Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #bloggernumber1malaysia

Images, videos and stories tagged with #bloggernumber1malaysia

Tengok apa abang buat kat adik. Depan mata lagi. Jadi mommy tak berani lah nak biarkan adik dengan abang/kakak . . . . . . #mommyirra #nufamilia #irrayyan #irrayyandotcom #afbdotmy #bloggernumber1malaysia #blogger #igers #instagood #ayrainsyirahmohdrafhan…
Dhia ni ikut mood, kadang-kadang bagi je mamanya dukung baby, kadang-kadang menjerit-jerit tak bagi, cemburu katanya πŸ˜‚ . . Bila nak tambah baby lagi? Tanya Dhia, anak dara sorang tu kuat cemburu, bintang Aries geng dengan mamanya 😌 . . p/s: Pandaikan Aidan…
Selamat Hari Bapa En. Suami, semoga sabar & tabah melayan Irfan & Dhia serta mama dorang yang banyak songeh ni 😝

#HusbandWife #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #afbdotmy #bloggernumber1malaysia
Orang cakap kalau muka mak dengan anak pompuan sama, panas ye. Asyik nak bertengkar je, eh 😌

#DhiaZahra #3yearsold #Instakid #ParentingBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Haih lah anak bujang sorang ni, mama dengan MakNgah @miza_talib dah rasa habis cun boleh pulak dia lepak situ sambil kaki hover macam tu 😌

#InikanRaya #Raya #Raya2019 #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Raya ke3 ada majlis Aqiqah Ayra. Tapi mommy tak ada gambar Ayra. Video ni ja ada. Kemain Ayra pakai baju cantik tapi mommy tak ambil gambar eh . . . . . . . #balikkampung #mommyirra #nufamilia #teamrayakelantan #teamrayarumahmentua #irrayyan #irrayyandotcom…
Bila tekak teringin nak minum milk tea @coolblogmalaysia, dengan seluar tidur pun relax je kuar πŸ˜‚

#bubblemilktea #coolblog #coolblogmalaysia #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Betapa seronoknya bila esok cuti! Yuhuu.. Esok CN tak puasa, siapa nak jemput pergi open house roger2 lah ye.

