Best Online Portal for Instagram | Contact

Photos, videos and stories from instagram posts tagged with #entertaiment

Images, videos and stories tagged with #entertaiment

Pisa Kulesi neden eğridir? Pisa Kulesi, İtalya’nın kuzeyindeki Toskana Bölgesi’nde yer alan Pisa şehrinde bulunuyor. Tüm dünya tarafından ‘Eğilen Pisa Kulesi’ olarak biliniyor ve dünyanın en çok turist alan yerlerinden biridir. İçeriğin devamı için : partimebright.com…
Pisa Kulesi neden eğridir? Pisa Kulesi, İtalya’nın kuzeyindeki Toskana Bölgesi’nde yer alan Pisa şehrinde bulunuyor. Tüm dünya tarafından ‘Eğilen Pisa Kulesi’ olarak biliniyor ve dünyanın en çok turist alan yerlerinden biridir. İçeriğin devamı için : partimebright.com #ceviri #bilgi #kultur #sanat #eglence #deneme #yazi #art #cultur #information #entertaiment #kitap #turkey #tasarim #design #artwork #instagood #instart #photography #text #traduction #traductionfrançaise #traductions #traductionlittéraire #traductiontechnique #translationservices #funnytranslations #passiontranslation #pisakulesi🇮🇹
A Listeners, Westlife Boyband asal Irlandia yang populer ini akan bersatu kembali sebagai grup dengan Shane Filan, Nicky Byrne, Mark Feehily dan Kian Egan . Mereka pun telah menyiapkan jadwal tur konser di beberapa negara, termasuk Indonesia loh. - Konser…
A Listeners, Westlife Boyband asal Irlandia yang populer ini akan bersatu kembali sebagai grup dengan Shane Filan, Nicky Byrne, Mark Feehily dan Kian Egan . Mereka pun telah menyiapkan jadwal tur konser di beberapa negara, termasuk Indonesia loh. - Konser yang bertajuk "Westlife - The Twenty Tour 2019" akan dimulai pada akhir Mei mendatang di kampung halaman mereka, Irlandia. Sementara itu Indonesia akan menjadi saksi kembalinya grup ini pada 7 Agustus 2019 di Indonesia Convention Exhibition – ICE BSD City. Konser Westlife ini merupakan reuni untuk menandai kembalinya boy grup yang sempat vakum sejak tahun 2012. - Wahh A Listeners, kalau kamu nonton konsernya Westlife pengen banget mereka nyanyiin lagu yang mana ? . . . #aradiomedan #radio #medan #update #info #konser #westlife  #TheTwentyTour2019 #jakarta #indonesia #music #entertaiment
【OUR LOGO DESIGN MEANING】

acme
/ˈakmi/
the point at which something is at its best or most highly developed.

A=ART
C=CREATIVE
M=MEDIA
E=ENTERTAINMENT

#logo
#logodesign
#graphicdesign
#acmedesignstudios
#design 
#art 
#creative 
#media 
#entertaiment
::support Velvetzz

#velvet 
#entertaiment
[190322] @sooyaaa__ story update ehh bentar bentar gaess ntuu jisoo ngerubah warna rambut apa engga sih?? bingung gua.. tp kalo dia ngerubah warna rambutnya jadi red kok itu ada bagian yg masi coklat yak? coba liat deh yg gw lingkarin itu.. apa itu dia cuman…
[190322] @sooyaaa__ story update ehh bentar bentar gaess ntuu jisoo ngerubah warna rambut apa engga sih?? bingung gua.. tp kalo dia ngerubah warna rambutnya jadi red kok itu ada bagian yg masi coklat yak? coba liat deh yg gw lingkarin itu.. apa itu dia cuman pake filter yg bisa ngerubah warna rambut? atau apa? tapi ntah lahh kita tunggu sadjhaa comeback nya ... BLACKPINK HWAITING 💪🖤💖🔥 . . . #blackpink #blackpinkindonesia #jenniekim #kimjennie #jennieblackpink #lisablackpink #lalisamanoban #jisoo #kimjisoo #jisookim #jisooblackpink #rose #roseblackpink #blackpinkrose #parkchaeyoung #ygentertainment #fromyg #blackpinkdududu #black #pink #blackpinkcomeback #comeback #blackpinkhouse #blackpinkupdates #blackpinkyg #entertaiment #blackpinkjisoo #blackpinklisa #blackpinkjennie
