Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #jadicantik

Images, videos and stories tagged with #jadicantik

[KESETIAAN YANG BERBALOI! 😉] . . Tak sia-sia sis kita ni setia dengan #DianzVitamin sampai 4 tahun. No more kulit kusam kan? Barula peloles selalu! 😍 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik…
[KESETIAAN YANG BERBALOI! 😉] . . Tak sia-sia sis kita ni setia dengan #DianzVitamin sampai 4 tahun. No more kulit kusam kan? Barula peloles selalu! 😍 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tedipenang #tedialorsetar #tedijitra #tedipendang #tedikualanerang #tadipokoksena #tedigurun #tepi sungai petani #tedipenang #tediperlis
Aik, mana pi parut jerawat semua? Mestilah dah lenyap, penangan #DianzVitamin punya pasal kan! 🤩 follow @erecahcosmetics_ @erecah_ . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan lebih . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik…
Yang Murah, Yang Muraaaaah...
.
Eiiiits, gamis kita bukan murah sembarang murah ya. Harga boleh aja murah, tapi kualitas ga perlu diragukan, oke bangetlah buk.
.
Makanya ikuti kita terus bu-ibuuk! Jangan sampai ketinggalan pokoknya.
Yang Murah, Yang Muraaaaah... . Eiiiits, gamis kita bukan murah sembarang murah ya. Harga boleh aja murah, tapi kualitas ga perlu diragukan, oke bangetlah buk. . Makanya ikuti kita terus bu-ibuuk! Jangan sampai ketinggalan pokoknya.
Produk Viral ! Nak jadi cantik dan kacak ? Profix untuk masalah kulit muka berlubang dan jerawat degil ghaib dalam masa 7 hari ! #profix #qalish #mukaberlubang #kulitberlubang #jerawat #jadicantik #produkkecantikan #flawless #viral #profixmurah #profixsubang…
[SERIUSLA SIS DUA BULAN AJE??? 😲] . . Memang sis serius, sebab sis baru dua bulan aje consume #DianzVitamin ni. Tak sangka pulak, kulit sis makin bertambah licin. Patutla sejak dua menjak ni husband rajin bebeno puji sis! 😋 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan…
[SERIUSLA SIS DUA BULAN AJE??? 😲] . . Memang sis serius, sebab sis baru dua bulan aje consume #DianzVitamin ni. Tak sangka pulak, kulit sis makin bertambah licin. Patutla sejak dua menjak ni husband rajin bebeno puji sis! 😋 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tedipendang #tediperlis #tedisik #tedialorsetar
Fuller and sexier lips in just a minute. Safe and effective #filler procedure. Fuller and younger looking skin with #fillerinjection. Lets make appointment now #jakartaskincenter . #repost @drracheldjuanda #jakartaskincenterforallskinproblems #jakartaskincenterforaesthetic…
[SEHARI TAK CONSUME TAK LENGKAP! ☺️] . . Lengkap ke misi korang nak kulit peloles kalau sehari tak consumw #DianzVitamin? Of course le tak hehehe. So jadikan #DianzVitamin sebagai sebahagian dari kehidupan korang, barula boleh kulit peloles selalu! 🤗 . RM52/35…
[SEHARI TAK CONSUME TAK LENGKAP! ☺️] . . Lengkap ke misi korang nak kulit peloles kalau sehari tak consumw #DianzVitamin? Of course le tak hehehe. So jadikan #DianzVitamin sebagai sebahagian dari kehidupan korang, barula boleh kulit peloles selalu! 🤗 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedisik #tedijitra #tedipendang #tedialorsetar #tedipokoksena #tedikualanerang #tedigurun #tedisungaipetani
[PATUTLA KESAN LAMBAT SANGAT! 😖] . . Duk tertanya tak pasaipa hangpa dah consume #DianzVitamin tapi still lambat kesannya? Tu disebabkan hangpa banyak minum air yang bergas, berkafein & banyak merokok. Kurang-kurangkan tabiat tu, insyaAllah lagi cepat kesan…
[PATUTLA KESAN LAMBAT SANGAT! 😖] . . Duk tertanya tak pasaipa hangpa dah consume #DianzVitamin tapi still lambat kesannya? Tu disebabkan hangpa banyak minum air yang bergas, berkafein & banyak merokok. Kurang-kurangkan tabiat tu, insyaAllah lagi cepat kesan untuk hangpa jadi lagi peloles lepas ni! 😊 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedipenang #tedisik #tedipendang #tedialorsetar #tedilanggar #tedipokoksena #tedikualanerang #tedijitra #tediperlis #tediarau #tedigurun #tedisungaipetani #tediguar
Katanya yang suka pake #lipstickmerah merah itu orangnya sangat pede dan senang tampil menarik 😉 Apalagi kalau lipsticknya pake #lipmattecantik yang Rose, merah cabe banget yaa 😍 bagusss banget lho warnanya. Buruan order selama stock masih ada yaaa, buat…
[LESAP HABIS PARUT JERAWAT! 🤗] . . Degil sangat ke parut jerawat korang tu? Meh kita lesapkan parut jerawat tu dengan #DianzVitamin je. Jangan kata parut jerawat, dengan jerawat sekali tak berani nak singgah tau! 😊 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm…
[LESAP HABIS PARUT JERAWAT! 🤗] . . Degil sangat ke parut jerawat korang tu? Meh kita lesapkan parut jerawat tu dengan #DianzVitamin je. Jangan kata parut jerawat, dengan jerawat sekali tak berani nak singgah tau! 😊 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tedipendang #tediperlis #tedialorsetar #tediarau #tedisik #tedisungaipetani #tedigurun #tediguarcempedak #tedipenang #tediamancentral #tedijitra
Seberapa jauh kita sudah melangkah? . Tidak ada mimpi yang terlalu tinggi untuk dicapai. . Asalkan terus melangkah, cepat atau lambat, kita akan sampai pada mimpi tersebut. . Tidak ada yang salah dengan mimpi besar kita. . Yang salah adalah ketika kita tidak…
Seberapa jauh kita sudah melangkah? . Tidak ada mimpi yang terlalu tinggi untuk dicapai. . Asalkan terus melangkah, cepat atau lambat, kita akan sampai pada mimpi tersebut. . Tidak ada yang salah dengan mimpi besar kita. . Yang salah adalah ketika kita tidak memotivasi diri untuk mulai melangkah, dan membiasakan diri untuk terus melangkah.