Off diet untuk weekend ni tau πŸ˜‚

#Cikgu #CikguSekolah #cikgublogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Serius tau, CN memang tak suka lip matte sebab rasa tebal je bibir. Tapi first time try Lip Matte dari @arganiahq ni terus suka sebab rasa bibir ringan je 😍 CN pakai ni code Samantha. Nampak macam pucat, tapi bila dah pakai, eh cantik pulak! Syoknya Lip…
Serius tau, CN memang tak suka lip matte sebab rasa tebal je bibir. Tapi first time try Lip Matte dari @arganiahq ni terus suka sebab rasa bibir ringan je 😍 CN pakai ni code 'Samantha'. Nampak macam pucat, tapi bila dah pakai, eh cantik pulak! Syoknya Lip Matte Argania X @nuex_rosli ni ada Argan Oil & Vitamin E yang membantu menjaga bibir uolss. So goodbye bibir kering gituw πŸ˜‰ πŸ–₯ https://argania.my/ #argania #arganiahq #arganialipmatte #lipmatte #BeautyBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Sama tak? Geram rasa bila si kecik ni ikut je apa kita buat, gaya kita cakap, haih! Makeup ku makeup nya, suami ku dia conquer sorang2, eh! #DhiaZahra #3yearsold #instakid #ParentingBlogger #BeautyBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
. 2011 mengandung #rayakedah 66kg 2012 anak 1 #rayakelantan 42kg 2013 anak 2 #rayakedah 55kg 2014 anak 2 #rayakelantan 49kg 2015 anak 3 #rayakelantan 49kg 2016 anak 3 #rayakedah 49kg 2017 anak 3 #rayakelantan 49kg 2018 anak 3 #rayakedah 49kg 2019 anak 4 #rayakelantan…
. 2011 mengandung #rayakedah 66kg 2012 anak 1 #rayakelantan 42kg 2013 anak 2 #rayakedah 55kg 2014 anak 2 #rayakelantan 49kg 2015 anak 3 #rayakelantan 49kg 2016 anak 3 #rayakedah 49kg 2017 anak 3 #rayakelantan 49kg 2018 anak 3 #rayakedah 49kg 2019 anak 4 #rayakelantan 54kg 2020 anak 4 #rayakedah ? kg 2011, malam hari raya pertama tu, 37 minggu, pecah air ketuban. Hari raya kedua abang kakak mai beraya kat Hospital Sungai Petani. Ingat lagi masa tu, buka mata tengok semua orang ada kat situ. Sambil pangku baby 2012, benda yang paling ingat masa ni, berat turun mendadak. Kurus sangat. Baju saiz XS. Adam dah setahun masa tu. Jadi boleh tak berangan Ayra setahun mommy kurus balikπŸ˜‚ 2013, dalam pantang Anis. Tapi nak raya juga. Hahaha dah hujung-hujung pantang dah. Tapi gigih juga beli baju raya kat Pekan Baling. Kedai kat Pekan Lama tu ja. Masuk satu kedai, pilih terus beli 2014, waktu ni kurus juga la. Baju saiz S 2015-2019 baju yg muat hanya saiz M. Muahahahaha. Tu pon sampai ja rumah terus tukar uniform Oh orang perempuan, berat juga yang jadi kepentingan. Tapi masa nampak makanan, tak ingat apa dah. Haha. Saya mengata diri sendiri ya. Selamat hari raya. Maaf zahir batin. πŸ˜„ . . . . . . . #mommyirra #nufamilia #irrayyan #irrayyandotcom #afbdotmy #bloggernumber1malaysia #blogger #igers #instagood #raya2019 #selamathariraya #kosongkosong
Walaupun jauh di mata, tapi dekat di hati. I❀️my Family Gambar 1: abang sulong & family Gambar 2: abah(tengah) Gambar 3: mak(tengah) Gambar 4: kakak no2(anak no4) Gambar 5: satu satunya adik Cucu mak 7+2+5+4+4+1=23 orang . . . . . #mommyirra #nufamilia #irrayyan…
Tips nampak kurus masa bergambar βœ”οΈ Silang kaki βœ”οΈ Badan kasi senget βœ”οΈ Tangan cover perut . . Tapi tapi, pipi sis memang tak dapat cover ketembamannya, please bagi tips nampak kecik pipi masa bergambar πŸ˜… . . #ootd #ootdraya #BeautyBlogger #cekgunorazimahdotcom…
Hai uolss, doakan adik CN sorang ni boleh jawab exam dengan tenang & ingat apa yang dia hafal πŸ˜‰
.
.
Go go @caraleezaty__ πŸ’ͺ
.
.
#siblings #sisters #finalexam #BeautyBlogger #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Okay korang, esok CN janji start diet ye. Moh ler kita puasa 6 πŸ˜‰