Hace un año este señor me hizo conocer por primera vez lo que era repetir una pieza 6 veces en un mismo día, reírse 6 veces del mismo chiste porque siempre salía diferente, sorprenderse con 6 osados protagonistas que aceptaban formar parte del show aleatoriamente,…
Hace un año este señor me hizo conocer por primera vez lo que era repetir una pieza 6 veces en un mismo día, reírse 6 veces del mismo chiste porque siempre salía diferente, sorprenderse con 6 osados protagonistas que aceptaban formar parte del show aleatoriamente, secarse 6 veces el sudor de cuerpo completo porque la rutina era complejísima y, entre otras cosas, recordar 6 veces por qué esta es la profesión más cool del mundo cuando el más serio salía de la sala llorando de risa y agradeciendo lo que había vivido por 15 minutos... . Este es mi #tbt que agradece que seas parte de mi vida @jotylodije y que no deja de recordarte que tu talento no conocerá límite jamás💣 . Aquí te espero porque #NoVengasTú... #tbt
#santankince #pemesanan | 👉Wa: 0821-7550-6667 (ibung minah @eka.sapriyani_official (ig)) / 0815-3828-303 (ibung nur) . Klik  https://bisnisantirugi.id/eka-sapriyani/ . Serum multi fungsi untuk semua permasalahan kulit kepala, wajah & body hempas dengan》NATURA…
#santankince #pemesanan | 👉Wa: 0821-7550-6667 (ibung minah @eka.sapriyani_official (ig)) / 0815-3828-303 (ibung nur) . Klik >> https://bisnisantirugi.id/eka-sapriyani/ . Serum multi fungsi untuk semua permasalahan kulit kepala, wajah & body hempas dengan》NATURA BEAUTY SPRAY...😍😘 . Order / Konsultasi/ Joint Member WA 0821-7550-6667 / 0815-3828-303 . . Natura Beauty Spray adalah serum spray yang mengandung bahan utama Collagen dan Glutahione. . . Komposisi herbalnya mampu mengatasi jerawat, bekas jerawat dan masalah wajah lainnya serta merawat kulit wajah agar tetap cerah dan berseri. . Anda bisa merasakan manfaatnya tanpa rasa khawatir karena Natura Beauty Spray tidak mengandung mercury dan bahan berbahaya lainnya. . . Komposisi : GLUTATHIONE, COLLAGEN, EXTRACT ALOE VERA, EXTRACT BENGKOANG, GLYCYRRHIZA GLABRA, PISUM SATIVUM. . BPOM NA : 18161204587. Satu paket terdiri dari 5 botol Natura Beauty Spray dengan berat @60ml. Harga Paket Rp 359.000 @90 . IG : @eka.sapriyani_official Klik> https://bisnisantirugi.id/eka-sapriyani/ #Artis #Singer #Famous #Live #Perform #Song #Lifestyle #Instagram #Selebgram #Indomusikgram #Beautiful #handsome #Indonesia #World #Entertaiment #kdi #indosiar #Famous #Live #Perform #Song #Lifestyle #kuret #Instagram #Selebgram #Indomusikgram #Beautiful #Indonesia #World #Entertainment #kdi #indosiar #dmd #kilaudmd #mnc #natural #alami #herbalifemurah
Selamat siang sahabat @pelangi.records jangan lupa untuk mampir ke Channel Youtube Pelangi Records yah, banyak lagu-lagu terbaru loh 😉 #PelangiRecords #nonanoni23 #dijogedinaja #entertaiment #singers #dangduters #selebgram #viralkan #indonesia #youtube #musicday