Tak payah ambil masa lama pun nak clearkan jerawat? Hanya dua bulan aje, sis dah bebas dari jerawat & dapat pakej kulit makin ceeah dan glowing! Tak sia-sia consume #DianzVitamin dengan konsisten! 😊 follow @erecahcosmetics_ @erecah_ . . RM52/35 biji Boleh…
BERANI MENCUBA SESUATU YANG BARU! . . Takkan la nak pakai lip matte warna yang sama sampai bila-bila kan. 🙈 Jom cuba #DianzSemiLipsMatte code Winter yang baru ni! Bila dah warna baru, mestilah bibir nampak fresh and serba baru! Berani tak korang? 😉 . . Follow…
BERANI MENCUBA SESUATU YANG BARU! . . Takkan la nak pakai lip matte warna yang sama sampai bila-bila kan. 🙈 Jom cuba #DianzSemiLipsMatte code Winter yang baru ni! Bila dah warna baru, mestilah bibir nampak fresh and serba baru! Berani tak korang? 😉 . . Follow @dianz.hq_feedback . Menampilkan 3 warna baru gais: . - Winter (kotak putih) - Spring (kotak line) - Summer (kotak polka dot) . Apa kelebihan #DianzSemiLipsMatte baru ni: . 💥tidak berminyak atau melekit ( sticky ) 💥lembab dan ringan di bibir 💥warna tahan lama, lepas makan tacap sikit je 💥ada argan oil n vitamin E so bibir korg tak kan kering 💥ada SPF15 so bibir korg tak kan jadi gelap , protect kaw-kaw punya! 💥Menjadikan wajah kelihatan segar bermaya 💥Menyerlahkan keserian wajah 💥FREE MINI BAG comei sama dengan kotak . . RM35 SAHAJA BELI 3-3 WARNA RM100 KALAU BELI 6 WARNA RM200 . Dm for order atau whatsapp 0175327762😊 . #DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush
Layangan putus 😋⛅🎐 Product Used : 🎐Aloe Vera gel @wardahbeauty 🎐Foundation @focallure 🎐Concealer @focallure 🎐Loose Powder Ponds BB powder 🎐Eyebrow pencil @justmiss_id 🎐 Eyeshadow @beautyglazed gorgeous me 🎐Highlighter @otwoocosmeticstw 🎐Lipcream @imploracosmetics…
Layangan putus 😋⛅🎐 Product Used : 🎐Aloe Vera gel @wardahbeauty 🎐Foundation @focallure 🎐Concealer @focallure 🎐Loose Powder "Pond's BB powder" 🎐Eyebrow pencil @justmiss_id 🎐 Eyeshadow @beautyglazed "gorgeous me" 🎐Highlighter @otwoocosmeticstw 🎐Lipcream @imploracosmetics 🎐 Facepainting "12color face paint" #lfl #fff #facepainting #facepaintingmakeup #beauty #beautybloggers #beautyvlogger #beautyvloggerindonesia #beautyvloggerpemula #makeuppemula #beautyglazed #beautyglazedgorgeousme #jadicantik #beautyvidgram
[KHASIAT BUAH OREN DALAM TANGAN KORANG! 🤩] . . Tau kan khasiat buah oren yang mana ia mengandungi vitamin C baik untuk penjagaan kulit. Tapi takkan la sepanjang masa nak makan buah oren betul tak? Consume aje #DianzVitamin sebab khasiat vitamin C buah oren…
[KHASIAT BUAH OREN DALAM TANGAN KORANG! 🤩] . . Tau kan khasiat buah oren yang mana ia mengandungi vitamin C baik untuk penjagaan kulit. Tapi takkan la sepanjang masa nak makan buah oren betul tak? Consume aje #DianzVitamin sebab khasiat vitamin C buah oren sendiri ada dalam setiap tablet! 😉 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedipendang #tedialorsetar #tedigurun #tediyan #tediguarcempedak #tedisik
[DAH SAPU KE BELUM HARI NI? ☺️] Haish hangpa ni, jangan duk biaq sangat kerak-kerak & daki kat celahan hangpa tu lama-lama. Bagi clear dengan #DianzNanoUltraLighteningGel. Bila dah clear baru boleh officially cakap kulit satu badan dah cerah peloles! 🤗 .…
[DAH SAPU KE BELUM HARI NI? ☺️] Haish hangpa ni, jangan duk biaq sangat kerak-kerak & daki kat celahan hangpa tu lama-lama. Bagi clear dengan #DianzNanoUltraLighteningGel. Bila dah clear baru boleh officially cakap kulit satu badan dah cerah peloles! 🤗 . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[DUK TAK SETEL LAGI MASALAH JERAWAT SIS! 😣] Laa, dari bulan lepas tak setel lagi je masalah jerawat tu? Jangan duk nganga aja, memang tak setel la sampai bila-bila. Better start consume #DianzVitamin hari ni. InsyaAllah lepas ni dah boleh bye-bye kat jerawat…
[DUK TAK SETEL LAGI MASALAH JERAWAT SIS! 😣] Laa, dari bulan lepas tak setel lagi je masalah jerawat tu? Jangan duk nganga aja, memang tak setel la sampai bila-bila. Better start consume #DianzVitamin hari ni. InsyaAllah lepas ni dah boleh 'bye-bye' kat jerawat tu nanti! 😊 . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
ALAMAK, KALAU MUKA BREAKOUT BOLEH KE CONSUME? 😣 . Antara soalan femes Muka tengah breakout Boleh ke nak consume #DianzVitamin? . Haa, dah hangpa duk tanya Founder Dianz tolong jawabkan Baru ada pencerahan sikit Semoga bermanfaat gais! 😉 . #RepostByDianzHQ…
[DAH SAPU KE BELUM HARI NI? ☺️] Haish hangpa ni, jangan duk biaq sangat kerak-kerak & daki kat celahan hangpa tu lama-lama. Bagi clear dengan #DianzNanoUltraLighteningGel. Bila dah clear baru boleh officially cakap kulit satu badan dah cerah peloles! 🤗 .…
