Best Online Portal for Instagram | Contact

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #newsingle

Images, videos and stories tagged with #newsingle

เตรียมม่วน รับสงกรานต์ “ผู้บ่าวนินจา”
.
.หย่าววว นำกัน 28 มีนา นี้ค่ะ
.👉 ยูทูป : grammygold official .🕕 18.00 น. .
.
#taiorathai #ต่ายอรทัย #newsingle
เตรียมม่วน รับสงกรานต์ “ผู้บ่าวนินจา” . .หย่าววว นำกัน 28 มีนา นี้ค่ะ .👉 ยูทูป : grammygold official .🕕 18.00 น. . . #taiorathai #ต่ายอรทัย #newsingle
Seribu Wajah Cinta bercerita Watch full On youtube channel Trix On Music 🙏#seribuwajahcinta #musikindonesia #coverlagu #trixonmusic #newsingle #song #lovesongs #ronald #indomusikgram #laguhits
Sukses terus adikku #Repost @sarahsaputri28 • • • • • • Kedua?? Atau Pertama?? ... kalau aku sih milih jadi yang pertama.. untuk cek my profile - #sarahsaputri #newsingle #didoaku #perdana #adayangbaru #singer #harmonica #musician #artist #hits #soloist…
Salam tengahari.. Mesti ada yg baru nak lunch or tgh lunch atau dah kenyang..😉😀 Selamat menjamu selera. sambil2 tu jom kita.. • ☑Layan full video #TAJAM di Youtube Channel Universal Music & Jgn lupa like serta subscribe jugak✌👍💜 • ☑Stream #TAJAM di platform…
Salam tengahari.. Mesti ada yg baru nak lunch or tgh lunch atau dah kenyang..😉😀 Selamat menjamu selera. sambil2 tu jom kita.. • ☑Layan full video #TAJAM di Youtube Channel Universal Music & Jgn lupa like serta subscribe jugak✌👍💜 • ☑Stream #TAJAM di platform muzik digital kegemaran korang.. 💪 💜 @spotify @joox_my @itunes @kkboxmy @apple #spotify #joox #kkbox #itunes • ☑Jom request lagu #TAJAM @alvinchong123 di stesen radio kegemaran korang jugak.☺💜 @era.je @hotfm976 @suriamalaysia @sinar_my @koolfmmy . . • #TAJAM #newsingle #AlvinChong #alvinators #WeGotThis #mencintaimu #mencintaimu99persen #lagumu #awaksukasayatak #SpreadLoveNotHate
Terimakasih banyak Mba @rulilaunois sudah cover lagu Seribu Wajah Cinta 💥 Watch full On youtube channel Trix On Music🙏💥link ada di bio saya ya teman teman terimakasih 🙏#seribuwajahcinta #musikindonesia #coverlagu #trixonmusic #newsingle #song #lovesongs #ronald…
New Single HYDE 🐝

honey so sweet 限りない夢を
この両手につかんで W…

#madqualia #honey #hyde #newsingle #cd #初回限定盤 #デビルメイクライ5 #capcom #最高 #hmvエソラ池袋 #池袋 #larcenciel #vamps
Alhamdulillah..terima kasih @meletop krn bg kami @oneavenuebandofficial peluang perform di final PC AME2019 semlm...tahniah pada semua calon top 5..jumpa di AME2019 soon..❤🔥 #@reyhanhanzawa @arep_oab @@afiqmunawwar @shana_abella @madeyvai #AME019 #AnugerahMeletopEra#KisahAntarakita#AnugerahYangPalingTerindah#AYPT#newsingle#goodsong#hiduproadtax#BMW#BestManWin💪💕
Nouveau Single #FriendZone #ciccomill #Newsingle 
Artwork by: @yung_eye
De nieuwe single ‘Voorjaar’ is uit! Luister ‘m op Spotify.