PROMO HAPPY PUPPY BATAM NAGOYA HILL 📢📢📢 🏵PAKET FAMILY 🏵 Karaoke GRATIS 3 Jam Lengkap Dengan : * 1 PITCHER FRESH JUICE * HOT SNACK * SOFT DRINK * HAPPUP MAIN COURSE * POP SNACK Hanya Mulai dari Rp 350.000 NETT Berlaku SETIAP HARI (buka-tutup) Yuuuuuukkkkk…
Hey sorry I havent posted any videos of me singing recently...been caught up in life. If you have any song suggestions please dm me and Ill give it a shot! Thank you for the support xx • • • • #singing #voices #voice #singingvoice #singingcover #music #vocals…
Gue yang temenin dia gais. . . . —hana [ ᴇ ᴀ ᴛ ᴡ ɪ ғ ᴇ  s ᴅ ᴀ ɪ ʟ ʏ ] ᴀʀᴍʏ? ʏᴜᴋ ғᴏʟʟᴏᴡ @eatwife @eatwife @eatwife @eatwife ʀᴇᴘᴏsᴛ ᴊᴀɴɢᴀɴ ʟᴜᴘᴀ ᴛᴀɢ/ᴄʀ ʏᴀ! ᴅᴏɴᴛ ғᴏʀɢᴇᴛ ᴛᴏ ᴛᴀɢ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ᴀʀᴍʏ❣ __________________________ ᴘᴀʀᴛɴᴇʀ @btsvideos.id @pisang.bangtan.tae…
Gue yang temenin dia gais. . . . —hana [ ᴇ ᴀ ᴛ ᴡ ɪ ғ ᴇ ' s ᴅ ᴀ ɪ ʟ ʏ ] ᴀʀᴍʏ? ʏᴜᴋ ғᴏʟʟᴏᴡ @eatwife @eatwife @eatwife @eatwife ʀᴇᴘᴏsᴛ ᴊᴀɴɢᴀɴ ʟᴜᴘᴀ ᴛᴀɢ/ᴄʀ ʏᴀ! ᴅᴏɴ'ᴛ ғᴏʀɢᴇᴛ ᴛᴏ ᴛᴀɢ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ᴀʀᴍʏ❣ __________________________ ᴘᴀʀᴛɴᴇʀ @btsvideos.id @pisang.bangtan.tae __________________________ ᴛᴀɢ's #bts4ever #jeonjungkookbts #kimtaehyung #taehyung #tata #v #minsuga #bts #bangtan #faktabtsina #bangtanboys #vkook #jinbts #rmbts #sugabts #jiminbts #jhopebts #entertaiment #armyindo #kpopers #newskpop #btsfact #btsvideos #vkook #jikook #namjin #yoomin #taegifanart
. Selamat pagi ....mau kasi info aja buat hari ini tgl. 22 Maret 2019 buat kakak2 yang sudah follow Instagram Venus massage bisa tunjukkan aja ke gro kalo udh follow ke Ig Venus yg keren ini langsung dapat gratis 1 minuman yaaahh..... Jangan lupa..!!! Syarat…
. Selamat pagi ....mau kasi info aja buat hari ini tgl. 22 Maret 2019 buat kakak2 yang sudah follow Instagram Venus massage bisa tunjukkan aja ke gro kalo udh follow ke Ig Venus yg keren ini langsung dapat gratis 1 minuman yaaahh..... Jangan lupa..!!! Syarat dan ketentuan berlaku. Ditunggu kedatangannya gaisss....assyhiaaappp. . Loker terapis untuk area Semarang.....bisa DM atau hubungin WA : 085640377855 ya kak.... Tolong bantu buat yang membutuhkan kerjaan....salam pijat selalu!!. . Venus Massage presents "Venus Massage Vouchers". Mau info lebih jelas lagi?? Hubungi staff GRO kami di : (024) 841 7934 WA : 0821 3888 5595 . . "Group Promo"(All 4 One All 4 Love). Minimal 4 orang kalian bisa dapat harga per pax (per orang) Rp. 165.000 aja...!! Murah kan???. . "PROMO HAPPY HOUR". Happy hour promo room 145.000,- Start 10.00 - 12.00 Am . "VENUS MASSAGE" Metro Plaza Peterongan Jl. Mt. Haryono 970 Semarang. RSVP : (024) 841 7934 WA : 0821 3888 5595 #promo  #happyhour  #spa  #pijitsemarang #pijatsemarang  #pijit  #spa #massage  #massagetime  #terapis  #therapist  #loker #lowongankerja  #gomassage  #reflexology  #reflection #pagersemar  #instagram  #instagood  #instalike #promogroup  #venus  #venussemarang  #pijatselalu #massagevoucher #entertaiment #entertainsemarang #semarang #exploresemarangdansekitarnya #semaranghitss #promo
Hangout...gk hanya di tempat kerjaan bertemu,silaturahmi tetep...