[DAH SAPU KE BELUM HARI NI? ☺️] Haish hangpa ni, jangan duk biaq sangat kerak-kerak & daki kat celahan hangpa tu lama-lama. Bagi clear dengan #DianzNanoUltraLighteningGel. Bila dah clear baru boleh officially cakap kulit satu badan dah cerah peloles! 🤗 . . . . . . #dianzkelantan #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[DUK TAK SETEL LAGI MASALAH JERAWAT SIS! 😣] Laa, dari bulan lepas tak setel lagi je masalah jerawat tu? Jangan duk nganga aja, memang tak setel la sampai bila-bila. Better start consume #DianzVitamin hari ni. InsyaAllah lepas ni dah boleh bye-bye kat jerawat…
[DUK TAK SETEL LAGI MASALAH JERAWAT SIS! 😣] Laa, dari bulan lepas tak setel lagi je masalah jerawat tu? Jangan duk nganga aja, memang tak setel la sampai bila-bila. Better start consume #DianzVitamin hari ni. InsyaAllah lepas ni dah boleh 'bye-bye' kat jerawat tu nanti! 😊 . . . . . . #dianzkelantan #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[BERANI KE JERAWAT NAK DATANG LAGI? 😏] . . Sis ingatkan sis selama-lamanya ada masalah jerawat. Tapi sejak sis consume #DianzVitamin 3 bulan lepas, berani ke jerawat nak datang lagi kat muka sis? Memang tak ler. 😀 follow @erecahcosmetics_ @erecah_ . RM52/35…
[BERANI KE JERAWAT NAK DATANG LAGI? 😏] . . Sis ingatkan sis selama-lamanya ada masalah jerawat. Tapi sejak sis consume #DianzVitamin 3 bulan lepas, berani ke jerawat nak datang lagi kat muka sis? Memang tak ler. 😀 follow @erecahcosmetics_ @erecah_ . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan lebih. . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
[BARU TAU KENAPA BIBIR SIS NAMPAK GOJES] . . Patutla bibir sis gojes gila haritu, siap jiran-jiran cakap bibir sis nampak cantik aritu. Rupanya sis pakai #DianzSemiLipsMatte! Tampil dengan warna-warna memikat, so adalah satu kerugian buat sesiapa yang belum…
[BARU TAU KENAPA BIBIR SIS NAMPAK GOJES] . . Patutla bibir sis gojes gila haritu, siap jiran-jiran cakap bibir sis nampak cantik aritu. Rupanya sis pakai #DianzSemiLipsMatte! Tampil dengan warna-warna memikat, so adalah satu kerugian buat sesiapa yang belum dapatkan lagi. . . . . Menampilkan 3 warna menarik: - YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink - HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan - SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink . Harga mesra rakyat aje guys! 1 Lip Matte hanya RM35 PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak . Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. . . Dm for order atau whatsapp 0197228245 😊 . #DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush #DianzSemiLipsMattebangi #lipmattebangi
[DIANZ VITAMIN PREMIUM !] . kini dengan rasa lebih sedap dan lebih premium ingredientsnya dan dipertingkatkan dari yang lama. Rugi la kat sesiapa yang belum try lagi tu. apa lagi tunggu bossku? Jom cuba sekarang . . RM52/35 biji (SM/SS) $22/35 biji (Brunei)…
[DIANZ VITAMIN PREMIUM !] . kini dengan rasa lebih sedap dan lebih premium ingredientsnya dan dipertingkatkan dari yang lama. Rugi la kat sesiapa yang belum try lagi tu. apa lagi tunggu bossku? Jom cuba sekarang . . RM52/35 biji (SM/SS) $22/35 biji (Brunei) . Dm for order atau whatsapp 0197228245 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #dianzvitamincodbangi #DianzVitaminbangi #dianzpkns
1. Gunakan Setelah skincare Tanpa perlu menggunakan riasan , kamu dpt menggunakan bedak tabur diatas lapisan skincare. Selain berguna mengontrol minyak, penggunaan bedak stelah skincare jg dapat menyamarkan pori2, garis halus dan keriput. 2. Gunaka sebagai…
1. Gunakan Setelah skincare Tanpa perlu menggunakan riasan , kamu dpt menggunakan bedak tabur diatas lapisan skincare. Selain berguna mengontrol minyak, penggunaan bedak stelah skincare jg dapat menyamarkan pori2, garis halus dan keriput. 2. Gunaka sebagai Eye Primer Kelopak mata berminyak dpt menyebabkan eyeshadow mudah pudar. Hindari hal tsb dgn membubuhkan bedak tabur setelah penggunaan concealer pada kelopak mata. 3. Gunakan untuk membersihkan kuas Makeup Sering menggunakan blush, bronzer hingga higlight dgn kuas yang sama? Aduk kuas pd bedak tabur utk memudarkan pigment warna pd kuas tsb. 4. Gunakan utk memperbaiki riasan Pernah terlalu banyak mengaplikasikan blush, bronzer dan highlight? Hindari menghapusny dgn tisu krn dpt membuat riasan lainnya hilang dan berantakan. Jadi sapu area tsb dgn bedak tabur utk memperbaiki riasan yg salah. 5. Gunakan agar eyeliner agar lebih tahan lama Sebelum menggambar eyeliner pd mata, bubukan bedak tabur terlebih dahulu utk menghindari smudging dan creasing. Trik ini berguna utk penggunaan eyeliner pensil, cair hinggal gel. (dilansir dari situs kumparan) #jadicantik #infokecantikan #infomakeup #share #QnA #ladies #woman #makeupnatural #makeup #muabandung
[Jangan] yakin[lah] jika senyumku adalah semangatmu. . . Tetap percayalah bahwa kulit kusam, bekas jerawat, pori2 besar dan bopeng bisa teratasi dengan si mungil RJlC ini..😍😘 . . Tanya jafra langsung wa isti ya 082225754012 #jafraskincare #jafraindonesia…
