Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #tudungcantik

Images, videos and stories tagged with #tudungcantik

. . ALAMAK! TERLAMBAT ORDER! KALER YANG MATCHING DENGAN TEMA BAJU RAYA DAH HABIS KENA KEBAS! MACAM MANA NI! ๐Ÿ˜ฑ . JOM GRAB CEPAT! kaler yang dah masuk ni kalau dah habis nak tunggu stok masuk lagi tak tau lah sempat ke tak nak bawak balik kampung nanti, Dahlah…
. . ALAMAK! TERLAMBAT ORDER! KALER YANG MATCHING DENGAN TEMA BAJU RAYA DAH HABIS KENA KEBAS! MACAM MANA NI! ๐Ÿ˜ฑ . JOM GRAB CEPAT! kaler yang dah masuk ni kalau dah habis nak tunggu stok masuk lagi tak tau lah sempat ke tak nak bawak balik kampung nanti, Dahlah POSLAJU SLOW time musim nak RAYA! . ๐Ÿ’ฅSEDIAKAN PAYUNG SEBELUM HUJAN!๐Ÿ’ฅ . ๐Ÿ’ฅSIAPA CEPAT DIA DAPAT!๐Ÿ’ฅ . ๐Ÿ’ฅSTOCK SELLING VERY FAST!๐Ÿ’ฅ . JOM MELARAM DI HARI RAYA DENGAN PENUH KETENANGAN, YELAA, KAN DAH ADA TUDUNG UNTUK PAKAI RAYA SELAMATLAH TAK PAYAH NAK TERCARI-CARI DAH ๐Ÿ˜† . PESANAN IKHLAS DARI RYANEES SHAWL๐Ÿฅฐ . . ****** SILA KLIK LINK UNTUK ORDER***** . http://www.wasap.my/60162235647 http://www.wasap.my/60162235647 http://www.wasap.my/60162235647 . #ryaneesknittedcottonshawl #ryaneesshawl #ryaneesinstantknittedshawl #ryaneesshawls #knittedhijabgallery #knitted #knittedcotton #knittedinstantshawl #ryaneesagent #tudungryanees #mingguanwanita #tudungcantik #tudung #knittedshawl #instantshawl #instantshawlcantik #hijabfesyen #instantshawlmalaysia #hijabista #hijabistamag #tudungtravel #hijab #shawl #shawlcantik #ryaneesgombak #ryanees #ryaneesknitted #tudungviral #igreview #tudungraya2019
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size…
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size dan Harga๐Ÿ’ฐ S ld 96 pb 135 ๐Ÿ’ฐ 210.000 M ld 100 pb 139 ๐Ÿ’ฐ215.000 L ld 104 pb 139 ๐Ÿ’ฐ215.000 XL ld 110 pb 142 ๐Ÿ’ฐ220.000 *************************** . . . . ๐Ÿง•๐ŸปKhimar Anita Mat : Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat pas dimuka Available size L panjang depan 86cm Panjang belakang 105cm Size XL panjang depan 96 cm Panjang belakang 115cm ๐Ÿ’ฐHarga 150.000๐Ÿ’ฐ . . . . #gamismafaza #khimaranita #gamisset #gamissetkhimar #gamisaline #gamisbusui #gamisdaily #gamisharian #gamissyari #khimarsyari #khimarpolos #khimarantem #tudung #tudungbawal #tudungcantik #hijabfashion #hijabstyle #hijabersindonesia #ootd #ootdhijab #hijabers #tokohijabmurah #gamislebaran2019
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size…
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size dan Harga๐Ÿ’ฐ S ld 96 pb 135 ๐Ÿ’ฐ 210.000 M ld 100 pb 139 ๐Ÿ’ฐ215.000 L ld 104 pb 139 ๐Ÿ’ฐ215.000 XL ld 110 pb 142 ๐Ÿ’ฐ220.000 *************************** . . . . ๐Ÿง•๐ŸปKhimar Anita Mat : Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat pas dimuka Available size L panjang depan 86cm Panjang belakang 105cm Size XL panjang depan 96 cm Panjang belakang 115cm ๐Ÿ’ฐHarga 150.000๐Ÿ’ฐ . . . . #gamismafaza #khimaranita #gamisset #gamissetkhimar #gamisaline #gamisbusui #gamisdaily #gamisharian #gamissyari #khimarsyari #khimarpolos #khimarantem #tudung #tudungbawal #tudungcantik #hijabfashion #hijabstyle #hijabersindonesia #ootd #ootdhijab #hijabers #tokohijabmurah
Laii laii laii, Safiyya batik blouse ni hot selling tau๐Ÿ˜ฑ Sekarang stok tinggal saiz M je untuk warna cream ni. Ada 4 helai yang tinggal. Boleh pakai dengan skirt atau pants tau, still mengekalkan gaya muslimah ayu macam kak @nuriyliamalek kita ni๐Ÿ˜‰๐Ÿ’• . . #kurungmoden…
. . .Lalu kau melangkah menuju cermin. Dan senyummu memudar. Tatapanmu berubah kritis. . . Coba kalau hidungku lebih mancung, coba kalau pipiku gak setembem ini. Coba kalau lenganku tidak segede ini. Coba kalau dahiku nggak selebar ini. Coba kalau kulitku…
. . .Lalu kau melangkah menuju cermin. Dan senyummu memudar. Tatapanmu berubah kritis. . . "Coba kalau hidungku lebih mancung, coba kalau pipiku gak setembem ini. Coba kalau lenganku tidak segede ini. Coba kalau dahiku nggak selebar ini. Coba kalau kulitku lebih putih." Dan ini, dan itu. . . It was sad yet inevitable. Kau menyempitkan definisi cantik, lalu tersiksa dengan definisi yang kau buat sendiri. . . It was sad yet inevitable. Kau berusaha menghubungkan relevansi antara jodoh dan kecantikan. Padahal setiap orang mempunyai preferensi sendiri. Setiap orang memiliki definisi cantik yang berbeda. Dan, jodoh tak pernah berkolerasi dengan kecantikan. . . It was sad yet inevitable. Kau menjadi tersangka sekaligus korban body shaming untuk dirimu sendiri. . . Mudah-mudahan akan datang suatu pagi : Ketika kau melangkah menuju cermin, melihat berbagai kekuranganmu, tetapi berusaha membunuh pemikiran negatif, berusaha tersenyum dan berkata, "Alhamdulillah..aku bisa melihat dengan normal. Alhamdulillah aku bisa bernapas dengan lancar. Alhamdulillah aku bisa berjalan dengan baik. Di balik kekurangan ini pasti ada hikmah yang belum aku tahu. Yang penting aku mensyukuri apa yang kutahu. Dan, bersabar terhadap apa yang belum aku tahu." . . Dan jika kecantikan adalah hal terpenting di dunia ini..well semua orang cantik menua lalu lenyap. . . . By ๐ŸŽจ @betyal_4 . โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• . #nasehatukhti #niqab #niqabis #niqabista #hijab #hijaber #hijabers #hijabersindonesia #ppmurah #paidpromote #paidpromotemurah #jilbab #endorsement #endorsemurah #paytren #santriwati #muslimah #tudung #tudungsaji #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #mansetmurah #lovequotes #loveu #love #fromhijrahtodakwah #cinta
Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜ Pemesanan . wa : 089616660159 . ๐Ÿ‚ Kaos kaki jempol motif dewasa ๐Ÿ‚ Kaos kaki jempol polos dewasa ๐Ÿ‚ Kaos kaki wudhu motif ๐Ÿ‚ Kaos kaki wudhu polos ๐Ÿ‚ Kaos kaki jempol motif SD ๐Ÿ‚ Kaos kaki motif balita/TK . KAMI MENJUAL SECARA ECER DAN GROSIR…
Assalamualaikum ๐Ÿ˜˜ Pemesanan . wa : 089616660159 . ๐Ÿ‚ Kaos kaki jempol motif dewasa ๐Ÿ‚ Kaos kaki jempol polos dewasa ๐Ÿ‚ Kaos kaki wudhu motif ๐Ÿ‚ Kaos kaki wudhu polos ๐Ÿ‚ Kaos kaki jempol motif SD ๐Ÿ‚ Kaos kaki motif balita/TK . KAMI MENJUAL SECARA ECER DAN GROSIR . Spesifikasi dari kaos kaki SASHEE : . ๐Ÿ’ Bahan spandex nylon ๐Ÿ’ Kualitas premium ๐Ÿ’ Bahan menyerap keringat ๐Ÿ’ Motif didesign khusus oleh tim Sashee, sehingga tidak pasaran ๐Ÿ’ Kualitas printing terbaik, sehingga tidak luntur ketika dicuci (sesuai dengan perawatan) ๐Ÿ’ Detail jahitan lebih kuat, sehingga mengurangi resiko jahitan lepas/bolong ๐Ÿ’ Jaminan garansi jika produk tidak sesuai dengan spesifikasi yang kami sampaikan . . #7 #kaoskakimuslimahmurah #kaoskakinylon #kaoskakijempolgrosir #kaoskakibekasi #kaoskakiwanita #kaoskakijempolpolos #kaoskakimuslimah #kaoskakijempolmurah #kaoskakijempolprinting #distributorkaoskaki #tudungborong #tudungmurahmalaysia #tudunginstant #tudungbawalmurah #tudungbawal #shawlnaseebah #bawallovers #tudungmalaysia #tudungcantik #tudungbawallabuh #bawalcantik #tudungpeople #bawal #tudungterkini
. *BORONG ONLY* . ๐Ÿ’•Bawal Chiffon Voile Printed๐Ÿ’• . . Bidang 45 Material cotton voile Senang gosok Senang bentuk Tidak jarang๐Ÿ™… Design random . . โœจborongโœจ Random color 10 pcs 20 pcs . POSTAGE SETIAP SELASA & JUMAAT . . #bawallovers #bawalchiffonprinted #bawalmurahmalaysia…
. *BORONG ONLY* . ๐Ÿ’•Bawal Chiffon Voile Printed๐Ÿ’• . . Bidang 45 Material cotton voile Senang gosok Senang bentuk Tidak jarang๐Ÿ™… Design random . . โœจborongโœจ Random color 10 pcs 20 pcs . POSTAGE SETIAP SELASA & JUMAAT . . #bawallovers #bawalchiffonprinted #bawalmurahmalaysia #bawalprinted #bawalprintedmurah #bawalchiffon #sayajualbawalprinted #bawalcotton #bawalcottonvoile #bawalcottonvoilemurah #bawalcottonborong #tudungbawalmurah #tudungbawalprinted #murahmurah #tudungmurah #hijabi #hijabifashion #bawalchiffon #bawalmurahmalaysia #tudungcantik #bawalovers #bawalbidang45 #bawalprintedborong #tudungbawalmurah #bawalcottonmurah #tudungbawalcotton
KERAWANG LEBAT โฌ…๏ธโœ…โžก๏ธโœ… PRICE : RM95 ๐Ÿ˜ฑ15% Tepi Jahitan SAHARA Bawal Asli No.1 Japan AIRIS EXCLUSIVE Size Normal 45โ€x45โ€ Whatsapp us 0102181606 0169306255 #tudungbawalovers #tudungshahalam #bawalovers #tudungbawal #sulamtangan #handmade #tudungcantik #hijabfashion…
KERAWANG LEBAT โฌ…๏ธโœ…โžก๏ธโœ… PRICE : RM95 ๐Ÿ˜ฑ15% Tepi Jahitan SAHARA Bawal Asli No.1 Japan AIRIS EXCLUSIVE Size Normal 45โ€x45โ€ Whatsapp us 0102181606 0169306255 #tudungbawalovers #tudungshahalam #bawalovers #tudungbawal #sulamtangan #handmade #tudungcantik #hijabfashion…
Haa.. siapa belum grab lagi tudung/ baju kurung @iyliamalek kat sini? . setiap pembelian akan dapat kotak exclusive ni tau๐Ÿ˜‰. jom whatsapp aini dekat nombor 0136211685 atau klik je link dekat BIO! . psst, ada lagi 3 hari je tau sebelum kita close order untuk…
Haa.. siapa belum grab lagi tudung/ baju kurung @iyliamalek kat sini? . setiap pembelian akan dapat kotak exclusive ni tau๐Ÿ˜‰. jom whatsapp aini dekat nombor 0136211685 atau klik je link dekat BIO! . psst, ada lagi 3 hari je tau sebelum kita close order untuk pos rayaโœจ . . #kurungmoden #iyliamalekteam #bawalbidang50 #bawalbidang60 #bawalbidang55 #palazzomurahmalaysia #tudungbawal #tudungcantik #palazzomurah #teamIM #raya2019 #bawalmudahbentuk #bawalantistarch #bawalantijarang #sayajualtudung #bajukurungraya #bawalcottonbidang50 #bawalcottonbidang44 #dropship #innersnowcap #cardiganlabuhmuslimah #bawalcottonvoile #bawallabuh #bawalprinted #dropship #blousemurah #blousemuslimah #blouselonggar #blousepatuhsyariah #bawalcotton
BAWAL CORNSKIN TOMORROW NIGHT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Nampak dak Bling Bling manik tu? . ORIGINAL CRYSTAL STONE tauu tuu made with love oleh team Masyarabia untuk ampa semua ๐Ÿ˜ . Kalau grab ni terasa ampa dihargai tauu, dapat pakai hasil tangan dari team MS sendiri ๐Ÿ˜™ . Jangan…
BAWAL CORNSKIN TOMORROW NIGHT ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ . Nampak dak Bling Bling manik tu? . ORIGINAL CRYSTAL STONE tauu tuu made with love oleh team Masyarabia untuk ampa semua ๐Ÿ˜ . Kalau grab ni terasa ampa dihargai tauu, dapat pakai hasil tangan dari team MS sendiri ๐Ÿ˜™ . Jangan lupa standby malam esok tau . . . . . #CM1049 #masyarabia #masyarabiascarf #consultantmasyarabia #shawlcantik #shawllabuh #shawlmalaysia #bawallovers #bawalmurah #bawallabuh #tudunglabuh #tudungmurah #tudungcantik #sayajual #sayajualonline #sayajualmurah #visitmyig #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #instashopmalaysia #kurungraya #bajukurung #bajukurungraya #bajukurungcantik #kurta #kurtamurah #trustedseller
Can you guess which Hermosa that had sold out today?