Foto: @thomas940 
#johankeeman #voorjaar #nieuwesingle
ฟังกันได้แล้วนะครับ
กดไลท์ กดแชร์ กดติดตามได้เลยครับ
https://youtu.be/WvbCg35UkO4
#ออกไปจากชีวิตของอ้าย
#archawin_official 
#newsingle
#Repost @treviglobal (@get_repost) ・・・ Una mujer también tiene el derecho de amar libremente a quien mejor prefiera y @GloriaTrevi festeja ese empoderamiento y libertad en su nuevo video #YoSoySuVida junto a @allaboutvalentina Valentina. #loveislove 🌈 #InternationalWomansDay⁠…
#Repost @treviglobal ( @get_repost) ・・・ Una mujer también tiene el derecho de amar libremente a quien mejor prefiera y @GloriaTrevi festeja ese empoderamiento y libertad en su nuevo video #YoSoySuVida junto a @allaboutvalentina Valentina. #loveislove 🌈 #InternationalWomansDay⁠ ⁠ #DíaDeLaMujer⁠ ⁠ ▶️ youtu.be/Ybu1a2bi1KI . . . . . #Diva #SupremaDivaDelPop #GloriaTrevi #LaTrevi #ReinaDelPopLatino #QueenOfLatinPop #Pop #Mexico #Music #Singer #Queen #Trevi #Latin #LatinPop #LatinPower #WomanPower #InstaMusic #Queen #NewMusic #Music #NewSingle #outnow #NewVideo #videooutnow #youtubemusic #instavideo #rupaulsdragrace
„Viel mehr“, die aktuelle Single von @nevio_official, beschreibt ganz wundervoll die Bereicherung des eigenen Lebens durch einen anderen Menschen. „Viel mehr“ ist viel mehr, als nur ein Song. Nevios Musik ist viel mehr als nur Musik. Und gleiches gilt auch…
„Viel mehr“, die aktuelle Single von @nevio_official, beschreibt ganz wundervoll die Bereicherung des eigenen Lebens durch einen anderen Menschen. „Viel mehr“ ist viel mehr, als nur ein Song. Nevios Musik ist viel mehr als nur Musik. Und gleiches gilt auch für Nevio selbst. Er ist ebenfalls viel mehr. Viel mehr als was? Mehr als nur Sänger, viel mehr! Zum Beispiel ist er auch... ... Deutscher! ________ „Viel mehr”, die neue Single von Nevio Passaro - erhältlich auf allen bekannten Kanälen (LINK IN BIO) und auch im offiziellen Nevio Passaro Onlineshop! #neviopassaro #nevio #deutscher #luce #bobbycar #einkaufszettel #vielmehr #vielmehrdanke #neuesingle #deutschpop #deutschepopmusik #deutschpoeten #newsingle #outnow #itunes #newalbum #comingsoon #nordsüdlichvonhier #music #musik #song #lied #danke #dankbar #viel #mehr
Un día inolvidable. 🧡
#notequierocomoayer #videoclip #newsingle
@msmooches just got finish banging your #newsingle for the hundred my new walking music aunty so.proud you #artist #lipglosspoppin please go support my niece #supporttheyouth #spotify #itunesmusic #appleplaystore #allmusicplatforms #newartist #newsingle #young…
Des Larmes est le nouveau single extrait de #Désobéissance, l’album certifié double platine. #MylèneFarmer donnera une série de 9 concerts exceptionnels à @parisladefense_arena, les 7, 8, 11, 12, 14, 15, 18, 19 et 22 juin. #DesLarmes #NewSingle #Désobéissance
#Repost @officialhardkaur (@get_repost) ・・・ OUT NOW 🖤POISON🖤 HARD KAUR BRAND NEW SINGLE from THE PRIVATE ALBUM-Exclusive Directed by @mrkartfineart Model @vishalpatni Mixed by #ikrambhai Mastered by @vinod17 D.O.P @harmeetsingh.meet.167 Editor @arshpreet01…
💃🕺💃🕺💃🕺Hallo gaesss buat kamu yang suka banget dengerin lagu dangdut, dan buat kamu yang ada di wilayah Jawa Barat dan seluruh tanah air, jangan lupa ya buat pantengin radio-radio di Jawa Barat Karena hari Rabu, 20 Maret 2019 ini ada pemutaran serentak di…
💃🕺💃🕺💃🕺Hallo gaesss buat kamu yang suka banget dengerin lagu dangdut, dan buat kamu yang ada di wilayah Jawa Barat dan seluruh tanah air, jangan lupa ya buat pantengin radio-radio di Jawa Barat Karena hari Rabu, 20 Maret 2019 ini ada pemutaran serentak di radio-radio Jawa Barat single terbaru dari • 🇺 🇹 🇦 🇲 🇮• 🇩 🇪 🇼 🇮 •🇫 🇴 🇷 🇹 🇺 🇳 🇦 - KOLOBIS ❤️❤️❤️💛💚💙 • Supported by ☑️ @mdjabarsquad@rcafm_banjar Sukses selalu untuk : • ☑️ @utami_dewi_fortuna96 ☑️ @justsquaremm • Lagu "KOLOBIS" sudah bisa kamu request di Radio-Radio Jawa Barat lho 📻📻📻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #pemutaranserentak #lagubaru #utamidewifortuna #kolobis #radio #ayodengarradio #newsingle #newrelease #radiojawabarat #radiojabar #jawabarat #mdjabarsquad #amdijabar #mdjabarkompak #mdjabarsolid #mdjabarngahiji #musik #indonesia