Viral ! Nak jadi cantik dan kacak ? Profix untuk masalah kulit muka berlubang dan jerawat degil ghaib dalam masa 7 hari ! #profix #qalish #mukaberlubang #kulitberlubang #jerawat #jadicantik #produkkecantikan #flawless #viral #profixmurah #profixsubang #profixpj…
Viral ! Nak jadi cantik dan kacak ? Profix untuk masalah kulit muka berlubang dan jerawat degil ghaib dalam masa 7 hari ! #profix #qalish #mukaberlubang #kulitberlubang #jerawat #jadicantik #produkkecantikan #flawless #viral #profixmurah #profixsubang #profixpj…
Bro ni nak bertambah hensem dah, dia dah siap2 consume #DianzVitamin awal-awal. Tengokla, jerawat dah makin kurang tambah pulak dengan kulit muka dah cerah & bersih. Baru semangat nak raya rumah bakal mak mertua nanti! 😋 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan…
Bro ni nak bertambah hensem dah, dia dah siap2 consume #DianzVitamin awal-awal. Tengokla, jerawat dah makin kurang tambah pulak dengan kulit muka dah cerah & bersih. Baru semangat nak raya rumah bakal mak mertua nanti! 😋 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0175327762 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas
Kamu tau gak, Dear ? . Hampir 80% wanita ingin tampil cantik dengan menata rambutnya. Dan itu tuh gak sebentar, bisa ngabisin waktu berjam-jam loh.. Apalagi kalo mau pergi ke acara-acara gitu. . Nahh tapi berdasarkan survei, bahwa wanita yang berhijab cuma…
Kamu tau gak, Dear ? . Hampir 80% wanita ingin tampil cantik dengan menata rambutnya. Dan itu tuh gak sebentar, bisa ngabisin waktu berjam-jam loh.. Apalagi kalo mau pergi ke acara-acara gitu. . Nahh tapi berdasarkan survei, bahwa wanita yang berhijab cuma butuh waktu beberapa menit buat menata rambut dan hijabnya mereka udah bisa tampil cantik dan anggun dalam sekejap. . Bener gakk ? hehe
[NI BUKAN SEBARANGAN LIP MATTE HOKAY!] . . Haa, kalau korang rasa #DianzSemiLipsMatte ni sekadar mencantikkan bibir korang ternyata korang silap! Banyak sebenarnya kelebihan yang korang boleh dapat lepas pakai #DianzSemiLipsMatte! . . . . Menampilkan 3 warna…
[NI BUKAN SEBARANGAN LIP MATTE HOKAY!] . . Haa, kalau korang rasa #DianzSemiLipsMatte ni sekadar mencantikkan bibir korang ternyata korang silap! Banyak sebenarnya kelebihan yang korang boleh dapat lepas pakai #DianzSemiLipsMatte! . . . . Menampilkan 3 warna menarik: - YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink - HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan - SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink . Harga mesra rakyat uols ! 1 Lip Matte hanya RM35 PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak . Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. . Dm for order atau whatsapp 0197228245 😊 . #DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush #DianzSemiLipsMattebangi #lipmattebangi #coddianzlipmattebangi #infoDianzSemiLipsMatte #apeygbestnyer #codedianzsemilipmatte
[#DIANZVITAMIN BUKAN UNTUK MUKA JE] . . Punya la lama consume #DianzVitamin Tapi duk musykil la #DianzVitamin untuk muka je ke? . Ala jangan risaula Bukan setakat kat muka je Satu badan pun akan ikut skali Sebab apa? Founder Dianz, explain pliss! . . . .…
[ #DIANZVITAMIN BUKAN UNTUK MUKA JE] . . Punya la lama consume #DianzVitamin Tapi duk musykil la #DianzVitamin untuk muka je ke? . Ala jangan risaula Bukan setakat kat muka je Satu badan pun akan ikut skali Sebab apa? Founder Dianz, explain pliss! . . . . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #TanyaFounderDianz #dianzvitamincodbangi #DianzVitaminbangi #dianzpkns
[SENANG BETUI NAK BAGI HILANG JERAWAT NI! 🤗] Hangpa tengok, sis ni boleh hilangkan jerawat dia macam tu ja. Nak jadi makin peloles dah tu, hangpa tak jeles ketewwww? 😏 Lepas ni tak payah jeles, hangpa ikut ja petua ni na: 1. Ambik serbuk kunyit, campoq dgn…
[SENANG BETUI NAK BAGI HILANG JERAWAT NI! 🤗] Hangpa tengok, sis ni boleh hilangkan jerawat dia macam tu ja. Nak jadi makin peloles dah tu, hangpa tak jeles ketewwww? 😏 Lepas ni tak payah jeles, hangpa ikut ja petua ni na: 1. Ambik serbuk kunyit, campoq dgn ayaq 2. Bagi jadi pekat, buat mask pastu sapu kat muka 3. Biaq sampai kering, kemudian basuh 4. Ulang banyak kali sampai jerawat konfem hilang Hangpa kalau buat petua ni jangan lupa consume #DianzVitamin jugak naa. Nak bagi lagi cepat jerawat hangpa tu hilang. 🤩 . . . . . . #dianzkelantan #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[TAKKANLA SETAKAT CELAHAN AJA NAK CERAH? 😁] Betui jugak tu, takkan nak celahan aja cerah? Kalau boleh nak satu badan cerah! Haa, jangan risau naa sebab kami ada buat promosi kombo khas untuk hangpa. Yang pasti ada free gift tau! Jom jadi peloles ramai-ramai!…