.
Swipe left for answer๐Ÿ˜˜
Can you guess which Hermosa that had sold out today? . Swipe left for answer๐Ÿ˜˜
KERAWANG LEBAT โฌ…๏ธโœ…โžก๏ธโœ… PRICE : RM95 ๐Ÿ˜ฑ15% Tepi Jahitan SAHARA Bawal Asli No.1 Japan AIRIS EXCLUSIVE Size Normal 45โ€x45โ€ Whatsapp us 0102181606 0169306255 #tudungbawalovers #tudungshahalam #bawalovers #tudungbawal #sulamtangan #handmade #tudungcantik #hijabfashion…
Secret Garden Telah Dipinang ๐Ÿ˜.
.
.
Next Pos 28/5 ๐Ÿšš.. Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi . Banyak design yang dah out stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantik#Lovesherryscarves
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI…
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI dah mencuba dan berpuas hati dengan quality shawl REENAS XXL. kami jamin jika sis tak puas hati kami kembalikan wang. REENAS XXL amat senang di pakai kerana di jahit terus sarung sahaja, kemas dan terbentuk cantik.. โ–บ Material high quality chiffon dan moss crepe โ–บ Dijahit instant dengan quality jahitan butik โ–บ 20 warna dengan gabungan Tona warna yang menarik โ–บ Size XXL โ–บ Bahagian inner daripada material moss crepe โ–บ Labuh Sehingga 26 inchi dari dagu โ–บ Full cup awning daripada material terbaik dan cantik terbentuk โ–บ Percuma Brooch ISTIMEWANYA REENAS XXL ADALAH ; โžœ Selesa di pakai , tidak jarang dan tidak kembang. โžœ Mudah di gayakan hanya sarung dan anggun โžœ Pilihan warna-warna yang menarik dan sesuai match dengan mana-mana baju,jubah,dress sis โžœ Labuh flexible boleh di kenakan dengan gaya XL dan XXL โžœ tiada kerisauan tudung jarang โžœ sesuai untuk muslimah bertudung labuh โžœ serius cantik terbentuk dan sesuai untuk ape pun jenis bentuk muka sis berminat boleh dm/whatsap 01161110494 #tudunglabuh #tudung #tudungsarung #tudunginstant #tudungcantik #tudungraya #tudungmalaysia #tudungbidang #tudungterkini #tudungexpress #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungexpress #tudungsarungmalaysia #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlterkini #instantshawlmuslimah #instantwideshawl #sayajualinstantshawl #shawlinstantlabuh
Ehhh.. banyak lagi BAWAL KELATAN bawa masuk ni.. PROMOSI!! BAWAL PROMOSI!!! NAK CARI TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK? YG CANTIK DAN SEDAP JE PAKAI? . . CUBALAH BAWAL SAKURA , SEKALI PAKAI PASTI JATUH HATI! . . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= APA YG BEST TUDUNG…
Ehhh.. banyak lagi BAWAL KELATAN bawa masuk ni.. PROMOSI!! BAWAL PROMOSI!!! NAK CARI TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK? YG CANTIK DAN SEDAP JE PAKAI? . . CUBALAH BAWAL SAKURA , SEKALI PAKAI PASTI JATUH HATI! . . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= APA YG BEST TUDUNG BAWAL KELANTAN NI?! =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= . โœ“ Selesa, Cantik dipakai. โœ“ Mudah Bentuk , Elok Terletak jer. โœ”๏ธ Sejuk dan Selesa Dipakai. โœ”๏ธ Material cottan โœ”๏ธ Minimal Iron jer. โœ”๏ธLebih 20 pattan. โœ”๏ธ Ada Lebih 30 warna pilihan. โœ”๏ธ Pelbagai pattan corak. โœ”๏ธ Design Bawal Batu keliling. . . =============== JOM CONTACT TEAM ASMAQ SEKARANG ============== . Klik jer LINK nie utk trus whatsapp kami http://www.wasap.my/+60197363401/sayanakbeli http://www.wasap.my/+60197363401/sayanakbeli http://www.wasap.my/+60197363401/sayanakbeli . . << PROMOSI >> Harga Combo.. Beli lebih untung lebih.. Siapa cepat, dia dapat.. #viral #tudung #tudungbawal #tudungsarung #tudunginstant #tudunglabuh #tudungraya #tudungmuslimah #tudungecpress #tufungsarungscuba #tudungsarungplain #tudungcantik #tudungviral #borongtudung #tudungborong #tudungsarungmalaysia
Secret Garden Telah Dipinang ๐Ÿ˜.
.
.