#casualstyle #entertaiment #sportwear #music
#surfing #dulibeach #waves #sea #sun #sport #entertaiment #holiday 🏊‍♂️🏖🏞🥥🍍
🎥CE Major driving CE Minor to school talking the importance of TRUTH in our society. #cemajor #ceminor #importance #truth #society #show #entertaiment #journey #destination
March 22-24th Augusta, Ga 😎 Im bringing the funny all this weekend!! See you there 🎙💋 *Jokers Comedy Club ☆ ☆ ☆#Icannotletthisslide #thestrugglespecialist #QueenTalk👑withSannchazBlackmon #ICantSugarCoatTheTruth 🍫 #MississippiMade🎣🎀 #movie #L.A #Atl #sitcom…
Great evening for an amazing cause - The Jammin for Joseph 2019 at the @fillmoredetroit a rocking Country music night! Performer @scottymccreery
.
.
.
.
.
.
#friday #concert #life #livinglife #fun #entertaiment #detroit #d #music #countrymusic
Saben que los jueves hecho bastante vaina y a veces tengo comentarios imprudentes en radio ? 😱🤷🏽‍♂️ en mi defensa...no es a propósito jaja, lo juro. - El lado bueno es que también hago buenas preguntas, busco que lo compartido les sirva para mejorar sus vidas…
Saben que los jueves hecho bastante vaina y a veces tengo comentarios imprudentes en radio ? 😱🤷🏽‍♂️ en mi defensa...no es a propósito jaja, lo juro. - El lado bueno es que también hago buenas preguntas, busco que lo compartido les sirva para mejorar sus vidas o inspirarlos y doy todo de mi para hacerlos reír y entretenerlos en @lasobremessa junto a @drlexmarin y @marilauryfit todos los jueves de 1 a 2 pm por @energia1005fm los esperamos. - #radio #host #today #jueves #maracay #venezuela #werock #rocknroll #entertaiment #justkidding
Que paso aquí?🤔😉 (kala y Wolfgang)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. .
.
. 
#serie #tv #people #gente #venaver #ijevi #escena #kala #wolfgang #liberals #mira #entertaiment
Bibi, uma vida em musical agradece ao @botequimcultural pelas indicações e premiações. PARABÉNS aos nossos vencedores: • • • 🌟Melhor Atriz: @amandaacosta • • 🌟Melhor Ator Coadjuvante: @chrispenna1 • • 🌟Melhor Iluminação: @rogerio_wiltgen • • 🌟Melhor Roteiro:…
A life without challenge, a life without hardship, a life without purpose, seems pointless. Who cares what age you are. It’s time to challenge yourself and overcome to create Greatness 🤩 · · · · #entrepreneurlife #entree #motivation #entretenimento #enty…
A life without challenge, a life without hardship, a life without purpose, seems pointless. Who cares what age you are. It’s time to challenge yourself and overcome to create Greatness 🤩 · · · · #entrepreneurlife #entree #motivation #entretenimento #enty #fitness #entrenamiento #entertainment #entertainers #success #instagood #saadlamjarred #enthusiastic #music #entrepreneur #love #lifestyle #entrepreneurship #enter #entertaiment #entreprenör #entre #entry #ente #ent #business #entrepreneurs #inspiration #entretenimiento #entrpreneur @bruceleetags
👤 ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ Cuenta: @anonez75 ✔ /#AnoneXxxz ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ COMENTA algo divertido abajo. ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ 🔜Para más a @anoneboyz ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ Hashtag: #sex| #nice | #love | #vines | #vine | #funnyvideo | #funnyvideos |…
👤 ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ Cuenta: @anonez75 ✔ / #AnoneXxxz ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ COMENTA algo divertido abajo. ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ 🔜Para más a @anoneboyz ⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋⚋ Hashtag: #sex| #nice | #love | #vines | #vine | #funnyvideo | #funnyvideos | #funny | #entertaiment | #memes | #momos | #comedy | #comedia | #momazo | #memeespañol | #caidasgraciosas | #follow #webstagram #colorful #style #swag #allshots #amazing #smile #follow4follow #like4like #instalike #love #tweegram #instagoody
Take your event to the next level with us @jayentertainment Let us make your dream wedding become a reality. Make sure u add this to your event certified #indoorSparkle machine#indoorfireworks “Give us the opportunity to make your special day extra memorable”…
Take your event to the next level with us @jayentertainment Let us make your dream wedding become a reality. Make sure u add this to your event certified #indoorSparkle machine #indoorfireworks “Give us the opportunity to make your special day extra memorable” 🎤🎧🎼🎭📷🎥💃🏽 add this spark to your wedding or any type of event • • • #entertaiment #lighting #horaloca #photography #videography #photobooth #DJ #discjockey #MC #masterofceremony #emcee #wedding #barmitzvah #batmitzvah #sweet16 #sweetsixteen #quinceañera #corporate #event #celebrate #corporateevents #party #jayentertaiment #LEDrobot @jayentertainment
Semoga ujian saat ini cepat selesai... Amin.. sumpah Camera lo jahat bgt @taufik_246 sama jari lo jail.. hahahah.. tapi engga papa thks yaa sob... #semangatuntukteam #TriwidadariManagement #ADSmanagement #FWmanagement #entertaiment #camerajail #candidcamera…
Fuck I havent a lot free time.. AND I HAVENT KNOWN THAT ROCKSOUND WROTE THE ARTICLE ABOUT NEW ERA OF WATERPARKS @awstenknight @waterparks @underscoregeoff @ottowood #waterparks #waterparksband #waterboys #emo #emobands #poppunk #poppunkbands #entertaiment…
About last night
.
