan keluarkan produk baruu 😍😍😍 mesti excited kann !!! . Agak agak apa eh produk terbaru tu ??? Jom kite teka sama sama 🤣 . 💄 lipmatte ? 💄eyeliner ? 💄foundation ? . #kekasih #themelvinscircle #teamfanim #kekasihlipmatte #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. STAY TUNE DENGAN KAMI💃
.
#kekasih #themelvinscircle
AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. STAY TUNE DENGAN KAMI💃
.
#kekasih #themelvinscircle
AKAN DATANG KELUARAN TERBARU COMBO kekaSih 🍫🍫🍫🍫. STAY TUNE DENGAN KAMI💃
.
#kekasih #themelvinscircle
Arti Mimpi Adinda : Jika anda bermimpi menemui atau ditemui oleh kekasih (adinda) anda menandakan Anda akan dikaruniai pekerjan mulia dan tinggi. #artimimpiadinda #artimimpikekasih #artimimpipacar #bertemupacar #kekasih #artimimpi #mimpi #tafsirmimpi #takwilmimpi…
Sesiapa yang tertanya2 atau belum tau lagi, Kekasih bebas bahan kimia yg terlarang dan bebas paraben ✔️✔️✔️ Sememangnya layak utk dijadikan Kekasih hangpa 💕 #kekasihteamsha #kekasihlipmatte #kekaSih #kekasihviral #kekasihhq #likeforlikes #likes4like #likeforlikeback…
What’s next? Coming soon...
.
.
Follow rapat-rapat tau 🔥🔥🔥
.
. 
#kekasihhq 
#themelvinscircle 
#kekasih #kekasihkelantan #kekasihlipmatte #lipmatte
Sesiapa yang tertanya2 atau belum tau lagi, Kekasih bebas bahan kimia yg terlarang dan bebas paraben ✔️✔️✔️ Sememangnya layak utk dijadikan Kekasih hangpa 💕 #kekasihteamsha #kekasihlipmatte #kekaSih #kekasihviral #kekasihhq #likeforlikes #likes4like #likeforlikeback…
Sesiapa yang tertanya2 atau belum tau lagi, Kekasih bebas bahan kimia yg terlarang dan bebas paraben ✔️✔️✔️ Sememangnya layak utk dijadikan Kekasih hangpa 💕 #kekasihteamsha #kekasihlipmatte #kekaSih #kekasihviral #kekasihhq #likeforlikes #likes4like #likeforlikeback…
[PASTIKAN ORI, BARU BELI! ☺️] Korang pengguna setia #DianzVitamin? Kalau ye pastikan ori tau sebelum membeli. Nak tau macam mana cara nak check #DianVitamin korang tu ori ke tak? Korang follow aje step ni hokay gais! 😃 #dianzvitaminpremium #dianzvitamin #codkuantan…
[PASTIKAN ORI, BARU BELI! ☺️] Korang pengguna setia #DianzVitamin? Kalau ye pastikan ori tau sebelum membeli. Nak tau macam mana cara nak check #DianVitamin korang tu ori ke tak? Korang follow aje step ni hokay gais! 😃 #dianzvitaminpremium #dianzvitamin #codkuantan #codkemaman #codkotabharu #codperak #jerawat #jeragat #sunburn #putih #dianzmasknmoist #whitehead #blackhead #sobella #kekasih #meeracle #bibiaqbybellaz #bazaarpaknil #lipmatte #dropshipwanted #dianzlipmatte #dianzkuantan #dianzkotabharu
Mungkin pagi ini lebih indah dari pagi yg lalu , tapi ak selalu bahagia bersamamu , im happy with you darl~ • • • • • • • 📷 @bewok.photograph #lebaran #idulfitri #latepost #wife #pasutrimuda #papamamamuda #mahrom #kekasih #truelove #tanjungpinang #tanjunguban…
Sesiapa yang tertanya2 atau belum tau lagi, Kekasih bebas bahan kimia yg terlarang dan bebas paraben ✔️✔️✔️ Sememangnya layak utk dijadikan Kekasih hangpa 💕 #kekasihteamsha #kekasihlipmatte #kekaSih #kekasihviral #kekasihhq #likeforlikes #likes4like #likeforlikeback…
