Best Online Portal for Instagram | Contact

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #instaboom

Images, videos and stories tagged with #instaboom

#Repost @lindezaamy (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan…
#Repost @lindezaamy ( @get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
#Repost @aasmajawed (@get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘When somebody does something wrong, give him more love so that he can correct himself.’ - His Divine Eminence Lord Ra Riaz Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #wrong #right #mind #winover #correct…
#Repost @aasmajawed ( @get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘When somebody does something wrong, give him more love so that he can correct himself.’ - His Divine Eminence Lord Ra Riaz Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #wrong #right #mind #winover #correct #character #spiritual #spirituality #spirit #life #quote #motivation #inspire #inspiration #instagram #گوھر_شاہی #ALRATV #YounusAlGohar #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #lovequotes #LordRaRiaz #GoharShahi #love #typography
#Repost @aasmajawed (@get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able…
#Repost @aasmajawed ( @get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able #soul #souls #heart #God #realtalk #motivation #motivate #motivational #ALRATV #GoharShahi #گوھر_شاہی #quotes #lifequotes #inspire #inspiration #instagram #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #instawallpaper #instapic #instawow #YounusAlGohar #typography
#Repost @aasmajawed (@get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Many religious scholars may not comprehend its unique nature and subtle application, however Gods religion is above all religions. - His Divine Eminence Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #religion…
#Repost @aasmajawed ( @get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Many religious scholars may not comprehend its unique nature and subtle application, however God's religion is above all religions.' - His Divine Eminence Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #religion #character #spiritual #spirituality #spirit #life #quote #motivation #motivate #motivational #گوھر_شاہی #ALRATV #YounusAlGohar #quotes #lifequotes #inspire #inspiration #instagram #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #lovequotes #LordRaRiaz #GoharShahi #love #typography
#Repost @aasmajawed (@get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Many religious scholars may not comprehend its unique nature and subtle application, however Gods religion is above all religions. - His Divine Eminence Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #religion…
#Repost @aasmajawed ( @get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Many religious scholars may not comprehend its unique nature and subtle application, however God's religion is above all religions.' - His Divine Eminence Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #religion #character #spiritual #spirituality #spirit #life #quote #motivation #motivate #motivational #گوھر_شاہی #ALRATV #YounusAlGohar #quotes #lifequotes #inspire #inspiration #instagram #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #lovequotes #LordRaRiaz #GoharShahi #love #typography
Salam Jumaat. Guys please make sure rakan yg anda tag tu follow IG kami dan like post ye. Baru boleh menang ❤❤ #Repost @lindezaamy • • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama…
Salam Jumaat. Guys please make sure rakan yg anda tag tu follow IG kami dan like post ye. Baru boleh menang ❤❤ #Repost @lindezaamy • • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
#Repost @lindezaamy • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment…
#Repost @lindezaamy • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
#Repost @lindezaamy • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment…
#Repost @lindezaamy • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
#Repost @lindezaamy • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment…
#Repost @lindezaamy • • • • • Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
Reposted from @lindezaamy - Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment…
Reposted from @lindezaamy - Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
Reposted from @lindezaamy - Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment…
Reposted from @lindezaamy - Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa - #regrann
#Repost @aasmajawed (@get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘When somebody does something wrong, give him more love so that he can correct himself.’ - His Divine Eminence Lord Ra Riaz Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #wrong #right #mind #winover #correct…