.
.
#MakanTakIngatDunia #InikanRaya #Raya #raya2019 #lifestyleblogger #BeautyBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Regranned from @CikguiEta Jom kita, maafkan orang lain sebelum menerima kemaafan. 😍 . . Follow us ⏩ @kisahcikguieta ⏩ @cikguieta ⏩ @mindaniaga ⏩ @dunianiagaietaenterprise ⏩ @mindaniagaakademi ⏩ @akademiisterisolehah ⏩ @rahsiamarketing ⏩ @zerocost_marketing…
Regranned from @CikguiEta Jom kita, maafkan orang lain sebelum menerima kemaafan. 😍 . . Follow us ⏩ @kisahcikguieta ⏩ @cikguieta ⏩ @mindaniaga ⏩ @dunianiagaietaenterprise ⏩ @mindaniagaakademi ⏩ @akademiisterisolehah ⏩ @rahsiamarketing ⏩ @zerocost_marketing ⏩ @igpower10k ⏩ @puisi_ieta ⏩ @belajar.buat.blog ⏩ @kelasbimbingan ⏩ @advanceblogging ⏩ @formulasihatwanita ⏩ @nur.cocoa ⏩ @tepung.magik.serbaguna ⏩ @imukminchezzysauce πŸ”„ Turn on notification.
Tahun ni baru merasa pakai baju sponsor dari @haqqi.com.my sebab iolss dah kuruss πŸ˜‰ . . Swipe ler untuk tengok bff CN si @miza_talib, kesian dia gambar depan ni kena kabur by henpon I yang kenal owner dia je, ops πŸ˜… . . #HaqqiRaya #InikanRaya #Raya #raya2019…
Dhia Zahra yang penuh dengan drama 😌 . . Kalau mood dia baik, kemain bergaya tau. Cuba kalau mood tak baik, korang swipe je tengok kemain menganga je mulut tu πŸ˜‚ . . #DhiaZahra #InikanRaya #Raya2019 #ParentingBlogger #cekgunorazimahdotcom #afbdotmy #bloggernumber1malaysia
Sekeping pun tak ada yang perfect. Begitu lah kehidupan manusia. Ada pahit. Ada manis. Ada tawar. Ada kelat. Ada masam. Ada macam-macam rasa. Kita kena usaha dapatkan rasa yang sedap. #4syawal
Sekeping pun tak ada yang perfect. Begitu lah kehidupan manusia. Ada pahit. Ada manis. Ada tawar. Ada kelat. Ada masam. Ada macam-macam rasa. Kita kena usaha dapatkan rasa yang "sedap". #4syawal
πŸ₯°
πŸ₯°
Gambar semalam bila Mama & Dhia ada banyak pilihan baju raya, weoulss suka hatilah nak warna apa πŸ˜‰ . . Ayah & Abam Irfan redha lah duk ulang2 baju sama πŸ˜‚ . . #InikanRaya #Raya #raya2019 #lifestyleblogger #ParentingBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Kenapa adik Ayra tak nampak tu?
Kenapa adik Ayra tak nampak tu?
Family mentua. Sepelamin lagi tak ada. Selamat hari raya. Haha mommy update gambar raya pertama ja? #busy πŸ˜›πŸ€ͺ
Family mentua. Sepelamin lagi tak ada. Selamat hari raya. Haha mommy update gambar raya pertama ja? #busy πŸ˜›πŸ€ͺ
Baru sehari di Jenjarom dapat berita ayah excident. Ya Allah, please doakan ayah CN. Sekarang ayah dekat Hospital Taiping 😭
.
. 
#Ayah #CancerFighter #AyahKuat #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Cucu tokma tokbah. Alah alahhh comel je semua😘😘😘
Cucu tokma tokbah. Alah alahhh comel je semua😘😘😘
Tema weoulss tahun ni, mama+ayah & Irfan+Dhia. . . Last minute shopping, memang tak berapa best baju CN & Encik Suami. I is redha 😌 . . Impian baju raya tahun depan kalau panjang umo, tema klasik..doakan weoulss berjaya ye πŸ˜… . . #InikanRaya #Raya #raya2019…
Ragaman tengah hari raya 😌 . @cekgunorazimah : Alamak, nampak buncitlah tadi bedal lemang tak ingat dunia. . . @miza_talib : Bukan ang memang dah buncit ke, eh! . . Ibu: Cuba berdiri senget sikit baru nampak kurusπŸ˜‰ . . @wanytalib : Ala, sorok je belakang…
Ragaman tengah hari raya 😌 . @cekgunorazimah : Alamak, nampak buncitlah tadi bedal lemang tak ingat dunia. . . @miza_talib : Bukan ang memang dah buncit ke, eh! . . Ibu: Cuba berdiri senget sikit baru nampak kurusπŸ˜‰ . . @wanytalib : Ala, sorok je belakang ibu. Tak nampak gemuk uolss. . . @caraleezaty__ : Ala, nak sorok belakang siapa ni. . . @zahiahtalib_ : Alamak, crush tengah tengok lah. Tarik nafas, tarik nafas bagi nampak kurus! . . #InikanRaya #Raya2019 #Raya #lifestyleblogger #BeautyBlogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Selamat Hari Raya uolss, ikhlas dari Haji Abd Talib sekeluarga 😍
