Best Online Portal for Instagram | Contact | Privacy Policy

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #tudung

Images, videos and stories tagged with #tudung

🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200…
🍓NORMAL LENS 🍓 ☑️READY STOCK ☑️SOFT CONTACTLENS (original korea made) ☑️ 3-5 month ☑️ 0-800 power RETAIL : 🍓 1pairs / RM27 (sekali postage) 🍓 2pairs / RM40 (free postage) 🍓 3pairs / RM50 (free postage) Ss + rm5 BORONG : 🍒 10 pairs / RM127 🍒 20 pairs / RM200 Order ? Sms / whatsapp 👇 ______________________________________ Nama : Alamat : No fon : 📲📲📲 0194411692 ______________________________________ More Detail : 👉0194411692 (Whatapp/cl/sms) #Contactlens #contactlenses #puffygrey #contactlensmurah #newlens #contactlensmurah #hotcontactlens #sayajualmurah #kecantikkan #kosmetik #viewmyig #contactlensborong #tudung #shawl #baju #blouse #borongcontactlens #noblukborong #noblukmurah #contactlensnobluk #noblukoriginal #borongnobluk #spatax #borongspatax #spataxlens #batislens #borongbatis #batis #contactlensraya
Apabila uols decide nak buat bisnes, carilah yang bukti ada ramai yang dah berjaya. Kemudian cari team yang boleh trsin you jadi macam orang tang dah berjaya tu. Dengan syarat you are willing to be coach. betul betul? . bideo ni sedutan dari kelas preview…
Apabila uols decide nak buat bisnes, carilah yang bukti ada ramai yang dah berjaya. Kemudian cari team yang boleh trsin you jadi macam orang tang dah berjaya tu. Dengan syarat you are willing to be coach. betul betul? . bideo ni sedutan dari kelas preview Ahad lepas. . Cerita pasal seorang cikgu ni ambil cuti tanpa gaji setaun lepas dia rasa income bisnes mobile spa dia cecah rm10k. . huishh apa dasat sangat tah bisnes gosok muka ni? . #beautycartel #facial #homespa #homefacial #homefacialspa #facialathome #faciallifting #facialcontouring #facialtime #facialtreatment #facialspa #skintransform #jeragat #wrinkle #facemassage #antiaging #awetmuda #kulitkusam #collagen #wanita #tudung #makeup #cosmetic #beauty #beautycartel #holiday #wedding #facialspa #pampertime #mukabersih #mukaglowing #tipsdiet
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size…
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size dan Harga💰 S ld 96 pb 135 💰 210.000 M ld 100 pb 139 💰215.000 L ld 104 pb 139 💰215.000 XL ld 110 pb 142 💰220.000 *************************** . . . . 🧕🏻Khimar Anita Mat : Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat pas dimuka Available size L panjang depan 86cm Panjang belakang 105cm Size XL panjang depan 96 cm Panjang belakang 115cm 💰Harga 150.000💰 . . . . #gamismafaza #khimaranita #gamisset #gamissetkhimar #gamisaline #gamisbusui #gamisdaily #gamisharian #gamissyari #khimarsyari #khimarpolos #khimarantem #tudung #tudungbawal #tudungcantik #hijabfashion #hijabstyle #hijabersindonesia #ootd #ootdhijab #hijabers #tokohijabmurah #gamislebaran2019
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size…
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size dan Harga💰 S ld 96 pb 135 💰 210.000 M ld 100 pb 139 💰215.000 L ld 104 pb 139 💰215.000 XL ld 110 pb 142 💰220.000 *************************** . . . . 🧕🏻Khimar Anita Mat : Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat pas dimuka Available size L panjang depan 86cm Panjang belakang 105cm Size XL panjang depan 96 cm Panjang belakang 115cm 💰Harga 150.000💰 . . . . #gamismafaza #khimaranita #gamisset #gamissetkhimar #gamisaline #gamisbusui #gamisdaily #gamisharian #gamissyari #khimarsyari #khimarpolos #khimarantem #tudung #tudungbawal #tudungcantik #hijabfashion #hijabstyle #hijabersindonesia #ootd #ootdhijab #hijabers #tokohijabmurah
MARI..MARI..TUDUNG RAYA CANTIK ADA DI SINI😍😁 . PRICE : RM100 + RM10 (POSTAGE) . DM/Whatsapp to order 013 6964145 💋 Inshaa Allah fast respond😘😍 . 🌷MAWAR FUCHSIA PEARL🌷 . 🌹FAREEDA🌹 . 🧕Material : Chiffon Eksklusif 🧕Size : Standard M (11-12 inch) . ☞DM/Whatsapp…