#Repost @aasmajawed ( @get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘When somebody does something wrong, give him more love so that he can correct himself.’ - His Divine Eminence Lord Ra Riaz Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #wrong #right #mind #winover #correct #character #spiritual #spirituality #spirit #life #quote #motivation #inspire #inspiration #instagram #گوھر_شاہی #ALRATV #YounusAlGohar #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #lovequotes #LordRaRiaz #GoharShahi #love #typography
#Repost @aasmajawed (@get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able…
#Repost @aasmajawed ( @get_repost) ・・・ #QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able #soul #souls #heart #God #realtalk #motivation #motivate #motivational #ALRATV #GoharShahi #گوھر_شاہی #quotes #lifequotes #inspire #inspiration #instagram #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #instawallpaper #instapic #instawow #YounusAlGohar #typography
Boom boom boom 🤠😄🤣🤔
#instafunny #instaboom #instanight
#QuoteoftheDay ‘In order to preserve food, you refrigerate it. In order to preserve the religion, you spiritualise it.’ - HH Younus AlGohar (http://www.facebook.com/HHYounusAlGohar) #God #food #refrigerate #holy #heart #religion #spiritual #spirituality #spirit…
#QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able #soul #souls #heart #God #realtalk…
#QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able #soul #souls #heart #God #realtalk #motivation #motivate #motivational #ALRATV #GoharShahi #گوھر_شاہی #quotes #lifequotes #inspire #inspiration #instagram #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #instawallpaper #instapic #instawow #YounusAlGohar #typography
#QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able #soul #souls #heart #God #spiritual…
#QuoteoftheDay ‘Every human being has the ability to become divine and become connected to God.’ - His Holiness Younus AlGohar (http://www.theawaitedone.com/articles/2016/04/30/unification-and-divine-love) #ability #able #soul #souls #heart #God #spiritual #spirituality #spirit #life #realtalk #motivation #motivate #motivational #quotes #lifequotes #inspire #inspiration #instagram #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #گوھر_شاہی #instawallpaper #instapic #instawow #YounusAlGohar #AlRaTV
Alzheimer. O cuidado, o amor | @ericoj.santos | 140 pág | Novo século . Lembre-se: A doença de Alzheimer pede pressa; ela não espera. Se nada for feito, perderemos os pais emocionalmente muito rápido. . Neste segundo livro o autor @ericoj.santos aborda…
Alzheimer. O cuidado, o amor | @ericoj.santos | 140 pág | Novo século . "Lembre-se: A doença de Alzheimer pede pressa; ela não espera. Se nada for feito, perderemos os pais emocionalmente muito rápido." . Neste segundo livro o autor @ericoj.santos aborda as três fases da doença de Alzheimer e a importância de se diagnosticar na primeira fase, onde os sinais são classificados como simples lapsos de memória, fazendo com que a doença só seja diagnósticada muitas vezes na fase dois. O autor aborda também o grau de dificuldade e de cuidado que cada fase exige e como o paciente vai perdendo a autonomia e ficando cada vez mais dependente do outro com o avançar da doença. . Mas, este livro tem um diferencial. Ele vai além da doença do Alzheimer, nos convidando para uma jornada de auto conhecimento que trás várias reflexões, é um livro que deve ser lido com calma para que possamos absorver todo o conhecimento e ensinamento que há nele. . Os capitulos: - Momentos para você - Quem é você Foram os meus favoritos, que eu li e reli 💜 . "É necessário que tenhamos sabedoria de encontrar um momento para nós mesmos, tanto para reflexões, para uma boa bebida, uma boa caminhada, quanto para os nossos perdões, para o nosso interior." . Como o próprio nome diz, este é um livro sobre o Alzheimer, o cuidado e o amor. . "O amor, na sua forma natural, não se mede por palavras, e sim por ação diária." . Livro físico disponível nas livrarias e e-book na amazon . #anotacoesliterarias #alzhemierocuidadooamor #leianacional #bookstragam #instaboom #amoler
🌺 U zalivu Elgora, na ostrvu Estados, koje se nalazi na granici između Atlantskog i Tihog okeana, izgrađen je svetionik. Pogled koji je pružalo ovo ostrvo je beskonačno okeansko prostranstvo, bez vidljive naznake drugog kopna u blizini. Zbog svoje izolovanosti…