.
.
#InikanRaya #Raya2019 #aidilfitri2019 #Family #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Harini ayah tak sporting takmo bergambar dengan weouls.
.
. 
Its ok, esok cukup geng bila @miza_talib join sekali πŸ˜…
.
. 
#InikanRaya #Raya2019 #aidilfitri2019 #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #afbdotmy #bloggernumber1malaysia
2 tips penting kalau uolss nak travel iaitu kasut yang selesa & beg galas yang tahan lasak. . . Sudah tentu beg galas pilihan CN adalah Gaston Luga yang bukan sahaja tahan lasak, tapi cantik bergaya gituw. Terus terasa muda remaja bila travel dengan beg galas…
2 tips penting kalau uolss nak travel iaitu kasut yang selesa & beg galas yang tahan lasak. . . Sudah tentu beg galas pilihan CN adalah Gaston Luga yang bukan sahaja tahan lasak, tapi cantik bergaya gituw. Terus terasa muda remaja bila travel dengan beg galas Gaston Luga ni tau. . . Kalau uolss nak beli beg galas Gaston Luca ni, sekarang tengah promosi raya bermula 25 Mei sehingga 16 Jun tau. Boleh dapat diskaun 15% untuk followers CN dengan masukkan kod < cekgunorazimah >. Bukan sahaja diskaun tau, uolss juga boleh dapat PERCUMA passport holder & address tag dengan setiap pembelian beg galas Gaston Luca ini. Oh ya, penghantaran percuma hokay! . . So apa tunggu lagi, jom shopping beg galas Gaston Luca di https://gastonluga.com/my/ . . @gastonluga #GastonLuga #GastonLugaMY #travelwithGL #doitwithGL #BeautyBlogger #ootd #ootdraya #Raya2019 #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Salam Aidilfitri dari kami berdua, CN & En. Arep πŸ˜‰
.
.
Jenuh carik gambar proper dengan anak2, semua takde. Tunggulah next photoshoot πŸ˜‚
.
.
#raya2019 #aidilfitri2019 #BeautyBlogger #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Kenangan raya 2019. Masak bercahayakan lampu handphone dan lilin. Sejam setengah tak ada elektrik. . . Pastu mommy keluar cari aircond. Eh! Hahaha. Keluar cari air batu(ais). Sampai ke Pasir Tumboh sebab ais dah habis. . . . . #balikkampung #mommyirra #nufamilia…
Tahun ni mommy ambil tugas mesin nyoq. Lepas tu mesin nyoq yang dah goreng jadi kerisik(tak ada gambar) ditemani Ayra kat dapur.. masak-masak oghe lain buat.. tak kira pula berapa butir nyor.. 2 biji untuk buat kerisik.. kemudian tambah 5-6biji(lupa kira)…
Tahun ni mommy ambil tugas mesin nyoq. Lepas tu mesin nyoq yang dah goreng jadi kerisik(tak ada gambar) ditemani Ayra kat dapur.. masak-masak oghe lain buat.. tak kira pula berapa butir nyor.. 2 biji untuk buat kerisik.. kemudian tambah 5-6biji(lupa kira) ..jadi la natu mesin nyor dehπŸ˜… . . . . #balikkampung #mommyirra #nufamilia #teamrayakelantan #teamrayarumahmentua #irrayyan #irrayyandotcom #mommyirraRaya2019 #bloggernumber1malaysia #blogger #igers #instagood #raya2019 #selamathariraya #kosongkosong
Balik kampung kali ni memang ayah macam retis, asyik nak ambil gambar & video dia je. Semoga ayah kuat ye. Weouls sayang giler dekat ayah 😍
.
.
#AyahKuat #CancerFighter #lifestyleblogger #cekgunorazimahdotcom #AFBdotmy #bloggernumber1malaysia
Sepik(sempit) hahaha! Kita doa ja la daddy murah rezeki dan dapat beli kereta besar. Tapi bersyukur lah. Ada juga kereta. Boleh pergi sana sini. Boleh balik kampung jumpa tok chey tokma tokbah dan saudara mara. . . . . . . . #balikkampung #mommyirra #nufamilia…