Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #conteng

Images, videos and stories tagged with #conteng

Everything will be fine, Your Highness...-Suri Be happy kak @lin_hisashi10 😊 wish you’ll like it 💕 . . . . . . . . . . #anime #animedrawing #digitalart #digiart #ibispaintx #ibispaint #shadow #cuties #lovely #drawing #oc #originalcharacter #owncharacter #digitaldrawing…
Lost all my precious
Rage ate me up
Endless forlornness has made me numb
Id rather rise from here
Or should I hold on to my past?
#rkgk #doodle #conteng #digitalarts
Lost all my precious Rage ate me up Endless forlornness has made me numb I'd rather rise from here Or should I hold on to my past? #rkgk #doodle #conteng #digitalarts
I introduce you the ayu” gitu maiden 🌺🌺🌺 Her name is Suri Fahima and she’s a doktor . She made medicines by herself using various herbs . She’s also a smart lady! And a bookworm . (Sometimes men try to get close / flirt with her but it’s kinda difficult lol)…
I introduce you the ayu” gitu maiden 🌺🌺🌺 Her name is Suri Fahima and she’s a doktor . She made medicines by herself using various herbs . She’s also a smart lady! And a bookworm . (Sometimes men try to get close / flirt with her but it’s kinda difficult lol) . . . . . . . . . . . . . . . . . . #anime #animegirl #animedrawing #drawing #oc #originalcharacter #owncharacter #traditional #bajukurung #ayugitu #malaytradition #doodle #digitalart #digiart #ibispaintx #ibispaint #kawaii #conteng #gadismelayu #artistsoninstagram #artsoninstagram
Janji adalah hutang. - - Antara contoh2 janji yg sering kita dgr; - - Esok berkumpul at location sekian2 , kol 8 aku sampai. Aah sampai kesudah 😂 dari wakanda gamaknya. - - OK aku tak bgtau org lain, janji. 🤔 Hurmm mcm mana si fulan tau ye.. - - Janji minggu…
Janji adalah hutang. - - Antara contoh2 janji yg sering kita dgr; - - Esok berkumpul at location sekian2 , kol 8 aku sampai. Aah sampai kesudah 😂 dari wakanda gamaknya. - - OK aku tak bgtau org lain, janji. 🤔 Hurmm mcm mana si fulan tau ye.. - - Janji minggu depan, hujung bulan, tahun depan aku bayar. 😭 last2 buat2 lupa ingatan atau mungkin hilang disorok hantu setan.. - - Baiklah aku akan uruskan harta budak ni ( ank yatim piatu) 👍 rupanya urus salur ke dia. - - Undi kami, kami janji akan sediakan itu, buatkan ini, hapuskan itu, luluskan ini, bla bla bla... Mereput 🤣. - - Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda, Tanda orang munafik itu ada tiga: jika berbicara dusta, jika berjanji dia ingkar, dan jika dipercaya (diberi amanat) dia berkhianat. - - Ingkar janji hanya akan mengundang murka dan laknat Allah.. Bila Allah da murka, hidup confirm la tak tenang.. Akhir kata nak tenang settle hutang hehe.. Sekian. - - - - #ProfPaperAirplane #jawi #conteng #janji #hutang #munafik #staylean
Kata-kata hikmah of the day 1
Kata-kata hikmah of the day 1
[Umbrella Lady] 11 Dec 2019. Reference used. Swipe to see process. Commission is open, by the way. May be posting info soon. But in the meantime, feel free to dm me. #art #artist #digitalart #instaart #instaartist #artistsoninstagram #drawing #draw #illustration…
*Note Japanese: ガシャンッ - English Transliteration: gashan - English Equivalent :crash Explanation: SFX for physical impact, such as the punching impact or crashing of a vase. - - #sketchbook#draw #art #comics #digitaldraw #artwork #instaart #illustration #drawing…
I’ve done it! ✊🏻 @lin_hisashi10 😂 sketchy these two then make a short story....annddd that was the first time Yumu saw Riichi smiled at her uuuu 👀 . . . . . . . . . #anime #animedrawing #animeoc #kny #knyoc #kimetsunoyaiba #kimetsunoyaibaoc #demonslayer #demonslayeroc…
#conteng #sketch di kala kelas.. Lama tak lukis #pendekar #hulubalang gitew..