🌺 U zalivu Elgora, na ostrvu Estados, koje se nalazi na granici između Atlantskog i Tihog okeana, izgrađen je svetionik. Pogled koji je pružalo ovo ostrvo je beskonačno okeansko prostranstvo, bez vidljive naznake drugog kopna u blizini. Zbog svoje izolovanosti od ostatka suvog tla, ovaj svetionik je nazvan svetionik na kraju sveta. 🌺 Ratna lađa Santa Fe dovešće na ostrvo 3 čuvara: Vaskeza, Felipea i Morica, čiji će zadatak u naredna 3 meseca biti da se pobrinu da svetionik osvetljava lađama. 🌺 Osim 3 čuvara, na ostrvu nema drugih ljudi... barem se tako mislilo. No, ono što nisu znali je da na tom ostrvu već nekoliko godina žive razbojnici koji su napadali i pljačkali lađe, a koji su svoje utočište našli na Estadosu. 🌺 Kada razbojnici ubiju Vaskezove prijatelje, Vaskez biva prinuđen da se sakrije u unutrašnjosti ostrva. Potrebno je naći sklonište i hranu. A još bitnije, potrebno je da se ti razbojnici kazne. Stoga Vaskez mora na sve moguće načine da se postara da lađa razbojnika ne otplovi u naredna 3 meseca, jer tada dolazi Santa Fe i dovodi 3 nova čuvara koja će se brinuti o svetioniku. 🌺 Hoće li se Vaskez izboriti za pravdu prijatelja i kazniti zločince? Saznajte sami. 🌺 Ovo je knjiga koja nema ni punih 200 stranica, a koju sam odugovlačila previše. Radnja je statička, bez nekih napetih momenata. Za poslednjih 20-tak stranica se može reći da je zanimljiva, ostalo... i ne naročito. 🌺 Nekako sam očekivala više od ove knjige, ali sam se samo razočarala. Rekla bih da je ovo promašaj za mene, ali dok ne probaš nešto, nećeš znati da li će ti leći. 🤷 Ocena: 3 (na staklenim nogama) / 5 P. S. Bukmarker sa slike je pravila @grofica.ssh. Od sada mi je ovo omiljeni bukmarker. 😁 P. P. S. @polica_zivota Obećala sam ti utiske o ovoj knjizi. ___________________________________________________ #books #julesverne #reading #instaboom #thelighthouseattheendoftheworld #lovebooks #bookworms #booklover #bibliophile #bookphoto #photoofbooks #bookstagram #bookstagramer #zilvern #svetioniknakrajusveta #knjige #citanje #libernovus #lovacnasnove
Personalizzalo con la tua iniziale.
Mignolino in argento. 45€
#crisafigioielli #crisafigioiellipalermo #handmadejewelry #essentials #mignolino #instaboom #instatop #instagood
#QuoteoftheDay ‘When somebody does something wrong, give him more love so that he can correct himself.’ - His Divine Eminence Lord Ra Riaz Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #wrong #right #mind #winover #correct #character #spiritual #spirituality…
#Repost @lindezaamy (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan…
#Repost @lindezaamy ( @get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
#Repost @lindezaamy (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan…
#Repost @lindezaamy ( @get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
#Repost @lindezaamy (@get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan…
#Repost @lindezaamy ( @get_repost) ・・・ Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa
#QuoteoftheDay ‘Many religious scholars may not comprehend its unique nature and subtle application, however Gods religion is above all religions. - His Divine Eminence Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #religion #character #spiritual #spirituality…
#QuoteoftheDay ‘Many religious scholars may not comprehend its unique nature and subtle application, however God's religion is above all religions.' - His Divine Eminence Gohar Shahi (http://thereligionofgod.com/) #religion #character #spiritual #spirituality #spirit #life #quote #motivation #motivate #motivational #گوھر_شاہی #ALRATV #YounusAlGohar #quotes #lifequotes #inspire #inspiration #instagram #instagood #instaawesome #instaboom #instaquotes #instamotivate #lovequotes #LordRaRiaz #GoharShahi #love #typography
Reposted from @lindezaamy - Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment…
Reposted from @lindezaamy - Assalamualaikum guys @lindezaamy nak buat simple contest sebagai tanda terima kasih kerana menyokong kami selama ini. 1) REPOST/SHARE gambar di atas beserta caption ke akaun IG anda 2) TAG 2 orang rakan anda di ruangan comment gambar ini 3) Dua org rakan anda itu mestilah FOLLOW IG @lindezaamy dan like post ini. Buatlah sebanyak mungkin. Follower yg aktif berpeluang menjadi pemenang! Oh ya! Pastikan akaun IG anda dan rakan anda yg di TAG adalah PUBLIC. Mudah je kan. Pemenang akan dipilih secara RANDOM oleh pihak kami. Insyaallah ada rezeki anda untuk menang. CONTEST AKAN TAMAT SEHINGGA KAMI UMUMKAN NANTI! #reposttagwin #followtagwincontest #lindezaamycontest #giveawaycontest #lindezaamygiveaway #MAGICALCWHITE #magicalclovers #lindezaalovers #angsaemasbeaute #sayanakcantik #sayanakgebu #sayanakkurus #sayajual #sayajualprodukkecantikan #vitaminc1000mg #vitaminc #vitamincmurah #syawal2019 #raya2019 #cantiksebelumraya #instafamous #instaboom #ejendiperlukan #dropshipdiperlukan #womenday #makinlamamakinlawa - #regrann