[JANGAN SAMPAI WHITEHEAD JADI RAJA DI WAJAH! 😖] Jangan sampai whitehead korang terus bermaharajalela di muka korang selamanya! Jom kita buat operasi tebas whitehead dengan #DianzMasknMoist. Baru segar sikit muka tu. ☺️ #dianzvitaminpremium #dianzvitamin #codkuantan…
[JANGAN SAMPAI WHITEHEAD JADI RAJA DI WAJAH! 😖] Jangan sampai whitehead korang terus bermaharajalela di muka korang selamanya! Jom kita buat operasi tebas whitehead dengan #DianzMasknMoist. Baru segar sikit muka tu. ☺️ #dianzvitaminpremium #dianzvitamin #codkuantan #codkemaman #codkotabharu #codperak #jerawat #jeragat #sunburn #putih #dianzmasknmoist #whitehead #blackhead #sobella #kekasih #meeracle #bibiaqbybellaz #bazaarpaknil #lipmatte #dropshipwanted #dianzlipmatte #dianzkuantan #dianzkotabharu
Cantiknya alahai melaram hari raya ni bersama #kekaSih 😘🥰 . Kekasih Lipmatte by The Melvins terdiri dari 2 combo yg sgt menarik sesuai utk dijadikan hadiah utk surprise kan kekasih anda 💝 . ✨ Combo Zahir 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo…
Cantiknya alahai melaram hari raya ni bersama #kekaSih 😘🥰 . Kekasih Lipmatte by The Melvins terdiri dari 2 combo yg sgt menarik sesuai utk dijadikan hadiah utk surprise kan kekasih anda 💝 . ✨ Combo Zahir 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo Batin 💋 kod Acik Syifa 💋 kod Maknjang Syida . 📲 Whatsapp 0103952515 📲 Whatsapp 0103952515 📲 Whatsapp 0103952515 #syifamelvin #syidamelvin #syafiqamelvin #samtilla #kekaSihbytheMelvins #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins kekasih #kekasihseriiskandar #kekasihselangor #kekasihkualalumpur #kekasihperak #themelvinscircle #themelvins #raya2019 #bazaarpaknil #kekasihzahir #kekasihbatin #bazaarpaknil #moodrepublik #mirafilzah #zahirAH #fattzura #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins #uitmseriiskandar #utp #utpians #batugajah #kekasihbythemelvinsperak
[BYE-BYELA WAHAI NANAH! 😎] Cepat betui nanah naik kat muka sis. Adik sis rekemen sis consume #DianzVitamin so sis pun consume. Kesannya, pergh seminggu aje nanah dah hilang. Silap haribulan boleh peloles terus ni! 😘 #dianzvitaminpremium #dianzvitamin #codkuantan…
[BYE-BYELA WAHAI NANAH! 😎] Cepat betui nanah naik kat muka sis. Adik sis rekemen sis consume #DianzVitamin so sis pun consume. Kesannya, pergh seminggu aje nanah dah hilang. Silap haribulan boleh peloles terus ni! 😘 #dianzvitaminpremium #dianzvitamin #codkuantan #codkemaman #codkotabharu #codperak #jerawat #jeragat #sunburn #putih #dianzmasknmoist #whitehead #blackhead #sobella #kekasih #meeracle #bibiaqbybellaz #bazaarpaknil #lipmatte #dropshipwanted #dianzlipmatte #dianzkuantan #dianzkotabharu
Aku mau kamu, tapi kamu tak mau aku :( 🌜Save & Share? Izin. 🔥 TAG SESORANG . 🎤 @tamiauliaofficial ➖➖➖➖➖➖➖➖➖ 📌Support ig partner : @nauriaz @_hajaraswad @_aldarose @sewaktu_rindu @detik_literasiku @rdhrmdhnirwnn @literasi.29 @_xxtaa_ @sajak_literasii ➖➖➖➖➖➖➖➖…