[TAKKANLA SETAKAT CELAHAN AJA NAK CERAH? 😁] Betui jugak tu, takkan nak celahan aja cerah? Kalau boleh nak satu badan cerah! Haa, jangan risau naa sebab kami ada buat promosi kombo khas untuk hangpa. Yang pasti ada free gift tau! Jom jadi peloles ramai-ramai! 😎 . . . . . . #dianzkelantan #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[SIBUK MACAM MANA PUN JANGAN LUPA! 🤗] Ni nak pesan la kat korang, sesibuk mana pun korang kat ofis ke, kat rumah ke, atau mana-mana la, janganla lupa pulak nak consume #DianzVitamin ye. Sebab apa? Dalam kehidupan seharian kita pun kita boleh jumpa kecantikan…
[SIBUK MACAM MANA PUN JANGAN LUPA! 🤗] Ni nak pesan la kat korang, sesibuk mana pun korang kat ofis ke, kat rumah ke, atau mana-mana la, janganla lupa pulak nak consume #DianzVitamin ye. Sebab apa? Dalam kehidupan seharian kita pun kita boleh jumpa kecantikan sendiri. Cewwwaaahhh! 😘 . . . . . . #dianzkelantan #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
Viral ! Nak jadi cantik dan kacak ? Profix untuk masalah kulit muka berlubang dan jerawat degil ghaib dalam masa 7 hari ! . . . #profix #qalish #mukaberlubang #kulitberlubang #jerawat #jadicantik #produkkecantikan #flawless #viral #profixmurah #profixsubang…
Menggunakan bedak tabur utk menahan minyak serta membuat makeup lebih tahan lama, itu sudah biasa kita dgr. Namun ternyata kegunaan bedak tabur bukan hanya itu saja, kira2 apalagi yg bisa dilakuin sama bedak tabur di makeup kita Ladies?? Trs tunggu postingan…
[SENANG BETUI NAK BAGI HILANG JERAWAT NI! 🤗] Hangpa tengok, sis ni boleh hilangkan jerawat dia macam tu ja. Nak jadi makin peloles dah tu, hangpa tak jeles ketewwww? 😏 Lepas ni tak payah jeles, hangpa ikut ja petua ni na: 1. Ambik serbuk kunyit, campoq dgn…
[SENANG BETUI NAK BAGI HILANG JERAWAT NI! 🤗] Hangpa tengok, sis ni boleh hilangkan jerawat dia macam tu ja. Nak jadi makin peloles dah tu, hangpa tak jeles ketewwww? 😏 Lepas ni tak payah jeles, hangpa ikut ja petua ni na: 1. Ambik serbuk kunyit, campoq dgn ayaq 2. Bagi jadi pekat, buat mask pastu sapu kat muka 3. Biaq sampai kering, kemudian basuh 4. Ulang banyak kali sampai jerawat konfem hilang Hangpa kalau buat petua ni jangan lupa consume #DianzVitamin jugak naa. Nak bagi lagi cepat jerawat hangpa tu hilang. 🤩 . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[TAKKANLA SETAKAT CELAHAN AJA NAK CERAH? 😁] Betui jugak tu, takkan nak celahan aja cerah? Kalau boleh nak satu badan cerah! Haa, jangan risau naa sebab kami ada buat promosi kombo khas untuk hangpa. Yang pasti ada free gift tau! Jom jadi peloles ramai-ramai!…
[TAKKANLA SETAKAT CELAHAN AJA NAK CERAH? 😁] Betui jugak tu, takkan nak celahan aja cerah? Kalau boleh nak satu badan cerah! Haa, jangan risau naa sebab kami ada buat promosi kombo khas untuk hangpa. Yang pasti ada free gift tau! Jom jadi peloles ramai-ramai! 😎 . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[SIBUK MACAM MANA PUN JANGAN LUPA! 🤗] Ni nak pesan la kat korang, sesibuk mana pun korang kat ofis ke, kat rumah ke, atau mana-mana la, janganla lupa pulak nak consume #DianzVitamin ye. Sebab apa? Dalam kehidupan seharian kita pun kita boleh jumpa kecantikan…
[SIBUK MACAM MANA PUN JANGAN LUPA! 🤗] Ni nak pesan la kat korang, sesibuk mana pun korang kat ofis ke, kat rumah ke, atau mana-mana la, janganla lupa pulak nak consume #DianzVitamin ye. Sebab apa? Dalam kehidupan seharian kita pun kita boleh jumpa kecantikan sendiri. Cewwwaaahhh! 😘 . . . . . . #dianzbachok #dianzvitamin #vitaminc #dianzkelantan #nanolightenercream #dianzmask #dianzvitamilk #dianzperfume #tipskecantikan #motivasikecantikan #jadicantik #nakcantik #aurawhite #dexandra #hilangjerawat #rahsiakulitputih #agentdianz #agendianz #seniorstokisdianz #stokisdianz #rich #millionaremindset #jadikaya #pendapatansampingan #blackhead #whitehead #ketiakberdaki #skincare
[CUBA CHECK BETUL-BETUL CELAHAN KORANG TU. 😏] . . Korang konfiden ke celahan korang memang cerah? Cuba check balik betui2, mesti ada yang gelap punya kan? Haa, nilah masanya . . #DianzNanoUltraLighteningGel nak beraksi! Just sapu kat bahagian celahan berkerak…
[CUBA CHECK BETUL-BETUL CELAHAN KORANG TU. 😏] . . Korang konfiden ke celahan korang memang cerah? Cuba check balik betui2, mesti ada yang gelap punya kan? Haa, nilah masanya . . #DianzNanoUltraLighteningGel nak beraksi! Just sapu kat bahagian celahan berkerak tu, insyaAllah perubahan dalam masa 7 hari tau! 😊 . . WS : http://TeDiDianz.wasap.my . . #DianzVitamin  #Hisaphisapteruscantik #DMM #Dianzmaskandmoist #mask #tarik2taksakitsyoktambahmoist #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #mudah #senang #kemam #hilangjerawat #eyebags #nanomuar #nanomelaka #nanogel #lipmattedianz #lipmatte
[ALAMAK, BOTOL AIR AJE TAKDER LAGI!!! 😱] . . #DianzVitamin dah consume, #DianzMasknMoist dah pakai, #DianzSemiLipsMatte pun dah calit, tapi kenapa rasa macam ade yang tak cukup lagi? Memangla, sebab sis belum dapatkan lagi botol air comel Dianz ni kannn.…