Next Pos 28/5 ๐Ÿšš.. Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi . Banyak design yang dah out stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantik#Lovesherryscarves
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI…
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI dah mencuba dan berpuas hati dengan quality shawl REENAS XXL. kami jamin jika sis tak puas hati kami kembalikan wang. REENAS XXL amat senang di pakai kerana di jahit terus sarung sahaja, kemas dan terbentuk cantik.. โ–บ Material high quality chiffon dan moss crepe โ–บ Dijahit instant dengan quality jahitan butik โ–บ 20 warna dengan gabungan Tona warna yang menarik โ–บ Size XXL โ–บ Bahagian inner daripada material moss crepe โ–บ Labuh Sehingga 26 inchi dari dagu โ–บ Full cup awning daripada material terbaik dan cantik terbentuk โ–บ Percuma Brooch ISTIMEWANYA REENAS XXL ADALAH ; โžœ Selesa di pakai , tidak jarang dan tidak kembang. โžœ Mudah di gayakan hanya sarung dan anggun โžœ Pilihan warna-warna yang menarik dan sesuai match dengan mana-mana baju,jubah,dress sis โžœ Labuh flexible boleh di kenakan dengan gaya XL dan XXL โžœ tiada kerisauan tudung jarang โžœ sesuai untuk muslimah bertudung labuh โžœ serius cantik terbentuk dan sesuai untuk ape pun jenis bentuk muka sis berminat boleh dm/whatsap 01161110494 #tudunglabuh #tudung #tudungsarung #tudunginstant #tudungcantik #tudungraya #tudungmalaysia #tudungbidang #tudungterkini #tudungexpress #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungexpress #tudungsarungmalaysia #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlterkini #instantshawlmuslimah #instantwideshawl #sayajualinstantshawl #shawlinstantlabuh
Rasa macam dah la sangat tak share feedback. Siapa pernah shopping bawal rania dekat @rhstore.co sahaja yang tau betapa bestnya material dia. Senang bentuk & siapa yang memang rushing gi kelas tu sesuai sangat pakai. Now tengah sale tau, grab cepat sebelum…
Rasa macam dah la sangat tak share feedback. Siapa pernah shopping bawal rania dekat @rhstore.co sahaja yang tau betapa bestnya material dia. Senang bentuk & siapa yang memang rushing gi kelas tu sesuai sangat pakai. Now tengah sale tau, grab cepat sebelum harga back to normal ๐Ÿ˜˜ #Bawalchiffon #bawalchiffonmurah #bawalheavychiffon #bawalheavychiffonmurah #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #Bajukurung #bajukurungmurah #bajuraya #bajuraya2019 #raya2019 #bajurayamurah #bajurayacantik #bajukurungraya
PRE-RAYA SALE๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . NP : RM79 NOW : RM60 ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Raya dah nak dekat uolls. Tudung sudah beli kerr untuk matching kan dengan baju kurung sis2. Bha kalau belum jom cuci mata dengan design shawl #helenaexclusiveshawl dari @hawascarvesbytrulyhawa . 8 Warna Available…
PRE-RAYA SALE๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ๐Ÿ“ฃ . NP : RM79 NOW : RM60 ๐Ÿคฉ๐Ÿคฉ . Raya dah nak dekat uolls. Tudung sudah beli kerr untuk matching kan dengan baju kurung sis2. Bha kalau belum jom cuci mata dengan design shawl #helenaexclusiveshawl dari @hawascarvesbytrulyhawa . 8 Warna Available gaiss ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜ . Bha bole walk in di butik kami @nourbutikvendor di Kepayan perdana. . DM dan Wasap kami ๐Ÿ“ฒ 01110179769 . #HawaScarves #tudungshawl #shawlcantik #shawllover #sale #salesalesale #vendorboutique #vendorsabahan #nourbutikvendor #kepayanperdana #shawls #tudungcantik #sabahanvendor #sabahbutik #sabahnproduk9
Secret Garden Telah Dipinang ๐Ÿ˜.
.
.
Next Pos 28/5 ๐Ÿšš.. Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi . Banyak design yang dah out stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantik#Lovesherryscarves
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size…
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size dan Harga๐Ÿ’ฐ S ld 96 pb 135 ๐Ÿ’ฐ 210.000 M ld 100 pb 139 ๐Ÿ’ฐ215.000 L ld 104 pb 139 ๐Ÿ’ฐ215.000 XL ld 110 pb 142 ๐Ÿ’ฐ220.000 *************************** . . . . ๐Ÿง•๐ŸปKhimar Anita Mat : Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat pas dimuka Available size L panjang depan 86cm Panjang belakang 105cm Size XL panjang depan 96 cm Panjang belakang 115cm ๐Ÿ’ฐHarga 150.000๐Ÿ’ฐ . . . . #gamismafaza #khimaranita #gamisset #gamissetkhimar #gamisaline #gamisbusui #gamisdaily #gamisharian #gamissyari #khimarsyari #khimarpolos #khimarantem #tudung #tudungbawal #tudungcantik #hijabfashion #hijabstyle #hijabersindonesia #ootd #ootdhijab #hijabers #tokohijabmurah
Secret Garden Telah Dipinang ๐Ÿ˜.
.
.
Next Pos 28/5 ๐Ÿšš.. Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi . Banyak design yang dah out stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantik#Lovesherryscarves
Get Amanda now before your color sold out. click link in our bio to order.
_ 
RM59.90 Each ( Normal price RM 99 )  promo end 28/5/2019
Get Amanda now before your color sold out. click link in our bio to order. _ RM59.90 Each ( Normal price RM 99 ) promo end 28/5/2019
Secret Garden Telah Dipinang ๐Ÿ˜.
.
.
Next Pos 28/5 ๐Ÿšš.. Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi . Banyak design yang dah out stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantik#Lovesherryscarves
Secret Garden Telah Dipinang ๐Ÿ˜.
.
.