.
.
.
.
.
#Pic #Of #the #Night
#MegamiClub #Plovdiv 
#GoddessOfTheNight
#Best #Entertaiment #costume  #nightlife #megamidolls #partyallnight
За резервации: 0875 777 888
About last night
.
.
.
.
.
.
#Pic #Of #the #Night
#MegamiClub #Plovdiv 
#GoddessOfTheNight
#Best #Entertaiment #costume  #nightlife #megamidolls #partyallnight
За резервации: 0875 777 888
About last night
.
.
.
.
.
.
#Pic #Of #the #Night
#MegamiClub #Plovdiv 
#GoddessOfTheNight
#Best #Entertaiment #costume  #nightlife #megamidolls #partyallnight
За резервации: 0875 777 888
✧|É bem assim! YG, A SENHORITA DISSE QUE IRIÁ SER EM MARÇO!//K-Mylla • • 🌻_Siga-nos para mais_ @mochi.do.kpop • • • 🌻_Parcerias @exowallpapersbr • • • • • • • • |#yg #blackpink #bp #blackpinkmeme #blackpinkmemes #blink #blinks #kpop #kpopmeme #kpopmemes #kpopbrasil…
Nos perdimos por un rato pero estamos de vuelta en producción! 😂 Los extrañamos 🕺#WeAreLimitless - - - #panama #pty #panamapty #ptypanama #showpanama #ptyshow #panama🇵🇦 #youth #likepanama507 #pty507 #panamatv #tvpanama #panamacity #entertaiment #youtubers…
Playful or productive, youll fall in love with the premium audio performance of the Maestro wireless headphones. Follow the link in our Bio to learn more about our premium products. #neojdx #maestro #premium #wireless #audio #audiophile #wireless #wirelessmusic…
 What Cha Want ... #APNitty NewArtist Cali G #NewOrleans #NewWarLeans #NOLA  🌡🔫💣💵💰  Yeah .... Next Wave  🏄 🔋Slab 💯 #2Cent 🔌  Dont Catch the Fade  #EastBeast #Askfor2Cent PlugStillinNewOrleans 📼🎻🖌💡 #KwayluENT🔥🔥🔥🔥🔥 🗽🌆🛩 #industry #Enturpernur #Entertaiment…
" What Cha Want "... #APNitty NewArtist 'Cali G' #NewOrleans #NewWarLeans #NOLA " 🌡🔫💣💵💰 ' Yeah .... Next Wave ' 🏄 🔋Slab 💯 #2Cent 🔌 ' Don't Catch the Fade ' #EastBeast #Askfor2Cent PlugStillinNewOrleans 📼🎻🖌💡 #KwayluENT🔥🔥🔥🔥🔥 🗽🌆🛩 #industry #Enturpernur #Entertaiment #Music #hiphop #Talent #music #Artist #comedian #Tallulah #NolaTakeOver #NOLA #NewOrleans #Louisiana #BatonRouge #DC #Va #NYC #Detroit #Dallas #Houston #Texas #Cali #Vegas #LasVegas
【出演します!その1】・ ・ 静岡マルイ・モディ 🐰イースターパレード&ショー🐰 ・ ・ 2019年4月6日(土)&7日(日)の2日間開催✨ ・ ・ 同日に静岡では有名なお祭り,静岡まつりが開催されているようです!・ ・ 静岡に住んでいる方はもちろん! 近郊の方はこれを機にぜひぜひ静岡へ遊びに来てくださいね😍 ・ ・ バニバニーー🐰 ・ ・ #happyeaster #イースターパレード #うさぎ #たまご #フラワー #spring #イースターショー #お祭り #静岡 #siphentertainmentjapan…