[ALAMAK, BOTOL AIR AJE TAKDER LAGI!!! 😱] . . #DianzVitamin dah consume, #DianzMasknMoist dah pakai, #DianzSemiLipsMatte pun dah calit, tapi kenapa rasa macam ade yang tak cukup lagi? Memangla, sebab sis belum dapatkan lagi botol air comel Dianz ni kannn. Jom dapatkan sekarang sebelum stok habis. Free aje tau botol air ni! 😍 . Mudah aje nak dapatkan, beli mana-mana produk Dianz (kecuali #DianzSemiLipsMatte) berharga RM100 ke atas dan korang akan dapat botol air Dianz ni percuma. Moh ler kite grab sekarang, baru die hard fan Dianz namanyer kaaaannnn? 🙃 . . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedisik #tedipenang #tedialorsetar #tadijitra #tedipendang #tedikl
[NAK PELOLES BUKAN SEHARI DUA AJE YE. 😁] . . Impian nak kulit jadi peloles tapi janganla peloles untuk sehari dua aje. Kalau boleh nak hari-hari kulit peloles! Haa, jangan duk ternganga lagi, meh peloles dengan #DianzVitamin. Biar jiran korang membawang pasal…
[NAK PELOLES BUKAN SEHARI DUA AJE YE. 😁] . . Impian nak kulit jadi peloles tapi janganla peloles untuk sehari dua aje. Kalau boleh nak hari-hari kulit peloles! Haa, jangan duk ternganga lagi, meh peloles dengan #DianzVitamin. Biar jiran korang membawang pasal kulit peloles korang pulak lepas ni! 😋 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tedipenang #tedialorsetar #tedijitra #tedipendang #tedikualanerang #tadipokoksena #tedigurun #tepi sungai petani #tedipenang #tediperlis
Dah memang idaman kaum Hawa nakkan bibir yang munggil & seksi macam Angelina Jolie hehehe. Tapi sekarang, korang boleh realisasikan impian korang dengan #DianzSemiLipsMatte! Tampil dengan warna menarik dan packaging mudah dibawa, lagi senang korang nak sentiasa…
Dah memang idaman kaum Hawa nakkan bibir yang munggil & seksi macam Angelina Jolie hehehe. Tapi sekarang, korang boleh realisasikan impian korang dengan #DianzSemiLipsMatte! Tampil dengan warna menarik dan packaging mudah dibawa, lagi senang korang nak sentiasa dapat bibir cantik di mana-mana aje! 😉 . Menampilkan 3 warna menarik: - YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink - HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan - SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink . Harga mesra rakyat aje guys! 1 Lip Matte hanya RM35 PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak . Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. . . Dm for order atau whatsapp 013-4097456 😊 . #DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick
[APA BEZANYA #DIANZVITAMIN YANG LAMA DAN BARU?] . . #DianzVitamin yang baru ni lagi best tau. Yang pasti yang baru ni versi yang lebih power dan dipertingkatkan dari yang lama. Rugi la kat sesiapa yang belum try lagi tu. . . RM52/35 biji (SM/SS) $22/35 biji…
[APA BEZANYA #DIANZVITAMIN YANG LAMA DAN BARU?] . . #DianzVitamin yang baru ni lagi best tau. Yang pasti yang baru ni versi yang lebih power dan dipertingkatkan dari yang lama. Rugi la kat sesiapa yang belum try lagi tu. . . RM52/35 biji (SM/SS) $22/35 biji (Brunei) . Dm for order atau whatsapp 0197228245 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #dianzvitamincodbangi #DianzVitaminbangi #dianzpkns
Cepat betui nanah naik kat muka sis. Adik sis rekemen sis consume #DianzVitamin so sis pun consume. Kesannya, pergh seminggu aje nanah dah hilang. Silap haribulan boleh peloles terus ni! 😘 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order. . #DianzVitamin…
[MUDAH MENYERAP TAU, BARU TAKDAK KESAN! 😊] . . Risau sangat hangpa ni dengan celahan gelap. Next time jangan lupa sapu #DianzNanoUltraLighteningGel siap-siap! Yang pasti ada aloe vera tau, baru lagi senang diserap dan tak melekit chuolls! Lagi selesa nak…
[MUDAH MENYERAP TAU, BARU TAKDAK KESAN! 😊] . . Risau sangat hangpa ni dengan celahan gelap. Next time jangan lupa sapu #DianzNanoUltraLighteningGel siap-siap! Yang pasti ada aloe vera tau, baru lagi senang diserap dan tak melekit chuolls! Lagi selesa nak bergerak! 😉 . . Rm45 sebotol Cod available: Rawang | Bukit Beruntung | Bukit Sentosa | Serendah | Sg Buaya . . Dm for order atau whatsapp 0193648157 😊 . #DianzLipsMatte   #TipsKecantikan  #MotivasiKecantikan #JadiCantik  #NakCantik  #Flawless  #bibir   #lipmatte #jomcantik  #jomputih  #peloles  #cantikgebugebas #bibircantik  #lipstick #dianzselangor  #dianzrawang #dianzvitamin  #dianzvitamincoriginal  #dianzvitaminrawang #dianzvitaminselangor #tediselangor #tedirawang
[PI MANA-MANA PUN MESTI BAWAK PUNYALA! 🤩] . . Hangpa kalau nak pi mana-mana pun make sure jangan lekang dengan #DianzVitamin. Nak jadi peloles jangan skip hokay. @syifamelvin pun boleh bawak merata, pasaipa tak hangpa? 😃 . . 35 biji / sebulan Rm52 sebotol…