MARI..MARI..TUDUNG RAYA CANTIK ADA DI SINI😍😁 . PRICE : RM100 + RM10 (POSTAGE) . DM/Whatsapp to order 013 6964145 💋 Inshaa Allah fast respond😘😍 . 🌷MAWAR FUCHSIA PEARL🌷 . 🌹FAREEDA🌹 . 🧕Material : Chiffon Eksklusif 🧕Size : Standard M (11-12 inch) . ☞DM/Whatsapp to order : 013 6964145 💋 ☞Follow IG @fareeda_ds#fareeda #trustteddropshipfareeda #tudung #tudungplain #tudungchiffon #shawl #instantshawl #instantshawlchiffon #instantshawlmurah #plainshawl #shawlmurah #tudungmurah #tudungchiffonmurah #tudungplain #sayajualtudung #akikah #marhaban #bazarpaknil #tunang #nikah #kenduri #bridesmaid #pengapit #dulanggirls #resepsi #tudungfareedamurah
. . .Lalu kau melangkah menuju cermin. Dan senyummu memudar. Tatapanmu berubah kritis. . . Coba kalau hidungku lebih mancung, coba kalau pipiku gak setembem ini. Coba kalau lenganku tidak segede ini. Coba kalau dahiku nggak selebar ini. Coba kalau kulitku…
. . .Lalu kau melangkah menuju cermin. Dan senyummu memudar. Tatapanmu berubah kritis. . . "Coba kalau hidungku lebih mancung, coba kalau pipiku gak setembem ini. Coba kalau lenganku tidak segede ini. Coba kalau dahiku nggak selebar ini. Coba kalau kulitku lebih putih." Dan ini, dan itu. . . It was sad yet inevitable. Kau menyempitkan definisi cantik, lalu tersiksa dengan definisi yang kau buat sendiri. . . It was sad yet inevitable. Kau berusaha menghubungkan relevansi antara jodoh dan kecantikan. Padahal setiap orang mempunyai preferensi sendiri. Setiap orang memiliki definisi cantik yang berbeda. Dan, jodoh tak pernah berkolerasi dengan kecantikan. . . It was sad yet inevitable. Kau menjadi tersangka sekaligus korban body shaming untuk dirimu sendiri. . . Mudah-mudahan akan datang suatu pagi : Ketika kau melangkah menuju cermin, melihat berbagai kekuranganmu, tetapi berusaha membunuh pemikiran negatif, berusaha tersenyum dan berkata, "Alhamdulillah..aku bisa melihat dengan normal. Alhamdulillah aku bisa bernapas dengan lancar. Alhamdulillah aku bisa berjalan dengan baik. Di balik kekurangan ini pasti ada hikmah yang belum aku tahu. Yang penting aku mensyukuri apa yang kutahu. Dan, bersabar terhadap apa yang belum aku tahu." . . Dan jika kecantikan adalah hal terpenting di dunia ini..well semua orang cantik menua lalu lenyap. . . . By 🎨 @betyal_4 . ⏩ Follow : @duniamuslimah_ 💕 ⏩ Follow : @duniamuslimah_ 💕 ⏩ Follow : @duniamuslimah_ 💕 . #nasehatukhti #niqab #niqabis #niqabista #hijab #hijaber #hijabers #hijabersindonesia #ppmurah #paidpromote #paidpromotemurah #jilbab #endorsement #endorsemurah #paytren #santriwati #muslimah #tudung #tudungsaji #tudungmurah #tudungonline #tudungcantik #mansetmurah #lovequotes #loveu #love #fromhijrahtodakwah #cinta
Bawal Turki corak baru dah masuk ye, sehelai rm 10 je 😍. Mesti singgah tau, macam2 design ada. Waze : matahari mall petaling jaya Google maps : matahari mall petaling jaya Whatsap 0196356151 #bawal #bawalprinted #tudungbawal #bawalcorak #bawalcotton #qqcahayamurni…
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
JOM ORDER JOM !!😀😍 SESUAI UNTUK SEMUA😄 . PRICE : RM100 + RM10 (POSTAGE) . DM/Whatsapp to order 013 6964145 💋 Inshaa Allah fast respond😘😍 . 🌷MAWAR FUCHSIA PEARL🌷 . 🌹FAREEDA🌹 . 🧕Material : Chiffon Eksklusif 🧕Size : Standard M (11-12 inch) . ☞DM/Whatsapp to…
JOM ORDER JOM !!😀😍 SESUAI UNTUK SEMUA😄 . PRICE : RM100 + RM10 (POSTAGE) . DM/Whatsapp to order 013 6964145 💋 Inshaa Allah fast respond😘😍 . 🌷MAWAR FUCHSIA PEARL🌷 . 🌹FAREEDA🌹 . 🧕Material : Chiffon Eksklusif 🧕Size : Standard M (11-12 inch) . ☞DM/Whatsapp to order : 013 6964145 💋 ☞Follow IG @fareeda_ds#fareeda #trustteddropshipfareeda #tudung #tudungplain #tudungchiffon #shawl #instantshawl #instantshawlchiffon #instantshawlmurah #plainshawl #shawlmurah #tudungmurah #tudungchiffonmurah #tudungplain #sayajualtudung #akikah #marhaban #bazarpaknil #tunang #nikah #kenduri #bridesmaid #pengapit #dulanggirls #resepsi #tudungfareedamurah
. 📍 We’re located right in front of the main entrance! . #TheGrandSouq2019 ▫️ 𝟑𝟏 𝐌𝐚𝐲 – 𝟐 𝐉𝐮𝐧𝐞 𝟐𝟎𝟏𝟗 ▫️ 𝐁𝐨𝐨𝐭𝐡 𝐅𝟏 – 𝐅𝟒 ▫️ 𝐇𝐚𝐥𝐥 𝟔𝐀 ▫️ 𝐒𝐢𝐧𝐠𝐚𝐩𝐨𝐫𝐞 𝐄𝐱𝐩𝐨 . 💖 See you there! . #TheGrandBazaar2019 #putrilanashawls #shawlinginstyle #hijab #shawls #modestfashion #muslimah…