Next Pos 28/5 ๐Ÿšš.. Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi . Banyak design yang dah out stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantik#Lovesherryscarves
Reduces Your Weight , Reduced Your Pain. . Senang cerita nak kurangkan sakit kaki, lutut.. Solution hanya Satu sahaja.. KURANGKAN BERAT BADAN ANDA. . Coach ada Cara senang dan selamat... Tak perlu tahan lapar , sehari makan 5 x , boleh makan nasi , ada Topik…
Reduces Your Weight , Reduced Your Pain. . Senang cerita nak kurangkan sakit kaki, lutut.. Solution hanya Satu sahaja.. KURANGKAN BERAT BADAN ANDA. . Coach ada Cara senang dan selamat... Tak perlu tahan lapar , sehari makan 5 x , boleh makan nasi , ada Topik harian , tip's sihat kurus... . Special offer untuk Raya dpt 50% discount Happy dapat program penuh.. . Cepat daftar sekarang , sudah buka utk daftar bulan June 2019.. ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™‚ Tempat terhad sahaja... . #UFitOnlineProgram . Sila klik Link di Bio @coach_sharon untuk keterangan lanjut. @coach_sharon 6017 3314233. . . #KurusSexyAwetMuda #UFitOnlie #sakitlutut #sakitkaki #jeansplussize #bajukurungmodern #plussizeclothing #bajukurungbesar #jubahbesar #jubahcantik #handbag #kasutbesar #tudungcantik #tudungmurah #tudungmodern #nakkurus #dietfast #pakarkalori #mealplan #ctdk #tv3 #neelofa #travel #slimming #losefat #lossweight
Hai girls ๐Ÿ’• . Buat apa tu? Tengah shopping baju raya ke? ๐Ÿ™Š Ke tengah tolong mak dekat dapur ๐Ÿ˜ . . Nak buat pengumuman sikit ni๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ‘‰Last submit order on 29 MEI. Kalau nak dapat parcel before raya OK ๐Ÿ’‹ . #tudung #trending #bawalovers #bawallabuh #tudunglabuh…
Hai girls ๐Ÿ’• . Buat apa tu? Tengah shopping baju raya ke? ๐Ÿ™Š Ke tengah tolong mak dekat dapur ๐Ÿ˜ . . Nak buat pengumuman sikit ni๐Ÿ“ฃ ๐Ÿ‘‰Last submit order on 29 MEI. Kalau nak dapat parcel before raya OK ๐Ÿ’‹ . #tudung #trending #bawalovers #bawallabuh #tudunglabuh #tudungbawalmurah #bawalmurah #tudungbidang60 #tudungbidang50 #hijabtutorial #tutorialhijab #raya2018 #bawalprinted #tudungturki #tudungonline #tudungcantik #tudungmurahmalaysia #tudungbawalchiffon #tutorialmakeup #tutorial #tutorialtudungbawal #bawalsatin #bawalturkey #bawalcottonvoileborong
IBAWAL Telah DiPinang , Sis ni Grab Sekali 4helai bawal ๐Ÿ˜.Tq so much .
.
Next pos 28/5 ๐Ÿšš..Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi.Banyak Design Dah Out Stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantik#Lovesherryscarves
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290…
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma #newrelease #aidijumaMalaysia #aidijumabawal #aidijumascarf #bawaldiva #bawal #hijab #tudung #bawallovers #ClassyDealsMessyRaya19 #tudungcantik #cantikberhijab #tudungaidijuma #Scarfwithsoul #DivaScarfโ„ข๏ธ #bawalstudded #ipoh #shoppingonline
Posted @withrepost โ€ข @pizzascarf Cara untuk menang EXCLUSIVE BAWAL sempena #EIDMYPIZZA? _ 1. Beli sehelai PIZZASCARF untuk dipakai di hari raya. 2. Snap gambar OOTD cecantik! 3. Tag @pizzascarf with hashtag #eidmypizza 4. Tunggu 5 pemenang diumum selepas…
Posted @withrepost โ€ข @pizzascarf Cara untuk menang EXCLUSIVE BAWAL sempena #EIDMYPIZZA? _ 1. Beli sehelai PIZZASCARF untuk dipakai di hari raya. 2. Snap gambar OOTD cecantik! 3. Tag @pizzascarf with hashtag #eidmypizza 4. Tunggu 5 pemenang diumum selepas raya. _ Mudah. tapi tak ramai yang rajin. makesure cari adik2 jadikan photographer ye! - CHEF #pizzascarf #pizzascarfans #pizzascarftutorial #pizzascarfattack #pizzascarfmenu #pizzascarfmurah #pizzascarfdelivery #pizzascarffans #pizzascarfstore #pizzascarfdeliveryperak #pizzascarfipoh #tudungraya #tudungcantik #tudungbawal #tudungcorak
@ummatrasulullah.id โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Kain Kaffan yang dikenakan nanti tak memiliki kantong. Jadi harta benda yang dimiliki sekarang, yang terus dikumpulkan, yang mati matian diperjuangkan, tak ada satupun yang bisa dibawa dalam kehidupan setelah kematian.…
@ummatrasulullah.id โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž– Kain Kaffan yang dikenakan nanti tak memiliki kantong. Jadi harta benda yang dimiliki sekarang, yang terus dikumpulkan, yang mati matian diperjuangkan, tak ada satupun yang bisa dibawa dalam kehidupan setelah kematian. . By @bagussuhar . Hanya Dubbing dari Film 'The Boss Baby' . Bebas Share tanpa ijin ๐Ÿ™ . #SELFREMINDER #DUBBINGINDONESIA @sahabatsurga @remaja.islami @lampuislam @predatorquranofficial @shareislam_ @indonesiamengaji.id @suara_ustadz @shella_12ahma . โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• . #nasehatukhti #niqab #niqabis #niqabista #hijab #hijaber #hijabers #hijabersindonesia #ppmurah #paidpromote #paidpromotemurah #jilbab #endorsement #endorsemurah #paytren #santriwati #muslimah #tudung #tudungsaji #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #mansetmurah #lovequotes #loveu #love #fromhijrahtodakwah #cinta
Posted @withrepost โ€ข @pizzascarf Cara untuk menang EXCLUSIVE BAWAL sempena #EIDMYPIZZA? _ 1. Beli sehelai PIZZASCARF untuk dipakai di hari raya. 2. Snap gambar OOTD cecantik! 3. Tag @pizzascarf with hashtag #eidmypizza 4. Tunggu 5 pemenang diumum selepas…
Posted @withrepost โ€ข @pizzascarf Cara untuk menang EXCLUSIVE BAWAL sempena #EIDMYPIZZA? _ 1. Beli sehelai PIZZASCARF untuk dipakai di hari raya. 2. Snap gambar OOTD cecantik! 3. Tag @pizzascarf with hashtag #eidmypizza 4. Tunggu 5 pemenang diumum selepas raya. _ Mudah. tapi tak ramai yang rajin. makesure cari adik2 jadikan photographer ye! - CHEF #pizzascarf #pizzascarfans #pizzascarftutorial #pizzascarfattack #pizzascarfmenu #pizzascarfmurah #pizzascarfdelivery #pizzascarffans #pizzascarfstore #pizzascarfdeliveryperak #pizzascarfipoh #tudungraya #tudungcantik #tudungbawal #tudungcorak
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift…
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma #newrelease #aidijumaMalaysia #aidijumabawal #aidijumascarf #bawaldiva #bawal #hijab #tudung #bawallovers #ClassyDealsMessyRaya19 #tudungcantik #cantikberhijab #tudungaidijuma #Scarfwithsoul #DivaScarfโ„ข๏ธ #bawalstudded #ipoh #shoppingonline
PREMIUM FLORAL sudah di pinang ๐Ÿ˜
.
.
Next Pos 28/5 ๐Ÿšš.. Diskaun 50% Tinggal 2Hari Lagi . Banyak Design Yang dah Out Stock .