[PI MANA-MANA PUN MESTI BAWAK PUNYALA! 🤩] . . Hangpa kalau nak pi mana-mana pun make sure jangan lekang dengan #DianzVitamin. Nak jadi peloles jangan skip hokay. @syifamelvin pun boleh bawak merata, pasaipa tak hangpa? 😃 . . 35 biji / sebulan Rm52 sebotol Cod available: Rawang | Bukit Beruntung | Bukit Sentosa | Serendah | Sg Buaya . . Dm for order atau whatsapp 0193648157 😊 . #DianzLipsMatte   #TipsKecantikan  #MotivasiKecantikan #JadiCantik  #NakCantik  #Flawless  #bibir   #lipmatte #jomcantik  #jomputih  #peloles  #cantikgebugebas #bibircantik  #lipstick #dianzselangor  #dianzrawang #dianzvitamin  #dianzvitamincoriginal  #dianzvitaminrawang #dianzvitaminselangor #tediselangor #tedirawang
[FORMULA MANTAP, OF COURSE KESAN LAGI GEMPAK! 😍] . . Leceh la pulak nak hilangkan kesan gelap kat celahan. Takpa, #DianzNanoUltraLighteningGel takkan bagi hangpa leceh! Just sapu pada celahan yang gelap dah setel! Yang pasti perubahan lagi cepat dari biasa.…
[FORMULA MANTAP, OF COURSE KESAN LAGI GEMPAK! 😍] . . Leceh la pulak nak hilangkan kesan gelap kat celahan. Takpa, #DianzNanoUltraLighteningGel takkan bagi hangpa leceh! Just sapu pada celahan yang gelap dah setel! Yang pasti perubahan lagi cepat dari biasa. Rugi sapa belum try lagi tau! 😃 . . RM45 sebotol Cod available: Rawang | Bukit Beruntung | Bukit Sentosa | Serendah | Sg Buaya . . Dm for order atau whatsapp 0193648157 😊 . #DianzLipsMatte   #TipsKecantikan  #MotivasiKecantikan #JadiCantik  #NakCantik  #Flawless  #bibir   #lipmatte #jomcantik  #jomputih  #peloles  #cantikgebugebas #bibircantik  #lipstick #dianzselangor  #dianzrawang #dianzvitamin  #dianzvitamincoriginal  #dianzvitaminrawang #dianzvitaminselangor #tediselangor #tedirawang
[NI JENIS ASID BAIK YE GAIS! 😁] . . Haa, baru la tau kenapa ada Ascorbic Acid dalam #DianzVitamin ni. Ada sebab rupenyeeee. Apa, ingat bakteria aje ke ada jahat baik? Asid pun hadoo tau! . . 35 biji / sebulan Rm52 sebotol Cod available: Rawang | Bukit Beruntung…
[NI JENIS ASID BAIK YE GAIS! 😁] . . Haa, baru la tau kenapa ada Ascorbic Acid dalam #DianzVitamin ni. Ada sebab rupenyeeee. Apa, ingat bakteria aje ke ada jahat baik? Asid pun hadoo tau! . . 35 biji / sebulan Rm52 sebotol Cod available: Rawang | Bukit Beruntung | Bukit Sentosa | Serendah | Sg Buaya . . Dm for order atau whatsapp 0193648157 😊 . #DianzLipsMatte   #TipsKecantikan  #MotivasiKecantikan #JadiCantik  #NakCantik  #Flawless  #bibir   #lipmatte #jomcantik  #jomputih  #peloles  #cantikgebugebas #bibircantik  #lipstick #dianzselangor  #dianzrawang #dianzvitamin  #dianzvitamincoriginal  #dianzvitaminrawang #dianzvitaminselangor #tediselangor #tedirawang
Sobella fruit liptint dapat merawat bibir,mengekalkan kelembapan bibir,ada khasiat buah-buahan iaitu vitamin C dan vitamin E,warna sangat pigmented dan meresap terus ke bibir, kalau uolls tak nak pakai lipmatte boleh pakai fruit tint je, jangan pulak tak…
Sobella fruit liptint dapat merawat bibir,mengekalkan kelembapan bibir,ada khasiat buah-buahan iaitu vitamin C dan vitamin E,warna sangat pigmented dan meresap terus ke bibir, kalau uolls tak nak pakai lipmatte boleh pakai fruit tint je, jangan pulak tak pakai apa-apa nanti bibir nampak pucat tak berseri wajah kita. Berminat? Boleh klik link wasap Eira di bio yer. #sobella #fruitliptintsobella #lipmatte #eyeshadow2minitsobella #matteedition #shimmeredition #wonderblushsobella #sobellahoneygoldserum #socantik #jomcantik #lipstick #gorgeous #productreview #productterbaru #jadicantik #jomcantik #johor #gelangpatah #trustedsellermalaysia #wawavengers
Sobella fruit liptint dapat merawat bibir,mengekalkan kelembapan bibir,ada khasiat buah-buahan iaitu vitamin C dan vitamin E,warna sangat pigmented dan meresap terus ke bibir, kalau uolls tak nak pakai lipmatte boleh pakai fruit tint je, jangan pulak tak…
Sobella fruit liptint dapat merawat bibir,mengekalkan kelembapan bibir,ada khasiat buah-buahan iaitu vitamin C dan vitamin E,warna sangat pigmented dan meresap terus ke bibir, kalau uolls tak nak pakai lipmatte boleh pakai fruit tint je, jangan pulak tak pakai apa-apa nanti bibir nampak pucat tak berseri wajah kita. Berminat? Boleh klik link wasap Eira di bio yer. #sobella #fruitliptintsobella #lipmatte #eyeshadow2minitsobella #matteedition #shimmeredition #wonderblushsobella #sobellahoneygoldserum #socantik #jomcantik #lipstick #gorgeous #productreview #productterbaru #jadicantik #jomcantik #johor #gelangpatah #trustedsellermalaysia #wawavengers
Sobella fruit liptint dapat merawat bibir,mengekalkan kelembapan bibir,ada khasiat buah-buahan iaitu vitamin C dan vitamin E,warna sangat pigmented dan meresap terus ke bibir, kalau uolls tak nak pakai lipmatte boleh pakai fruit tint je, jangan pulak tak…
Sobella fruit liptint dapat merawat bibir,mengekalkan kelembapan bibir,ada khasiat buah-buahan iaitu vitamin C dan vitamin E,warna sangat pigmented dan meresap terus ke bibir, kalau uolls tak nak pakai lipmatte boleh pakai fruit tint je, jangan pulak tak pakai apa-apa nanti bibir nampak pucat tak berseri wajah kita. Berminat? Boleh klik link wasap Eira di bio yer. #sobella #fruitliptintsobella #lipmatte #eyeshadow2minitsobella #matteedition #shimmeredition #wonderblushsobella #sobellahoneygoldserum #socantik #jomcantik #lipstick #gorgeous #productreview #productterbaru #jadicantik #jomcantik #johor #gelangpatah #trustedsellermalaysia #wawavengers