【出演します!その1】・ ・ 静岡マルイ・モディ 🐰イースターパレード&ショー🐰 ・ ・ 2019年4月6日(土)&7日(日)の2日間開催✨ ・ ・ 同日に静岡では有名なお祭り,"静岡まつり"が開催されているようです!・ ・ 静岡に住んでいる方はもちろん! 近郊の方はこれを機にぜひぜひ静岡へ遊びに来てくださいね😍 ・ ・ バニバニーー🐰 ・ ・ #happyeaster #イースターパレード #うさぎ #たまご #フラワー #spring #イースターショー #お祭り #静岡 #siphentertainmentjapan #likeforlikes #likelike #likeforfollow #likelike #like4follow #entertaiment #dancer #entertainer #liker
DIA BILANG GITU KE HANA GAES:)) . . . —hana [ ᴇ ᴀ ᴛ ᴡ ɪ ғ ᴇ  s ᴅ ᴀ ɪ ʟ ʏ ] ᴀʀᴍʏ? ʏᴜᴋ ғᴏʟʟᴏᴡ @eatwife @eatwife @eatwife @eatwife ʀᴇᴘᴏsᴛ ᴊᴀɴɢᴀɴ ʟᴜᴘᴀ ᴛᴀɢ/ᴄʀ ʏᴀ! ᴅᴏɴᴛ ғᴏʀɢᴇᴛ ᴛᴏ ᴛᴀɢ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ᴀʀᴍʏ❣ __________________________ ᴘᴀʀᴛɴᴇʀ @btsvideos.id @pisang.bangtan.tae…
DIA BILANG GITU KE HANA GAES:)) . . . —hana [ ᴇ ᴀ ᴛ ᴡ ɪ ғ ᴇ ' s ᴅ ᴀ ɪ ʟ ʏ ] ᴀʀᴍʏ? ʏᴜᴋ ғᴏʟʟᴏᴡ @eatwife @eatwife @eatwife @eatwife ʀᴇᴘᴏsᴛ ᴊᴀɴɢᴀɴ ʟᴜᴘᴀ ᴛᴀɢ/ᴄʀ ʏᴀ! ᴅᴏɴ'ᴛ ғᴏʀɢᴇᴛ ᴛᴏ ᴛᴀɢ ᴀɴᴏᴛʜᴇʀ ᴀʀᴍʏ❣ __________________________ ᴘᴀʀᴛɴᴇʀ @btsvideos.id @pisang.bangtan.tae __________________________ ᴛᴀɢ's #bts4ever #jeonjungkookbts #kimtaehyung #taehyung #tata #v #minsuga #bts #bangtan #faktabtsina #bangtanboys #vkook #jinbts #rmbts #sugabts #jiminbts #jhopebts #entertaiment #armyindo #kpopers #newskpop #btsfact #btsvideos #vkook #jikook #namjin #yoomin #taegi
This design was inspired for my love of elephants! DM or Email me for more information on this design and to book a henna session:) • • • • I’ve always thought as myself as a okay henna artist, but in the past month I’ve grew so much! So has this Instagram…
This design was inspired for my love of elephants! DM or Email me for more information on this design and to book a henna session:) • • • • I’ve always thought as myself as a okay henna artist, but in the past month I’ve grew so much! So has this Instagram account:) thank you to everyone who still follows me and thank you to anyone who actually read this:) Also if you do try it out make sure you tag me in your creation, and don’t be shy! • • • • #Itried #tryitoutyourself #elphants #hennatattoo #henna #mehndi #bc #canadian #selftaughthennaartist #selftaught #canada #femalehennaartist #artist #art #entertaiment #handmodel #doneonme #hennapro #hennabydivya #hennabyme #cute-elephants #animals #growing #hennadesigns #mendhidesign #hennaartist #mehndiartist #mehendiartist #longtimetodo #myhandhurts