THIS IS A MUST HAVE! Get the NEW SINGLE from Clyde J. Good God available on all digital retail outlets! Request at radio! #Follow Clyde J Robinson https://www.facebook.com/clyde.robinson1 Instagram@clydejmusic https://youtu.be/g7OcC76cvgY #PURCHASE NOW…
THIS IS A MUST HAVE! Get the NEW SINGLE from Clyde J. "Good God" available on all digital retail outlets! Request at radio! #Follow Clyde J Robinson https://www.facebook.com/clyde.robinson1 Instagram @clydejmusic https://youtu.be/g7OcC76cvgY #PURCHASE NOW https://itunes.apple.com/us/album/good-god-single/1441433891 #clydej #music #GoodGod #newsingle #gospelmusic #stream #newrelease #march #MusicFromTheHeart #Ministry #marketing #neworleans #batonrouge #church #itunes #youtube #purchase #better #share #like #get #gospelgrind
Single แรกของ อาร์ม กรกันต์. ในรอบ 10 ปี !! . ผลงานโปรดิวส์โดย โอม ค็อกเทล. กับเพลง เห็นใจกันพอประมาณ . เพลงPop R&B ที่คุณจะฟังวนไปอย่างแน่นอน !! . ➡️https://youtu.be/3P2Zcorud9s . #เห็นใจกันพอประมาณ ❤ #NewSingle #armkornkan #อาร์มกรกันต์ #หน้ากากระฆัง…
Single แรกของ "อาร์ม กรกันต์". ในรอบ 10 ปี !! . ผลงานโปรดิวส์โดย โอม ค็อกเทล. กับเพลง "เห็นใจกันพอประมาณ" . เพลงPop R&B ที่คุณจะฟังวนไปอย่างแน่นอน !! . ➡️https://youtu.be/3P2Zcorud9s . #เห็นใจกันพอประมาณ ❤ #NewSingle #armkornkan #อาร์มกรกันต์ #หน้ากากระฆัง #หน้ากากเบญจรงค์
HOLYYYYY FUUUCK!
I BLOODY LIVE THIS SONG SO MUCH I CANT WAIT FOR THE VIDEO RELEASE ITS GONNA BE LITTTT!😄😀❤😍🔥🔥🔥
#IDONTBELONGINTHISCLUB
#WHYDONTWE #WDW #JONAHMARAIS #CORBYNBESSON #ZACHHERRON #DANIELSEAVEY #JACKAVERY #MACKLEMORE #NEWSINGLE #SHOOK
KAIYA music on NLD Urban Radio! Catch me there! #onair #radio #catchme #kaiyamusic #songs
Keseruan Malem minggu kemarin saat Showcase&Launching Single pertama dari Band Kece di Bandung @trian.band . Sukses buat Single Pertamanya dari @trian.band yang judulnya ‘CUKUP DULU’ dan kalian bis denger langsung lagunya di Joox,Spotify,I-Tunes Dll dan bisa…
Keseruan Malem minggu kemarin saat Showcase&Launching Single pertama dari Band Kece di Bandung @trian.band . Sukses buat Single Pertamanya dari @trian.band yang judulnya ‘CUKUP DULU’ dan kalian bis denger langsung lagunya di Joox,Spotify,I-Tunes Dll dan bisa cek Video liriknya di Youtube. Sukses selalu Senior Kita🙏🤟 #kenzofortrian #kenzosupporttrian #band . . #Repost from @trian.band ( @repost_media_app) TRIAN DAY !! GG movement PRESENT . Special live band performance : TRIAN Showcase & Launching Single "cukup dulu" Featuring : Nasa & Pewe (TAHTA) Luki ( GOVINDA ) Indah ( SUNDAY KRUNCH ) Alan (JIONARA) bUdi lemon Luqman (Third State ) Handy ( Mollys Chamber ) Matthew (BLACKCOFEE) Jimmy (Twentytwo) Abi Kiting . Makasih temen temen buat semua supportnya Sukses buat kita semua opening act ( BINTANG KEJORA ) And also special appearance by : Dj Ryan julian And live P.A. By Dash fee and Ozflow Our resident Dj @faturrocks @ringgomusic.ent @lafeebdg #event #lafee #ggmovement #showcase #launching #newsingle #trian #cukupdulu #livemusic #livepa #party #bandung #musician #musicianlife #indonesiaband #indomusicgram
ดู MV #เวิ่นเว้อ เต็ม ๆ พร้อมกันตอนนี้เลย! การร่วมงานเพลงครั้งแรกของ @kitb และ @aekseasonfive ที่ YouTube Cake Records @cake_records #CakeRecords #KITBLongDistance #KITB #คิดบี #เพลงใหม่ #newsingle #officialmv well done guys another great song @kitb @aekk…
ในส่วนของเมื่อคืนนั้น...!! 🐊🎸