Walaowey, terbaiklah bro! Tak menyesal bro ni consume #DianzVitamin. Jerawat dah start kecut, kulit pulak makin cerah dan licin. Maksudnya, lepas ni nak jadi makin encem la bro kita ni! 😋 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099…
Walaowey, terbaiklah bro! Tak menyesal bro ni consume #DianzVitamin. Jerawat dah start kecut, kulit pulak makin cerah dan licin. Maksudnya, lepas ni nak jadi makin encem la bro kita ni! 😋 . . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099 😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedisik #tedikualanerang #tedikedah
[BIBIR DAH MUNGGIL TAPI... 😣] . . Bibir dah munggil macam Angelina Jolie, tapi duk pening nak pakai Lips Matte ape? Jom serlahkan kecantikan bibir korang dengan #DianzSemiLipsMatte! . . . Menampilkan 3 warna menarik: - YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark…
[BIBIR DAH MUNGGIL TAPI... 😣] . . Bibir dah munggil macam Angelina Jolie, tapi duk pening nak pakai Lips Matte ape? Jom serlahkan kecantikan bibir korang dengan #DianzSemiLipsMatte! . . . Menampilkan 3 warna menarik: - YOU ARE LUCKY (kotak pink) warna dark pink - HELLO EVERYONE (kotak biru) warna pink keorenan _ SEE YOU SOON (kotak kuning) warna soft pink . Harga mesra rakyat je uols ! 1 Lip Matte hanya RM35 PERCUMA Mini Bag yang sama dengan kotak . Grab 3 ITEM dengan harga RM100 SAHAJA!  PERCUMA 3 Mini Bag yang sama dengan kotak. . . Dm for order atau whatsapp 0197228245 😊 . #DianzSemiLipsMatte  #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #bibir  #lipmatte #jomcantik #jomputih #peloles #cantikgebugebas #bibircantik #lipstick #yournewcrush #DianzSemiLipsMattebangi
[CONSUME #DIANZVITAMIN PUN KENA BERPANTANG KE?] . . Alamak, dah consume #DianzVitamin Nak dekat habis sebotol Tapi tak tau lak Ade pantang larang tak Kalau consume #DianzVitamin ni? . Hehehe sebenarnya ada tau Kalau nak tau pantang larang Kenala dengar Founder…
[CONSUME #DIANZVITAMIN PUN KENA BERPANTANG KE?] . . Alamak, dah consume #DianzVitamin Nak dekat habis sebotol Tapi tak tau lak Ade pantang larang tak Kalau consume #DianzVitamin ni? . Hehehe sebenarnya ada tau Kalau nak tau pantang larang Kenala dengar Founder Dianz explain Semoga bermanfaat . . . . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #TanyaFounderDianz #dianzvitamincodbangi #DianzVitaminbangi #dianzpkns #pantanglarangdianzvitamin
[FORMULA MANTAP, OF COURSE KESAN LAGI GEMPAK! 😍] . . Leceh la pulak nak hilangkan kesan gelap kat celahan. Takpa, #DianzNanoUltraLighteningGel takkan bagi hangpa leceh! Just sapu pada celahan yang gelap dah setel! Yang pasti perubahan lagi cepat dari biasa.…
[FORMULA MANTAP, OF COURSE KESAN LAGI GEMPAK! 😍] . . Leceh la pulak nak hilangkan kesan gelap kat celahan. Takpa, #DianzNanoUltraLighteningGel takkan bagi hangpa leceh! Just sapu pada celahan yang gelap dah setel! Yang pasti perubahan lagi cepat dari biasa. Rugi sapa belum try lagi tau! 😃 . Sempena pelancaran #DianzNanoUltraLighteningGel terbaru ni, kami buat promosi kombo! 🤩 . • Beli satu Dianz Nano - RM45 + RM8 postage • Beli dua Dianz Nano - RM90 + free postage & free Dianz Sabun • Beli dua Dianz Nano + 1 Dianz Vitamin - RM142 + free postage & Dianz Sabun • Beli dua Dianz Nano + 2 Dianz Vitamin - RM194 + free postage & Dianz Sabun . Haa, tunggu apa lagi gais jom grab kombo ni cepat! 🤗 . . Whatsapps +601672920999 untuk petanyaan dan tempahan. . . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tediperlis #tedisik #tedipenang #tedialorsetar #tadijitra #tedipendang #tedikl #tedipokoksena #tedilanggar #tedikualanerang #tedijuru #tediamancentral
[NAK PELOLES BUKAN SEHARI DUA AJE YE. 😁] . . Impian nak kulit jadi peloles tapi janganla peloles untuk sehari dua aje. Kalau boleh nak hari-hari kulit peloles! Haa, jangan duk ternganga lagi, meh peloles dengan #DianzVitamin. Biar jiran korang membawang pasal…
[NAK PELOLES BUKAN SEHARI DUA AJE YE. 😁] . . Impian nak kulit jadi peloles tapi janganla peloles untuk sehari dua aje. Kalau boleh nak hari-hari kulit peloles! Haa, jangan duk ternganga lagi, meh peloles dengan #DianzVitamin. Biar jiran korang membawang pasal kulit peloles korang pulak lepas ni! 😋 . RM52/35 biji Boleh tahan sebulan . Dm for order atau whatsapp 0167292099😊 . #DianzVitamin #Hisaphisapteruscantik #TipsKecantikan #MotivasiKecantikan #JadiCantik #NakCantik #Flawless #aurawhite #NakPutih #hilangjerawat #jomcantik #rahsiakulitputih #jomputih #peloles #cantikgebugebas #tedikedah #tedipenang #tedialorsetar #tedijitra #tedipendang #tedikualanerang #tadipokoksena #tedigurun #tepi sungai petani #tedipenang #tediperlis