. 📍 We’re located right in front of the main entrance! . #TheGrandSouq2019 ▫️ 𝟑𝟏 𝐌𝐚𝐲 – 𝟐 𝐉𝐮𝐧𝐞 𝟐𝟎𝟏𝟗 ▫️ 𝐁𝐨𝐨𝐭𝐡 𝐅𝟏 – 𝐅𝟒 ▫️ 𝐇𝐚𝐥𝐥 𝟔𝐀 ▫️ 𝐒𝐢𝐧𝐠𝐚𝐩𝐨𝐫𝐞 𝐄𝐱𝐩𝐨 . 💖 See you there! . #TheGrandBazaar2019 #putrilanashawls #shawlinginstyle #hijab #shawls #modestfashion #muslimah #tudung #fashion #style #instafashion #modernfashion #womensfashion #lookbook #lookoftheday #styleinspo #ootd #wiwt #singapore #love #instagood #beautiful #photooftheday #girl #instadaily #igers #instalike #whatiwore #trend
Harap maaf 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. . Online Store DivaScarf Website, Shopee dan Lazada Tutup esok, Selasa, 28th May 2019. . . Sebarang aktiviti pengeposan selepas tarikh ini akan dibuat selepas Raya. . . Yang mana nak beli juga, kena datang ke Dataran Merdeka ya dear. .…
Harap maaf 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. . Online Store DivaScarf Website, Shopee dan Lazada Tutup esok, Selasa, 28th May 2019. . . Sebarang aktiviti pengeposan selepas tarikh ini akan dibuat selepas Raya. . . Yang mana nak beli juga, kena datang ke Dataran Merdeka ya dear. . . . Love, @DivaScarfHQ - #serlahkankeDIVAanmu. . . @DivaKatalog. #bawallovers #divascarf #bawalcotton #bawalscarf #dwidesign #tudung #tudungbawal #bawaljepun #bawal #hijab #divasquad #scarfwithstory . . . @BAWALorry. #bawalorry #wegotoyou #movingmarketplace . . . @TUDUNGtruck #tudungtruck #retailrevolution . . . Whatsapp Diva : wasap.my/+60139023766 . . . 🧕🏻 Kempen Raya kita kali ini ya dear : . #SempurnaSeadanya .
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI…
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI dah mencuba dan berpuas hati dengan quality shawl REENAS XXL. kami jamin jika sis tak puas hati kami kembalikan wang. REENAS XXL amat senang di pakai kerana di jahit terus sarung sahaja, kemas dan terbentuk cantik.. ► Material high quality chiffon dan moss crepe ► Dijahit instant dengan quality jahitan butik ► 20 warna dengan gabungan Tona warna yang menarik ► Size XXL ► Bahagian inner daripada material moss crepe ► Labuh Sehingga 26 inchi dari dagu ► Full cup awning daripada material terbaik dan cantik terbentuk ► Percuma Brooch ISTIMEWANYA REENAS XXL ADALAH ; ➜ Selesa di pakai , tidak jarang dan tidak kembang. ➜ Mudah di gayakan hanya sarung dan anggun ➜ Pilihan warna-warna yang menarik dan sesuai match dengan mana-mana baju,jubah,dress sis ➜ Labuh flexible boleh di kenakan dengan gaya XL dan XXL ➜ tiada kerisauan tudung jarang ➜ sesuai untuk muslimah bertudung labuh ➜ serius cantik terbentuk dan sesuai untuk ape pun jenis bentuk muka sis berminat boleh dm/whatsap 01161110494 #tudunglabuh #tudung #tudungsarung #tudunginstant #tudungcantik #tudungraya #tudungmalaysia #tudungbidang #tudungterkini #tudungexpress #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungexpress #tudungsarungmalaysia #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlterkini #instantshawlmuslimah #instantwideshawl #sayajualinstantshawl #shawlinstantlabuh
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
Ehhh.. banyak lagi BAWAL KELATAN bawa masuk ni.. PROMOSI!! BAWAL PROMOSI!!! NAK CARI TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK? YG CANTIK DAN SEDAP JE PAKAI? . . CUBALAH BAWAL SAKURA , SEKALI PAKAI PASTI JATUH HATI! . . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= APA YG BEST TUDUNG…
Ehhh.. banyak lagi BAWAL KELATAN bawa masuk ni.. PROMOSI!! BAWAL PROMOSI!!! NAK CARI TUDUNG BAWAL MUDAH BENTUK? YG CANTIK DAN SEDAP JE PAKAI? . . CUBALAH BAWAL SAKURA , SEKALI PAKAI PASTI JATUH HATI! . . =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= APA YG BEST TUDUNG BAWAL KELANTAN NI?! =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-= . ✓ Selesa, Cantik dipakai. ✓ Mudah Bentuk , Elok Terletak jer. ✔️ Sejuk dan Selesa Dipakai. ✔️ Material cottan ✔️ Minimal Iron jer. ✔️Lebih 20 pattan. ✔️ Ada Lebih 30 warna pilihan. ✔️ Pelbagai pattan corak. ✔️ Design Bawal Batu keliling. . . =============== JOM CONTACT TEAM ASMAQ SEKARANG ============== . Klik jer LINK nie utk trus whatsapp kami http://www.wasap.my/+60197363401/sayanakbeli http://www.wasap.my/+60197363401/sayanakbeli http://www.wasap.my/+60197363401/sayanakbeli . . << PROMOSI >> Harga Combo.. Beli lebih untung lebih.. Siapa cepat, dia dapat.. #viral #tudung #tudungbawal #tudungsarung #tudunginstant #tudunglabuh #tudungraya #tudungmuslimah #tudungecpress #tufungsarungscuba #tudungsarungplain #tudungcantik #tudungviral #borongtudung #tudungborong #tudungsarungmalaysia