#SherryScarves#tudungcantik#shawlcantil#Lovesherryscarves
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift…
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma #newrelease #aidijumaMalaysia #aidijumabawal #aidijumascarf #bawaldiva #bawal #hijab #tudung #bawallovers #ClassyDealsMessyRaya19 #tudungcantik #cantikberhijab #tudungaidijuma #Scarfwithsoul #DivaScarfโ„ข๏ธ #bawalstudded #ipoh #shoppingonline
Corak yang paling laku teruk uolls!๐Ÿ˜ฑ dah sold out tapi kita restock lagi instant 1 loop sebab permintaan yang sangat tinggi๐Ÿฅฐ - Jangan tunggu sold out kali ke-2, menangis tak berlaguu laaa tak dapat raya dengan koleksi #firdieyraya2019 yang super letops ni!๐Ÿฅฐ…
Corak yang paling laku teruk uolls!๐Ÿ˜ฑ dah sold out tapi kita restock lagi instant 1 loop sebab permintaan yang sangat tinggi๐Ÿฅฐ - Jangan tunggu sold out kali ke-2, menangis tak berlaguu laaa tak dapat raya dengan koleksi #firdieyraya2019 yang super letops ni!๐Ÿฅฐ - Walkin butik: Maxim citylight, sentul Waze: Firdieyra Whatsapp order: tekan link di bio / whatsapp ke 0105166608๐Ÿ“ฒ Purchase via website: www.firdieyra.com - #floralshawl #tudungcantik #bajuraya #tudungraya #raya2019 #auroraya #longshawl #instantshawl #shawlcantik #shawlpastel #sofeashawl
How to wear ur pizzascarf (PART 2) Pizzascarf Raya Collection #eidmypizza _ The Classic Meal Dish _ Collection: Cotton Polystere _ Bidang: 45 _ Opacity: Rare _ Price: rm59.90 _ Finishing: Neat baby seam _ Gift : TCM Hard Cover Box + Backpin Metal Tag #pizzascarf…
Stock dah makin kurang, loves! Tekan CATALOGUE story highlights kat bio @fille.my untuk check warna apa yang still available. Nak lagi senang, boleh terus order dekat website atau Shopee. Kalau nak tunggu kita reply takut lambat. Maklumlah bulan puasa...…
Stock dah makin kurang, loves! Tekan 'CATALOGUE' story highlights kat bio @fille.my untuk check warna apa yang still available. Nak lagi senang, boleh terus order dekat website atau Shopee. Kalau nak tunggu kita reply takut lambat. Maklumlah bulan puasa... ๐Ÿ˜† -- To see all our available scarves, click 'Catalogue' on our story highlights. Click the link in our bio @fille.my for any inquiries.
How to wear ur pizzascarf (PART 1) Pizzascarf Raya Collection #eidmypizza _ The Classic Meal Dish _ Collection: Cotton Polystere _ Bidang: 45 _ Opacity: Rare _ Price: rm59.90 _ Finishing: Neat baby seam _ Gift : TCM Hard Cover Box + Backpin Metal Tag #pizzascarf…
Butang baju melayu utk budak Superhero Bapak bdk pn blh jgk pakai ni... Tp yg pasti,mak bdk jgk yg akn beli utk mereka.. Stok terhad dn tersedia di @neyna_hijab #selamathariraya2019 #ramadhan2019๐ŸŒ™ #bajuraya #tudungraya #tudungmalaysia #tudungonline #tudungcantik…
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290…
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma #newrelease #aidijumaMalaysia #aidijumabawal #aidijumascarf #bawaldiva #bawal #hijab #tudung #bawallovers #ClassyDealsMessyRaya19 #tudungcantik #cantikberhijab #tudungaidijuma #Scarfwithsoul #DivaScarfโ„ข๏ธ #bawalstudded #ipoh #shoppingonline
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift…
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma #newrelease #aidijumaMalaysia #aidijumabawal #aidijumascarf #bawaldiva #bawal #hijab #tudung #bawallovers #ClassyDealsMessyRaya19 #tudungcantik #cantikberhijab #tudungaidijuma #Scarfwithsoul #DivaScarfโ„ข๏ธ #bawalstudded #ipoh #shoppingonline
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift…
New Release ๐ŸŒธ . Bulan Raya ni tak sahkan kalau tak lahirkan baby baru ๐Ÿคฃ nak famous dgn design baru dari AIDIJUMA ni korang boleh grab sekarang.. . Jangan lupa jadi org pertama grab design terbaru ni. . Rm15 je uols ๐Ÿ˜‰ . . Wasap now dan dapat kan extra gift special ๐ŸŒน www.wasap.my/60124716290 . . #aidijuma #newrelease #aidijumaMalaysia #aidijumabawal #aidijumascarf #bawaldiva #bawal #hijab #tudung #bawallovers #ClassyDealsMessyRaya19 #tudungcantik #cantikberhijab #tudungaidijuma #Scarfwithsoul #DivaScarfโ„ข๏ธ #bawalstudded #ipoh #shoppingonline
,disebabkan orang selalu cakap asyik gambo je ,nah aku bagi tiktok terus aku pakai tudung dari @suriecollection_src ๐Ÿ˜‚โ™ฅ๏ธโœจ ushaa tudung je ek jangan lebihยฒ ๐Ÿ™Š๐ŸŒˆ
.
.
.
.
aku selekeh malas nak berie ๐Ÿ˜‘
#promotion #promotetudung #tudungcantik #tudungraya2019
Tidak perlu khawatir dengan belenggu hidup yang tiba-tiba menyapa, cukup yakin saja bahwa dengan melibatkan Allah maka semuanya pasti akan baik-baik saja. . Karena jika kita selalu melibatkan Allah dalam setiap urusan kita, dalam setiap langkah kita maka…
Tidak perlu khawatir dengan belenggu hidup yang tiba-tiba menyapa, cukup yakin saja bahwa dengan melibatkan Allah maka semuanya pasti akan baik-baik saja. . Karena jika kita selalu melibatkan Allah dalam setiap urusan kita, dalam setiap langkah kita maka sudah pasti tidak akan ada hal yang tidak mungkin. . . Tag sahabat-sahabat hijrahmu yah ๐Ÿ˜Š . . โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• โฉ Follow : @duniamuslimah_ ๐Ÿ’• . #nasehatukhti #niqab #niqabis #niqabista #hijab #hijaber #hijabers #hijabersindonesia #ppmurah #paidpromote #paidpromotemurah #jilbab #endorsement #endorsemurah #paytren #santriwati #muslimah #tudung #tudungsaji #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #mansetmurah #lovequotes #loveu #love #fromhijrahtodakwah #cinta
โ€œLove is the flower youโ€™ve got to let grow.โ€ Promo Sawan Guzel RM10 sampai pukul 12 malam jur.