---- Pulanglah Oleh: Sandar Hidayat Berlarilah semampumu Menjauhlah sebisamu Sebab cinta tak harusnya hilang Sebab aku adalah jalanmu menuju pulang Lelah yang tak henti bersarang Menunggu adalah kepedihan yang bergelimang Pulanglah Pada kesunyian yang paling…
---- Pulanglah Oleh: Sandar Hidayat Berlarilah semampumu Menjauhlah sebisamu Sebab cinta tak harusnya hilang Sebab aku adalah jalanmu menuju pulang Lelah yang tak henti bersarang Menunggu adalah kepedihan yang bergelimang Pulanglah Pada kesunyian yang paling palung Cinta adalah kata-kata Maka ia butuh pengulangan rima Rindu adalah kamu Maka puisiku tetap menunggu kepulanganmu Kedaton, 10 juni 2019 . . . #bukan_pria_perindu #SH #berpuisilah #mempuisikankita #pulanglah #berkaryaaja #puisikalisasi #musikalisasipuisi #kekasih #sajakpuisi #puisiku #puisirindu #poem #poet #poempm #baper #remajabaper #quotes #dailyquotes #yangterdalam #indoliterasi #literasiindonesia #literasimedia #instagood #instalike #likeforlikes #like4likes #lfl💛
Selamat tengah hari 😍 . . Rasa Rasa hampa Combo Apa terbaru ni ❓❓❓ Debaran kian terasa dh ni 😍❤ . . Follow kami rapat rapat tau sbb Kekasih Akan Boom 💥 lagi 😍 Anda pasti tak kan kecewa 💋 . . “Satu Kekasih Cukup Ke ?” . . #teamshahirah #lipsmattemurah #kekasih…
Selamat Pagi Hampa oiiii 🤨 apa ceqita pagi ni ?gu hujan-hujan pagi ni hanpa jgn baloq nak p qeja plak noo 😌 . What’s next? Coming soon... . . Follow rapat-rapat tau 🔥🔥🔥 . Kekasih Alor Setaq here ✋🏻Kami mencari AGENT/DROPSHIP dibawah kami,yg berminat bole…
Selamat Pagi Hampa oiiii 🤨 apa ceqita pagi ni ?gu hujan-hujan pagi ni hanpa jgn baloq nak p qeja plak noo 😌 . What’s next? Coming soon... . . Follow rapat-rapat tau 🔥🔥🔥 . Kekasih Alor Setaq here ✋🏻Kami mencari AGENT/DROPSHIP dibawah kami,yg berminat bole wasap 012-4269062 utk kita share rezeki dgn menjdi agent/dropship kami @kekasih_aor 👄 . #kekasih #themelvinscircle #kekasihaor #teamkekasihmakteh #dropshipdiperlukan #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia
“Apa yang penting KERJASAMA. Kalau salah tolong TUNJUKKAN” Atas permintaan ramai yg dm minta lagi teaser.. Here 2nd teaser dari KekaSih.. 💕Jangan lupa tengok di Youtube untuk full video 23 Jun ni ya.. 3 hari ja lagi. 😘 #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh…
“Apa yang penting KERJASAMA. Kalau salah tolong TUNJUKKAN” Atas permintaan ramai yg dm minta lagi teaser.. Here 2nd teaser dari KekaSih.. 💕Jangan lupa tengok di Youtube untuk full video 23 Jun ni ya.. 3 hari ja lagi. 😘 #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
Siapa lagi kat sini yg selalu guna lipmatte sebagai eyeshadow dgn blusher? 🙋🏻‍♀️ Sebenarnya kalau guna lipmatte yg sama sebagai eyeshadow dgn blusher, mekap hangpa akan nampak lagi natural dan fresh gituww. 🥰🥰🥰 • TAPI bukan sebarangan lipmatte tauu. Lipmatte…