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.1. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.0. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
Harap maaf 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. . Online Store DivaScarf Website, Shopee dan Lazada Tutup esok, Selasa, 28th May 2019. . . Sebarang aktiviti pengeposan selepas tarikh ini akan dibuat selepas Raya. . . Yang mana nak beli juga, kena datang ke Dataran Merdeka ya dear. .…
Harap maaf 🙏🏻🙏🏻🙏🏻. . Online Store DivaScarf Website, Shopee dan Lazada Tutup esok, Selasa, 28th May 2019. . . Sebarang aktiviti pengeposan selepas tarikh ini akan dibuat selepas Raya. . . Yang mana nak beli juga, kena datang ke Dataran Merdeka ya dear. . . . Love, @DivaScarfHQ - #serlahkankeDIVAanmu. . . @DivaKatalog. #bawallovers #divascarf #bawalcotton #bawalscarf #dwidesign #tudung #tudungbawal #bawaljepun #bawal #hijab #divasquad #scarfwithstory . . . @BAWALorry. #bawalorry #wegotoyou #movingmarketplace . . . @TUDUNGtruck #tudungtruck #retailrevolution . . . Whatsapp Diva : wasap.my/+60139023766 . . . 🧕🏻 Kempen Raya kita kali ini ya dear : . #SempurnaSeadanya .
Suka bersenam?..pilih senaman yang ikut kemampuan diri sendiri..jangan bersenam terlalu extreme kalau badan belum betul2 fit.. . INTAKE JUN SEASON 46 SPECIAL EDITION HANYA 2 MINGGU DIDALAM PROGRAM 20 orang yang betul-betul serius nak turunkan berat badan…
Suka bersenam?..pilih senaman yang ikut kemampuan diri sendiri..jangan bersenam terlalu extreme kalau badan belum betul2 fit.. . INTAKE JUN SEASON 46 SPECIAL EDITION HANYA 2 MINGGU DIDALAM PROGRAM 20 orang yang betul-betul serius nak turunkan berat badan secara sihat.10 peserta pertama akan dapat special gift dari kami🤗 . perkongsian menu sihat boleh follow @nasofia_mealplan . ✳️ 14 hari challange ✳️ Hilang 3-5kg ✳️ Fokus hilangkan lemak raya ✳️ Meal plan raya disediakan ✳️ Boleh makan nasi ✳️ Group support online 24/7 ✳️ Video combo home workout diberikan . Slot sangat terhad ⛔️ . #teamahmadmizah #befitonlineprogram . Coach Sofia +0167228646 Coach Nasri +0167118645 . #hangsempoi #hariraya #cabarankurusonline #dietfood #starvendors #makan #onlinebusiness #workfromhome #mimpikita #pujaanhatikanda #BHonline #shawls #hannanmedispa #dolsa #tudung #viral #maluapabossku #jalanjalancarimakan #teamnickhinhussien #tv3 #moodrepublik #jubah #malaysianfood #socmed #teamnasofia
DUAreka 10.0. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
DUAreka 10.0. . . ❤️INI BARU LAA RAYA!!!💓 . Klik @scarfbshop untuk full katalog . 📍DUAreka™️ sehelai tudung dua rekaan. 📍Tudung bawal cotton voile bidang 46. 📍RM35 exc postage 📍Wasap 0102454800 to order. #scarfB #scarfbexclusive #scarfblovers #DUAreka #cikgucikgi…
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI…
TAMPIL MEWAH DAN EXCLUSIVE DENGAN SHAWL EXCLUSIVE REENAS XXL Ape Yg best tentang Shawl REENAS ni? REENAS XXL dicari - cari selama ni kerana; KOLEKSI EKSLUSIVE yang di design khas untuk muslimah bertudung labuh untuk tampil bergaya dalam apa jual majlis. RAMAI dah mencuba dan berpuas hati dengan quality shawl REENAS XXL. kami jamin jika sis tak puas hati kami kembalikan wang. REENAS XXL amat senang di pakai kerana di jahit terus sarung sahaja, kemas dan terbentuk cantik.. ► Material high quality chiffon dan moss crepe ► Dijahit instant dengan quality jahitan butik ► 20 warna dengan gabungan Tona warna yang menarik ► Size XXL ► Bahagian inner daripada material moss crepe ► Labuh Sehingga 26 inchi dari dagu ► Full cup awning daripada material terbaik dan cantik terbentuk ► Percuma Brooch ISTIMEWANYA REENAS XXL ADALAH ; ➜ Selesa di pakai , tidak jarang dan tidak kembang. ➜ Mudah di gayakan hanya sarung dan anggun ➜ Pilihan warna-warna yang menarik dan sesuai match dengan mana-mana baju,jubah,dress sis ➜ Labuh flexible boleh di kenakan dengan gaya XL dan XXL ➜ tiada kerisauan tudung jarang ➜ sesuai untuk muslimah bertudung labuh ➜ serius cantik terbentuk dan sesuai untuk ape pun jenis bentuk muka sis berminat boleh dm/whatsap 01161110494 #tudunglabuh #tudung #tudungsarung #tudunginstant #tudungcantik #tudungraya #tudungmalaysia #tudungbidang #tudungterkini #tudungexpress #tudungsarunglabuh #tudungsarungmurah #tudungsarungcantik #tudungsarungexpress #tudungsarungmalaysia #instantshawllabuh #instantshawl #instantshawlcantik #instantshawlchiffon #instantshawlterkini #instantshawlmuslimah #instantwideshawl #sayajualinstantshawl #shawlinstantlabuh
Kejap tengah fikir, harini kalau makan murtabak masa berbuka best x? 🤔 . By the way tudung ni nama dia #HudHijab aw. promo cuma RM25 sehelai. . cepat dapatkan dengan tekan link di bio atau whatsapp na di 0142256922 ❤️ . HUD HIJAB, WHAT ABOUT IT? 🤔 NOW, THESE…
Kejap tengah fikir, harini kalau makan murtabak masa berbuka best x? 🤔 . By the way tudung ni nama dia #HudHijab aw. promo cuma RM25 sehelai. . cepat dapatkan dengan tekan link di bio atau whatsapp na di 0142256922 ❤️ . HUD HIJAB, WHAT ABOUT IT? 🤔 NOW, THESE ARE THE REASONS WHY THEY'RE SPECIAL! . 1) An exclusive heavy chiffon crepe material that will definitely makes you a show stopper! 😍 . 2) A heavy flowy material but it comes with a soft look, you'll surely be a stunner with our Hud Hijab 😘 . 3) An easy to be shaped Hijab as it's a rough texture material. Hijab Bad Day? No more! 😉 Easy peasy 💅🏻 . 4) Too many hassle in searching for a full cover inner? Save that worry and throw it away ladies because... . Our Hud Hijab comes with an opaque material as well. So, you don't have to worry about it being see-through because it's not! 😉🧕🏻 A great deal for everyone right? So, don't waste your time! Get a move on and be sure to make it fast! Make a run🏃🏻‍♀or even fly ✈️ for it! 😹 Go on and click the link on our bio now! They are limited pieces and selling out really fast 😮 you wouldn't want to cry later ...so buy now . #Shawl #WideShawl for # #Purdah #Hijabista #LovelyMuslimah #Cute #GiftForHer #GiftForMe #GiftForYou #PlainBawal #SolatReady #Beautiful #PromoAAR #follow #shoutout #AnnaAlynzRichShop #AAR #TudungMurahAAR #tudung #tudungprinted #tudungbawal #tudunglabuh #tudungbawalmurah #tudunglabuhmurah #tudungbawallabuh #BTBWideShawl #tutorialtudung #tudung #tudungbawal #tudunglabuh #tudungbawallabuh #wideshawl #annaalynzrich
To our scarf ring lovers out there, presenting our favorite design. Psst this never goes out of style, dont let anyone tell you otherwise! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Price: RM78 Code: SCA978 (Pink Light Blue) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Purchase more than: RM50 - 10% discount ✨ RM100 - 15%…
To our scarf ring lovers out there, presenting our favorite design. Psst this never goes out of style, don't let anyone tell you otherwise! ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Price: RM78 Code: SCA978 (Pink Light Blue) ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Purchase more than: RM50 - 10% discount ✨ RM100 - 15% discount ⭐️⭐️ RM150 - 20% discount 🔥🔥🔥 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Shipping: SM RM6 | SS RM8 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #ozelmalaysia #ozelbrooch #broochozel #ozelseremban #ozelshahalam #ozelkl #brooch #brooches #broochkorea #koreanbrooch #swarovskimalaysia #kerongsang #kerongsangmurah #broochmurah #sayajual #sisjual #hijabpin #babybrooch #sayajualkerongsang #sayajualbrooch #kerongsanglover #raya #aidilfitri #shopping #tudung #shawl #tudungraya #naelofarhijab #duckscarvesforsale #bawalexclusive
TUDUNG SARUNG SWEET ADELL KINI KEMBALI DENGAN 15 WARNA BARU YANG GOJES . . 🌹 Sweet Adell V2 🌹 Design : Tudung express sarung . Material : Mosscrepe lycra Awning : Mosscrepe lycra Double Heavy chiffon ruffle . (Dewasa) Size : Free size Ukuran : 19inch dari…