No one...literally no one ask for it BUT I HAVE TO AND I WANT TO MUAHAH thanks for become my model Riichi 🤧 k end me panglima huhu 🙃👌🏻 @lin_hisashi10 . . . . . . . . #anime #animeboy #animedrawing #kny #knyoc #kimetsunoyaibaoc #demonslayeroc #drawing #art…
I just finished reading all of Kyou Kara Ore Wa. Last Chapter is 366. After Graduate, Mitsuhashi & Itou moving to Hokkaido for find a job. One of best mangas that i have ever read. This manga bring me joy in my life, Thank you Nishimori Hiroyuki sensei for…
I just finished reading all of Kyou Kara Ore Wa. Last Chapter is 366. After Graduate, Mitsuhashi & Itou moving to Hokkaido for find a job. One of best mangas that i have ever read. This manga bring me joy in my life, Thank you Nishimori Hiroyuki sensei for creating this masterpiece and made my day.Comedy,Romance, delinquents boy highschool fighting, friendships, absolutely perfect. I don’t want it to end huhu wish there are more chapter and keep going. I’m gonna miss San-chan and gang. #lukis #conteng #lukis #drawing #ヤンキー #スケッチ #イラスト #れんしゅう #マンガ #まんが #ink #lukis #illustration #drawing #pencil #pencildrawing #art #artwork #mangaart #manga #kyoukaraorewa #art #instaart #artstagram #animedrawing #animeart #doodle #ink #inkdrawing #artstargram #instaart #今日から俺は
Some of Yumu’s backstory/childhood i would like to share 🤧 The smol Yumu couldn’t do a hairbun because her hair is too short...ponytail will do~ . . . . . . . . . #anime #animegirl #animedrawing #kny #knyoc #kimetsunoyaiba #kimetsunoyaibaoc #demonslayer #demonslayeroc…
Ini bukan sejenis lembaga 🌚 Ni #maskinfinence taw Di sebab kan jap lagi TF nak serah kan muka ni tuk di #conteng oleh MUA a.k.a diri sendiri je Mesti lah kena cantik kan dalaman dlu..cara Nye wajib pakai mask lah sebelum cuci muka dan berscrub dgn set #skincareinfinence…
Ini bukan sejenis lembaga 🌚 Ni #maskinfinence taw Di sebab kan jap lagi TF nak serah kan muka ni tuk di #conteng oleh MUA a.k.a diri sendiri je Mesti lah kena cantik kan dalaman dlu..cara Nye wajib pakai mask lah sebelum cuci muka dan berscrub dgn set #skincareinfinence dlu 😍😍😍 Okay TF nk lelap mata jap..malam ni ada event dinner SEMA #kerjahakiki confrom x sabar nk sarung kasut dari pereka fesyen terkenal dato #jimmychoo #infinenceshoes 👠 #projekSTG #kulitcantik #kulitglowing #maskara #scrub
Have some Bobbys doodle... Haaa...i love him...hes so cute.. Aku takleh lah...terlalu banyak karakter yang cute menujah hatiku...gituu..eh jiwangnya pompuan ni.. Okeyy pasni kita doodle ....niki plak!! Amalan..ini hanyalah contengan semata mata ... Tiada…
Let it shine!
I will never give it up
All the spirit is gonna let it fly

#rkgk #doodle #conteng #digitalarts
Have some Yumu moods cuz im bored and hungry so i drew her Fact:Yumu’s fav food was Kuih Koci and Keria And whoever wonder what song Yumu sing is called Ulek Mayang. . . . . . . . . . . . . #anime #animegirl #animedrawing #girl #kawaii #mood #sketch #sketchbook…
People nowadays are so harsh to each other! Why they can’t be nice?? #comic #doodle #digitalcomics #drawing #sketch #komik #komikdigital #lukis #conteng #benicetopeople #stopbullying
Sketches I’ve done at school
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
#anime #animedrawing #animegirl #sketch #sketchbook #pensketch #girl #kawaii #drawing #conteng #traditionalart #tradiart #kawaii
Ini CERITA HOBI ORANG ‘HAVE-HAVE’ 😎 Kononnya! 😝 .: • Uniknya hobi Dayu ini akan membuatkan ruangan dinding dan sudut menjadi cantik dan indah dipandang. Hobi Dayu yang paling menarik ini adalah mengumpul koleksi seni visual. .: • Mungkin kebanyakan orang…