#newsingle #jkbua #จระเข้แลป
Shoot from our new video of @yenny_lu as The Bride who nailed the acting, dressing and necklace. Awesome Make up and bullets holes by @anna.chapovalov. Badass picture by @fabiopliger. You can watch the full video on YouTube as: Bull y Los Búfalos / Hasta…
Shoot from our new video of @yenny_lu as "The Bride" who nailed the acting, dressing and necklace. Awesome Make up and bullet's holes by @anna.chapovalov. Badass picture by @fabiopliger. You can watch the full video on YouTube as: Bull y Los Búfalos / Hasta que la muerte nos separe (Till death do us part) #bullylosbufalos #stubbornrock #newsingle #newvideo #hastaquelamuertenossepare #tilldeathdouspart #catrina #diademuertos #western #rock #ballad #austin #texas #makeupartist #photography #musicvideo
2/16 🇩🇪 „Viel mehr“ -die aktuelle Single von Nevio Passaro- beschreibt die Bereicherung des eigenen Lebens durch einen anderen Menschen. Für alle, die nicht Deutsch sprechen, aber gerne wissen möchten, was der Text des Songs genau aussagt, hier nach und nach…
2/16 🇩🇪 „Viel mehr“ -die aktuelle Single von Nevio Passaro- beschreibt die Bereicherung des eigenen Lebens durch einen anderen Menschen. Für alle, die nicht Deutsch sprechen, aber gerne wissen möchten, was der Text des Songs genau aussagt, hier nach und nach eine Übersetzung - just SWIPE. Zum Song geht's in der Bio! 🇬🇧 "Viel mehr" - the current single by Nevio Passaro - describes the enrichment of one's own life by another person. For anyone who does not speak German, but would like to know what the lyrics of the song say, here is a step by step translation - just SWIPE. You can find the song over the link in the bio! 🇮🇹 "Viel mehr" - l'attuale singolo di Nevio Passaro - descrive l'arricchimento della propria vita da parte di un'altra persona. Per tutti non parlano tedesco, ma vorrebbe sapere cosa dicono i testi della canzone, ecco una traduzione passo a passo - solo SWIPE. Puoi trovare la canzone sul link nella bio! 🇱🇺 „Viel mehr“ -die actuele single van Nevio Passaro- beschrijft de verrijking van een eigen leven door een andere persoon. Voor iedereen, die geen Duits verstaat, maar toch graag willen weten, waarover het in de songtekst precies gaat, hier stap voor stap een vertaling - just SWIPE. Naar het nummer ga je via een link in de bio! 🇫🇷 "Viel mehr" - l'actuel single de Nevio Passaro - décrit l'enrichissement de sa propre vie par une autre personne. Pour tous ceux qui ne parlent pas allemand mais qui aimeraient savoir ce que les paroles de la chanson disent, voici une traduction étape par étape - juste SWIPE. Vous pouvez trouver la chanson sur le lien dans la bio! #neviopassaro #nevio #vielmehr #neuesingle #newsingle #outnow #translation #übersetzung #lyrics #songtext #deutsch #english #francais #nederlands #italiano #deutschpop #song #songoftheday #lied #music #musique #muziek #musik #musica #singersongwriter #musicproducer
. . @powerpoole is in the studio with @chashabneyah We dont chase clout we just make art We dont follow trends we make them start Bringing together instruments that live apart A @lifeofiryany is our corporate ark Giving stuff @markappeal is how we make…
. . @powerpoole is in the studio with @chashabneyah We don't chase clout we just make art We don't follow trends we make them start Bringing together instruments that live apart A @lifeofiryany is our corporate ark Giving stuff @markappeal is how we make our mark Buckle your seat belt Dorthy Because @musixrebel is about to start Rebelling. . #chashmusic #chashabneyah #newmusic #newrelease #powerpoole #goodmusic #producer #beatmaker #musicartist #ISing #music #newsong #newsingle #forevermusic #musixrebel #markappeal #lifeofiryany #ifeelgood. .