TUDUNG SARUNG SWEET ADELL KINI KEMBALI DENGAN 15 WARNA BARU YANG GOJES . . 🌹 Sweet Adell V2 🌹 Design : Tudung express sarung . Material : Mosscrepe lycra Awning : Mosscrepe lycra Double Heavy chiffon ruffle . (Dewasa) Size : Free size Ukuran : 19inch dari bawah dagu 29inch dari belakang Size muka : 10 -10.5inch . (Budak) Ukuran : 16 dari bawah dagu 22 inch dari belakang Muka 9inch Cara pakai : sarung shj . 💐 Harga tudung dewasa RM59/pc . 💐 Harga tudung kanak2 RM45/pc . #SPECIALOFFER Grab 3 helai ke atas dapat 10% #DISCOUNT 😱 Postage 1-2pc RM6 3pc ke atas RM9 Pembelian RM200 ke atas #FREE POSTAGE Sis berminat .. Nak dewasa shj atau sekali dgn anak 😘 . Meh la WhatsApp Nurul sekarang. 📲 WHATSAPP 018 9494093 📲 WHATSAPP 018 9494093 📲 WHATSAPP 018 9494093 . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungraya2019 #MHLebaran2019
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size…
Gamis Mafaza Material Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat nyaman dikenakan Size dan Harga💰 S ld 96 pb 135 💰 210.000 M ld 100 pb 139 💰215.000 L ld 104 pb 139 💰215.000 XL ld 110 pb 142 💰220.000 *************************** . . . . 🧕🏻Khimar Anita Mat : Exlon Crepe Bahan ini sangat eksklusif, krn tdk dijual di pasaran, bahan ini khusus ekport dan kami pesan khusus Tekstur agak spt wollycrepe caltri tapi lebih halus dan lebih jatuh bahan ini stretch sehingga sangat pas dimuka Available size L panjang depan 86cm Panjang belakang 105cm Size XL panjang depan 96 cm Panjang belakang 115cm 💰Harga 150.000💰 . . . . #gamismafaza #khimaranita #gamisset #gamissetkhimar #gamisaline #gamisbusui #gamisdaily #gamisharian #gamissyari #khimarsyari #khimarpolos #khimarantem #tudung #tudungbawal #tudungcantik #hijabfashion #hijabstyle #hijabersindonesia #ootd #ootdhijab #hijabers #tokohijabmurah
🇸‌🇦‌🇱‌🇪‌ 🇸‌🇦‌🇲‌🇵‌🇦‌🇮‌ 🇵‌🇪‌🇳‌🇬‌🇸‌🇦‌🇳‌ 23 MAY - 3 JUN 2019 ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? 💝 Material mosscrepe ironless 💝 Kelabuhan yang mengikut syariah 💝 Pinless so takyah nak pin sana situ lagi 💝 Solat ready 💝 Boleh gayakan style bawal…
🇸‌🇦‌🇱‌🇪‌ 🇸‌🇦‌🇲‌🇵‌🇦‌🇮‌ 🇵‌🇪‌🇳‌🇬‌🇸‌🇦‌🇳‌ 23 MAY - 3 JUN 2019 ↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔ . Sebab apa Cuna Chuchu ni awesome sangat? 💝 Material mosscrepe ironless 💝 Kelabuhan yang mengikut syariah 💝 Pinless so takyah nak pin sana situ lagi 💝 Solat ready 💝 Boleh gayakan style bawal atau shawl 😱 . . PRICE: RM 64 #SALE OFFER ONLY RM 49 ‼ ONLY RM 49 ‼ ONLY RM 49 ‼ . . Berminat boleh direct WhatsApp Nurul. WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 WHATSAPP 018 9494093 . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #ironlesstudung #tudungtakpayahgosok #sisterletups #properhijabsquad #tudungraya2019 #MHLebaran2019
[BAWAL ANGGUN] - BERSIAP SEPANTAS KILAT DI PAGI RAYA DENGAN TUDUNG BAWAL ANGGUN. . . Design Instant bawal yg semudah ABC. Didatangkan dgn 18 pilihan color yang sangat menarik. . Bawal Anggun . Design : Instant Bawal Material : Mosscrepe Lycra Awning : Mosscrepe…
[BAWAL ANGGUN] - BERSIAP SEPANTAS KILAT DI PAGI RAYA DENGAN TUDUNG BAWAL ANGGUN. . . Design Instant bawal yg semudah ABC. Didatangkan dgn 18 pilihan color yang sangat menarik. . Bawal Anggun . Design : Instant Bawal Material : Mosscrepe Lycra Awning : Mosscrepe Lycra 18color pilihan Ukuran : Bidang 45 21inch dari bawah dagu 31inch dari belakang Muka 10.5inch Cara pakai : Sarung shj & style kan ikut keselesaan Harga : RM59pc Pembelian 2pc Bawal PERCUMA 1 ring (selagi stock masih ada) Postage : 1-2pc RM6 3pc ke atas RM9 . Nak DISKAUN tak ??😉😉 3HELAI ucu beri LESS 10% Jom whatsapp ucu cepat2 👇👇 . Pembelian RM200 ke atas Free Postage (nak jimat ajak kawan2 share😉 ) . Cara Pembayaran : Online Banking & Cash Deposit . Cara Order ⤵⤵⤵ . Whatsapp : 📲013-6164640 Atau ➡Klik link di bio IG kami . Sertakan kod (pada gambar) kepada kami . . ===================== [Bagi followers FB]👇 . Cara Order tekan link ni👇 http://www.wasap.my/60136164640/BAWALANGGUN . Jom follow Instagram kami👇 https://www.instagram.com/tudung_express/ Join Channel Telegram Kami 👇 https://t.me/tudung_express . Tq😍 .