Nak?

#tudungcantik #tudung #fateemacouture #sawanguzel #rm10
TUDUNG SAJI LIPAT HARGA : Rp. 35.000 CONTACT ORDER : WA 087821548620 LINE ID cherilshop READY MOTIF : - APPLE - DAUN - JERUK - BUNGA . Tudung saji modern dari bahan kain jaring. Uniknya, tudung saji bisa dilipat jadi ukuran kecil saat sedang tidak dipakai.…
TUDUNG SAJI LIPAT HARGA : Rp. 35.000 CONTACT ORDER : WA 087821548620 LINE ID cherilshop READY MOTIF : - APPLE - DAUN - JERUK - BUNGA . Tudung saji modern dari bahan kain jaring. Uniknya, tudung saji bisa dilipat jadi ukuran kecil saat sedang tidak dipakai. Cukup cabut kaitan yang di atas dan tudung saji akan melipat sendiri seperti model payung. Untuk keluaran terbaru ini ada motif bunga, cantik loh. Bagusan yang model lipat dibanding tudung saji yang dari bahan plastik, boros tempat. Tudung saji lipat bentuknya bulat segi 6 dengan diameter dalam kondisi buka 54 cm. Panjang tudung saji dalam kondisi lipat 44 cm. CONTACT ORDER : WA 087821548620 LINE ID cherilshop #tudungmurah #instantshawl #murah #shawlmurah #hijabstyle #borong #hijabfashion #visitmyig #tudunglabuh #scarf #malaysia #bazaarpaknil #hijabista #sayajualmurah #sayajualtudung #tudungbawal #sayajualshawl #bawalmurah #cantik #jilbab #cheriltudungsajilipat #igshop #tudungcantik #tudung #sayajual #hijab #shawl #wideshawl #jubah #tudungonline
โ€œLove is the flower youโ€™ve got to let grow.โ€ Promo Sawan Guzel RM10 sampai pukul 12 malam jur.

Nak?

#tudungcantik #tudung #fateemacouture #sawanguzel #rm10
Bukan beshe-beshe peminat tegar Firdieyra tau, dari tadi bersilih ganti #firdieyragojes kita borong tudung raya tau woww!๐Ÿ˜ฑ - Terima kasih daun keladi sis semuaโค๏ธ Yang mana tengah tgok je tuu, tanak tudung free keee๐Ÿ˜ - - Walkin butik: Maxim citylight, sentul…
Bukan beshe-beshe peminat tegar Firdieyra tau, dari tadi bersilih ganti #firdieyragojes kita borong tudung raya tau woww!๐Ÿ˜ฑ - Terima kasih daun keladi sis semuaโค๏ธ Yang mana tengah tgok je tuu, tanak tudung free keee๐Ÿ˜ - - Walkin butik: Maxim citylight, sentul Waze: Firdieyra Whatsapp order: tekan link di bio / whatsapp ke 0105166608๐Ÿ“ฒ Purchase via website: www.firdieyra.com - #floralshawl #tudungcantik #bajuraya #tudungraya #raya2019 #auroraya #longshawl #instantshawl #shawlcantik #shawlpastel #sofeashawl
NUHA ZEBRA SERIES KNITTED TRAVELLING HIJAB ---------------------------------------------------------------------------- Shawl model semi instant dengan model rajut. Sangat cocok untuk para hijabers yg hobby travelling.. ----------------------------------------------------------------------------…
NUHA ZEBRA SERIES KNITTED TRAVELLING HIJAB ---------------------------------------------------------------------------- Shawl model semi instant dengan model rajut. Sangat cocok untuk para hijabers yg hobby travelling.. ---------------------------------------------------------------------------- Deskripsi : - Rajutan menggunakan benang premium yg adem. - Model Semi Instant - Ukuran 180cm x 75cm - 1 kg muat 5 pcs ---------------------------------------------------------------------------- Pemesanan : - WhatsApp = 0856-9364-8162 Pengiriman dari Bandung NOTE : - Untuk STOCK WARNA yang TERSEDIA, bisa langsung DM / WA ke admin ---------------------------------------------------------------------------- #hijab #jilbab #kerudung #hijabmurah #hijabindo #hijabinstan #hijabindonesia #hijabpremium #hijabstore #hijabcantik #jualhijab #jualhijabmurah #jualhijabinstan #knittedhijab #tudung #knittedtudung #tudungbawal #tudungcantik #instantshawl #denamostuff #hijabnuha #travellinghijab #hijabfashion #hijabdaily #hijabinspiration #hijabinspo #hijabtrend #hijabfashion #chichijab #hotd
NUHA ZEBRA SERIES KNITTED TRAVELLING HIJAB ---------------------------------------------------------------------------- Shawl model semi instant dengan model rajut. Sangat cocok untuk para hijabers yg hobby travelling.. ----------------------------------------------------------------------------…
NUHA ZEBRA SERIES KNITTED TRAVELLING HIJAB ---------------------------------------------------------------------------- Shawl model semi instant dengan model rajut. Sangat cocok untuk para hijabers yg hobby travelling.. ---------------------------------------------------------------------------- Deskripsi : - Rajutan menggunakan benang premium yg adem. - Model Semi Instant - Ukuran 180cm x 75cm - 1 kg muat 5 pcs ---------------------------------------------------------------------------- Pemesanan : - WhatsApp = 0856-9364-8162 Pengiriman dari Bandung NOTE : - Untuk STOCK WARNA yang TERSEDIA, bisa langsung DM / WA ke admin ---------------------------------------------------------------------------- #hijab #jilbab #kerudung #hijabmurah #hijabindo #hijabinstan #hijabindonesia #hijabpremium #hijabstore #hijabcantik #jualhijab #jualhijabmurah #jualhijabinstan #knittedhijab #tudung #knittedtudung #tudungbawal #tudungcantik #instantshawl #denamostuff #hijabnuha #travellinghijab #hijabfashion #hijabdaily #hijabinspiration #hijabinspo #hijabtrend #hijabfashion #chichijab #hotd