Ini CERITA HOBI ORANG ‘HAVE-HAVE’ 😎 Kononnya! 😝 .: • Uniknya hobi Dayu ini akan membuatkan ruangan dinding dan sudut menjadi cantik dan indah dipandang. Hobi Dayu yang paling menarik ini adalah mengumpul koleksi seni visual. .: • Mungkin kebanyakan orang akan melabelkan pengumpul seni adalah orang have-have (kaya raya). Namun, pada hakikatnya sesiapa sahaja boleh jadi pengumpul barangan seni. .: • Dayu memang pantang kalau nampak hasil seni yang indah. Dari mata turun ke hati ❤️ dan bila hati dah tertawan, terus nak grab untuk memilikinya. Walaupun boleh menghasilkan karya itu sendiri tapi Dayu lebih suka membeli dan mendapatkannya sendiri daripada si pengkarya. .: • Ini sebenarnya adalah tanda sokongan dan penghargaan serta menunjukkan minat Dayu terhadap karya yang dihasilkan oleh seseorang artis itu sendiri. Beberapa kriteria utama karya tersebut menjadi pilihan Dayu adalah dari segi corak, warna, media dan juga harga. .: • Namun, ramai yang tidak menyedari aktiviti mengumpul bahan seni itu sebenarnya satu hobi yang menguntungkan dan boleh diwariskan dari satu generasi ke satu generasi. .: • Apatah lagi nilai koleksi seperti ini akan terus meningkat seiring dengan peningkatan usianya terutama apabila membabitkan karya seni daripada seniman-seniman ternama. .: • Justeru persepsi sesetengah individu yang menganggap hobi mengumpul karya seni sebagai membazir dan tidak bermanfaat, adalah tidak relevan. Tunggulah dalam beberapa puluh tahun lagi, Dayu akan lelong atau gadaikan hasil koleksi yang ada ini sekiranya perlu. Heheheheehe.. 😁 .: • P/s: Alhamdullilah, Dayu baru sahaja menambah koleksi seni visual Dayu dengan hasil karya daripada seorang henna artis lelaki yang tersohor; Mr. @jotahamzah dan beliau merupakan pasangan kepada Sis @irisshahenna. Teruja sangat bila singgah ke booth henna di Toppen bersama suami, terus Bro Jota hulurkan karya yang Dayu dah booking awal2 di ruangan komen. Terima kasih banyak2 Bro Jota dan Sis Sharifah di atas pemberian karya seni yang indah ini. Dayu amat menghargainya... .: • #sayajualseni #hennaartwork #hennadrawing #hennadoodles #hennacraft #hennadoodles #conteng #scribbledoodle #DayuDesigns #doodleart #artcollector
Always be thankful for the little things, even the smallest mountains can hide the most breathtaking views. #oilpastel #sketch #conteng #drawing
The Bonda Tribe They are petit. Jalan mereka melenggang. Tidak berbaju, hanya rantai manik di dada dan kepala. Kepala dicukur. Tenunan kecil dijadikan skirt. Bergelang dan beranting-anting. Juga rantai besi keras di leher. Mereka jual gelang diperbuat daripada…
The Bonda Tribe They are petit. Jalan mereka melenggang. Tidak berbaju, hanya rantai manik di dada dan kepala. Kepala dicukur. Tenunan kecil dijadikan skirt. Bergelang dan beranting-anting. Juga rantai besi keras di leher. Mereka jual gelang diperbuat daripada rumput. #nfsketch #nfjalanjalan #throwback #odisha #koraput #onkudelli #malaysiantraveler #nfjalanjalan #malaysiantravellers #malaysiantraveller #jalanjalan #india #december #tribal #tribe #bondatribe #culture #nfsketch #conteng #sketchbook #sketches #draw #lukisan #lakar #illustration #ilustrasi #aborigin #orangasli #backpackersbuddiesmalaysia
And again...I drew these dorkies 😂 So after Riichi woke up Yumu came and they have some chit chats together...talking about their family and relatives stuffs until Riichi told her about his ancestors were Shaman which made Yumu confused (Dua” dah confused…
And again...I drew these dorkies 😂 So after Riichi woke up Yumu came and they have some chit chats together...talking about their family and relatives stuffs until Riichi told her about his ancestors were Shaman which made Yumu confused (Dua” dah confused habiss 😂) Kepada kak @lin_hisashi10 😂 . . . . . . #demonslayer #demonslayeroc #kimetsunoyaiba #kimetsunoyaibaoc #kny #knyoc #anime #animedrawing #animeoc #oc #originalcharacter #owncharacter #drawing #digitalart #digiart #kawaii #ibispaintx #ibispaint #artsoninstagram #conteng
Espiyem sudah tamat. 😋
Kenangan tak dapat dilupakan🙂. .
.
.
.
.
.
#kenangan #akan #dirindui 
#sedo #country #conteng 
#baju #sekolah #tamat 
#pendosa #dengan #guru 
#usaha #itu #wajib 
#kawan #sahabat #yang 
#dirindui
Bila nak siap ni? 😂😅 #conteng
Bukan susah nak susah, bukan senang nak senang... #jawarians #spm2019
#anakjawa #batch02 #spm #conteng
#merdeka #spmbatch02 #batch02💕
Masa SPM dulu, korang terjebak tak ?
#spm #sekolah #pelajar #baju #conteng
#KisahDunia
#lawakdboom
My 6405625th attempt at aurora painting. Not so good, but Im still happy with it. I think my pine tree drawing is getting better. Thanks @aurorabyz for pine tree tutorial. It helps me a lot! 🌲 : #handlettering #conteng #creativeart #Sillhoutedrawing #auroraborealis…