ATTENTION 📣. . Tarikh akhir pengeposan untuk serahan sebelum Hari Raya Aidilfitri 2019 :. . . 👉🏻 KHAMIS, 30 May 2019 👈🏻. . 👉🏻 PAYMENT SEBELUM 12PM SAHAJA 👈🏻. . Jadi sesapa yang nak order tu kena cecepat tauuu!! . Last day CQ buat pengeposan KHAMIS ni tau!!…
ATTENTION 📣. . Tarikh akhir pengeposan untuk serahan sebelum Hari Raya Aidilfitri 2019 :. . . 👉🏻 KHAMIS, 30 May 2019 👈🏻. . 👉🏻 PAYMENT SEBELUM 12PM SAHAJA 👈🏻. . Jadi sesapa yang nak order tu kena cecepat tauuu!! . Last day CQ buat pengeposan KHAMIS ni tau!! 🙆. . HARAP MAKLUM, hanya payment yang kita terima sebelum pukul 12pm akan dipos ya. Selebihnya akan dipos selepas CUTI HARI Hari Raya Aidilfitri. . Terima kasih. . . . #tudung #tudungmalaysia #tudungmurah #tudunginstant #tudunginstantmurah #tudunginstantlabuh #tudunginstantmalaysia #tudungexpress #tudungexpressmurah #tudungexpressplain #tudungexpressmalaysia #InstantHijab #instanthijabmurah #instanthijabmalaysia #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudungsarunglabuh #tudungsarungmalaysia #tudungsarungplain #tudungsarungcotton #bawalinstant #muslimahhijabbynhm #tudungraya2019 #MHLebaran2019
[BAWAL ANGGUN] - BERSIAP SEPANTAS KILAT DI PAGI RAYA DENGAN TUDUNG BAWAL ANGGUN. . . Design Instant bawal yg semudah ABC. Didatangkan dgn 18 pilihan color yang sangat menarik. . Bawal Anggun . Design : Instant Bawal Material : Mosscrepe Lycra Awning : Mosscrepe…
[BAWAL ANGGUN] - BERSIAP SEPANTAS KILAT DI PAGI RAYA DENGAN TUDUNG BAWAL ANGGUN. . . Design Instant bawal yg semudah ABC. Didatangkan dgn 18 pilihan color yang sangat menarik. . Bawal Anggun . Design : Instant Bawal Material : Mosscrepe Lycra Awning : Mosscrepe Lycra 18color pilihan Ukuran : Bidang 45 21inch dari bawah dagu 31inch dari belakang Muka 10.5inch Cara pakai : Sarung shj & style kan ikut keselesaan Harga : RM59pc Pembelian 2pc Bawal PERCUMA 1 ring (selagi stock masih ada) Postage : 1-2pc RM6 3pc ke atas RM9 . Nak DISKAUN tak ??😉😉 3HELAI ucu beri LESS 10% Jom whatsapp ucu cepat2 👇👇 . Pembelian RM200 ke atas Free Postage (nak jimat ajak kawan2 share😉 ) . Cara Pembayaran : Online Banking & Cash Deposit . Cara Order ⤵⤵⤵ . Whatsapp : 📲013-6164640 Atau ➡Klik link di bio IG kami . Sertakan kod (pada gambar) kepada kami . . ===================== [Bagi followers FB]👇 . Cara Order tekan link ni👇 http://www.wasap.my/60136164640/BAWALANGGUN . Jom follow Instagram kami👇 https://www.instagram.com/tudung_express/ Join Channel Telegram Kami 👇 https://t.me/tudung_express . Tq😍 .
Get Amanda now before your color sold out. click link in our bio to order.