BAWAL CHIFFON BIDANG 60 . . ๐ŸŒธMATERIAL HEAVY CHIFFON ๐ŸŒธSENANG BENTUK ๐ŸŒธCANTIK DAN SELESA ๐ŸŒธMUDAH IRON ๐ŸŒธTAK JARANG ๐ŸŒธJAHIT TEPI BABY SEAM . Colour might slightly different due to lighting . Rm 18 each exc postage #bawal #bawals #bawallabuh #chiffon #heavychiffon…
BAWAL CHIFFON BIDANG 60 . . ๐ŸŒธMATERIAL HEAVY CHIFFON ๐ŸŒธSENANG BENTUK ๐ŸŒธCANTIK DAN SELESA ๐ŸŒธMUDAH IRON ๐ŸŒธTAK JARANG ๐ŸŒธJAHIT TEPI BABY SEAM . Colour might slightly different due to lighting . Rm 18 each exc postage #bawal #bawals #bawallabuh #chiffon #heavychiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffon #heavychiffonbidang60 #heavychiffonbidang50 #heavychiffonbidang45 #tudungbawal #bawalbentuk #bawalmurah #tudungmurah #tudung #bawallovers #bidang45 #tudunglabuhmurah #tudungcantik #tudungbentuk #awningbentuk #heavychiffonbest #bawallabuhmurah
BAWAL CHIFFON BIDANG 60 . . ๐ŸŒธMATERIAL HEAVY CHIFFON ๐ŸŒธSENANG BENTUK ๐ŸŒธCANTIK DAN SELESA ๐ŸŒธMUDAH IRON ๐ŸŒธTAK JARANG ๐ŸŒธJAHIT TEPI BABY SEAM . Colour might slightly different due to lighting . Rm 18 each exc postage #bawal #bawals #bawallabuh #chiffon #heavychiffon…
BAWAL CHIFFON BIDANG 60 . . ๐ŸŒธMATERIAL HEAVY CHIFFON ๐ŸŒธSENANG BENTUK ๐ŸŒธCANTIK DAN SELESA ๐ŸŒธMUDAH IRON ๐ŸŒธTAK JARANG ๐ŸŒธJAHIT TEPI BABY SEAM . Colour might slightly different due to lighting . Rm 18 each exc postage #bawal #bawals #bawallabuh #chiffon #heavychiffon #bawalheavychiffon #bawalchiffon #heavychiffonbidang60 #heavychiffonbidang50 #heavychiffonbidang45 #tudungbawal #bawalbentuk #bawalmurah #tudungmurah #tudung #bawallovers #bidang45 #tudunglabuhmurah #tudungcantik #tudungbentuk #awningbentuk #heavychiffonbest #bawallabuhmurah
Bawal Cotton Chiffon by AtyraScarf ni anak dara umur 11 tahun boleh pakai, anak dara umur 21 tahun boleh pakai, mak dara umur 38 pun boleh pakai. . Jadi kalau ada anak dara tu dah jimat, boleh kongsi-kongsi pakai dengan anak, untung-untung nampak macam adik…
Bawal Cotton Chiffon by AtyraScarf ni anak dara umur 11 tahun boleh pakai, anak dara umur 21 tahun boleh pakai, mak dara umur 38 pun boleh pakai. . Jadi kalau ada anak dara tu dah jimat, boleh kongsi-kongsi pakai dengan anak, untung-untung nampak macam adik beradik, sebab orang kata bila pakai tudung bawal nampak lebih muda gitu ๐Ÿคญ . #BawalCottonChiffon #AtyraScarf #Bawalsenangbentuk #bawalprinted #BawalLovers #TudungBawal #tudungcantik #Tudungraya #TudungBawalPasirGudang #AtyraScarfPasirGudang
#RuffleInstant here. Jannah nak shout out utk mommy2 kat sana, or pencinta bawal tapi nak yang nak instant boleh pilih 9 colour yang cantik-cantik di atas ni. Efficient, pantas dan senang bentuk, tak perlu risau kena tinggal berraya sebab lambat siap. Package…
#RuffleInstant here. Jannah nak shout out utk mommy2 kat sana, or pencinta bawal tapi nak yang nak instant boleh pilih 9 colour yang cantik-cantik di atas ni. Efficient, pantas dan senang bentuk, tak perlu risau kena tinggal berraya sebab lambat siap. Package lengkap baru nampak vogue di pagi raya gitu. ๐Ÿ˜˜โค๏ธ cepat cepat grab sebelum sold out. . Price : Rm63 Material : Swiss Voile Inner: High Quality Lycra Size: 45 x 45 . #FREEPOSTAGE jika order di Shopee Jannah. Boleh click Link Shopee di Bio IG Jannah dekat atas tu ye. ๐Ÿ˜Š #bawal #bawallovers #bawalcotton #bawallabuh #bawalcantik #bawalchiffon #tudung #tudungbawal #tudungmurah #tudungonline #tudungbawalmurah #scarfmurah #khimarsyari #khimarinstan #khimarcantik #khimarpolos #khimarmurah #khimar #bawalsatin #bawalcrepe #tudunglabuh #tudungcantik #tudungsarung #bawalmurah #TudungByJannah
S O P H I E S H A W L RM 32 each (special price) ______________________________________ Postage fee: WM - RM8, EM - RM12 (buy 5/more: Free Postage to WM) Purchase 5/more to get free postage to WM! (can mix) ______________________________________ Descriptions:…
S O P H I E S H A W L RM 32 each (special price) ______________________________________ Postage fee: WM - RM8, EM - RM12 (buy 5/more: Free Postage to WM) Purchase 5/more to get free postage to WM! (can mix) ______________________________________ Descriptions: โ—ฝ๏ธmaterial: high-quality soft crepe silk โ—ฝ๏ธmeasurement: +/- 1.8m X 0.8m โ—ฝ๏ธcomes with Farareka label tag โ—ฝ๏ธlightweight, flowy, shiny material โ—ฝ๏ธeasy to shape & style โ—ฝ๏ธcan be wide shawls โ—ฝ๏ธwashable โ—ฝ๏ธperfect for any occassion or for gifts ______________________________________ โ˜Ž๏ธ WHATSAPP +6 016 5045045 to place your order! (or just click link at bio for direct whatsapp) ______________________________________ AVAILABLE NOW: Code: S 2,4,5,10,13,15,17,21,26,46 _______________________________________ #softcrepesilkshawl #sayajualshawl #sayajualtudung #plainshawl #satinshawl #crepeshawl #silkshawl #eyelashshawl #tudungeyelash #shawlmurah #tudungmurah #shawlsale #pleatedshawl #chiffonshawl #bawasatin #texturedchiffon #tudungcantik #shimmerbawal #attention #perhatian #shawlshahalam #shawlnikah #shawltunang #shawlviral #tudungbawal #squarebawal #sayajualtudungbawal