is in the studio with @chashabneyah We dont chase clout we just make art We dont follow trends we make them start Bringing together instruments that live apart A @lifeofiryany is our corporate ark Giving stuff @markappeal is how we make our mark Buckle…
is in the studio with @chashabneyah We don't chase clout we just make art We don't follow trends we make them start Bringing together instruments that live apart A @lifeofiryany is our corporate ark Giving stuff @markappeal is how we make our mark Buckle your seat belt Dorthy Because @musixrebel is about to start Rebelling. . #chashmusic #chashabneyah #newmusic #newrelease #powerpoole #goodmusic #producer #beatmaker #musicartist #ISing #music #newsong #newsingle #forevermusic #markappeal #lifeofiryany #ifeelgood #musixrebel .
. . @powerpoole is in the studio with @chashabneyah We dont chase clout we just make art We dont follow trends we make them start Bringing together instruments that live apart A @lifeofiryany is our corporate ark Giving stuff @markappeal is how we make…
. . @powerpoole is in the studio with @chashabneyah We don't chase clout we just make art We don't follow trends we make them start Bringing together instruments that live apart A @lifeofiryany is our corporate ark Giving stuff @markappeal is how we make our mark Buckle your seat belt Dorthy Because @musixrebel is about to start Rebelling. . #chashmusic #chashabneyah #newmusic #newrelease #powerpoole #goodmusic #producer #beatmaker #musicartist #ISing #music #newsong #newsingle #forevermusic #musixrebel #markappeal #lifeofiryany #ifeelgood. .
🗣️ Yasss 🔥💥🎤💥🔥 💯 @donesziatheartist_s #NewSingle Im The One Is OUT NOW‼️ 👀👂🏼 ___________________________________________________________ ♀️♀️ Follow @FEMALEMUSICIND For More‼️ ___________________________________________________________ #Doneszia #ImTheOne…
Terima kasih banyak Radio support 🙏 • Hallo gaesss 😉😉💃🕺💃🕺 buat kamu yang suka banget dengerin lagu dangdut, dan buat kamu yang ada di wilayah Jawa Barat dan seluruh tanah air, jangan lupa ya buat pantengin radio-radio di Jawa Barat Karena hari Kamis Besok,…
Terima kasih banyak Radio support 🙏 • Hallo gaesss 😉😉💃🕺💃🕺 buat kamu yang suka banget dengerin lagu dangdut, dan buat kamu yang ada di wilayah Jawa Barat dan seluruh tanah air, jangan lupa ya buat pantengin radio-radio di Jawa Barat Karena hari Kamis Besok, 21 Maret 2019 bakalan ada pemutaran serentak di radio-radio Jawa Barat single terbaru dari • 🇱 🇮 🇦 •🇨 🇦 🇱 🇱 🇮 🇦 ( 🇬 🇴 🇾 🇦 🇳 🇬 🇵 🇪 🇨 🇺 🇹 ) - BYE BYE SAYANG ❤️❤️❤️💛💚💙 • Thanks to : • ☑️ @mdjabarsquad ☑️ @mdjatimsquad ☑️ @mdlampungsquad Sukses selalu ya untuk : • ☑️ @liacallia91 ☑️ @tx_music_asia ☑️ @ahmad_amsyar007 • Lagu "BYE BYE SAYANG" sudah bisa kamu request di Radio-Radio Jawa Barat lho 📻📻📻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #pemutaranserentak #lagubaru #liacalliagoyangpecut #byebyesayang #liacallia #liacalliabyebyesayang #liacalliaonradio #liacalliagoyangpecutbyebyesayang #radio #ayodengarradio #newsingle #newrelease #radiojawabarat #radiojabar #jawabarat #mdjabarsquad #amdijabar #mdjabarkompak #mdjabarsolid #mdjabarngahiji #musik #indonesia