_ 
RM59.90 Each ( Normal price RM 99 )  promo end 28/5/2019
Get Amanda now before your color sold out. click link in our bio to order. _ RM59.90 Each ( Normal price RM 99 ) promo end 28/5/2019
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
Haa siapa sini suka shawl cotton jersey? Sis rasa awak akn fall in love dgn tudung ni juga! . . ✨SHAWL SYRIA COTTON JERSEY✨ ✔️ Material: Cotton Jersey ✔️ Helok terletak ✔️ Tak mudah kedut ✔️ Tak perlu iron ✔️ Bersiap dgn cepat ✔️ FREE inner yg sama warna…
Haa siapa sini suka shawl cotton jersey? Sis rasa awak akn fall in love dgn tudung ni juga! . . ✨SHAWL SYRIA COTTON JERSEY✨ ✔️ Material: Cotton Jersey ✔️ Helok terletak ✔️ Tak mudah kedut ✔️ Tak perlu iron ✔️ Bersiap dgn cepat ✔️ FREE inner yg sama warna dgn tudung . Price (exc postage) 1pcs - RM 25 Open utk borong juga . . #tudungmalas #tudungexpress #tudung #tudungbidang45 #tudungmurah #kl #wangsamaju #ampang #jb #tudungprinted #tudungborong #tudungbawalmurah #tudungviral #tudungbawal #uitm #um #upm #msu #utm #chiffonvoile #bawalprinted #bawallover #bawalchiffonprinted #bawalchiffonprint #bawalchiffonvoile #tudungviral #tudungmurah #tudungborong #shawlmalas #shawlcottonjersey #um #uitm #upm #ukm #ampang #kl #jb #wangsamaju #bangi #pleatedshawl
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
Tudung raya katanya....
Dari #Norafificillection 
#pakaianmuslimah
#patuhsyariah
#tudunglabuh
#tudung
Order  dibuka  selepas raya ya....
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45 plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon…
♦️READY STOCK MIRABELLE♦️ . Kombo sahaja dengan 1 design lain . 🔴 RM50 (belum termasuk pos) 🔵 Pos 1-5 helai rm8(sm)/rm12(ss) . ✔ Material: Cotton Paris Voile ✔ Bidang : 45" plus . . 🔵 Fastpayment and Serius buyer only . 📲 WhatsApp 013-7566846 for fast respon . Atau . Klik link whatsapp di bio.Ig di atas. Terima kasih. . . Dapatkan hanya yang #original dari mirabelle bawal byizzreen 🤗 . . . #mirabellelovers #tudungmirabelle #kekaboolovers #kekaboo #kekaboolover #tudungkekaboo #bawalkekaboo #tudung #tudungbawal #tudungraya #tudungonline #tudungmurah #bawal #bawalmurah #bawalcotton #bawalprinted #bawalcantik #sayajual #tudungviral #tudungcotton #bajuraya2019 #bajuraya #denaialam #bukitsubang #uitm #cikgucikgi #cikgu #hijab #bidang45
Thankyou dear customer @tudungsukan__ ♥️🧕🏼 Harap berpuas hati dgn kualiti tudung sukan kami. . . Jika berminat, boleh click link whatsapp di bio atau DM kami ya ♥️ #tudungsukan #tudung #tudungsukanmuslimah #tudungsukandryfit #tudungsukanmurah #tudungsukanjersey…
ISTIMEWA SEMPENA RAYA YANG BAKAL TIBA!!! . . . . Bermula 1 may - 1 june @mzrichbeauty menawarkan harga termurah dan terjimat! dapatkan pelbagai jenis suntikan seperti Vitamin c,whitening,anti-aging dan pelbagai lagi jesnis suntikan termasukuntuk kuruskan…
ISTIMEWA SEMPENA RAYA YANG BAKAL TIBA!!! . . . . Bermula 1 may - 1 june @mzrichbeauty menawarkan harga termurah dan terjimat! dapatkan pelbagai jenis suntikan seperti Vitamin c,whitening,anti-aging dan pelbagai lagi jesnis suntikan termasukuntuk kuruskan badan..KESAN SEAWAL SEKALI PEMAKAIAN SAHAJA.kami akan guide 100% untuk cara pemakaian ,termasuk list klinik dan runner!kami ada lebih 50 produk untuk kami tawarkan kepada anda!harga pula murah! dari serendah rm 89 sahaja! . . . . sebarang pertanyaan boleh WHATSAPP kami +601126000464 hari ini (link wasap ada pada bio) jangan lupa follow ig utama kami @mzrichbeauty . . . . . #veniscyegf #veniscynexgen #veniscy #aquaskinveniscy #lucchiniplacenta #japanplatinum #miraclewhite #Glutax #glutaxdna #glutax180000gr #glutax75gs #glutax70000gm #glutax500gs #glutax23000gk #glutax2000gs #esenseuwhite #cindella1200mg #evgenisdumovit #evgenis #mixingwhite #mixingwhiteplatinum #glutax680000gr #nanosalt #placentex #tudung #suntikanvitaminc #beautyinjection #neutroskinpomegranate #bioswissstemcell #kualalumpur
SALE 40% UNTILL OUT OF STOCK !! RM35.40!! . . Collection : Ameena Type : Square Scarf Measurement : 45 (1.2 meters) Detailing : 30 beads white korean swarovski Material : Mixed cotton chiffon Np : RM59 Official hashtag : #glitzAMEENA #glitzRAYA2018 . How…