Best Online Portal for Instagram | Contact

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #publictransport

Images, videos and stories tagged with #publictransport

It’s all the little moments that make life a big adventure. . . . First time onboard the Japanese bullet train Shinkansen. It’s very convenient to travel around Japan by trains. . . . #jrpass #shinkansen #bullettrain #trainstation #localtrain #publictransport…
Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift…
Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift ( Most Wanted ) ★ Viva Elite ( Hot Item ) ★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency ) ★ Myvi SE ( Most Legendary ) ★ Alza SE ( Big and Comfortable ) ★ Exora Turbo ( Bigger and Huge ) ★ Waja CPS ( Comfortable Driving ) . . . ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport . . . . #keretasewastudent #keretasewashahalam #shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #sewakereta #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #politeknikshahalam #selangor #keretasewaselangor
. 🚈 Bombardier Flexity Classic NGT D8 DD 2613 Partnerstadt Brazzaville. The great modern Dresdner Verkehrsbetriebe AG Light Rail/Streetcar. ☺️🙂❤️💙 . 📱Recorded with the HUAWEI Y5 (2018) in Dresden - Cotta. . . #dresden #saxony #germany #europe #cityscape…
. 🚈 Bombardier Flexity Classic NGT D8 DD 2613 'Partnerstadt Brazzaville'. The great modern Dresdner Verkehrsbetriebe AG Light Rail/Streetcar. ☺️🙂❤️💙 . 📱Recorded with the HUAWEI Y5 (2018) in Dresden - Cotta. . . #dresden #saxony #germany #europe #cityscape #dresdnerverkehrsbetriebe #dvbag #dvb #bombardier #flexityclassic #ngtd8dd #lightrail #stadtbahn #tram #tramway #tramwaj #streetcar #straßenbahn #öpnv #publictransport #sky #trees #dresdencity #dresdengram #dresdenfiles #amateurphotography #publictransportphotography #discoverdresden #sistercitybrazzaville
. Foto ini mengingatkan pada masa kecil saya yang hobi duduk di kursi bis paling depan. . Pandangan lebih leluasa sekaligus takjub dengan gerak kerja pak sopir dengan roda stir yang lebar. . #JengkangJengkingMotret #jakarta #portrait #humanportrait #streetphotography…
De boulevardpendel in Hasselt gebeurt als tussenritten en dan krijg je dus soms een gelede bus te zien. . 🚌 Van Hool newAG300 (De Lijn, 5251) 📷 9 maart 2019 📍 Hasselt Station . #delijn #instabus #bus #publictransport #ovspotter #openbaarvervoer #lijnbus #boulevard…
대중교통 쓸때 유익한 영어 표현 정리해넣었어요~~
대중교통 쓸때 유익한 영어 표현 정리해넣었어요~~
Car in for MOT so on a bus for first time in a couple of years 😁😮
#publictransport #bus #mot #nocarforaday
Aj čakanie na autobus môže byť príjemné. Užite si dnešné prvé jarné lúče.☀️🌷🦋🚌
•
•
•
•
#sadza #sadzilina #spring #transport #publictransport #zilina #martin #cadca
Transport for London has made headlines for removing junk food ads from its facilities. Will it affect #obesity rates? Check out our blog for thoughts from one of our marketers! . . . . . . #tfl #transportforlondon #junkfood #hfss #advertising #healthyeating…
Urgh, what a morning! Thanks for being 30 minutes late bus! 🤣 but at least I can sit and read my new book for a while before I get to work! 😃 -- Happy hump day everyone! I hope you all have an amazing day! -- By the way, how cute is my bag! 😍 -- #humpday…
Walk more, cycle more, take the train and give the planet more of a happy smiley face.
#walk #pedestrian #hike #stroll #cycle #bicycle #bike #velo #train #tube #tram #bus #coach #publictransport #publictransit #driveless #fossilfuels
👩 : hi gigi 👦 : hi qaqa 😎 *the end*
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#mrtjakarta #publictransport #jakarta #enjoyjakarta #instagood #instaview #instadaily #throwback #vsco #picnic
Tap tap appreciation club. From Donald Duck, to Beyoncé and Jesus, you never know what’s coming around the corner #taptap #haiti #ayiti #visithaiti #beautifulhaiti #caribbean #travel #travelphotography #instatravel #travelgram #wanderlust #alwaysexploring…
Para Peserta Diklat PIM 3 Kementerian Perhubungan yang sedang kunjungan kerja ke palembang. Yuk, naik transportasi umum!