Siapa lagi kat sini yg selalu guna lipmatte sebagai eyeshadow dgn blusher? 🙋🏻‍♀️ Sebenarnya kalau guna lipmatte yg sama sebagai eyeshadow dgn blusher, mekap hangpa akan nampak lagi natural dan fresh gituww. 🥰🥰🥰 • TAPI bukan sebarangan lipmatte tauu. Lipmatte yg terlalu kering atau cair akan buat kulit korang nampak bercapuk atau sememeh pulak. 🙅🏻‍♀️ Lipmatte KekaSih ni memang sesuai sangat kalau hangpa nak calit kat pipi dgn kelopak mata utk simple fresh makeup. Mmg best sangat kalau ada KekaSih ni! 😍😍😍 . . Kekasih Alor Setaq here ✋🏻Kami mencari AGENT/DROPSHIP dibawah kami,yg berminat bole wasap 012-4269062 utk kita share rezeki dgn menjdi agent/dropship kami @kekasih_aor 👄 . #kekasih #themelvinscircle #kekasihaor #teamkekasihmakteh #dropshipdiperlukan #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia
KekaSih Lipmatte by the Melvins. Syawal Edition. . Ready stok! . ✨ Combo Zahir . 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo Batin . 💋 kod Acik Syifa 💋 kod Maknjang Syida . . Hanya RM39 per combo! RM39 dapat 2 lipmatte! . Ingredients Utama 💖 Shea…
KekaSih Lipmatte by the Melvins. Syawal Edition. . Ready stok! . ✨ Combo Zahir . 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo Batin . 💋 kod Acik Syifa 💋 kod Maknjang Syida . . Hanya RM39 per combo! RM39 dapat 2 lipmatte! . Ingredients Utama 💖 Shea Butter 💖 Vitamin E 💖 Argan Oil . 💟 Mempunyai 4 warna menawan; 💟 Kandungan minyak argan dan shea butter 💟 Bersifat lighweight 💟 Water proof 💟 Dlm bentuk cecair yg ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 💟 Texture yg sgt ringan seperti tidak calit apa-apa 💟 Tidak melekit dan melekat 💟 Bau yg wangi iaitu bau pisang Whatsapp 0164174453 sekarang untuk order! . 📮 Postage everyday 🚛 COD Shah Alam, Setia Alam, Subang, Damansara (minimal delivery charge) Self pickup Sek8 Shah Alam & @fashion.empireboutique Bangi Sentral (no charge) . #kekasih #kekasihlipmatte #satukekasihcukupke #themelvins #themelvinscircle #kekasihlipcream #kekasihshahalam #kekasihdamansara #kekasihklang #kekasihsubang #kekasihmalaysia #lipmatte #lipcream #lipmatteviralmalaysia #suresuccessteamxthemelvins @kekasih_hq @kekasih.selangor
Manusia hanya mampu menilai dari luaran, yang nampaknya pada perbuatan. Disebalik suka duka, gelak tawa tak semua mengetahui apa yang tersirat.. . • • Nantikan sebuah cerita pendek yang penuh kisah pengajaran dari @kekasih_hq tak lama lagi • ♥️ @syafiqamelvin…
"Manusia hanya mampu menilai dari luaran, yang nampaknya pada perbuatan. Disebalik suka duka, gelak tawa tak semua mengetahui apa yang tersirat.. . • • Nantikan sebuah cerita pendek yang penuh kisah pengajaran dari @kekasih_hq tak lama lagi • ♥️ @syafiqamelvin @samtilla @syifamelvin @syidamelvin . Nantikan 23 June #kekasih #teamkekasihsarawak #kekasihsarawak #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedstokis #lipmatte #lipmattemalaysia #lipcreammatte
Manusia hanya mampu menilai dari luaran, yang nampaknya pada perbuatan. Disebalik suka duka, gelak tawa tak semua mengetahui apa yang tersirat.. . • • Nantikan sebuah cerita pendek yang penuh kisah pengajaran dari @kekasih_hq tak lama lagi • ♥️ @syafiqamelvin…