Stay connected ✨#legend #newsingle
💃🕺💃🕺💃🕺Hallo gaesss buat kamu yang suka banget dengerin lagu dangdut, dan buat kamu yang ada di wilayah Jawa Barat dan seluruh tanah air, jangan lupa ya buat pantengin radio-radio di Jawa Barat Karena hari Rabu, 20 Maret 2019 ini ada pemutaran serentak di…
💃🕺💃🕺💃🕺Hallo gaesss buat kamu yang suka banget dengerin lagu dangdut, dan buat kamu yang ada di wilayah Jawa Barat dan seluruh tanah air, jangan lupa ya buat pantengin radio-radio di Jawa Barat Karena hari Rabu, 20 Maret 2019 ini ada pemutaran serentak di radio-radio Jawa Barat single terbaru dari • 🇺 🇹 🇦 🇲 🇮• 🇩 🇪 🇼 🇮 •🇫 🇴 🇷 🇹 🇺 🇳 🇦 - KOLOBIS ❤️❤️❤️💛💚💙 • Supported by ☑️ @mdjabarsquad Sukses selalu untuk : • ☑️ @utami_dewi_fortuna96 ☑️ @justsquaremm • Lagu "KOLOBIS" sudah bisa kamu request di Radio-Radio Jawa Barat lho 📻📻📻 ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #pemutaranserentak #lagubaru #utamidewifortuna #kolobis #radio #ayodengarradio #newsingle #newrelease #radiojawabarat #radiojabar #jawabarat #mdjabarsquad #amdijabar #mdjabarkompak #mdjabarsolid #mdjabarngahiji #musik #indonesia
Reposted from @t.a.n.k_skuad -  New Single “KELAR”

SOON!
#teaser 
#sneakpeek
#kelar
#newsingle
#tankskuad
So excited to hear this new work by Dara Tucker Posted @withrepost • @daratuckerb Here it is! A preview of the first single from my upcoming album -- The Seven Colors. Help us spread the word. The single is available for pre-order on iTunes & pre-save on…
So excited to hear this new work by Dara Tucker Posted @withrepost@daratuckerb Here it is! A preview of the first single from my upcoming album -- "The Seven Colors". Help us spread the word. The single is available for pre-order on iTunes & pre-save on Spotify. Just click the link in my bio. The single drops March 29th. So excited to share this new music with you!! . . #TheSevenColors #newmusic #newrelease #newsingle #newmusicfriday #spotify @spotify #applemusic #itunes @itunes @applemusic #amazonmusic # @amazonmusic #googleplay @googleplaymusic #acousticpop #jazz #randb #soul #singersongwriter #newnashville #notjustcountry #strings
Typical Tuesday night
Typical Tuesday night
#Repost @onlynativesounds
・・・
OUT NOW!!! 😈 LINK IN THEIR BIO !  #LandNoise #NativeSZN #NewSingle #NEWCLE #ONS #TheOnlySoundMoving
Just one of the many photos captured from my most recent shoot with @gagereaganproductions. It’s been a long process to get to this point but new music is on its way and should be up within the next few weeks. I am so thrilled to be able to share it with…
Ya terminamos la primera rola!! 🔥🔥 Dentro de poco podrán escuchar en lo que hemos estado trabajando en estos meses. Ya estoy emocionado por poder compartir con todos esta rola. D. S. ⚡Gracias a todo el crew por el apoyo y trabajo @youthincircles @brdura @lcamachs…
Ya terminamos la primera rola!! 🔥🔥 Dentro de poco podrán escuchar en lo que hemos estado trabajando en estos meses. Ya estoy emocionado por poder compartir con todos esta rola. D. S. ⚡Gracias a todo el crew por el apoyo y trabajo @youthincircles @brdura @lcamachs @canvasagencymx