Photo by : @mai_ghozali
#palembang #LRT #lrtpalembang #lrtsumsel #lightrail #publictransport #payonaikLRT
In my ideal public transport situation, the taxi is waiting for me, I’m not waiting for the taxi.😊Bluebird in Jakarta is one of the best public transportation in Southeast Asia with professional drivers.👍 Go for silverbird if you fancy a Camry or a Mercedes…
In my ideal public transport situation, the taxi is waiting for me, I’m not waiting for the taxi.😊Bluebird in Jakarta is one of the best public transportation in Southeast Asia with professional drivers.👍 Go for silverbird if you fancy a Camry or a Mercedes benz for your taxi, or big bird if you want to shuttle your tribe to nice places.🚙😊 ✨ #bluebird #silverbird #bigbird #taxi #publictransport #bestpractice #travel #travellife #citylife #city #life #indonesia #southeastasia #asia #nations #people
नटून थटून लाजते जणू चांदणी 😍💖💚 ❤️💚 दगडूशेठ 💚❤️ || श्री कलेश्वर || . . . . #st#msrtc#lalpari#stmahamandal#publicservice#publictransport#maharashtra#sindhudurg#kokan#kudal#sawantwadi#maharashtra_desha#bus#buslovers#stlovers#prideofmaharashtra#pride#maharashtra_ig#maharashtra_ig#travel#interstate#panjim#goa#busstand#red#green#blue#ashokleyland#publicservice#wallpaper#lockscreen
नटून थटून लाजते जणू चांदणी 😍💖💚 ❤️💚 दगडूशेठ 💚❤️ || श्री कलेश्वर || . . . . #st #msrtc #lalpari #stmahamandal #publicservice #publictransport #maharashtra #sindhudurg #kokan #kudal #sawantwadi #maharashtra_desha #bus #buslovers #stlovers #prideofmaharashtra #pride #maharashtra_ig #maharashtra_ig #travel #interstate #panjim #goa #busstand #red #green #blue #ashokleyland #publicservice #wallpaper #lockscreen
Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift…
Bismillahirrahmanirrahim KERETA SEWA SHAH ALAM ™ . . . Just click on my bio now for fast response and booking your car. . . Feel free just grab your car now. Just call and whatsapp us . . +6017 6996 828 . +6017 6996 828 . +017 6996 828 . . . ★ Axia Facelift ( Most Wanted ) ★ Viva Elite ( Hot Item ) ★ Bezza Premium ( Most Fuel Efficiency ) ★ Myvi SE ( Most Legendary ) ★ Alza SE ( Big and Comfortable ) ★ Exora Turbo ( Bigger and Huge ) ★ Waja CPS ( Comfortable Driving ) . . . ★★ Delivery airport KLIA, KLIA2 and Subang Airport . . . . #keretasewastudent #keretasewashahalam #shahalamcarrental #shahalamresident #shahalam #keretasewa #uitm #msu #unisel #seksyen7 #seksyen13 #klia #klia2 #sewakereta #lrt #carrental #carrentalselangor #axia #alza #bezza #publictransport #keretasewamurah #perodua #keretasewadesaalam #malaysia #grabcar #keretasewamurah #student #politeknikshahalam #selangor #keretasewaselangor
So todays plan to time-lapse the bus trip over the #sydneyharbourbridge came to a bit of a #fail when the phone rang just as we were hitting the bridge and stopped just as we passed the bridge. You can enjoy a little but if Sydney traffic instead! 😆 . .…
Menggunakan transportasi umum memang belum menjadi budaya di Indonesia, tetapi dengan adanya transportasi umum yang cepat, nyaman & tepat waktu dengan harga terjangkau bisa menjadi salah satu pilihan bagi masyarakat untuk bepergian ditengah kemacetan lalu…
Menggunakan transportasi umum memang belum menjadi budaya di Indonesia, tetapi dengan adanya transportasi umum yang cepat, nyaman & tepat waktu dengan harga terjangkau bisa menjadi salah satu pilihan bagi masyarakat untuk bepergian ditengah kemacetan lalu lintas yang semakin merajalela #bus #bussuroboyo #suroboyobus #busmania #masstransport #masstransportation #publictransport #LensCultureDiscovery #publictransportation #life_is_street #SPiCollective #SPi_Transport #lightbox #1000kata #instastreetid #instasreet_id #instastreet #surabaya #indonesia
Nasz biurowiec odbijający się w szybie Urbino 10,5. // Our headquarters reflecting on the window of Urbino 10,5. #solarisbus #solarisbusandcoach #solarisbuses #zielonyjamnik #greendachshund #wspolnykierunek #commondirection #transportpubliczny #publictransport…
Moda Raya Terpadu