"Manusia hanya mampu menilai dari luaran, yang nampaknya pada perbuatan. Disebalik suka duka, gelak tawa tak semua mengetahui apa yang tersirat.. . • • Nantikan sebuah cerita pendek yang penuh kisah pengajaran dari @kekasih_hq tak lama lagi • ♥️ @syafiqamelvin @samtilla @syifamelvin @syidamelvin . Nantikan 23 June #kekasih #teamkekasihsarawak #kekasihsarawak #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #neelofa #raya2019 #trustedstokis #lipmatte #lipmattemalaysia #lipcreammatte
Assalamualaikum cinta hati CikNazza semua. Semua dah lunch kaa tuu. CikNazza ada berita baru kat ampa nie 😘 . Nampak tak CikNazza bergambar dengan produk apa tuu. Yes!!!! CikNazza sekarang dah jadi agen sah untuk @kekasih_hq tau . So mana pakat nak lawo mcm…
Assalamualaikum cinta hati CikNazza semua. Semua dah lunch kaa tuu. CikNazza ada berita baru kat ampa nie 😘 . Nampak tak CikNazza bergambar dengan produk apa tuu. Yes!!!! CikNazza sekarang dah jadi agen sah untuk @kekasih_hq tau . So mana pakat nak lawo mcm #themelvins boleh mai risik naa 😉 Nak cantik jangan malu . p/s: CikNazza pakai cod MakNgah. Jangan ada yg muntah hijau tau tengok CikNazza bergambar mcm tuu 😁 . #kekasih #lipmatte #lipmattekekasih #syatilamelvin #syidamelvin #syifamelvin #samtilla #mulutmerah #lipgloss #makeup #makeuptutorial #nakcantik #naklawa #makeuplooks #makeupmurah #sayajualmurah #bazaarpaknil #bazarpaknil
Sumber Daya paling berharga adalah waktu, jika hari ini anda dipecat atau bangkrut sekalipun. anda bisa memulainya lagi esok hari #puisicinta #senja #sajakrindu #sajak #poetry #puisirindu #puisi #rindu #perpisahan #love #cinta #bucin #sepenggalharapan_…
Cantiknya alahai melaram hari raya ni bersama #kekaSih 😘🥰 . Kekasih Lipmatte by The Melvins terdiri dari 2 combo yg sgt menarik sesuai utk dijadikan hadiah utk surprise kan kekasih anda 💝 . ✨ Combo Zahir 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo…
Cantiknya alahai melaram hari raya ni bersama #kekaSih 😘🥰 . Kekasih Lipmatte by The Melvins terdiri dari 2 combo yg sgt menarik sesuai utk dijadikan hadiah utk surprise kan kekasih anda 💝 . ✨ Combo Zahir 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo Batin 💋 kod Acik Syifa 💋 kod Maknjang Syida . 📲 Whatsapp 0103952515 📲 Whatsapp 0103952515 📲 Whatsapp 0103952515 #syifamelvin #syidamelvin #syafiqamelvin #samtilla #kekaSihbytheMelvins #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins kekasih #kekasihseriiskandar #kekasihselangor #kekasihkualalumpur #kekasihperak #themelvinscircle #themelvins #raya2019 #bazaarpaknil #kekasihzahir #kekasihbatin #bazaarpaknil #moodrepublik #mirafilzah #zahirAH #fattzura #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins #uitmseriiskandar #utp #utpians #batugajah #kekasihbythemelvinsperak
Cantiknya alahai melaram hari raya ni bersama #kekaSih 😘🥰 . Kekasih Lipmatte by The Melvins terdiri dari 2 combo yg sgt menarik sesuai utk dijadikan hadiah utk surprise kan kekasih anda 💝 . ✨ Combo Zahir 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo…
Cantiknya alahai melaram hari raya ni bersama #kekaSih 😘🥰 . Kekasih Lipmatte by The Melvins terdiri dari 2 combo yg sgt menarik sesuai utk dijadikan hadiah utk surprise kan kekasih anda 💝 . ✨ Combo Zahir 💋 kod Mamayong Syafiqa 💋 kod Makngah Syatilla . ✨ Combo Batin 💋 kod Acik Syifa 💋 kod Maknjang Syida . 📲 Whatsapp 0103952515 📲 Whatsapp 0103952515 📲 Whatsapp 0103952515 #syifamelvin #syidamelvin #syafiqamelvin #samtilla #kekaSihbytheMelvins #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins kekasih #kekasihseriiskandar #kekasihselangor #kekasihkualalumpur #kekasihperak #themelvinscircle #themelvins #raya2019 #bazaarpaknil #kekasihzahir #kekasihbatin #bazaarpaknil #moodrepublik #mirafilzah #zahirAH #fattzura #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins #uitmseriiskandar #utp #utpians #batugajah #kekasihbythemelvinsperak
📣📣PENCARIAN DROPSHIP DITERUSKAN📣📣 TERHAD KEPADA 10orang TERAWAL SAHAJA 💃🏻💃🏻 . . Batch terbaru akan keluar xlama lagi, Jadi jangan lepaskan peluang ni. Jana income kepok2. Cover AREA NIBONG TEBAL/PARIT BUNTAR/BANDAR BHARU 🚗 . . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh…
📣📣PENCARIAN DROPSHIP DITERUSKAN📣📣 TERHAD KEPADA 10orang TERAWAL SAHAJA 💃🏻💃🏻 . . Batch terbaru akan keluar xlama lagi, Jadi jangan lepaskan peluang ni. Jana income kepok2. Cover AREA NIBONG TEBAL/PARIT BUNTAR/BANDAR BHARU 🚗 . . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #teamkekasihmaksu #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
📣📣PENCARIAN DROPSHIP DITERUSKAN📣📣 TERHAD KEPADA 10orang TERAWAL SAHAJA 💃🏻💃🏻 . . Batch terbaru akan keluar xlama lagi, Jadi jangan lepaskan peluang ni. Jana income kepok2. Cover AREA NIBONG TEBAL/PARIT BUNTAR/BANDAR BHARU 🚗 . . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh…
📣📣PENCARIAN DROPSHIP DITERUSKAN📣📣 TERHAD KEPADA 10orang TERAWAL SAHAJA 💃🏻💃🏻 . . Batch terbaru akan keluar xlama lagi, Jadi jangan lepaskan peluang ni. Jana income kepok2. Cover AREA NIBONG TEBAL/PARIT BUNTAR/BANDAR BHARU 🚗 . . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #teamkekasihmaksu #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
📣📣PENCARIAN DROPSHIP DITERUSKAN📣📣 TERHAD KEPADA 10orang TERAWAL SAHAJA 💃🏻💃🏻 . . Batch terbaru akan keluar xlama lagi, Jadi jangan lepaskan peluang ni. Jana income kepok2. Cover AREA NIBONG TEBAL/PARIT BUNTAR/BANDAR BHARU 🚗 . . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh…
📣📣PENCARIAN DROPSHIP DITERUSKAN📣📣 TERHAD KEPADA 10orang TERAWAL SAHAJA 💃🏻💃🏻 . . Batch terbaru akan keluar xlama lagi, Jadi jangan lepaskan peluang ni. Jana income kepok2. Cover AREA NIBONG TEBAL/PARIT BUNTAR/BANDAR BHARU 🚗 . . #kekasih #themelvinscircle #teamkekasihmakteh #teamkekasihmaksu #kekasihlipmatte #makeup #makeupartis #makeupraya2019 #makeuppengantin #makeupmurah #muamalaysia #samtilla #produkkecantikan #wanitacantik #kosmetik #kosmetikmurah #agenwanted #dropship #youcanduit #sayajual #terapiinstagram #raya2019 #trustedagent #lipmatte #lipmattemalaysia #lipmattemurah #lipmatteviralmalaysia #lipcream #lipcreammatte #lipcreammurah
Teaser 2❤️
cerita pendek berdasarkan kisah benar.
Nantikan video penuh di Youtube channel kami 🎥
Link di bio
.
.