#publictransport 
#mrtjakarta
Yeeaaahh... Dan akhirnya seneng pake banget setelah ikut naik dalam uji coba @mrtjkt walaupun ada yang bilang kalau gue itu kampungan ya ga papa karena #mrtjakarta baru kali ini ada dan satu -satunya di #indonesia jadi rasanya sangatlah rugi kalau sampai…
Yeeaaahh... Dan akhirnya seneng pake banget setelah ikut naik dalam uji coba @mrtjkt walaupun ada yang bilang kalau gue itu kampungan ya ga papa karena #mrtjakarta baru kali ini ada dan satu -satunya di #indonesia jadi rasanya sangatlah rugi kalau sampai kita tidak pernah mencoba dan ikut #ubahjakarta Pokoknya terimakasih buat my President @jokowi @basukibtp beserta jajaranya yang sudah sangat susah payah buat membangunya dan semoga akan ada mrt mrt berikutnya di kota -kota lain selain jakarta #jkrtinfo @jktinfo #publictransport #trial
VRATISLAVICE NAD NISOU - V ranních hodinách míří souprava vedená tramvají typu T3R.PLF (ev. č. 23) do Liberce. Na snímku je zachycena na příjezdu do stanice Vratislavive nad Nisou výhybna. Tyto vozy mají oproti těm městským uspořádání sedaček 2+1 a jsou vybaveny…
VRATISLAVICE NAD NISOU - V ranních hodinách míří souprava vedená tramvají typu T3R.PLF (ev. č. 23) do Liberce. Na snímku je zachycena na příjezdu do stanice Vratislavive nad Nisou výhybna. Tyto vozy mají oproti těm městským uspořádání sedaček 2+1 a jsou vybaveny automatem na jizdenky. #tram #liberec #dpmlj #visitliberec #tramway #trampictures #strassenbahn #tramvaj #publictransport #mhd #transport #elektricka #libereckykraj #liberecko #doprava #dopravnipodnik #t3 #vratislavice #czechtram #czechrepublic #dp #tramvaje #streettrain #visitczechrepublic #travelling #travel
On our way to the #bürgerfestregensburg in 2017, to play for #cinescultura at their stand 😉

#publictransport #jam #resaca #improvisation #hangover #spanish #regensburg #hippie
The Big Apple 🍎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#geometricart…
The Big Apple 🍎 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #geometricart #beststreets #zonestreet #streetsgrammer #myspc #photoobserve #challengerstreets #atlantecollective #streets_storytelling #burnmagazine #leicacamera #fromstreetswithlove #timeless_streets #burndiary #publictransport #onassignment #dreaminstreets  #dreamsinstreet #burnmyeye #intercollective #fisheyelemag #apfmagazine #streetphotographerscommunity #leicauk #nycspc #street_avengers #atlantecolletivo
Kartu ajaib yang nemenin muter-muter #singapore ya #ezlink. . . Awalnya bingung antara #ezlinkcard atau #singaporetouristpass. Dari segi kebutuhan, ga banyak naik bus dan MRT. Harga juga mirip lah. . . Saat mau beli di #changirecommends ternyata hanya ada…
Kartu ajaib yang nemenin muter-muter #singapore ya #ezlink. . . Awalnya bingung antara #ezlinkcard atau #singaporetouristpass. Dari segi kebutuhan, ga banyak naik bus dan MRT. Harga juga mirip lah. . . Saat mau beli di #changirecommends ternyata hanya ada EZ Link S$10 dan Singapore Tourist Pass Plus S$38 tanpa refund. Mihil amat nih STP Plus, gak bakal terpake juga bonus-bonusnya. So, saya pilih EZ Link dan top up S$10. Sampai pulang masih sisa dikit, disimpan buat next trip. Aamiin 😁 . . Ternyata Singapore Tourist Pass yg bisa refund itu available di ticketing office MRT station Changi 😪 . Tahunya juga pas minta Child Concession Card untuk SID yang masih below 7 years old. Baiklah ... . . Batik ID card holder by @foottrip . . #myfoottrip #myfoottripmain #singapura #singapore_insta #toursingapore #visitsingapore #exploresingapore #changiairport #changimrt #singaporemrt #publictransport #traveling #travelblogger #blogger #bloggerindonesia #familyblogger #lanyard #idcardholder #nametag #wanderer #backpacker #backpacking
Far out I love this city. You can see the dome of Broadway Shopping Centre (#spiritualhome) in the distance #eveningcommute #sydneyautumn #publictransport #sydney #sydneyaustralia
Tadinya mau pose nunjuk ke atas.. berhubung lagi musim kampanye ya begini aja lah.. 😆

#mrtjakarta #jakartamassrapidtransit #publictransport #jakartapublictransportation
Photo from : @klepon_uyee - Pertamakali masuk Desa Bermi Yang mau ambil Rombongan Ponpes Raudlatul Falah Bermi Gembong • Subur Jaya Jetbus 3+ SHD • Karoseri Adiputro Wirasejati • GALAXY • PARIWISATA #mytripmyadventure #eatsleepbusindo #suburjaya#adiputro #jetbus3 #bushunter #transportation#instabuslovers #kudusbuslovers #like4like#follow4follow #travelling  #ayonaikbis #sukafotobis#visitindonesia #bismania #nikon #pesonaindonesia #busphotography #hino#publictransport #bismaniacommunity#busenthusiast #photography#suburjayamania #officialsukafotobis
Photo from : @klepon_uyee - Pertamakali masuk Desa Bermi Yang mau ambil Rombongan Ponpes Raudlatul Falah Bermi Gembong • Subur Jaya Jetbus 3+ SHD • Karoseri Adiputro Wirasejati • GALAXY • PARIWISATA #mytripmyadventure  #eatsleepbusindo  #suburjaya #adiputro  #jetbus3  #bushunter  #transportation #instabuslovers  #kudusbuslovers  #like4like #follow4follow  #travelling   #ayonaikbis  #sukafotobis #visitindonesia  #bismania  #nikon  #pesonaindonesia  #busphotography  #hino #publictransport  #bismaniacommunity #busenthusiast  #photography #suburjayamania  #officialsukafotobis