#kekasihhq 
#themelvinscircle #kekasih #agentkekasih #kekasihlipmatte #kekasihlipcream #kekasihperak
Code MAKNJANG (syida) & ACIK (syifa) pada combo set 
Batin
Code MAKNJANG (syida) & ACIK (syifa) pada combo set Batin
Kekasih by the Melvins dah jadi yang special di hati pengguna²nya. Siapa yang tak cuba lagi kena tunggu next combo dari Kekasih by the Melvins okay 😘😘 . Mempunyai 4 warna menawan; 💟 Kandungan minyak argan dan shea butter 💟 Bersifat lighweight 💟 Water proof…
Kekasih by the Melvins dah jadi yang special di hati pengguna²nya. Siapa yang tak cuba lagi kena tunggu next combo dari Kekasih by the Melvins okay 😘😘 . Mempunyai 4 warna menawan; 💟 Kandungan minyak argan dan shea butter 💟 Bersifat lighweight 💟 Water proof 💟 Dlm bentuk cecair yg ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 💟 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir 💟 Texture yg sgt ringan seperti tidak calit apa-apa 💟 Tidak melekit dan melekat 💟 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 💟 Tiada bahan kimia & bebas paraben 💟 Bau yg wangi iaitu bau pisang Whatsapp 📲 0103952515 Whatsapp 📲 0103952515 Whatsapp 📲 0103952515 . #kekasih #kekasihseriiskandar #kekasihselangor #kekasihkualalumpur #kekasihperak #themelvinscircle #syifamelvin #syatillamelvin #syidamelvin #themelvins #raya2019 #raya #bazaarpaknil #kekasihzahir #kekasihbatin #malaysiaairlinescabincrew #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #mirafilzah #zahirAH #fattzura #themelvinscircle #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins #uitmseriiskandar #utp #utpians #batugajah #kekasihbythemelvinsperak #kekaSihbytheMelvins
Kekasih by the Melvins dah jadi yang special di hati pengguna²nya. Siapa yang tak cuba lagi kena tunggu next combo dari Kekasih by the Melvins okay 😘😘 . Mempunyai 4 warna menawan; 💟 Kandungan minyak argan dan shea butter 💟 Bersifat lighweight 💟 Water proof…
Kekasih by the Melvins dah jadi yang special di hati pengguna²nya. Siapa yang tak cuba lagi kena tunggu next combo dari Kekasih by the Melvins okay 😘😘 . Mempunyai 4 warna menawan; 💟 Kandungan minyak argan dan shea butter 💟 Bersifat lighweight 💟 Water proof 💟 Dlm bentuk cecair yg ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 💟 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir 💟 Texture yg sgt ringan seperti tidak calit apa-apa 💟 Tidak melekit dan melekat 💟 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 💟 Tiada bahan kimia & bebas paraben 💟 Bau yg wangi iaitu bau pisang Whatsapp 📲 0103952515 Whatsapp 📲 0103952515 Whatsapp 📲 0103952515 . #kekasih #kekasihseriiskandar #kekasihselangor #kekasihkualalumpur #kekasihperak #themelvinscircle #syifamelvin #syatillamelvin #syidamelvin #themelvins #raya2019 #raya #bazaarpaknil #kekasihzahir #kekasihbatin #malaysiaairlinescabincrew #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #mirafilzah #zahirAH #fattzura #themelvinscircle #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins #uitmseriiskandar #utp #utpians #batugajah #kekasihbythemelvinsperak #kekaSihbytheMelvins
Kekasih by the Melvins dah jadi yang special di hati pengguna²nya. Siapa yang tak cuba lagi kena tunggu next combo dari Kekasih by the Melvins okay 😘😘 . Mempunyai 4 warna menawan; 💟 Kandungan minyak argan dan shea butter 💟 Bersifat lighweight 💟 Water proof…
Kekasih by the Melvins dah jadi yang special di hati pengguna²nya. Siapa yang tak cuba lagi kena tunggu next combo dari Kekasih by the Melvins okay 😘😘 . Mempunyai 4 warna menawan; 💟 Kandungan minyak argan dan shea butter 💟 Bersifat lighweight 💟 Water proof 💟 Dlm bentuk cecair yg ringan tetapi kesan selepas pakai bertukar matte 💟 Merawat bibir kering dan tidak menghitamkan bibir 💟 Texture yg sgt ringan seperti tidak calit apa-apa 💟 Tidak melekit dan melekat 💟 Mengurangkan garis-garis halus pada permukaan bibir 💟 Tiada bahan kimia & bebas paraben 💟 Bau yg wangi iaitu bau pisang Whatsapp 📲 0103952515 Whatsapp 📲 0103952515 Whatsapp 📲 0103952515 . #kekasih #kekasihseriiskandar #kekasihselangor #kekasihkualalumpur #kekasihperak #themelvinscircle #syifamelvin #syatillamelvin #syidamelvin #themelvins #raya2019 #raya #bazaarpaknil #kekasihzahir #kekasihbatin #malaysiaairlinescabincrew #sayajual #bazaarpaknil #moodrepublik #mirafilzah #zahirAH #fattzura #themelvinscircle #suresuccessteam #suresuccessteamxthemelvins #uitmseriiskandar #utp #utpians #batugajah #kekasihbythemelvinsperak #kekaSihbytheMelvins